2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benim bütün işlerim duruyo hepsi ilaçlatılmayı bekliyo
bende bişe yapamadığım için kuduruyom
inşallah bu hafta ilaçlanırda bende bişelere başlarım artık

Temizlik olayımızı ben izne çıkınca ancak yaptırabilirim
Bu haftasonu mobilyalar gelicek onların silinip havalandırılması lazım onada görümceler arkadaşlar felan gelicek ben yapamam zaten artık elimi sürünce duramıyorum çünkü en iyisi hiç bulaşmamakkaydirigubbakcemile3

aramıza hoş geldin tatlım aslında hep aramızdaymışın da gizli :CüvCüv: çağlar bebekte hoş gelmiş nasıl gidiyor hamileliğin diye sorayım ,ve ben kalkıyorum sabahtan beri yoruldum uzanıcam biraz...görüşürüzz bundan sonra hep burdan...

Komacan olmuş dimi teyzesiiii delikafadulden Haftaya cuma cıkmayı düşünüyorum raporumu kapattırcam cnm bilas canım sıkılcak doguma kadar ama napalım katlancam güsel kısım içinnnnn kaydirigubbakcemile3 Telaş diilde merak ve heyecan tabi bilasta korku diyelim melekcim hepimizin yasadıgı türden seyler hepimiz ve güzel bebişlerimiz için hayırlısı olsun cnmmm :teytey:

Arkadaşlar temizlik olayını artık temizlikçiyle çözüp düzenli gelecek birilerini bulmak lazım. Malum bebekler olunca evlerin daha temiz olması gerek ayrıca bizim de vaktimiz azalacak. Özellikle çalışanlar haftasonlarını temizlikle geçirmek yerine bebekleriyle ilgilenmeliler. Ben de bir arkadaşa sürekli gelen birini alıcam inşallah bu hafta. Bundan sonra da artık iki haftada bir gelsin istiyorum.

canım geçmiş olsun , aynı durum hatta riskin biraz daha fazlaı bende de var .. yaklaşık 20 ündür yatıyorum sanırım .. wc hariç kalkmamaya çalışıyorum , ilk günler zor oldu ama alışıyor insan sonra .. ama gördüğüm kadarıyla sana verilen istirahate pek ymamışsın , hep buralarda takılmışsın klava: inşallah laptoptan felan girmişsindir nete , turma pc başına , çünkü trunca aşağğı doğr basınç daha fazla oluyor ve potansiyel riski arttırıyorsun durduk yerde ..
nidilatı ben de kullanıyorum .. kasılma hissettiğinde saatini beklemeden 1 tane içebilirsin , hatta günde 2 saatte 1 alarak , günde 12ye kadar bile ıkabilirsin dedi dr.um .. bununla beraber endol fitil kullanıyorum .. dün yarım saatten fazla süren kasılmalarım oldu , dr.u aradık saati gelmemş olsa da endolü uygula dedi , 15-20 dak. içinde kasılma geçti .. kasılma olduğunda hemen soluna yat , uzan , çok iyi geliyor .. ve istirahat ŞARTTTTTT :sm_confused:

ayy diloş yaa ne güzl , yüzünü gördün demek :asigim: benim suatsız oğluum göstermiyor bize yüzünü yaa , çok çok profilden :)))))

canım zülme , bol sıvı al , su iç .. hakikaten su iyi geliyormuş .. üstelik rahimi en etkili besleyen suymuş ve kasımaları vs. de önlüyormuş bu anlamda ..

canım ya herşeyi n ormalmiş prensesinin , sen niye sıkıldın ki :sm_confused: :teselli: demekki gelişimini bir an önce tamamlayıp annesinin kucağına gelmek istiyor bayan speedy gonzaless sırnaşık şey
korkma canım , maşallah herşeyiniz yolunda , geriden gelmiş olsa gelişimi neyse , ama szde herşey güzel gidiyor

cnaım yaa kolay gelsin , inşallah ize çıkınca daha çok burada olursun :1hug:

ben şimdilik çıkıyorum. bebeğimin kıyafetlerini yıkadım. asalım ki kurusun. bir de eksiklerimi almaya gideceğim. sonra görüşürüz. kendinize iyi bakın.

