evet canım kimse konuşmayınca tadı olmuyor..muhabbet olunca iyi oluyor..sen de bu ara seri üretime geçtin kocaman bir maşallah sanagünaydın canımmmmŞeniz
valla sizsizde tadı olmuyo ececim geldiğim zaman konusan kimse olmuyor kendim çalıp kendim söylüyorum deliler gibidelikafadulden bende sıkıldım öyle olunca girmek içimden gelmiyor açıkçası pek-tatlicadiarzu-
böyle karşılıklı muhabbet olacak ki tadı çıksın demi amaaaa:içelim:
ece hastane için minik havlular yapıyorum du bi gösteriim sana sade ama ben çok sevdim belki sende yapmak istersin çok kolayyy:teytey:
kızlar günaydın nasılsınız
günaydınlarrrr...... umarım herkes iyidir..
hoşgeldin Emelcim biz iyiyiz bomba gibiyiz hatta..sen ve prensin nasılsınız?günaydınlarrrr...... umarım herkes iyidir..
evet canım kimse konuşmayınca tadı olmuyor..muhabbet olunca iyi oluyor..sen de bu ara seri üretime geçtin kocaman bir maşallah sana.göster merak etiim havluları..
ee o kadar olacak..bu halinle iyi bile yapıyorsun..ağırlaştık sonuçta eski enerjimiz kalmadı...hadi havluların resimlerini bekliyorum...yok be anacım bi klozet takımı yapıyorum 2 aydır sürünüyo elimdeee-tatlicadiarzu-
bu havluları da özdilekte gördüm el havluları 13 90 dı o kadar basit ki vermem o parayı dedim düz havlularından aldım renk renk de ip aldım yarı fiyatına çıktı hehehhh:lepi:
demetcim çok güzel olmuşlar bunlar:lepi:yapımı da basit cıvıl cıvıl renkleri..güle güle kullan..Şenizminik dokunuşlarla çok şeker oldular ben çok sevdim havlularımııı:sm_cool:sositososito
demetcim çok güzel olmuşlar bunlar:lepi:yapımı da basit cıvıl cıvıl renkleri..güle güle kullan..Şeniz
gunaydın millet..umarım hepiniz iyisinizdir...biz de kahvaltı yaptık b bakiim dedim..
demet bu ne hamartlık kız dokundugun esyaya b hava katcaksın illaki..cok sekey havlu olmuslar..:)eline saglık..
ilsucum online gozukuosun..sen nasılsın canım bugun..?
gaydin zuzum ve diger tum arkadaslaa gunaydın diorum kocamaann:)
hoşgeldin canım..teşekkür ederim teyzesi çok kullanışlı bişey gerçekten...ececim cok tatlı olmus kızının besigi..kullanıslı duruyo..gule gule kullansın bebegin canım:)
hoşgeldin şekerrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
şükür karşılşabildikk:lepi:
teşekkürler canım kendi kendime oyalanıyorum işte ee sonuçta fena olmuyor amaakaydirigubbakcemile3
mide bulantım hariç iyiyim çok şükür kaynanacım ın gününe gidicem hayatımda hiç bu kaa heyecanlanmamıştım delikafadulden:lepi::roflol:
ilsu gaydin ve zuzum bana cvp vermedilerrrrsenağlama
bende onlara küstümmmmm:dilcikar:
Demetcim ellerine sağlık çok marifetlisin masallah ,yarın da dr a gidecekmişsin inş güsel haberler getirirsin kızçeden
Karencim buralardayım canım ,okadar uykuluyum ki anlatamam halbuki aksam 9 da uyumuşum .doyamıyorum uykuya nedense.Sen napıosun var mı bugun planın gezcek misin bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?