merhaba kızlar,
uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak her seferinde geçmişi okurken zaman geçiyor ve paylaşımda bulunamıyorum.artık çok fazla geçmişi okumayıp ben de katılmak istedim.paylaşımlarınız çok samimi...
ben de 31+5 haftalık hamileyim.yani temmuz annesi olucam inşallah.oğlum olcak,kısmetse Çağlar koyucaz ismini de.
inşallah rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
canım maşallah bebişine
aynı şeyleri ben de yaşadım çok korktum hatta ben 3 gün hastanede kaldım ve serum tedavisi aldım..çok şükür şimdi daha iyiyiz artık tıp çok gelişti doktorlar elinden geleni yapıyor sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz sen sakın stres yapma canım
canım takma kafana inşallah bi sorun çıkmaz maşallah bebişine
ayyy benim tosunummaa maşallah kocamannnnnnnnnnnn olmuş bitanemmm ya çık artık dinlen evde yorma kendini de güzel kızımı da annesi yat dinlen evde bitanemm maşallah kızına
sakın telaş etme hayırlısı olsun da ne zaman gelirse gelsin tehlikeyi atlattık sayılır çok şükür...
selam kıslar bıs geldık... ıyı haberlerle donmedık pek doktorumuzdann... cok uzgunumm saatlerdır aglıyorum...:çok üzgünüm:
kızım 40 cm. ve 1 kılo 750 gr. gayet normal bu anlamdaa. ancak dogum kanalına yerlestırmıs kafasını. cok cok asagılarda dedı doktor. servısk uzunluguna bakmam lazım dedı. o da baya kısalmıs. sora nst ye bagladı. dusensız kesık kesık ama rahımde hareketlenme var dedı. yanı tum bunlar erken dogum belırtılerı malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ve benım bebegım daha cok kucuk.. henuz 30+3 uz..
alttan muayene etmem lazım dedı acılma var mı dıe. baktı acılmam yok hamd olsun. ancak cok yumusamıs dedı... nıdılat verdı bana. gunde 4 kere kullancam ıns.
bır hafta kesın yatak ıstırahatı verdı. hıc bı yere kıpırdamak yok. cuma gunu tekrar gorucek benı. eger degısme yoksa serum tedavısı belkıde yatırırıs hastaneye dedı.
bende cumartesi eminönüne gidemedim kahvaltıdan sonra tansiyonum düştü sersem gibiydim kalabalığa girmeye gözüm almadı doktoru aradım 4 kadar gelebilirsin arada bakarım dedi bende gittim kızımı gördüm yüzünüde gördüm çok şekerdi maşallah kocaman olmuş çok şaşırdımm:asigim:herşeyi iyi dedi haziranın 10 na doğru tekrar gel dedi gittiğimde sezaryan için gün vercek:1rolleyes:
GÜNAYDIN CİCİ ANNELER
BEN CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM BAŞKASINA DİĞER DOKTORUN SÖLEDİKLERİ DOĞRUMU DİYE TEYİT ETMEYE ÇOK MORELİM BOZULDU BEBEĞİMİN SUYUNUN AZALDIĞI DOĞRUYMUŞ VE 36 HAFTAYA KADAR SUYUNUN AZALMASI NIRMAL GİDERSE İYİ DEDİ DOKTOR YOKSA KENDİ GELİR YADA BİZ ALIRIZ DEDİ BAKIRKÖY DOĞUM EVİNE SEVK ETTİ ORASI BU KONUNUN UZMANI DEDİ senağlama
Herkese günaydınnn, haftasonu garip bi zaman gecirdim dogrusu, cumartesi tekrar kontrole gittim, bebegim 2 hafta önde geliştiği için erken doğum ihtimalim olma durumuna karsı artık hafta 1 gidicem... Bebişimmm 2.409 gr., 44-45 cm. olmuş büyümüş kocaman aybala bi suratı olmus ama sanırım bekledigimizden cok daha erken kavusabiliris. Doktorum SAT imin onemli oldugunu ama bebegin gelişimi ne zaman tamamlanırsa o zaman dünyaya gelmeye calısacagını söyledi... Testlerimde hicbir problem cıkmadı, şeker, protein, albümin ona cok sükür... Ama doktorum erken izne ayrılmam gerektigini soyledi dolayısıyla bir sonraki haftasonu artık calısma hayatımdan bir süreligne uzaklasıyorum. Celestone diye bi igne yaptırdı cumartesi, pazar umarım bi daha olmam cok canım yandıı, erken dogum ihtimaline karsı akciger gelisimi içinmişş, gıkımı cıkaramadımmm... Boyle bir durum iste iyice korkmaya basladımm, belirsizlikte baya bi geriyomus insanı cidden...
