aklımdan cıkmıyo bı turlu öyle söylemesı cok sasırttı benı hıc böyle seyler yapmazdı esımden böyle bır dusuncesızlık beklemezdım oyuzden cok üzüldüm senağlama
hep o arkadaslarının yuzunden bekar adam evlı ınsanın halınden anlamaz tabı sımdı onların yuzunden konusmuyoruzkaydirigubbakcemile
mutlaka canım bekarlarsa kesinlikle anlamazlar birde kendi aralarında kendini kanıtlama olayı var onlarda ben karımın sözünü dinlemem diye
Karencimmm meraba, teşekkür ederis teyzesi kızımla ikimizde tombuluz tombuluz iste kaydirigubbakcemile3 Senin kızçe napıyo bakalımmmm cuma günü cıkcak ortaya -tatlicadiarzu-
Karencim sana bir slm veriyim istedim tatlım
umarım iyisinizdir dr a gidecekmişsin bu hafta ne güzel
bende pazartesi gidicem haftaya
Canım ctesi gittik doktora herşey yolundaydı çok tatlıydı oğluşum haftası ile uyumlu heryeri kafası felan 44 cm civarındaydı kilosuda 2200 grdı. doktor iyi gidiyo dedi normal doğum istediğimiz için çok tombik olması zorlaştırır biliyosun
haziranda gidicem muayneye nst yede bağlanıcam ilk defa ve muaynemiz yapılcak herşey yolundaydı yane mutlu ayrıldık
sağol tatlım güzel haberle geldik çok şükür biraz uykum geldi uzanayım dedim 15 dakika anca uyuttu bu velet karnı acıktı tepinmeye başladı obur etti benikaydirigubbakcemile3
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım:1hug:
SELAMMM
ben geldimmm
dün evimde komple temizlik vardı,,,o kadar çooooooooooooook yot-ruldum ki sabaha kadar ağladım yorgunluktan...
öykücüm de çok hareketlendii çok korktum bişey olcak diye...
evimmm missssssssssssss gibi oldu odası da hazır..şimdi bu gün finleniyorum dün aşırı yorulduım
bu gün pek kalkmadan yatıp dinlenmeye gayret ediyorum....
sizler nasılsınız bakalım.....
biz geldiiik,doktor amcamız kızın çok sağlıklı dedi allaha şükür,31+6 yız bugün 1971 gram 42 cmhihoyyyt nst ye bağladı ilk defa,ondada yüzüm güldü herşey normal darısı hepinizin başına arkıdişlerim.
biz geldiiik,doktor amcamız kızın çok sağlıklı dedi allaha şükür,31+6 yız bugün 1971 gram 42 cmhihoyyyt nst ye bağladı ilk defa,ondada yüzüm güldü herşey normal darısı hepinizin başına arkıdişlerim.[/QUOT
ayyyy maşallah maşallah 41 kere maşallah
diloş bugün evdesin
merhaba kızlar nasılsınız.hepiniz umarım iyisinizdir.evde olunca pek bakmaya fırsatım olmadı.birazda bunalım olayları işte.işsiz kalınca.ama yavaş yavaş atlatıyorum.artık bundan sonra katılmaya çalışıcam.az zamanımız kaldı
evet canım bende öyle hiç dışarı çıkmak istemiyorum dershaneye gitmek ölüm gibi geliyor bide eşim götürdüğü haldeevdeyim canım ağırlaştımm cıkmak zor geliyo ama mecbur kalırsam çıkıyorum dışarı havada iyice sıcak artık korkuyorum tansiyonum düşer çıkar diyee:bbo:
merhaba kızlar nasılsınız.hepiniz umarım iyisinizdir.evde olunca pek bakmaya fırsatım olmadı.birazda bunalım olayları işte.işsiz kalınca.ama yavaş yavaş atlatıyorum.artık bundan sonra katılmaya çalışıcam.az zamanımız kaldı
gaydıncım sagolasın cnmm.. ole yapmaya calısıyorum...Kıslar selam geçmişi okudum geldim
Jasmincim,sılacım inş. bebekler zamanında sağlıkla gelirler moralinizi yüksek tutmaya çalışın kıslar doktorunuzun söylediklerini harfiyen uygulayın hayırlı haberlerinizi alalım inş.
Melekcim maşallah kızçene kordonu çok sıkıntı yapma canım inş. sorun olmıcak sezeryan olmasıda daha rahat olacağı anlamına gelir canımcım
Zuzum bu süper bişiy ya ısırmalık olmuş seninki ben sana benzettim kızını 41 kere maşallah canımcım
masallah canım kızınaa.. allahım nazardan korusun..biz geldiiik,doktor amcamız kızın çok sağlıklı dedi allaha şükür,31+6 yız bugün 1971 gram 42 cmhihoyyyt nst ye bağladı ilk defa,ondada yüzüm güldü herşey normal darısı hepinizin başına arkıdişlerim.
kızlar ya ben basur oldum galiba çok kötü acım var oturamıyorum bile(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?