2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

sağol tatlım güzel haberle geldik çok şükür biraz uykum geldi uzanayım dedim 15 dakika anca uyuttu bu velet karnı acıktı tepinmeye başladı obur etti benikaydirigubbakcemile3
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım:1hug:

Hürremcim çok az bir vaktin kaldı. işyerinden izine çıksan çok ii olur bence .sürekli masa bası da kasılmaları tetikliyor olabillir

kızlar maşallah kuzularınıza çok iyi kiloları bende normal istiyorum ama bakalım kilosu olursa olmayacak gibi

Hürremcim çok az bir vaktin kaldı. işyerinden izine çıksan çok ii olur bence .sürekli masa bası da kasılmaları tetikliyor olabillir

PATRONUM İZİN VERMİYO CANIM YA DOĞUMA KADAR ÇALIŞICAM GALİBA BELLİ DEĞİL BENİM İŞ DURUMU :çok üzgünüm:

dilaracım demek gün alıcan çok heyecanlı ya heralde ilk sen öğrenicen ne zaman doğuracağını sezeryanında bu avantajı var dimi günün saatin belli

Hürremcim maşallah canım ya 36. haftadasın artık yavaş yavaş izne ayrılmayı düşün bence en fazla haftaya kadar çalışırsın herhalde kızçenlede vakit geçir tatlım sona yaklaşıyosun artık

zor durumun ozaman tatlım ne diyim
peki bu izinlerini doğum sonrası kullanmana izin veriyor mu ?

kuzeydeniz ben özellikle sordum kafa ölçümü nasıl diye normal doğumda büyük etken kafa ölçümü felan şimdilik herşeyi normale uygun Allah izin verirse normal istiyorum nasip olur inş.:Saruboceq:

dilaracım demek gün alıcan çok heyecanlı ya heralde ilk sen öğrenicen ne zaman doğuracağını sezeryanında bu avantajı var dimi günün saatin belli

evet canım sezaryan olunca 10 gün önce alıyolar bebişleri stres yapmıyon o güne adapte ediyosun kendini bana sorarsa ben haziranın 24 istiyorum bakalım tabi benim kuzu o güne beklersekaydirigubbakcemile3

dilaracım maşallah kızına

az daha sabır bebişşşşş ne kaldı şunun şurasında üzme anneni

maşallah kız bu ne hal hakkaten diye diye kendine benzettin kızınıda bu arada fotosunada baktım aynı sen hele burnu tıpatıp aynı 41 kere maşallah canım

ya zaten ilk sen doğurcaktın dahadamı erkene aldılar allah yardımcın olsun canım maşallah kızınada

ınadım ınat temmuzda dogurucam çınar ne kadar cıkmak ıcın dırensede bende temmuzda dogurmak ıcın dırenıcem bakalım hangımızın laz inatı tutacak:1closedeyes:
kız sen lazmısın nerelisin ki

izne ayrılanlar gidince gelmez oldular sende gidip dönmeyenlerden olma.inşallah güzel bi dönem geçirirde hayırlı bi doğum yaparsın canım

canım güle güle kirletin inşallah .bebişinin cicişleride hayırlı olsun güle güle kullanın

ooo bi 2.5 lukta burda varmış maşallah canım

seninde kuzuna maşallah canım .denizlide kime gdiyosun benim ailem orda ve tam20 yılım orda geçti evlenince mecbur ayrıldım

canım ya iştemi doğuracan artık ayrılsana biz artık evde öle rahat hareket edemiyoz sen napıyon allah yardımcınız olsun

Patronumun beni izne yollamaya gönlü yok canım ya doğumda bile eve iş yollayayım hastaneden çıkınca yap diyo en fazla doğum iznim 1 ay olacak o dönemdede haftada 1 kaç gez gel git diyo şimdi hayatta izin vermez yani

Kıslar Kıraçın eşini doktorum doğurtmuş ve epudral normal doğum yapmış hatun.. Kızı 3200 doğmuş ve çok rahat bir doğum oldu diyo
Bende epudral düşünmeye başladım doktorum dediki epudral anestesin en uygun olduğu doğum şekli normal doğumdur asıl amaç burada kullanılmasıdır dedi ekipte çok iyiymiş ileriki haftalarımda tanışıcam anestezi uzmanı ile bu şekilde olsun istiyorum

yuh ya .iyiki bi sabahları geç gelmene müsade etti .bu ne canım ya.sende can taşıyon bukadarda taviz verme.neyse hakların al kızım .kimse babanın oğlu değil

bende bi aksilik çıkmazasa epidural normal yapıcam doktorumla konuştuk ama son zaman gene konuşacaz tabi

hurrem bencede hakların var doğal olarak mecbur yani 1 ay doğumdan sonraa çok azz bebişine tam alışmışkenn bence izinlerini kullan çıkarmyada hakkı yok zatenn vermek zorunda izin:ecrin_bebek:

ya küçük yer olunca burası ha deyince iş bulunmuyo, aslında bi kaç ay bende mola vermeyi çok istiyorum gerçekten yoruldum artık bakalım mecburen insafa gelmesini bekliycem

gaydıncım ben bi yazıda epidural gibi bi şansınız varsa mutlaka değerlendirin diye okumuştum inşallah gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…