2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hoşgeldin canım..teşekkür ederim teyzesi çok kullanışlı bişey gerçekten...

teşekkür ederim canım maharetle ilgisi yok basit bişeykaydirigubbakcemile5

evet nihayettt yazabildinnnnnnklava:

ayy ececim ben çok beğendim valla gayette kullanışlı görünüyor 4-5 yaşına kadar kesin kullanırsın inşallahhhalkisalkisalkis
sağlıkla güle güle kullansın uyusun büyüsün güzel berraak.s.
evet canım çok kullanışlı...odadan odaya rahat taşınsın diye böyle bişey aldım gündüzleri odasında uyur geceleri yanımda olur mutlaka...4 yaşına kadar kullanamam herhalde..1 yaşından sonra bazalı yatak almayı düşünüyorum..

Merhaba kızlar,
Yine KK'ne ara verdim. 4-5 gündür bakamadım bile. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben geçen cumartesi dr'a gittim. Herşeyi beğendi de ben pek memnun olmadım. En son kilosu 1,5 hafta öndeydi şimdi normal haftasında görünüyor. Buna da şükür ama kendimi besiye çektim. Pekmezli yoğurda tekrar başladım. Bebeğim pek akıllı maşallah. Zaten aşağıya dönüktü. Kordonunu da sürekli bacak arasında tutuyormuş. Öyle fazla kilolu da olmayacağı için normal doğum yolu göründü sayılır. Dr, 2 hafta sonraya NST verdi. Bu çarşamba 9. ayıma giriyorum. Ay az kaldı valla. 1-2 kontrole kadar doğururum herhalde.

kızlar ya ben basur oldum galiba çok kötü acım var oturamıyorum bile(((
bol bol kasıyı kompostosu iç kremle orayı acısı kötü olur başıma gelmemdi ama gelir diye korkuma araştırdım...şu an ki durumun nedir tatlım:1shok:

yüzümde ki lekeler değil de yüzüm karardı yani sanki yüzüm kirli gibi sürekli yıkıyorum temizliyorum ama yok sanki 1 hafta yüzümü yıkamamışım delikafaduldensırnaşık şey bıyık bölgem daha fazla bıyıklarım çıkmış gibi :roflol:

Günaydın kızlarr...
günayyddıııınnnn

güüüünnnaayyydıınnnnn
günaydın kızlarr hoşgeldinizzzz

topiğin hiç tadi yok sanırım herkese sağlıklı günler diliyorum hoş kalınnnn
sanada günaydın kuşummm

günaydın güzel anneler ve onların prens ve prensesleri...hepinizin günü güzel geçsin...Şeniz
ay inşallah günüm güzel geçerr

kızlar günaydın nasılsınız
valla saol iyiyim şu an hafif açım biraz atıştırdım ama ekmek yok evde bakkala inmeye üşeniyorum telefon açıp bi ekmek için buraya getirtmekte hiç huyum değildir kocaişkomu bekliyorum kalksın diye alkisalkisalkis

çok güzel beşiğin canım tekerlekli olması hem temizlik bakımından hemde rahat yer değiştirme bakımından çok rahat görünüyor....mışıl mışıl uyusun bebişin içinde canım...

demetciğim resimleri almayı unutmuşum havluların çok tatlı olmuş küçük el havlusu gibi heralde o ne amaçla kullanacaksın hastane de? yani ben 1 tane büyük havlu aldım bunları ne için kullanacaksın...

hoşgeldin canım..maşallah kızına her şey yolunda..az zamanın kalmışşş...ay heycanlandımdelikafadulden

selam tatlım..bebegine masallah cannımm..pekmezli yogurt niye ?

hakikaten yaa..cok az kaldı ipegimu senn kızce haziranda dogcak sanırım?

demetçim kızçelerde iyi maşallah pekbi hamaratsın elinde boş durmuyo nasılda sıcakta uğraşıyosunn maşallah 41 kere sana nazar değdirmeyim:1hug:

çok güzel sağlığı yerinde işte kısa bi zaman kalmış artık ipek pamuğunu kucağına alacaksın sağlıklı günlerde inşallah tatlım ağustosta bebişin kucağında rahat rahat gezmelere gidersinnn.....

evet karencim aşağıdaki kemiklerim çıtlıyor resmen benimde
ben yürümeye alışkınım gerçi ama zorluyor gerçekten de

starcım gelmiş....nasılsın tatlım?arasın tekmeleri nasıl bugun bakalım..icerde futbol macı yapıo hissi var mı?:) bnm kız maşallah b o yana b bu yana..

ne şanslısın valla yaaaa:teytey:
ben ilk 1 sene kayınvaldemle oturdum o yaşıma kadar gezmediğim kadar gezdirdilaelaelaelaelae
ya biz gidiyoduk ya misafir geliyordu
ben bide alışkın değilim işten ayrılmışım evlenince çok da rahat bi gençkızlığım vardı resmen hapishanedeymiş gibi hissediyordum kendimi boğuluyordummmkafamçokkarıştı
oğlumun doğmasına 1 ay kala ayrı eve geçtik:lepi:
orasıda aile apartmanıydı ordada rahat yoktu 5 senem de orda geçtikaydirigubbakcemile
şimdi annemle apartmanlarımız karşılıklı bu daireyide satın aldık burdan beni kimse kıpırdatamazzzz:lepi:
6 senedir özgürce yaşıyorum onlarada sadece bayram kandil gibi günlerde gidiyoruz ne küslük var ne de vıcık vıcık bir ilişkikaydirigubbakcemile3

ama şimdi illa beni gösterecek bu halimle akrabalarına valla eskiden olsa gitmezdim ama kıramadım işte:mymeka:
ne yapalım bugün başa ne gelecekse çekecez ağızdan çıktı bi kere gelirim dedim

canım bencede rahat edeceksin ben şimdi düşünüyorum oturma odasına bişey alsammı yatması için diye

Ecetuba beşiğin çok güzel. İyi günlerde büyüsün bebişin.
teşekkür ederim canım:1hug:

inşaallah canım günün güzel geçer..teşekkür ederim tatlım...Şeniz

merhaba ipekcim
sende normal doğum istiyordun inş o şekilde devam eder
yoğurtlu pekmez ne işe yarıyor canım?

evet karencim aşağıdaki kemiklerim çıtlıyor resmen benimde
ben yürümeye alışkınım gerçi ama zorluyor gerçekten de

ilsucum valla saatlerce yururdum onceden ama şimdi artık 30 dakya varmadan sanki asagıdan duscekmiş hissine kapılıorum toplanıo bole..sonrada zaten sezeryan olucam cok da yurumeye gerek yok diip kendime bahane arıorum ama kan dolasımı icin dr tavsie edio tabiki...senn dogum sekli belli mydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…