2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım benim annem gelecek ama bide doğum olacak onu yormayayım dedim en güzeli gönlümce birine temizletmek

umarım istediğin gönlünce birini bulursun....bakalım bende kim gelcek nolucak bana kim bakacak doğumdan sonra ben az çok bişeyleri kestiriyorum ama bakalım zamanla görücez....

kızlar sizinde yüzünüzde kararma oldumu koruyucu kullanmama rağmen bi karartı çöktü çirkinleşti cildim

bıyık bölgemde oldu deli oluyorum ağda,cımbız her türlü yol denedim tüy yok çıktığında alma şeklimi değiştiriyorum ama yok bıyık var gibi karardı dudağımın üstü :):1shok:delikafaduldenkafamçokkarıştı

zuzum topac kızımıza masallah yaa ne guzey duymus o oyle yerim ben onu yaaa masssallah...herseyin yolunda olmasına da cok sevndm canım:)

ins bende bu cuma gidicem kızcemi gormeye:)

selamlarrrrr
nihayet gelebildim odama , temizliğe geldi kadın , ilk önce benim odadan başlattık ama perdelerin yıkanıp asılması felan bu saati buldu ben de oturma odasında bir o yana devril bir bu yana devril , sabah programlarına takıldım mecburen -tatlicadiarzu-

dün babamızla bir alışveriş sitesinden tüm eksklerimizi tamamladık sanırım ..
bir kaç tüyo vereyim aldıklarımızdan , çünkü hakikaten çok indirimler vardı aldığımız ürünlerde ..
mesela arçelik bebe telsizi 49 tl , arçelik biberon sterilizatörü 19 tl, chicco manuel süt pompası 45 tl , 3lü unibaby yenidoğan ıslak mendil 14 tl ..
bir de başka bir mağazadan banyo-alt açma setini aldık , yatağımız ve uyku setimiz de gelince bir şey kalamayacak geriye sanırım ..

biraz geçmişe göz atayım yerimseniben

dilaracım senn bebişede masallah bana da 15 hazirandan sonra gun vericek ama 1 temmuz olabilir demişti.hayırlısıyla gelsin bakalım minişler artık..:)

jasmincim moralini bozma ve bencede sen sıvı tuketimine dikkat et ..inş ters bisiciklerde olmıcek..uzme annesi bebisini ve kendini masallah sizlere:)

canım kuzucun güle güle kullansın inş cicilerini

cnm senin cinsiyet neydi kızlar cildi çirkinleştirir derler sanırım son ayda doğruluğunu gösterdi

starcım merhaba canım..31. haftanın icindesin artık masallah..temizlikcilerde grdyse eve evet az kaldı vaktimiz:) heyecan yaptım:)ama sakın sen kendini yorma tamam mı?talimatları ver kalkma sen canım..kaydirigubbakcemile5

aldıgınız urunlerde hayırlı olsun sekercim cidden uygun almıssın..kaydirigubbakcemile2

satar dustum ne güzel evin temizleniyo güle güle kirletin bebişşinle inş . kendini yorma cnm şu işin ucundan tutuyim çabuk bitsin deme sakın kaydirigubbakcemile

karen selam canım ne hbr nasılsın eskişehirlerde kaydirigubbakcemile3

iyidir tatlım gezioruz kızımla ..bu aralar sırt agrılarım arttı ama baska yaramaz b durum yok simdilik..cuma gunu gorucem kızımı ins teyzesi.:)

gaydincim sen ctesi gidcektin dr a ..habeerler iyidir umarım gormedim yazını cunku..

Karencimmm meraba, teşekkür ederis teyzesi kızımla ikimizde tombuluz tombuluz iste kaydirigubbakcemile3 Senin kızçe napıyo bakalımmmm cuma günü cıkcak ortaya -tatlicadiarzu-

Karencim sana bir slm veriyim istedim tatlım
umarım iyisinizdir dr a gidecekmişsin bu hafta ne güzel
bende pazartesi gidicem haftaya

cnm senin cinsiyet neydi kızlar cildi çirkinleştirir derler sanırım son ayda doğruluğunu gösterdi

kız canım galiba çirkinleşiyorum yüzüm karardı biraz :1shok:

star dustüm güle güle kullansın bebişim hepsini sende evini güle güle kirlet ama çok kirletme bebiş geldiğinde mis gibi kalsın......kaydirigubbakcemile2

Canım ctesi gittik doktora herşey yolundaydı çok tatlıydı oğluşum haftası ile uyumlu heryeri kafası felan 44 cm civarındaydı kilosuda 2200 grdı. doktor iyi gidiyo dedi normal doğum istediğimiz için çok tombik olması zorlaştırır biliyosun
haziranda gidicem muayneye nst yede bağlanıcam ilk defa ve muaynemiz yapılcak herşey yolundaydı yane mutlu ayrıldık

Merhabalar arkadaşlar,perşembe günü gördüm oğluşumu 2300 gr,45 cm.olmuş benim minik kuzumNst ye girdim ilk kez, sorun çıkmadı 32.haftadan sonra giriliyormuş artık her gittiğimde gireceğim.Bu aralar çok cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3

Maşallah canım kuzunaBende normal istiyorum ve benim minik 2 hafta önden gidiyormuş korkuyorum normal olamayacak diyee.

Selam kızlar Çok yoĞundum sabah sabah bakamadım umarım herŞey yolundadır benım aĞrılarım ve kasılalarım arttı oturamıyorum bıle doĞru dÜrÜst ıŞe gelmek ıŞkence oldu valla hıÇ keyfım yok ama maŞallah kızım gayet hareketlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…