misssler gibi olmuştur şimdi o minnack şeyler :asigim: Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin ve iyi alışverişler canım

inşallah yine gelirsin arada canım .. eşini kandır ve eve net alsın , olmaz dimi aaa , sıkılırsın hem kaydirigubbakcemile5

ikimziin de malum koordiinatlar açık kalmış zaaaar :roflol:
ben de dün gece doğum yapmak üzereydim rüyamda .. Allahım nasıl tuhaf bir şeydi yaa , güya klozete orturmuşum , işim bitmiş tam kalkıcam tuvalet kağıdında regl başlangcına benzer bir lekelenme görüyorumönce ve sonra ( çokkkkkkkkk afedersiniz ) sanki vajinamdan büyük tuvaletimi yapacakmışım gibi büyük bir basınçla bebeğin gelmeye çalıştığını hissediyorum ve ödüm nereye karıışacağını şaşırıyor o dakka :1shok:

sanırım gece yatmadan kasılmam çok oldu ve dr.u aradık , hemen fitili uygula , duruma göre konuşucaz deyince korktum ben , o yüzden böyle bir rüya gördüm :sm_confused:

dr. risk görüyorsa yada rahim azını ölçmek için transvajinal yani alttan ultrasonla akabiliyor .. hatta su gelip gelmediğini öğrenmek için speklumla açıp bir başka aletle akabiliyorlar .. ama bunlar dediğim gibi dr.un bir rsk durumundan şüphelenmesinde yapılıyor .. aslında rahm ağzının en garantili ölçülmesi karından yapılanı .. idrara sıkışık gdildiğinde mesane rahm ağzına baskı yapıyor ve ölçüm yapılacak mesafe düzleşiyor ve alttan yapıaln ölçüme göre neredeyse 1 cm e yakın uzun çıkıyor rahim ağzı .. rahim ağzının uzunluğunu bilmek gerekiyomuş , ona göre istirahat veryor dr. yada erken doğum vs. önleniyormu, aklında bulunsun canım ..

ben de temizlikçi alacam hem güvenmek zor, hem de temizliği güzel yapmıyorlar.sürekli başında durman gerekiyor..inşaallah iyi birini bulursun..

benimki ikinciye geliyor , şimdilik açıkçası incelemiyorum , hem yatıyorum hem de işim görülsün de nasıl görülürse görülsün diyorum , ama doğumdan sonra daha bi incelerim , biliyorum kendimi fisfisfis
ist.dayken içme sinecek birini bulamamıştım bi türlü .. bu iyi gb şimdilik gördüğüm eksikleri daha gitmeden usulüyle söylüyorum ve " ben arkadan dedektif gibi kontrol etmem , gel beraber bakalım diyorum ve gördüklermi o an söyleyince sanırım biraz daha çekinip daha dikkatli olyorlar bu anlamda .. para verip de sonradan sinir olmanın yada arkaını toplamaın manası yok , herkes işini adam gibi yapsın ama dimi kaydirigubbakcemile5

canım kuzucun güle güle kullansın inş cicilerini

tşekkür ederim nurcum , ilgilenirsen yada ilgilenen olursa sitenin adresini verebilirim , zaten çok bilindik ve güveilir bir site .. hatta karşıda ( yani anadlu yakasında ) büyük mağazası var yerimseniben

evet tatlımmmmmmmmm 30 bitti dimi şükürler olsunnn :Saruboceq:
yok canımın içi ben yatıyorum zaten , k.validem var yanımda şimdilerde , o ve yardımcı kadın yapıyorlar bi şeyler oğluşum adına teşekkür ederim karen teyzemiz , dlersen adresini veririm o sitenin ..

satar dustum ne güzel evin temizleniyo güle güle kirletin bebişşinle inş . kendini yorma cnm şu işin ucundan tutuyim çabuk bitsin deme sakın kaydirigubbakcemile

teşekkürler nurcum :1hug: yok canım , istesem de tutamam yaa , zaten neredeyse tuvalete bile iki büklüm gdiyorum bazen kasılmaktan benneyaptımki o yüzden yatıyorum hep ...

