oo maşallahh kızz sen nasıl uyuyosun geceden berimi bu uykuu :1shok: ben sabahın 7 kalkmaktan kendimi tavuk moduna soktum-tatlicadiarzu-
Kıslar Kıraçın eşini doktorum doğurtmuş ve epudral normal doğum yapmış hatun.. Kızı 3200 doğmuş ve çok rahat bir doğum oldu diyo
Bende epudral düşünmeye başladım doktorum dediki epudral anestesin en uygun olduğu doğum şekli normal doğumdur asıl amaç burada kullanılmasıdır dedi ekipte çok iyiymiş ileriki haftalarımda tanışıcam anestezi uzmanı ile bu şekilde olsun istiyorum
Kıslar Kıraçın eşini doktorum doğurtmuş ve epudral normal doğum yapmış hatun.. Kızı 3200 doğmuş ve çok rahat bir doğum oldu diyo
Bende epudral düşünmeye başladım doktorum dediki epudral anestesin en uygun olduğu doğum şekli normal doğumdur asıl amaç burada kullanılmasıdır dedi ekipte çok iyiymiş ileriki haftalarımda tanışıcam anestezi uzmanı ile bu şekilde olsun istiyorum
gazetede okumuştum canımcım memorialde yaptı diye hatta sen aklıma geldin acaba gamzenin dr u mu diye:)
sende epidural normal yapabilirsin çok rahat geçer canım .
Evet canım gidişimizde konuştuk normal yapması ne güsel epidralde olmuş çok rahat geçmiş
İnş. bende yapabilirim çok istiyorum doktorum diyorki çok kararlıydı kendisi istedi diyor eğer gerçekten istersen seninkide rahat olur sorunsuz olur kendini nasıl adapte edersen o şekilde gerçekleşiyo doğum olayın diyor yerimseniben
gazetede okumuştum canımcım memorialde yaptı diye hatta sen aklıma geldin acaba gamzenin dr u mu diye:)
sende epidural normal yapabilirsin çok rahat geçer canım .
SELAMMM
ben geldimmm
dün evimde komple temizlik vardı,,,o kadar çooooooooooooook yot-ruldum ki sabaha kadar ağladım yorgunluktan...
öykücüm de çok hareketlendii çok korktum bişey olcak diye...
evimmm missssssssssssss gibi oldu odası da hazır..şimdi bu gün finleniyorum dün aşırı yorulduım
bu gün pek kalkmadan yatıp dinlenmeye gayret ediyorum....
sizler nasılsınız bakalım.....
canım maşallah bebişineselam kıslar bıs geldık... ıyı haberlerle donmedık pek doktorumuzdann... cok uzgunumm saatlerdır aglıyorum...:çok üzgünüm:
kızım 40 cm. ve 1 kılo 750 gr. gayet normal bu anlamdaa. ancak dogum kanalına yerlestırmıs kafasını. cok cok asagılarda dedı doktor. servısk uzunluguna bakmam lazım dedı. o da baya kısalmıs. sora nst ye bagladı. dusensız kesık kesık ama rahımde hareketlenme var dedı. yanı tum bunlar erken dogum belırtılerı malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ve benım bebegım daha cok kucuk.. henuz 30+3 uz..
alttan muayene etmem lazım dedı acılma var mı dıe. baktı acılmam yok hamd olsun. ancak cok yumusamıs dedı... nıdılat verdı bana. gunde 4 kere kullancam ıns.
bır hafta kesın yatak ıstırahatı verdı. hıc bı yere kıpırdamak yok. cuma gunu tekrar gorucek benı. eger degısme yoksa serum tedavısı belkıde yatırırıs hastaneye dedı.
canım takma kafana inşallah bi sorun çıkmaz maşallah bebişineGÜNAYDIN CİCİ ANNELER
BEN CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM BAŞKASINA DİĞER DOKTORUN SÖLEDİKLERİ DOĞRUMU DİYE TEYİT ETMEYE ÇOK MORELİM BOZULDU BEBEĞİMİN SUYUNUN AZALDIĞI DOĞRUYMUŞ VE 36 HAFTAYA KADAR SUYUNUN AZALMASI NIRMAL GİDERSE İYİ DEDİ DOKTOR YOKSA KENDİ GELİR YADA BİZ ALIRIZ DEDİ BAKIRKÖY DOĞUM EVİNE SEVK ETTİ ORASI BU KONUNUN UZMANI DEDİ senağlama
Herkese günaydınnn, haftasonu garip bi zaman gecirdim dogrusu, cumartesi tekrar kontrole gittim, bebegim 2 hafta önde geliştiği için erken doğum ihtimalim olma durumuna karsı artık hafta 1 gidicem... Bebişimmm 2.409 gr., 44-45 cm. olmuş büyümüş kocaman aybala bi suratı olmus ama sanırım bekledigimizden cok daha erken kavusabiliris. Doktorum SAT imin onemli oldugunu ama bebegin gelişimi ne zaman tamamlanırsa o zaman dünyaya gelmeye calısacagını söyledi... Testlerimde hicbir problem cıkmadı, şeker, protein, albümin ona cok sükür... Ama doktorum erken izne ayrılmam gerektigini soyledi dolayısıyla bir sonraki haftasonu artık calısma hayatımdan bir süreligne uzaklasıyorum. Celestone diye bi igne yaptırdı cumartesi, pazar umarım bi daha olmam cok canım yandıı, erken dogum ihtimaline karsı akciger gelisimi içinmişş, gıkımı cıkaramadımmm... Boyle bir durum iste iyice korkmaya basladımm, belirsizlikte baya bi geriyomus insanı cidden...
klava: klava: klava:sen niye yordun kendini yaaaa ne kadar tehlikeli dönemlerdeyiz biz yapma canım gözünü seveyim...evimin altı üstünde bulaşıklar bile bekliyor bugün yapasım yok tekli koltuğu çektim pc başına gel keyfim ....lütfen yani :mymeka:
melekcim güle güle kirlet . niye bi güne sığdırmaya çalıştın yavaş yavaş yapsaydınız
melekcim evi sen temizlemedin sanirim ama insan yine de yoruluyor
Masallah melek iykide yorulma demiş doktor sana bi de demese nolcakmısss, bütün evi temizlemiş bi de soyluyo tamam ya ben bisi demiyorummm artıkkk:1closedeyes:
kuzeydeniz ben özellikle sordum kafa ölçümü nasıl diye normal doğumda büyük etken kafa ölçümü felan şimdilik herşeyi normale uygun Allah izin verirse normal istiyorum nasip olur inş.:Saruboceq:
teşekkür ederis kikole teyzesiiiii kızımla, cidden konusa konusa kendime benzettim sonunda bişeyi 40 kere dersen olurmuş valla şeker kaydirigubbakcemile3
hürrem ben senin patronunu yolarım, delinin zoruna bak ya senin gibi personeli bulmus bi de bıdı bıdı yazık ya verilen emeklere...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?