GÜnaydın herkese
geÇmİŞİ okuyamıyoprum.
Hatta artık yazamayacaĞımda galİba sİze.
Patronun oĞlu geldİ.
İŞ ÖĞretİyorum.masada her dakİka beraber olacaĞız.
Vakİt bulrusam gİrer bakar selam verİrİm.
Kendİnzİe Çok İyİ bakın.
GÖrÜŞmek Üzere.
ben şimdilik çıkıyorum. bebeğimin kıyafetlerini yıkadım. asalım ki kurusun. bir de eksiklerimi almaya gideceğim. sonra görüşürüz. kendinize iyi bakın.
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım...
bugün işyerinde son günümüz olabilir yarın dr randevumuz var rapor açtıracam..
artık sık sık giremeyeceğim evde net yok:1no2:
ara ara girer bakarım artık kim doğurmuş diye
sizi çok özleyeceğiz arkadaşlar ara ara yazışırız artık...:a015:
ayy bugecede kendimi gördüm doktor iyi muayne edememiş beni eve geliyo senini ölçümlerini yanlış yaptım diyoo bide evde usg var hay alalhım yaa rüyaya bakkaydirigubbakcemile3 diyo bana uzan tekrar bakıcam diyoo bende uzanıyorum ölçüyoo ediyoo aa diyo senini zamnın gelmiş açılmanda var 4 cm seni hemen doğuma almalıyım diyo bende diyorum bari 1 hafta daha dursun toparlansın bebişim oda diyo zamna yok ben diyorum sancım yok kasılmam yok durduk yere niye gideyim doğuma doktora diyorum sen git ben gelcem bak diyo beni atlatmaya kalma mutlaka gel zmanın geldi tamam diyorum annemi arıyorum doktor geldi böyle dedi felan geliyo hazırlık felan hepsini tamamlıyoruz ama gerisini göremedim çişim geldi uyandım:roflol::roflol:
rüyan çok komik yani hepinizzi sardı demek doum telaşı ya bende niye yok o telaş yaaa allahım yarabbm....
ben ne sorucam kızlar çarşamba günü doktora gidicem alttan muane ediyor mu? ona göre bugün ağdaya gidicem yada biraz daha bekleyeceğim?!
ben de temizlikçi alacam hem güvenmek zor, hem de temizliği güzel yapmıyorlar.sürekli başında durman gerekiyor..inşaallah iyi birini bulursun..
canım kuzucun güle güle kullansın inş cicilerini
starcım merhaba canım..31. haftanın icindesin artık masallah..temizlikcilerde grdyse eve evet az kaldı vaktimiz:) heyecan yaptım:)ama sakın sen kendini yorma tamam mı?talimatları ver kalkma sen canım..kaydirigubbakcemile5
aldıgınız urunlerde hayırlı olsun sekercim cidden uygun almıssın..kaydirigubbakcemile2
satar dustum ne güzel evin temizleniyo güle güle kirletin bebişşinle inş . kendini yorma cnm şu işin ucundan tutuyim çabuk bitsin deme sakın kaydirigubbakcemile
canım geçmiş olsun , aynı durum hatta riskin biraz daha fazlaı bende de var .. yaklaşık 20 ündür yatıyorum sanırım .. wc hariç kalkmamaya çalışıyorum , ilk günler zor oldu ama alışıyor insan sonra .. ama gördüğüm kadarıyla sana verilen istirahate pek ymamışsın , hep buralarda takılmışsınklava: inşallah laptoptan felan girmişsindir nete , turma pc başına , çünkü trunca aşağğı doğr basınç daha fazla oluyor ve potansiyel riski arttırıyorsun durduk yerde ..
