2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

teşekkür ederim cici annneler,hoşbulduk
benim hamileliğim çok şükür rahat geçiyor.şu ana kadar ciddi bir sorunla karşılaşmadım.ağırlaşmadım da,bazen hamile olduğumu unutcam önümdeki koca göbeğim olmasa,ama 2 aydan fazla süredir sürekli ve düzenli yürüyüş yapıyorum.beni çok hafifletti.oğlum da maşallah çok iyi 30+1 haftalıkken gitmiştik kontrole 1650 gramdı minnoşum.ölçümlere ve sata göre 10 gün önden gidiyor.hareketleri iyce arttı.sürekli geriliyo,tepiniyo,üstelik bide mesaneme bastırıyo.altıma edecek gibi oluyorum.

bu arada yarın hastaneye gitcem çalışabilir raporu almak için.iznimi doğum sonrasına aktaracağım.inşallah hastanedeki drların iyi günüdür de oğluşumu görebilirim.değilse raporu yazıp postalarlar haliyle her devlet hastanesinde olduğu gibi.

bir de huricim,
geçmişte okumuştum yüzündeki lekeri,benimki de berbat halde.geçen aya kadar kaymak gibi bir cildim vardı.herkes çok güzelleştin diyordu.ama ne zaman güneş çıktı gebelik maskesiyle birleşti lekeler,allahım kapatmak için pudralar kapatıcılar sürüyorum gene de yüzümden nefret ediyorum.
doğumdan sonra geçiyormuş ama herhangi bir çare bulabildin mi?
ne yapacağız?

GÜNAYDINLARRRRR
dükkanı ilk defa ben açtım
şaştım kimsecikler gelmemiş daha
hüzün ve dilara siz bu saate uyumazdınız noldu hayırdır
bende 6.30 dan beri ayaktayım eşimi erken yolladım bu sabah şimdide dön dolaş uyuyamadım

pamela aramıza hoş geldin
maşallah ne güzel bi hamilelik geçirmişsin bebeğinde seni hiç üzmemiş annesi negüzel gelişmiş onada kocaman bi maşallah
inşallah bugün işlerinide halleder oğluşunuda görürsün canım

gelmediniz bende küstüm gidiyom işte:a015:
şaka şaka uyku bastırdı bi gidip uzanayım bakalım uyuyabilecemmi
hadi size bol muhabbetler

günaydınn kızlarra.s.
kikoleyim bende sabah sabah kızla uğraşıyorum erkenden kalktı deli ediyo beni hiç bişeyde yediremiyorum onu yapıyorum yok istediğini yapıyorum yok ayy sabahın 5,30 uyandı nedense hiç böyle yapmazdı bu aralar yeme probelemimiz var doymuyo aç olduğu haldede bişey yemicem diye diretiyoo:çok üzgünüm:

dün akşam karnı aç eşim geldi saat 7 yemek yicezz masaya oturdu açım diyee bide bana makarna pişirtirdi inan 2 çatal aldı bıraktıı öylece hırsımda ufak tefek oyuncaklarını topladım attım hep büyük oyuncaklarıda kaldırdım poşetle evin herşeyi oyuncak topla diyorum toplamıyo akşama kadar 10 kere ben topluyorum dağıtıyoo şimdi hiç biryerde oyuncağını bırakmadı cezalandırdımm boya kalemlerine kadar herşeyini kaldırdım:bbo:

günaydın herkeese
fırsat bulmuşken yazayım dedim:)
yine bugün katılamayacğaım.
benim dikkat ettiğim bri şey avr sizde de var mı acaba
vucudumda minik minik et parçaları çıkıyor.
hani sinir gişbi olur.
ya önce sibilce fealn sanıyorum
sonra elleyince et sinir mi ne derler işte ondan.
hayrola inşallah
hiç kimsede var mı
yada böyle bir şeyi bilen ?

hoş geldin canım bende yok inşallah önemli bişey değildir doktora gittiğinde göster belki bişey der sanaCADIARZU

ya dünden bu yana midem bulanıyorç
acaip şekilde halsizim
ya inşallah sadece üşütmüşümdür=?
haziran annenlerinde okudum az önce mide bulantısı ile geliyormuş.
doğum sancısı
ay hiç hazır değilim.
eve daha izne çıkınca temizlikçi gelecek of allahım ne yaparım ben
allah korusun.
zamanınd agelsin inşallah hepsi de

Günaydın kıslar umarım herkes iyidir geçmişi okuyıp gelicem
Sweathome canım et beni bazı hamişlerde görülüyor doğumdan sonra düşüyomuş onlar ciddi bişiy olduğunu sanmıyorum hamişliğe karşı vücudunun verdiği bir reaksiyon canım..
bence Üşütmüşsündür hava bikaç gündür çok kararsız bizde sıcak diye açıldık etkilendin sanırım hemen doğuma yorma lütfen rahat ol tatlım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…