Demetcim ellerine sağlık çok marifetlisin masallah ,yarın da dr a gidecekmişsin inş güsel haberler getirirsin kızçeden
Karencim buralardayım canım ,okadar uykuluyum ki anlatamam halbuki aksam 9 da uyumuşum .doyamıyorum uykuya nedense.Sen napıosun var mı bugun planın gezcek misin bakalım:))
hoşgeldin canım..teşekkür ederim teyzesi çok kullanışlı bişey gerçekten...
evet canım çok kullanışlı...odadan odaya rahat taşınsın diye böyle bişey aldım gündüzleri odasında uyur geceleri yanımda olur mutlaka...4 yaşına kadar kullanamam herhalde..1 yaşından sonra bazalı yatak almayı düşünüyorum..ayy ececim ben çok beğendim valla gayette kullanışlı görünüyor 4-5 yaşına kadar kesin kullanırsın inşallahhhalkisalkisalkis
sağlıkla güle güle kullansın uyusun büyüsün güzel berraak.s.
bol bol kasıyı kompostosu iç kremle orayı acısı kötü olur başıma gelmemdi ama gelir diye korkuma araştırdım...şu an ki durumun nedir tatlım:1shok:kızlar ya ben basur oldum galiba çok kötü acım var oturamıyorum bile(((
yüzümde ki lekeler değil de yüzüm karardı yani sanki yüzüm kirli gibi sürekli yıkıyorum temizliyorum ama yok sanki 1 hafta yüzümü yıkamamışım delikafaduldensırnaşık şey bıyık bölgem daha fazla bıyıklarım çıkmış gibi :roflol:bir de huricim,
geçmişte okumuştum yüzündeki lekeri,benimki de berbat halde.geçen aya kadar kaymak gibi bir cildim vardı.herkes çok güzelleştin diyordu.ama ne zaman güneş çıktı gebelik maskesiyle birleşti lekeler,allahım kapatmak için pudralar kapatıcılar sürüyorum gene de yüzümden nefret ediyorum.
doğumdan sonra geçiyormuş ama herhangi bir çare bulabildin mi?
ne yapacağız?
günayyddıııınnnnGünaydın kızlarr...
güüüünnnaayyydıınnnnngünaydınlar
sanada günaydın kuşummmgünaydın kızlarr hoşgeldinizzzz
topiğin hiç tadi yok sanırım herkese sağlıklı günler diliyorum hoş kalınnnn
ay inşallah günüm güzel geçerrgünaydın güzel anneler ve onların prens ve prensesleri...hepinizin günü güzel geçsin...Şeniz
valla saol iyiyim şu an hafif açım biraz atıştırdım ama ekmek yok evde bakkala inmeye üşeniyorum telefon açıp bi ekmek için buraya getirtmekte hiç huyum değildir kocaişkomu bekliyorum kalksın diye alkisalkisalkiskızlar günaydın nasılsınız
çok güzel beşiğin canım tekerlekli olması hem temizlik bakımından hemde rahat yer değiştirme bakımından çok rahat görünüyor....mışıl mışıl uyusun bebişin içinde canım...
hoşgeldin canım..maşallah kızına her şey yolunda..az zamanın kalmışşş...ay heycanlandımdelikafaduldenMerhaba kızlar,
Yine KK'ne ara verdim. 4-5 gündür bakamadım bile. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben geçen cumartesi dr'a gittim. Herşeyi beğendi de ben pek memnun olmadım. En son kilosu 1,5 hafta öndeydi şimdi normal haftasında görünüyor. Buna da şükür ama kendimi besiye çektim. Pekmezli yoğurda tekrar başladım. Bebeğim pek akıllı maşallah. Zaten aşağıya dönüktü. Kordonunu da sürekli bacak arasında tutuyormuş. Öyle fazla kilolu da olmayacağı için normal doğum yolu göründü sayılır. Dr, 2 hafta sonraya NST verdi. Bu çarşamba 9. ayıma giriyorum. Ay az kaldı valla. 1-2 kontrole kadar doğururum herhalde.
Merhaba kızlar,
Ben geçen cumartesi dr'a gittim. Herşeyi beğendi de ben pek memnun olmadım. En son kilosu 1,5 hafta öndeydi şimdi normal haftasında görünüyor. Buna da şükür ama kendimi besiye çektim. Pekmezli yoğurda tekrar başladım. Bebeğim pek akıllı maşallah. Zaten aşağıya dönüktü. Kordonunu da sürekli bacak arasında tutuyormuş. Öyle fazla kilolu da olmayacağı için normal doğum yolu göründü sayılır. Dr, 2 hafta sonraya NST verdi. Bu çarşamba 9. ayıma giriyorum. Ay az kaldı valla. 1-2 kontrole kadar doğururum herhalde.
Merhaba kızlar,
demetcim valla bende kaynanama yakın olsam o da beni emnm surekli cagırır ama ben sıkılırım bnm kayınvalidenn haftada 4 tane gunu var yaaa..hayatta ugrasamam walla..sana da kolay gelsin sekercim nazar dualarını eksik etme ustunden ve bebekten cok bahsetme yanlarında..hos onlar durmazlar gobusumuze bakıp bakıp soruolar :)ii eglen artık iş miş de yapma ole..sen hamişsin..kaydirigubbakcemile5
bizimde dun aksam komsu kızı vardı evde..1 gb gitti bende gec yattım walla..uykuluyum yane...:)
valla eskte hava guzel bugun ..cıkmayı dusunuorum millet iice hamlıycaksın evde cık yuru dio ama ben ole cok yuruyemiorum..baskı oluo altıma..sizde de oluyo mu kızlar?-tatlicadiarzu-
evet canım çok kullanışlı...odadan odaya rahat taşınsın diye böyle bişey aldım gündüzleri odasında uyur geceleri yanımda olur mutlaka...4 yaşına kadar kullanamam herhalde..1 yaşından sonra bazalı yatak almayı düşünüyorum..
teşekkür ederim canım:1hug:Ecetuba beşiğin çok güzel. İyi günlerde büyüsün bebişin.
inşaallah canım günün güzel geçer..teşekkür ederim tatlım...Şenizay inşallah günüm güzel geçerr
çok güzel beşiğin canım tekerlekli olması hem temizlik bakımından hemde rahat yer değiştirme bakımından çok rahat görünüyor....mışıl mışıl uyusun bebişin içinde canım...
ben almanı tavsiye ederim tatlım..fiyatı uygun 130 tl :lepi:canım bencede rahat edeceksin ben şimdi düşünüyorum oturma odasına bişey alsammı yatması için diye
evet karencim aşağıdaki kemiklerim çıtlıyor resmen benimde
ben yürümeye alışkınım gerçi ama zorluyor gerçekten de
teşekkür ederim tatlım...Şenizececim beşiğini simdi gördüm çok şeker .bebişin iyi büyüsün yuvarlansın içinde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?