dilaracım senn bebişede masallah bana da 15 hazirandan sonra gun vericek ama 1 temmuz olabilir demişti.hayırlısıyla gelsin bakalım minişler artık..:)
jasmincim moralini bozma ve bencede sen sıvı tuketimine dikkat et ..inş ters bisiciklerde olmıcek..uzme annesi bebisini ve kendini masallah sizlere:)
Merhabalar arkadaşlar,perşembe günü gördüm oğluşumu 2300 gr,45 cm.olmuş benim minik kuzumNst ye girdim ilk kez, sorun çıkmadı 32.haftadan sonra giriliyormuş artık her gittiğimde gireceğim.Bu aralar çok cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3
Canım ctesi gittik doktora herşey yolundaydı çok tatlıydı oğluşum haftası ile uyumlu heryeri kafası felan 44 cm civarındaydı kilosuda 2200 grdı. doktor iyi gidiyo dedi normal doğum istediğimiz için çok tombik olması zorlaştırır biliyosun
haziranda gidicem muayneye nst yede bağlanıcam ilk defa ve muaynemiz yapılcak herşey yolundaydı yane mutlu ayrıldık
Hürremcim çok az bir vaktin kaldı. işyerinden izine çıksan çok ii olur bence .sürekli masa bası da kasılmaları tetikliyor olabillir
dilaracım demek gün alıcan çok heyecanlı ya heralde ilk sen öğrenicen ne zaman doğuracağını sezeryanında bu avantajı var dimi günün saatin belli
dilaracım maşallah kızınabende cumartesi eminönüne gidemedim kahvaltıdan sonra tansiyonum düştü sersem gibiydim kalabalığa girmeye gözüm almadı doktoru aradım 4 kadar gelebilirsin arada bakarım dedi bende gittim kızımı gördüm yüzünüde gördüm çok şekerdi maşallah kocaman olmuş çok şaşırdımm:asigim:herşeyi iyi dedi haziranın 10 na doğru tekrar gel dedi gittiğimde sezaryan için gün vercek:1rolleyes:
az daha sabır bebişşşşş ne kaldı şunun şurasında üzme anneniGÜNAYDIN CİCİ ANNELER
BEN CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM BAŞKASINA DİĞER DOKTORUN SÖLEDİKLERİ DOĞRUMU DİYE TEYİT ETMEYE ÇOK MORELİM BOZULDU BEBEĞİMİN SUYUNUN AZALDIĞI DOĞRUYMUŞ VE 36 HAFTAYA KADAR SUYUNUN AZALMASI NIRMAL GİDERSE İYİ DEDİ DOKTOR YOKSA KENDİ GELİR YADA BİZ ALIRIZ DEDİ BAKIRKÖY DOĞUM EVİNE SEVK ETTİ ORASI BU KONUNUN UZMANI DEDİ senağlama
Herkese günaydınnn, haftasonu garip bi zaman gecirdim dogrusu, cumartesi tekrar kontrole gittim, bebegim 2 hafta önde geliştiği için erken doğum ihtimalim olma durumuna karsı artık hafta 1 gidicem... Bebişimmm 2.409 gr., 44-45 cm. olmuş büyümüş kocaman aybala bi suratı olmus ama sanırım bekledigimizden cok daha erken kavusabiliris. Doktorum SAT imin onemli oldugunu ama bebegin gelişimi ne zaman tamamlanırsa o zaman dünyaya gelmeye calısacagını söyledi... Testlerimde hicbir problem cıkmadı, şeker, protein, albümin ona cok sükür... Ama doktorum erken izne ayrılmam gerektigini soyledi dolayısıyla bir sonraki haftasonu artık calısma hayatımdan bir süreligne uzaklasıyorum. Celestone diye bi igne yaptırdı cumartesi, pazar umarım bi daha olmam cok canım yandıı, erken dogum ihtimaline karsı akciger gelisimi içinmişş, gıkımı cıkaramadımmm... Boyle bir durum iste iyice korkmaya basladımm, belirsizlikte baya bi geriyomus insanı cidden...
maşallah kız bu ne hal hakkaten diye diye kendine benzettin kızınıda bu arada fotosunada baktım aynı sen hele burnu tıpatıp aynı 41 kere maşallah canımÖylede kızlar yinede insanda bir korku oluyo, sekerim düşük, beslenme derseniz inanın ekstra bir sey yedigim yok bol bol dondurma dısında, nası bu kadar oldu bende anlamadımmm saglıgı cok sükür allahıma cok iyi 32+3 ken ben o 34+1 haftalık bebekler kadar gelişmiş, artık hayırlısı olsun hepimiz icin ama sanırım ben artık temmuz annesi olamıcammm, allah hepimizi bir nefeste kurtarıp güzel yavrularımıza kavustursunnnn :Saruboceq:
ya zaten ilk sen doğurcaktın dahadamı erkene aldılar allah yardımcın olsun canım maşallah kızınadaKızlar günaydınn. Zuzucum bende c.tesi doktora gittim benimde bebğimin gelişimi 10 gün önde çıktı ve doğum tarihim öne alınacak ona göre artık bende haftada bir gidicem. Benim oğluşumda 2.500 kilo olmuş..
