ay herkeş burda nesquik göbişin çok güzel canım ya aynı benimkine benziyor :)
müthişti ama sonu gelemedinaniknanik
hoşgeldin nasılsın canımŞeniz
bende iyiyim canım ev temizleyecem ama önce karnımı doyuruyorum
afiyet olsun canım bende başlıcam anca kendime geldim sabah mıyışıklığı gitti üzerimden:)
hoşbuldum canım...enerjiğim bu gece biraz uyuyabildim.ben ana sınıfı öğretmeniyim..günaydın tuba hg iyidir ne olsun böyle bi enerjiyle geldin sanki ne güzel:CüvCüv: ne öğretmenisin?
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sizi gördüm daha iyi oldum:1hug:hoş geldin ecetuba nasılsın canım:ecrin_bebek:
ben de temizlikçi alacam hem güvenmek zor, hem de temizliği güzel yapmıyorlar.sürekli başında durman gerekiyor..inşaallah iyi birini bulursun..sağol canım bende temizlikçi alacam eve ama bir türlü güvenip bulamadım
ben de temizlikçi alacam hem güvenmek zor, hem de temizliği güzel yapmıyorlar.sürekli başında durman gerekiyor..inşaallah iyi birini bulursun..
öyle de güzel temizlik yapması lazım.geçenlerde aldım temizlikçi..fırını çekmiş yanlarını silmemiş.gittiğinde fark ettim.sinir oldumkızlar buna çıldırılır mı ya alt tarafı bi temizlik :) alcak eline bir bez silecek etrafı yani sıkıntı yapmayın...
insan dip köşe istiyor gerçi doğruı söylüyosun ben nasıl yapucam bakalım...artık hazranda eşime yaptırırım dip köşşeeee....
sen kendini yorma sakın.eşin yapabiliyorsa ona yaptır.becerebilir mi erkekler pek anlamıyo temizlik işinden.insan dip köşe istiyor gerçi doğruı söylüyosun ben nasıl yapucam bakalım...artık hazranda eşime yaptırırım dip köşşeeee....
sen kendini yorma sakın.eşin yapabiliyorsa ona yaptır.becerebilir mi erkekler pek anlamıyo temizlik işinden.
yapıyor başında durunca şöyle yap böyle yap diyince güzel yapıyor...benim başka çarem yok kızlar,annem gelmiyor,kaynanamda gelmiyor,kimseye söyleyemem hoş nerden bulcam,gerçi burda komşularımdan gidenler var temizliğe çokta iyi insanlar ama gel evimi temizle şu kadar vereyim diyemem ki...:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?