2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydınlarrrrrrrr

bugün erkenciyiz kızımla gezmeye gidicezhihoyyyt

bikaç gündür giremiyordum inşallah herkesler iyidirrrr:1hug:

kahvaltı edelim geliyoruzzzzcokacimcoook

ay veridğin habere sevindim canım.
hiç duymamıştım. daha önce et beni yaptığını allahtan minik minikler.
bende üşütümüşümdür diye düşünüyorum yada düşünmeye çalışıyorum:))))))
2-3 hafta daha gelmey çalışaağım işe.
ama ayakalrımın altı falakaya yatırlmış gibi acıyor .o akdar şişler ki artık üst değil tabanı da acıyor .
ayın 3. dokotr kontroulm var.
inşalalh her şey yolundadır.
nts ye de ilk orada bağlanacağım.o bende heycen yapıyor.bir an önce gelse ayın 3. ü diyorum:)

Sweatcim ayakların şiştiği için altlarıda ağrıyo öyle olurmuş uzatman lazım ama işyerinde imkansız tabe bide yanında çırak var iyice zorlaştı işin dayanabildiğin kadar dayan canım sonrasında keyf yaparsın kızçenle
Bende 6 haziranda NST ye bağlanıcam pek memnun değilim bu durumdan ama bakıyorum da bizden küçükler bağlanmış demekki bizimde zamanımız gelmiş kaydirigubbakcemile3 sağlıklı hayırlı haberlerle dönelim inş. canımcım :1hug:

demetçim nereye gezicen bide bana diyosun çok geziyosun diyee bide sen evde dursann:icecream:

hoşbulduk tatlım son bi bakıp çıkacaktım sen yazmışsın Şeniz

aman sorma aslında hiç canım istemiyor kaynanacımın günü var kendi akrabalarıyla illa benim tombiş halimi gösterecekkk:1closedeyes:
akşamdan beri arıyo illa da gel diyeee:mymeka:
mecbur kaldım yani kıramadım ama gel sen bide bana sorrrrrrr
hep alacagözlüler acaip nazarları değiyo inşallah yamulup gelmemmmkafamçokkarıştı

sen neler yapıyon diloşum görüşmeyeli kızçeler nasıllarrrŞeniz

günaydınlarrrrrrrr

bugün erkenciyiz kızımla gezmeye gidicezhihoyyyt

bikaç gündür giremiyordum inşallah herkesler iyidirrrr:1hug:

kahvaltı edelim geliyoruzzzzcokacimcoook
günaydın demetcim...kaç gündür gözükmüyordun..sensiz tadı olmuyor ya topiğin ihmal etme bizi...

demetcım hosgeldınnnnŞeniz
aman bol bol oku kendını nazar degmesın:1hug:

hoşbuldum canım nasılsın çınar nasıl hüzüncüm:1hug:

popuşumu kaşıyıp durmadan okuycam sanırım kendimi canım nazarları nam yapmış valla hele bi annneannemiz var maşallah dediği upuzun anında uzanıyo kadınınkafamçokkarıştı

günaydın güzel anneler ve onların prens ve prensesleri...hepinizin günü güzel geçsin...Şeniz

günaydın demetcim...kaç gündür gözükmüyordun..sensiz tadı olmuyor ya topiğin ihmal etme bizi...

günaydın canımmmmŞeniz

valla sizsizde tadı olmuyo ececim geldiğim zaman konusan kimse olmuyor kendim çalıp kendim söylüyorum deliler gibidelikafadulden bende sıkıldım öyle olunca girmek içimden gelmiyor açıkçası pek-tatlicadiarzu-
böyle karşılıklı muhabbet olacak ki tadı çıksın demi amaaaa:içelim:

ece hastane için minik havlular yapıyorum du bi gösteriim sana sade ama ben çok sevdim belki sende yapmak istersin çok kolayyy:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…