2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

nazım iyidir zuzuuu teyzesi kıpraşıp duruyor işte haftaya kontrolümüz pazartesi günü hemde nstye bağlanıcam çıkmam gerekiyor ben yollarda doğurucam yola çıkıyoruz şimdi ayvalık dar geldi

Teşekkür ederim Nurcummmmm :1hug:

Topiş kızımın resmini bebeğim ve göbeğim albümüne ekledim hatta albüm kapağı oldu kızımımımmmm :icecream:

günaydın tuba hg iyidir ne olsun böyle bi enerjiyle geldin sanki ne güzel:CüvCüv: ne öğretmenisin?
hoşbuldum canım...enerjiğim bu gece biraz uyuyabildim.ben ana sınıfı öğretmeniyim..
hoş geldin ecetuba nasılsın canım:ecrin_bebek:
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sizi gördüm daha iyi oldum:1hug:

kızlar buna çıldırılır mı ya alt tarafı bi temizlik :) alcak eline bir bez silecek etrafı yani sıkıntı yapmayın..

diloş teşekkür ederim rahatlattın beni bugün gitseydim doğuma yakın zamanı gelmeden bir daha gitmeme gerekecekti 15 gün falan daha dayanıcam artık o zaman gidersem doğumda tertemiz olucam inşallah....saol canım.

herkes nereye gitti böyle durgunlaştınızdelikafadulden..hareketlenin,neşelenin yahu...:sm_cool:

Kıslar selam geçmişi okudum geldim
Jasmincim,sılacım inş. bebekler zamanında sağlıkla gelirler moralinizi yüksek tutmaya çalışın kıslar doktorunuzun söylediklerini harfiyen uygulayın hayırlı haberlerinizi alalım inş.
Melekcim maşallah kızçene kordonu çok sıkıntı yapma canım inş. sorun olmıcak sezeryan olmasıda daha rahat olacağı anlamına gelir canımcım
Zuzum bu süper bişiy ya ısırmalık olmuş seninki ben sana benzettim kızını 41 kere maşallah canımcım

kızlar buna çıldırılır mı ya alt tarafı bi temizlik :) alcak eline bir bez silecek etrafı yani sıkıntı yapmayın...
öyle de güzel temizlik yapması lazım.geçenlerde aldım temizlikçi..fırını çekmiş yanlarını silmemiş.gittiğinde fark ettim.sinir oldumben başında olmayınca baştan savıyor..işini doğru yapsa ya...

insan dip köşe istiyor gerçi doğruı söylüyosun ben nasıl yapucam bakalım...artık hazranda eşime yaptırırım dip köşşeeee....

insan dip köşe istiyor gerçi doğruı söylüyosun ben nasıl yapucam bakalım...artık hazranda eşime yaptırırım dip köşşeeee....
sen kendini yorma sakın.eşin yapabiliyorsa ona yaptır.becerebilir mi erkekler pek anlamıyo temizlik işinden.

sen kendini yorma sakın.eşin yapabiliyorsa ona yaptır.becerebilir mi erkekler pek anlamıyo temizlik işinden.

yapıyor başında durunca şöyle yap böyle yap diyince güzel yapıyor...benim başka çarem yok kızlar,annem gelmiyor,kaynanamda gelmiyor,kimseye söyleyemem hoş nerden bulcam,gerçi burda komşularımdan gidenler var temizliğe çokta iyi insanlar ama gel evimi temizle şu kadar vereyim diyemem ki...:1shok:

canım benim annem gelecek ama bide doğum olacak onu yormayayım dedim en güzeli gönlümce birine temizletmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…