nidilatı ben de kullanıyorum .. kasılma hissettiğinde saatini beklemeden 1 tane içebilirsin , hatta günde 2 saatte 1 alarak , günde 12ye kadar bile ıkabilirsin dedi dr.um .. bununla beraber endol fitil kullanıyorum .. dün yarım saatten fazla süren kasılmalarım oldu , dr.u aradık saati gelmemş olsa da endolü uygula dedi , 15-20 dak. içinde kasılma geçti .. kasılma olduğunda hemen soluna yat , uzan , çok iyi geliyor .. ve istirahat ŞARTTTTTT :sm_confused:
ayy diloş yaa ne güzl , yüzünü gördün demek :asigim: benim suatsız oğluum göstermiyor bize yüzünü yaa , çok çok profilden :)))))
canım zülme , bol sıvı al , su iç .. hakikaten su iyi geliyormuş .. üstelik rahimi en etkili besleyen suymuş ve kasımaları vs. de önlüyormuş bu anlamda ..
canım ya herşeyi n ormalmiş prensesinin, sen niye sıkıldın ki :sm_confused: :teselli: demekki gelişimini bir an önce tamamlayıp annesinin kucağına gelmek istiyor bayan speedy gonzaless sırnaşık şey
korkma canım , maşallah herşeyiniz yolunda , geriden gelmiş olsa gelişimi neyse , ama szde herşey güzel gidiyor
cnaım yaa kolay gelsin , inşallah ize çıkınca daha çok burada olursun :1hug:
misssler gibi olmuştur şimdi o minnack şeyler :asigim: Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin ve iyi alışverişler canım
inşallah yine gelirsin arada canım .. eşini kandır ve eve net alsın , olmaz dimi aaa , sıkılırsın hem kaydirigubbakcemile5
ikimziin de malum koordiinatlar açık kalmış zaaaar :roflol:
ben de dün gece doğum yapmak üzereydim rüyamda .. Allahım nasıl tuhaf bir şeydi yaa , güya klozete orturmuşum , işim bitmiş tam kalkıcam tuvalet kağıdında regl başlangcına benzer bir lekelenme görüyorumönce ve sonra ( çokkkkkkkkk afedersiniz ) sanki vajinamdan büyük tuvaletimi yapacakmışım gibi büyük bir basınçla bebeğin gelmeye çalıştığını hissediyorum ve ödüm nereye karıışacağını şaşırıyor o dakka :1shok:
sanırım gece yatmadan kasılmam çok oldu ve dr.u aradık , hemen fitili uygula , duruma göre konuşucaz deyince korktum ben , o yüzden böyle bir rüya gördüm :sm_confused:
dr. risk görüyorsa yada rahim azını ölçmek için transvajinal yani alttan ultrasonla akabiliyor .. hatta su gelip gelmediğini öğrenmek için speklumla açıp bir başka aletle akabiliyorlar .. ama bunlar dediğim gibi dr.un bir rsk durumundan şüphelenmesinde yapılıyor .. aslında rahm ağzının en garantili ölçülmesi karından yapılanı .. idrara sıkışık gdildiğinde mesane rahm ağzına baskı yapıyor ve ölçüm yapılacak mesafe düzleşiyor ve alttan yapıaln ölçüme göre neredeyse 1 cm e yakın uzun çıkıyor rahim ağzı .. rahim ağzının uzunluğunu bilmek gerekiyomuş , ona göre istirahat veryor dr. yada erken doğum vs. önleniyormu, aklında bulunsun canım ..
