ilsucum valla saatlerce yururdum onceden ama şimdi artık 30 dakya varmadan sanki asagıdan duscekmiş hissine kapılıorum toplanıo bole..sonrada zaten sezeryan olucam cok da yurumeye gerek yok diip kendime bahane arıorum ama kan dolasımı icin dr tavsie edio tabiki...senn dogum sekli belli mydi?
bol rüzgarlı bir İzmir sabahından hepinize günayyyyyddddddddınnnnnnnnn hihoyyyt
keyifler ve bebişler iyidir umarım ??
bizim günlük ve özellikle de kramp gibi gece kasılmalarımız fix olduğu için eskisi kadar paniklemiyorum , sadece geceleri rüyamda doğuruyorum yada kanama-suyum felan geliyo kaydirigubbakcemile3
sbahları daha dinç oluyorum , koşabilecek kadar neredeyse delikafadulden
ama gün içinde tuvalete giderken bile neredeyse altını ıslatmış çocuklar gibi paytak paytak mehteran edasında gidiyorum kaydirigubbakcemile3
sanırım ağırlaştım dedikleri durum da söz konusu oldu bende , üstüne bütün gün yatmak da iyice ağırlaştırıyor hareketleri :uhm:
neyseki bebiş doğunca pergelleri açıcaz mecburen , arayı kapatırım o zaman dimi sırnaşık şey
teşekkür ederim diloşcum...bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de bunlar küçük ayrıntılar....ecetubaa beşiğiniz çok şeker en iyisini yapmıssın canım ilerde kendi keyfine göre alırsın hele bi bebişin gelsinde sağlıklaa allah iyi güzel günlerde yatıısın bebişini
hoşgeldin starduşcüm..herşeyin yolunda olmasına sevindim..artık böyle rüyalar görmemiz normal sürekli düşünüyoruz çünkü..bol rüzgarlı bir İzmir sabahından hepinize günayyyyyddddddddınnnnnnnnn hihoyyyt
bizim günlük ve özellikle de kramp gibi gece kasılmalarımız fix olduğu için eskisi kadar paniklemiyorum , sadece geceleri rüyamda doğuruyorum yada kanama-suyum felan geliyo kaydirigubbakcemile3
ama gün içinde tuvalete giderken bile neredeyse altını ıslatmış çocuklar gibi paytak paytak mehteran edasında gidiyorum kaydirigubbakcemile3
sanırım ağırlaştım dedikleri durum da söz konusu oldu bende , üstüne bütün gün yatmak da iyice ağırlaştırıyor hareketleri :uhm:
neyseki bebiş doğunca pergelleri açıcaz mecburen , arayı kapatırım o zaman dimi sırnaşık şey
:roflol::roflol:doğru söylüyosun canım..hapşırınca bazen kaçak oluyor...sidikli olduk gerçekten...:roflol::roflol:hoş geldin canımm rüyalar fazlasıyla ağırlık basıyo bu aralar her gece bi rüyaa allah hayır etisin :) çiş derdi bende de başladı geçen haftalara kadar gecede sadece 1 kes wc kalkan ben şimdi rahatlık saat başı kalkyıorum-tatlicadiarzu- bazen hapşırınca bile kaçıyo sidikli olduk çıktıkdelikafaduldendelikafadulden
günaydın, hoşgeldin dünyanın enn şeker annişlerinden bir tanesi..sen ve Öykü nasılsınız?günaydın d
nyanın ennn şeker annişleri vee kocamannnnn olan minik bebekleri
starcım gelmiş....nasılsın tatlım?arasın tekmeleri nasıl bugun bakalım..icerde futbol macı yapıo hissi var mı?:) bnm kız maşallah b o yana b bu yana..
günaydıııııııın canımmmmmmmmmmmmm Şeniz
tekmeler özellikle yemek yerken oluyor , bazen yyemiyorum beyefendinin huysuzluğundan .. hatta azcık sitem de etmiyor değlim , " daha şimdiden yemek yedirmezse bu çocuk doğunca kim bilir naaapıcam " diyorum kaydirigubbakcemile3
futbol maçından ziyade içeride rodeo felan yaptığını düşünmey aladım , velet sank kendini kaldırıp oradan oraya atıyor :sm_confused:
sağa yada ola doğru yatınca sıkışıyor ve resmen dürtüyor , gülüyorum ben de onun bu haline bi süre sonra dönüyorum diğer tarafa yada oturuyorum paşamız rahat rahat oynasın diye .. ama oturunca basınçtan kasılma benzeri ağrım olunca mecburen yine yatıyorum soluma , o dürtüyor ben seviyorum o dürtüyor ben seviiyorum kaydirigubbakcemile3
ah bir de geceleri uyandığımda uyuyor olsa , ne tarafa yatsam oradan itiyor benneyaptımki ykumu kaçırıyor dana bey :)))) neyse bunlar iyi günleri , 2 hafta sonra kıpraşamayacak bu kadar kaydirigubbakcemile3
kıyamam yaaa:asigim:
prensesim serram nasıl yerimseniben
keyfin yerinde çok şükür aynı şeyler başladı bendede bu gece rüyamda ilk doğumumu yaptım kaydirigubbakcemile3 normal doğum yaptım ama sonda takılmıştı..delikafaduldenbakalım sonra ki rüyalarımda nasıl doğuracağım -tatlicadiarzu-
bol rüzgarlı bir İzmir sabahından hepinize günayyyyyddddddddınnnnnnnnn hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?