2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

evet canım kimse konuşmayınca tadı olmuyor..muhabbet olunca iyi oluyor..sen de bu ara seri üretime geçtin kocaman bir maşallah sana .göster merak etiim havluları..

evet canım kimse konuşmayınca tadı olmuyor..muhabbet olunca iyi oluyor..sen de bu ara seri üretime geçtin kocaman bir maşallah sana .göster merak etiim havluları..

yok be anacım bi klozet takımı yapıyorum 2 aydır sürünüyo elimdeee-tatlicadiarzu-

bu havluları da özdilekte gördüm el havluları 13 90 dı o kadar basit ki vermem o parayı dedim düz havlularından aldım renk renk de ip aldım yarı fiyatına çıktı hehehhh:lepi:

ee o kadar olacak..bu halinle iyi bile yapıyorsun..ağırlaştık sonuçta eski enerjimiz kalmadı...hadi havluların resimlerini bekliyorum...

gunaydın millet..umarım hepiniz iyisinizdir...biz de kahvaltı yaptık b bakiim dedim..

demet bu ne hamartlık kız dokundugun esyaya b hava katcaksın illaki..cok sekey havlu olmuslar..:)eline saglık..

ilsucum online gozukuosun..sen nasılsın canım bugun..?

gaydin zuzum ve diger tum arkadaslaa gunaydın diorum kocamaann:)

biz de dün kızıma beşik aldık...ucuz bişey aldım 1 yaşına kadar kullancak sonuçta...tekerlekli odadan odaya rahat taşınabiliyor...uzayan beşiklerden almadım..kullananlar çok memnun değiller..bi kaç gün sonra dolabını ve çamaşırlığını alacağız...

hoşgeldin şekerrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz

şükür karşılşabildikk:lepi:

teşekkürler canım kendi kendime oyalanıyorum işte ee sonuçta fena olmuyor amaakaydirigubbakcemile3

mide bulantım hariç iyiyim çok şükür kaynanacım ın gününe gidicem hayatımda hiç bu kaa heyecanlanmamıştım delikafadulden:lepi::roflol:

ilsu gaydin ve zuzum bana cvp vermedilerrrrsenağlama

bende onlara küstümmmmm:dilcikar:

Demetcim ellerine sağlık çok marifetlisin masallah ,yarın da dr a gidecekmişsin inş güsel haberler getirirsin kızçeden

Karencim buralardayım canım ,okadar uykuluyum ki anlatamam halbuki aksam 9 da uyumuşum .doyamıyorum uykuya nedense.Sen napıosun var mı bugun planın gezcek misin bakalım:))

demetcim valla bende kaynanama yakın olsam o da beni emnm surekli cagırır ama ben sıkılırım bnm kayınvalidenn haftada 4 tane gunu var yaaa..hayatta ugrasamam walla..sana da kolay gelsin sekercim nazar dualarını eksik etme ustunden ve bebekten cok bahsetme yanlarında..hos onlar durmazlar gobusumuze bakıp bakıp soruolar :)ii eglen artık iş miş de yapma ole..sen hamişsin..kaydirigubbakcemile5

bizimde dun aksam komsu kızı vardı evde..1 gb gitti bende gec yattım walla..uykuluyum yane...:)

valla eskte hava guzel bugun ..cıkmayı dusunuorum millet iice hamlıycaksın evde cık yuru dio ama ben ole cok yuruyemiorum..baskı oluo altıma..sizde de oluyo mu kızlar?-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…