benimki ikinciye geliyor , şimdilik açıkçası incelemiyorum , hem yatıyorum hem de işim görülsün de nasıl görülürse görülsün diyorum , ama doğumdan sonra daha bi incelerim , biliyorum kendimi fisfisfis
ist.dayken içme sinecek birini bulamamıştım bi türlü .. bu iyi gb şimdilik gördüğüm eksikleri daha gitmeden usulüyle söylüyorum ve " ben arkadan dedektif gibi kontrol etmem , gel beraber bakalım diyorum ve gördüklermi o an söyleyince sanırım biraz daha çekinip daha dikkatli olyorlar bu anlamda .. para verip de sonradan sinir olmanın yada arkaını toplamaın manası yok , herkes işini adam gibi yapsın ama dimi kaydirigubbakcemile5
tşekkür ederim nurcum , ilgilenirsen yada ilgilenen olursa sitenin adresini verebilirim , zaten çok bilindik ve güveilir bir site .. hatta karşıda ( yani anadlu yakasında ) büyük mağazası var yerimseniben
evet tatlımmmmmmmmm 30 bitti dimi şükürler olsunnn :Saruboceq:
yok canımın içi ben yatıyorum zaten , k.validem var yanımda şimdilerde , o ve yardımcı kadın yapıyorlar bi şeyleroğluşum adına teşekkür ederim karen teyzemiz , dlersen adresini veririm o sitenin ..
teşekkürler nurcum :1hug: yok canım , istesem de tutamam yaa , zaten neredeyse tuvalete bile iki büklüm gdiyorum bazen kasılmaktan benneyaptımki o yüzden yatıyorum hep ...
bu arada alt komşum ve apartmandan bir komşu geldiler 2 saat kadar önce .. o yüzden yazdıklarımı gönderemedim , şimdi yeniden geçmşe dönmem gerekcek muhabbeti yakaliim diye kaydirigubbakcemile3
kızlar son cicişlerimizide albümümüze ekledik
kız canım galiba çirkinleşiyorum yüzüm karardı biraz :1shok:
star dustüm güle güle kullansın bebişim hepsini sende evini güle güle kirlet ama çok kirletme bebiş geldiğinde mis gibi kalsın......kaydirigubbakcemile2
Canım ctesi gittik doktora herşey yolundaydı çok tatlıydı oğluşum haftası ile uyumlu heryeri kafası felan 44 cm civarındaydı kilosuda 2200 grdı. doktor iyi gidiyo dedi normal doğum istediğimiz için çok tombik olması zorlaştırır biliyosun
haziranda gidicem muayneye nst yede bağlanıcam ilk defa ve muaynemiz yapılcak herşey yolundaydı yane mutlu ayrıldık
Merhabalar arkadaşlar,perşembe günü gördüm oğluşumu 2300 gr,45 cm.olmuş benim minik kuzumNst ye girdim ilk kez, sorun çıkmadı 32.haftadan sonra giriliyormuş artık her gittiğimde gireceğim.Bu aralar çok cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3
Selam kızlar Çok yoĞundum sabah sabah bakamadım umarım herŞey yolundadır benİm aĞrılarım ve kasılalarım arttı oturamıyorum bİle doĞru dÜrÜst İŞe gelmek İŞkence oldu valla hİÇ keyfİm yok ama maŞallah kızım gayet hareketlİ
PATRONUM İZİN VERMİYO CANIM YA DOĞUMA KADAR ÇALIŞICAM GALİBA BELLİ DEĞİL BENİM İŞ DURUMU :çok üzgünüm:
evet canım sezaryan olunca 10 gün önce alıyolar bebişleri stres yapmıyon o güne adapte ediyosun kendini bana sorarsa ben haziranın 24 istiyorum bakalım tabi benim kuzu o güne beklersekaydirigubbakcemile3
canım güle güle kirletin inşallah .bebişinin cicişleride hayırlı olsun güle güle kullanın