bu arada alt komşum ve apartmandan bir komşu geldiler 2 saat kadar önce .. o yüzden yazdıklarımı gönderemedim , şimdi yeniden geçmşe dönmem gerekcek muhabbeti yakaliim diye kaydirigubbakcemile3

stardust biyerlerimizin açıkta kaldığı kesin:) canım benim kız ilk kez net olarak gösterdi yüzünü çok şekerdi:asigim:

kızlar son cicişlerimizide albümümüze ekledik

doğuma hazırlık topikinde mi yoksa proflindeki albümünde mi canım ???

teekkürler canım .. bi akslik olmazsa doğumdan önce de gelecek kadın .. bana kalsa 15te 1 gelsin istiyorum , ist.dayken iyiydi düzenin , her hafat yarım gün gelirdi kadın , ayda bir de tam gün ama evde annem yada k.valide olunca olmuyor , istemiyorlar , biz varız , o ayda bir gelsin , dip köşe temizliğe gelsin diyorlar .. bana da yaranılmıyor sanırım :mymeka: işime karışılmasını hiç sevmem ve bu alamda da kimseye gebe kalmak , yük olmak istemiyoum , ne gerek var geliyor kadın yapsın işte , her şeye karışmak zorunda mı bu anne kısmısı ... ayyyyyy acaba ileride ben de m böyle olucam :uhm:

kızlar maşşşşallah kuzularınıza

PATRONUM İZİN VERMİYO CANIM YA DOĞUMA KADAR ÇALIŞICAM GALİBA BELLİ DEĞİL BENİM İŞ DURUMU :çok üzgünüm:

canım senin o patron hakkaten kaşınıyo bakkkkkkötükedihüso
ya bu kadar insafsız olur mu br insan , resmen piyasa şartlarını bildiğnden mevcut durumu kullanıyor , ne diiiim , Allahından bulsun .. ama canım daha fazla kendi sağlığını ve bebişi çok zorlama istersen .. hatırladığım kadarıyla tanıdıktı sizin patron o yüzden bu kadar yüzsüzlük yapıyordu , bence haklarını kullan , gıkını çıkartamaz , işten de çıkartamaz , bu piyasa böyle gidecek değil ya , elbet oradan daha hayırlı bi iş kapıs açılacaktır , beki de kızıın şansına .. daha fazla yormasan artık kendini :teselli:

evet canım sezaryan olunca 10 gün önce alıyolar bebişleri stres yapmıyon o güne adapte ediyosun kendini bana sorarsa ben haziranın 24 istiyorum bakalım tabi benim kuzu o güne beklersekaydirigubbakcemile3

senin kuzu bekler de annesi bi izin verse , poposu yer görse kaydirigubbakcemile3
hadi yalan de laelaelaelaelae

canım güle güle kirletin inşallah .bebişinin cicişleride hayırlı olsun güle güle kullanın

sağol canım Şeniz

Nurcum memorial hastanesine gidiyorum

gaydıncım , epidural herkese uygulanmıyor yalız aklında olsun .. özellikle de ftığı , helek bel fıtığı olanlara .. eltimin ilki epdural sez. ikincisi genel anestezili sez. oldu . ilkinde bel ve hç geçmeyen baş ağrısının olduğunu söylemişti 15 gün boyunca .. epidural yaptıranladan bu baş ağrısı şikayetini çok duydum bu arada benneyaptımki
bu arada dr.un altuğ bey dimi yerimseniben

benim doktorumda epidural normal doğum diyo bana. bencede en mantıklısı canım ağrısız sancısız yapcaz inş. doğumumuzukaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım .. izmirdeymişsin sen de sanırım .. hangi hastanede düşünyorsun doğmunu ??

aramıza hoşgeldin canım , keyifli paylaşımların olur inşallah .. madem geç geldin açığı kapatmaısın , bol katılımlar bekliyoruz senden :1hug:
kızlar ben evimi süpürüp silip geldim bide çamaşır attım makineye

güle güle misler gibi otur canım evinde :1hug:

ayyyynen katılıyorum sanan canım ..benim ist.da düzenim vardı ne güzel .. afada 1 gelirdi kadın yarım gün , ayda 1 de tam gün .. şimdi izmire taşınıp da yanımda annem olunca izin vermedi bayaaa bir süre , ne gerek var felan dedi .. annem gitti k.validem geldi , o da annemden farklı değil .. bana kalsa 15te 1 alıcam , zaten kadına da öyle demiştim , bu ikici gelişi .. ama sanırım bir de doğumdan önce alıcaz bu gidişle .. hayırısıyla doğum lohusalık derdimiz bitsin ve düzenimiz otursun o zaman temizlik işini de düzene sokucaz .. ddiğin gibi bebkle hem ilgilen hem evin temziliği hijyeni , oooo çok yorar walla :1no2:

