- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
canım benim annem gelecek ama bide doğum olacak onu yormayayım dedim en güzeli gönlümce birine temizletmek
kızlar sizinde yüzünüzde kararma oldumu koruyucu kullanmama rağmen bi karartı çöktü çirkinleşti cildim
selamlarrrrr
nihayet gelebildim odama , temizliğe geldi kadın , ilk önce benim odadan başlattık ama perdelerin yıkanıp asılması felan bu saati bulduben de oturma odasında bir o yana devril bir bu yana devril , sabah programlarına takıldım mecburen -tatlicadiarzu-
dün babamızla bir alışveriş sitesinden tüm eksklerimizi tamamladık sanırım ..
bir kaç tüyo vereyim aldıklarımızdan , çünkü hakikaten çok indirimler vardı aldığımız ürünlerde ..
mesela arçelik bebe telsizi 49 tl , arçelik biberon sterilizatörü 19 tl, chicco manuel süt pompası 45 tl , 3lü unibaby yenidoğan ıslak mendil 14 tl ..
bir de başka bir mağazadan banyo-alt açma setini aldık , yatağımız ve uyku setimiz de gelince bir şey kalamayacak geriye sanırım ..
biraz geçmişe göz atayım yerimseniben
umarım istediğin gönlünce birini bulursun....bakalım bende kim gelcek nolucak bana kim bakacak doğumdan sonra ben az çok bişeyleri kestiriyorum ama bakalım zamanla görücez....
bıyık bölgemde oldu deli oluyorum ağda,cımbız her türlü yol denedim tüy yok çıktığında alma şeklimi değiştiriyorum ama yok bıyık var gibi karardı dudağımın üstü :):1shok:delikafaduldenkafamçokkarıştı
selamlarrrrr
nihayet gelebildim odama , temizliğe geldi kadın , ilk önce benim odadan başlattık ama perdelerin yıkanıp asılması felan bu saati bulduben de oturma odasında bir o yana devril bir bu yana devril , sabah programlarına takıldım mecburen -tatlicadiarzu-
dün babamızla bir alışveriş sitesinden tüm eksklerimizi tamamladık sanırım ..
bir kaç tüyo vereyim aldıklarımızdan , çünkü hakikaten çok indirimler vardı aldığımız ürünlerde ..
mesela arçelik bebe telsizi 49 tl , arçelik biberon sterilizatörü 19 tl, chicco manuel süt pompası 45 tl , 3lü unibaby yenidoğan ıslak mendil 14 tl ..
bir de başka bir mağazadan banyo-alt açma setini aldık , yatağımız ve uyku setimiz de gelince bir şey kalamayacak geriye sanırım ..
biraz geçmişe göz atayım yerimseniben
nur çok ciciler güle güle giysin kullansın kızımız inşallah
karen selam canım ne hbr nasılsın eskişehirlerde kaydirigubbakcemile3
cnm senin cinsiyet neydi kızlar cildi çirkinleştirir derler sanırım son ayda doğruluğunu gösterdi
Canım ctesi gittik doktora herşey yolundaydı çok tatlıydı oğluşum haftası ile uyumlu heryeri kafası felan 44 cm civarındaydı kilosuda 2200 grdı. doktor iyi gidiyo dedi normal doğum istediğimiz için çok tombik olması zorlaştırır biliyosun
haziranda gidicem muayneye nst yede bağlanıcam ilk defa ve muaynemiz yapılcak herşey yolundaydı yane mutlu ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?