kız sen lazmısın nerelisin kiınadım ınat temmuzda dogurucam çınar ne kadar cıkmak ıcın dırensede bende temmuzda dogurmak ıcın dırenıcem bakalım hangımızın laz inatı tutacak:1closedeyes:
izne ayrılanlar gidince gelmez oldular sende gidip dönmeyenlerden olma.inşallah güzel bi dönem geçirirde hayırlı bi doğum yaparsın canımgünaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım...
bugün işyerinde son günümüz olabilir yarın dr randevumuz var rapor açtıracam..
artık sık sık giremeyeceğim evde net yok:1no2:
ara ara girer bakarım artık kim doğurmuş diye
sizi çok özleyeceğiz arkadaşlar ara ara yazışırız artık...:a015:
canım güle güle kirletin inşallah .bebişinin cicişleride hayırlı olsun güle güle kullanınselamlarrrrr
nihayet gelebildim odama , temizliğe geldi kadın , ilk önce benim odadan başlattık ama perdelerin yıkanıp asılması felan bu saati bulduben de oturma odasında bir o yana devril bir bu yana devril , sabah programlarına takıldım mecburen -tatlicadiarzu-
dün babamızla bir alışveriş sitesinden tüm eksklerimizi tamamladık sanırım ..
bir kaç tüyo vereyim aldıklarımızdan , çünkü hakikaten çok indirimler vardı aldığımız ürünlerde ..
mesela arçelik bebe telsizi 49 tl , arçelik biberon sterilizatörü 19 tl, chicco manuel süt pompası 45 tl , 3lü unibaby yenidoğan ıslak mendil 14 tl ..
bir de başka bir mağazadan banyo-alt açma setini aldık , yatağımız ve uyku setimiz de gelince bir şey kalamayacak geriye sanırım ..
biraz geçmişe göz atayım yerimseniben
ooo bi 2.5 lukta burda varmış maşallah canımCanım ctesi gittik doktora herşey yolundaydı çok tatlıydı oğluşum haftası ile uyumlu heryeri kafası felan 44 cm civarındaydı kilosuda 2200 grdı. doktor iyi gidiyo dedi normal doğum istediğimiz için çok tombik olması zorlaştırır biliyosun
haziranda gidicem muayneye nst yede bağlanıcam ilk defa ve muaynemiz yapılcak herşey yolundaydı yane mutlu ayrıldık
seninde kuzuna maşallah canım .denizlide kime gdiyosun benim ailem orda ve tam20 yılım orda geçti evlenince mecbur ayrıldımMerhabalar arkadaşlar,perşembe günü gördüm oğluşumu 2300 gr,45 cm.olmuş benim minik kuzumNst ye girdim ilk kez, sorun çıkmadı 32.haftadan sonra giriliyormuş artık her gittiğimde gireceğim.Bu aralar çok cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3
Selam kızlar Çok yoĞundum sabah sabah bakamadım umarım herŞey yolundadır benİm aĞrılarım ve kasılalarım arttı oturamıyorum bİle doĞru dÜrÜst İŞe gelmek İŞkence oldu valla hİÇ keyfİm yok ama maŞallah kızım gayet hareketlİ
Hürremcim maşallah canım ya 36. haftadasın artık yavaş yavaş izne ayrılmayı düşün bence en fazla haftaya kadar çalışırsın herhalde kızçenlede vakit geçir tatlım sona yaklaşıyosun artık
Patronumun beni izne yollamaya gönlü yok canım ya doğumda bile eve iş yollayayım hastaneden çıkınca yap diyo en fazla doğum iznim 1 ay olacak o dönemdede haftada 1 kaç gez gel git diyo şimdi hayatta izin vermez yani
dilaracım maşallah kızına
Kıslar Kıraçın eşini doktorum doğurtmuş ve epudral normal doğum yapmış hatun.. Kızı 3200 doğmuş ve çok rahat bir doğum oldu diyo
Bende epudral düşünmeye başladım doktorum dediki epudral anestesin en uygun olduğu doğum şekli normal doğumdur asıl amaç burada kullanılmasıdır dedi ekipte çok iyiymiş ileriki haftalarımda tanışıcam anestezi uzmanı ile bu şekilde olsun istiyorum
canım sağolasın hoş geldin:1hug:
hoşbuldum canım ben malesef 12.30 da kalktım sizin temponuza anca yetişebiliyom
PATRONUM İZİN VERMİYO CANIM YA DOĞUMA KADAR ÇALIŞICAM GALİBA BELLİ DEĞİL BENİM İŞ DURUMU :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?