2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

oo maşallahh kızz sen nasıl uyuyosun geceden berimi bu uykuu :1shok: ben sabahın 7 kalkmaktan kendimi tavuk moduna soktum-tatlicadiarzu-

nerdeeeee
gece birde yatıyoz ama ben tabi dön dolaşdur ezana doğru anca sızıyom.sonra 7.30 da kalkıp eşimi işe yolluyom
eğer kızım uyandıysa ona kahvaltısını ettirip geri yatıyom uyanmadıysa hemen yatıyom
anlıcan belkide 8 saat bile uyumuyomdur

gazetede okumuştum canımcım memorialde yaptı diye hatta sen aklıma geldin acaba gamzenin dr u mu diye:)
sende epidural normal yapabilirsin çok rahat geçer canım .

evet hürrem şimdi nettende araştırıcam bakalım doktorum dediki lohusada bel ağrısı olur ama bu epudralden dolayı değil genel bir bel ağrısıdır dedi kolay değil doğum yapıyosun dedi ama bir süre sonra kalmaz bu ağrıların dedi çok kafama yattı inş. bi aksilik olmaz ya

canım hangi hastaneye gidiyordun

gazetede okumuştum canımcım memorialde yaptı diye hatta sen aklıma geldin acaba gamzenin dr u mu diye:)

Evet canım gidişimizde konuştuk normal yapması ne güsel epidralde olmuş çok rahat geçmiş
İnş. bende yapabilirim çok istiyorum doktorum diyorki çok kararlıydı kendisi istedi diyor eğer gerçekten istersen seninkide rahat olur sorunsuz olur kendini nasıl adapte edersen o şekilde gerçekleşiyo doğum olayın diyor yerimseniben

benim doktorumda epidural normal doğum diyo bana. bencede en mantıklısı canım ağrısız sancısız yapcaz inş. doğumumuzukaydirigubbakcemile3

SELAMMM
ben geldimmm
dün evimde komple temizlik vardı,,,o kadar çooooooooooooook yot-ruldum ki sabaha kadar ağladım yorgunluktan...
öykücüm de çok hareketlendii çok korktum bişey olcak diye...
evimmm missssssssssssss gibi oldu odası da hazır..şimdi bu gün finleniyorum dün aşırı yorulduım
bu gün pek kalkmadan yatıp dinlenmeye gayret ediyorum....
sizler nasılsınız bakalım.....

Evet canım gidişimizde konuştuk normal yapması ne güsel epidralde olmuş çok rahat geçmiş
İnş. bende yapabilirim çok istiyorum doktorum diyorki çok kararlıydı kendisi istedi diyor eğer gerçekten istersen seninkide rahat olur sorunsuz olur kendini nasıl adapte edersen o şekilde gerçekleşiyo doğum olayın diyor yerimseniben

klava:klava:klava:sen niye yordun kendini yaaaa ne kadar tehlikeli dönemlerdeyiz biz yapma canım gözünü seveyim...evimin altı üstünde bulaşıklar bile bekliyor bugün yapasım yok tekli koltuğu çektim pc başına gel keyfim ....lütfen yani :mymeka:

Teşekkür ederis Kikole teyzesiiiii kızımla, cidden konusa konusa kendime benzettim sonunda bişeyi 40 kere dersen olurmuş valla şeker kaydirigubbakcemile3

Hürrem ben senin patronunu yolarım, delinin zoruna bak ya senin gibi personeli bulmus bi de bıdı bıdı yazık ya verilen emeklere...klava:

Masallah melek iykide yorulma demiş doktor sana bi de demese nolcakmısss, bütün evi temizlemiş bi de soyluyo tamam ya ben bisi demiyorummm artıkkk :1closedeyes:

canım maşallah bebişine
aynı şeyleri ben de yaşadım çok korktum hatta ben 3 gün hastanede kaldım ve serum tedavisi aldım..çok şükür şimdi daha iyiyiz artık tıp çok gelişti doktorlar elinden geleni yapıyor sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz sen sakın stres yapma canım

canım takma kafana inşallah bi sorun çıkmaz maşallah bebişine

ayyy benim tosunummaa maşallah kocamannnnnnnnnnnn olmuş bitanemmm ya çık artık dinlen evde yorma kendini de güzel kızımı da annesi yat dinlen evde bitanemm maşallah kızına
sakın telaş etme hayırlısı olsun da ne zaman gelirse gelsin tehlikeyi atlattık sayılır çok şükür...

melekcim güle güle kirlet . niye bi güne sığdırmaya çalıştın yavaş yavaş yapsaydınız

melekcim evi sen temizlemedin sanirim ama insan yine de yoruluyor

Masallah melek iykide yorulma demiş doktor sana bi de demese nolcakmısss, bütün evi temizlemiş bi de soyluyo tamam ya ben bisi demiyorummm artıkkk :1closedeyes:

Şeniz canlarım evi ben temizlemedim tabiki ama yine de sabah 8 den akşam 8 e kadar ayaktaydım...
ama camlar kapılar her yer mis gibi oldu..akşam biraz sancısını çektim ama en azından içim rahatladı çok şükür...
1-2 gün yatar dinlenirim bişeyciğim kalmaz inşallah:1hug:

kuzeydeniz ben özellikle sordum kafa ölçümü nasıl diye normal doğumda büyük etken kafa ölçümü felan şimdilik herşeyi normale uygun Allah izin verirse normal istiyorum nasip olur inş.:Saruboceq:

İnşallah normal olur canım bende çok istiyorum.

bende epidural normal yapacağım canım nasip olursa.Ben doğumu değil de dikiş oluyor ya onu çok kafaya taktım o yüzden en iyisi baştan vurulayım ağrı dikiş falan hissetmem diye düşündüm.

sıla_84 kullanıcısından alıntı
selam kıslar bıs geldık... ıyı haberlerle donmedık pek doktorumuzdann... cok uzgunumm saatlerdır aglıyorum...

kızım 40 cm. ve 1 kılo 750 gr. gayet normal bu anlamdaa. ancak dogum kanalına yerlestırmıs kafasını. cok cok asagılarda dedı doktor. servısk uzunluguna bakmam lazım dedı. o da baya kısalmıs. sora nst ye bagladı. dusensız kesık kesık ama rahımde hareketlenme var dedı. yanı tum bunlar erken dogum belırtılerı malesef ve benım bebegım daha cok kucuk.. henuz 30+3 uz..
alttan muayene etmem lazım dedı acılma var mı dıe. baktı acılmam yok hamd olsun. ancak cok yumusamıs dedı... nıdılat verdı bana. gunde 4 kere kullancam ıns.
bır hafta kesın yatak ıstırahatı verdı. hıc bı yere kıpırdamak yok. cuma gunu tekrar gorucek benı. eger degısme yoksa serum tedavısı belkıde yatırırıs hastaneye dedı.

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine yat dinlen nolur nolmaz.

benim bütün işlerim duruyo hepsi ilaçlatılmayı bekliyo
bende bişe yapamadığım için kuduruyom
inşallah bu hafta ilaçlanırda bende bişelere başlarım artık

yol canım yoll elimdem gelse ben yolucam ama ne yapacaksın iş sıkıntısı olunca insan sesini çıkaramıyor

merhaba kızlar,
uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak her seferinde geçmişi okurken zaman geçiyor ve paylaşımda bulunamıyorum.artık çok fazla geçmişi okumayıp ben de katılmak istedim.paylaşımlarınız çok samimi...
ben de 31+5 haftalık hamileyim.yani temmuz annesi olucam inşallah.oğlum olcak,kısmetse Çağlar koyucaz ismini de.
inşallah rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…