stardust biyerlerimizin açıkta kaldığı kesin:) canım benim kız ilk kez net olarak gösterdi yüzünü çok şekerdi:asigim:

yaaa ne güzel diloş yaaa , ah benim tosbik de göterse şöyle gül cemaaalini :asigim:
sanırım o da dr.u pek haz etmiyor kaydirigubbakcemile3
ist. daki dr.umuza gösteriyoru en azından profilden :))))
burda , yani izmirdekine ne zaman gitsek yüzünü gömmüş plasentasına , yada bari profilden yakalarız diyoruz , hooop bir yer değiştirme hissediyorum , dönmüş poopsunu beyimiz :roflol:
hele bir önceki gibişimizde yüzünü nasıl saklayacağını şaşırdı dana bey :roflol:
kordonunun der top etmiş boynunun altına doğru toplmaış , bir ayağını da çenesine kadar getirip kamufle etmeye çalışmış ..
bir çocuk bu kadar mı inat olur yaaaaaaahhuuuuu :sm_confused:
sanırım bize üpriz yapmak istiyor velet .. dr.un usg si 4D ama yararlanamıyoruz bu yüzden ağzımızın tadıyla , millet ne pozlar yakalıyor , bizim maymun annca popo göstersin , pipi göstersin :roflol:

Teşekkür ederis star dustcımmm ne biliim iste hamile stresi ve gerginligi diyelimm aslında cok sükür hersey yolunda ama o igneyi olunca ben bilas bıdı bıdı oldum cok korkarım igneden az kalsın kosarak kacıyodum hastanedennnn kaydirigubbakcemile3

bugun hıc keyfım yok oyuzden katılamadım sıze:çok üzgünüm:
esım bugun hıc aramadı bende ınat ettım konusmıcam benden gelıp özur dıleyecek:1closedeyes:

bugun hıc keyfım yok oyuzden katılamadım sıze:çok üzgünüm:
esım bugun hıc aramadı bende ınat ettım konusmıcam benden gelıp özur dıleyecek:1closedeyes:

canım çok hassas bi dönemdesin o yüzden oluyor bunlar eminim eşinde seni üzmek istememiştir

canım çok hassas bi dönemdesin o yüzden oluyor bunlar eminim eşinde seni üzmek istememiştir

nurcum bıldıgın gıbı degıl bana ayak bagı oluyomusum gıbı muamele yaptı resmen
dun taksıme cıktık ıstıklalde tur attık arkadaslarına rastladık
neyse oturduk muhabbet ettık 2 saat falan
tutturdular hüzünü eve bırak sen gel dıye
bende dedım ben bugun ıcın program yaptım kusura bakmayın sızın ıcın bozamam
esımde demezmı kırk yılda bır goruyorum senı eve bırakım ben tekrar taksıme gelım
yahu bı pazar ayarlayın bulusup gezın benımı gördunuz
helekı esımın benı aksam evde yalnız bırakmaya razı olması cok zoruma gıttı
sınır oldum tamam dedım esıme sen bılırsın dun aksamdan berı konusmuyorum asla konusmayıda dusunmuyorum
cok zoruma gıttı senağlamasenağlamasenağlama

ay canım benim kıyamam sana eşin düşünememiştir mutlaka ama kendini üzme tamam mı çınarımız etkilenmesin bu durumdan canım

ay canım benim kıyamam sana eşin düşünememiştir mutlaka ama kendini üzme tamam mı çınarımız etkilenmesin bu durumdan canım

aklımdan cıkmıyo bı turlu öyle söylemesı cok sasırttı benı hıc böyle seyler yapmazdı esımden böyle bır dusuncesızlık beklemezdım oyuzden cok üzüldüm senağlama
hep o arkadaslarının yuzunden bekar adam evlı ınsanın halınden anlamaz tabı sımdı onların yuzunden konusmuyoruzkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…