Kıslar Kıraçın eşini doktorum doğurtmuş ve epudral normal doğum yapmış hatun.. Kızı 3200 doğmuş ve çok rahat bir doğum oldu diyo
Bende epudral düşünmeye başladım doktorum dediki epudral anestesin en uygun olduğu doğum şekli normal doğumdur asıl amaç burada kullanılmasıdır dedi ekipte çok iyiymiş ileriki haftalarımda tanışıcam anestezi uzmanı ile bu şekilde olsun istiyorum
evet hürrem şimdi nettende araştırıcam bakalım doktorum dediki lohusada bel ağrısı olur ama bu epudralden dolayı değil genel bir bel ağrısıdır dedi kolay değil doğum yapıyosun dedi ama bir süre sonra kalmaz bu ağrıların dedi çok kafama yattı inş. bi aksilik olmaz ya
Nurcum memorial hastanesine gidiyorum
benim doktorumda epidural normal doğum diyo bana. bencede en mantıklısı canım ağrısız sancısız yapcaz inş. doğumumuzukaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar,
uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak her seferinde geçmişi okurken zaman geçiyor ve paylaşımda bulunamıyorum.artık çok fazla geçmişi okumayıp ben de katılmak istedim.paylaşımlarınız çok samimi...
ben de 31+5 haftalık hamileyim.yani temmuz annesi olucam inşallah.oğlum olcak,kısmetse Çağlar koyucaz ismini de.
inşallah rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
kızlar ben evimi süpürüp silip geldim bide çamaşır attım makineye
Arkadaşlar temizlik olayını artık temizlikçiyle çözüp düzenli gelecek birilerini bulmak lazım. Malum bebekler olunca evlerin daha temiz olması gerek ayrıca bizim de vaktimiz azalacak. Özellikle çalışanlar haftasonlarını temizlikle geçirmek yerine bebekleriyle ilgilenmeliler. Ben de bir arkadaşa sürekli gelen birini alıcam inşallah bu hafta. Bundan sonra da artık iki haftada bir gelsin istiyorum.
stardust biyerlerimizin açıkta kaldığı kesin:) canım benim kız ilk kez net olarak gösterdi yüzünü çok şekerdi:asigim:
bugun hıc keyfım yok oyuzden katılamadım sıze:çok üzgünüm:
esım bugun hıc aramadı bende ınat ettım konusmıcam benden gelıp özur dıleyecek:1closedeyes:
canım çok hassas bi dönemdesin o yüzden oluyor bunlar eminim eşinde seni üzmek istememiştir
nurcum bıldıgın gıbı degıl bana ayak bagı oluyomusum gıbı muamele yaptı resmen
dun taksıme cıktık ıstıklalde tur attık arkadaslarına rastladık
neyse oturduk muhabbet ettık 2 saat falan
tutturdular hüzünü eve bırak sen gel dıye
bende dedım ben bugun ıcın program yaptım kusura bakmayın sızın ıcın bozamam
esımde demezmı kırk yılda bır goruyorum senı eve bırakım ben tekrar taksıme gelım
yahu bı pazar ayarlayın bulusup gezın benımı gördunuz
helekı esımın benı aksam evde yalnız bırakmaya razı olması cok zoruma gıttı
sınır oldum tamam dedım esıme sen bılırsın dun aksamdan berı konusmuyorum asla konusmayıda dusunmuyorum
cok zoruma gıttı senağlamasenağlamasenağlama
ay canım benim kıyamam sana eşin düşünememiştir mutlaka ama kendini üzme tamam mı çınarımız etkilenmesin bu durumdan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?