2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

mutlaka canım bekarlarsa kesinlikle anlamazlar birde kendi aralarında kendini kanıtlama olayı var onlarda ben karımın sözünü dinlemem diye

mutlaka canım bekarlarsa kesinlikle anlamazlar birde kendi aralarında kendini kanıtlama olayı var onlarda ben karımın sözünü dinlemem diye

sanırım dedıgın gıbı oldu nurcum kanıtlama gıbı ama esım gıtmedı belkı oda pısman olmustur sonra ama gelıp benden özür dılemedı:çok üzgünüm:

Karencimmm meraba, teşekkür ederis teyzesi kızımla ikimizde tombuluz tombuluz iste kaydirigubbakcemile3 Senin kızçe napıyo bakalımmmm cuma günü cıkcak ortaya -tatlicadiarzu-

zzuzucum anca grdim walla netten koptum..kızcem masallah iyi ama sessiz..babayı oslediii:)

Karencim sana bir slm veriyim istedim tatlım
umarım iyisinizdir dr a gidecekmişsin bu hafta ne güzel
bende pazartesi gidicem haftaya

guzel haberler getir tuanamızdan..:)

masallah gaydincim..cok iyi gelisimi..nst tecrubeni bi.ze anlatırsın artık :)

amiin tatlım sagol:)

aman dikkat et..işe dalmayın bu haftalarda agır hareket edin ..melekcim oykuye v kendine ii bak

biz geldiiik,doktor amcamız kızın çok sağlıklı dedi allaha şükür,31+6 yız bugün 1971 gram 42 cmhihoyyyt nst ye bağladı ilk defa,ondada yüzüm güldü herşey normal darısı hepinizin başına arkıdişlerim.

maşallah canım bebişine gözün aydın inşallah biz de bu hafta iyi haberlerle döneriza.s.

merhaba kızlar nasılsınız.hepiniz umarım iyisinizdir.evde olunca pek bakmaya fırsatım olmadı.birazda bunalım olayları işte.işsiz kalınca.ama yavaş yavaş atlatıyorum.artık bundan sonra katılmaya çalışıcam.az zamanımız kaldı

hoşgeldin canım .çalışma hayatına alışanlara zor gelir zaten şimdi.ama sende boşver zamanın keyfini çıkarmaya bak sayılı gün çabuk geçer çünkü

evdeyim canım ağırlaştımm cıkmak zor geliyo ama mecbur kalırsam çıkıyorum dışarı havada iyice sıcak artık korkuyorum tansiyonum düşer çıkar diyee:bbo:
evet canım bende öyle hiç dışarı çıkmak istemiyorum dershaneye gitmek ölüm gibi geliyor bide eşim götürdüğü halde

canım eve alışırsın kısa zamanda nasıl geçtiğini bile anlamazsın seni çok iyi anlıyorum valla

hoş geldin canım çok şükür iyiyiz atlatırsın canım bunalım geçer çalışınca bi anda işi bırakmak çok zor kızımda bende öyle olmuştum ama şimdi eminimki çalışmak zor gelcek :) helede bebişin olsun evde olmaya alışıyosunnkaydirigubbakcemile5

gaydıncım sagolasın cnmm.. ole yapmaya calısıyorum...
masallah canım kızınaa.. allahım nazardan korusun..
kızlar ya ben basur oldum galiba çok kötü acım var oturamıyorum bile(((

canım gecmıs olsun.. hamılelıkte sık rastlanan bı durum dıe bılıyorum..

çok geçmiş olsun canımçok iyi bilirim
öncelikle hemen kayısı suyu veya kendisi veyada kompostosunu yap hemen bol bol iç kuru erik bulursan oda çok iyi geliyo tabi bunlar öncelikle kabızlığını yumuşatmak için
gelelim şu çıkıntılara ve ağrıya
eğer çıkıntıları içeri itmezsen daha çok ağrı ve acı olur
biliyorum iğrenç bişi ama değiyo
artı sıksık nemlendir şuanki basur fitil ve kremleri kullanmak tehlikelimi bilmiyorum oyüzden vazelin veya yağlı kremlerle bol bol yumuşat sakın kurutma:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsunn ay bendede geçen gün olmuştu çok şükür geçti bol su içtim kikoleyim dediği gibi pazarım vardı o gün kuru erik ve üzüm aldım iyi geldi şimdide akşamları yatarken 2 tane kuru kayısı yiyorum çok rahatım inşallah bi daha olmaz bence dene canım geçer inşallah:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…