2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bol rüzgarlı bir ızmir sabahından hepinize günayyyyyddddddddınnnnnnnnn hihoyyyt
keyifler ve bebişler iyidir umarım ??
bizim günlük ve özellikle de kramp gibi gece kasılmalarımız fix olduğu için eskisi kadar paniklemiyorum , sadece geceleri rüyamda doğuruyorum yada kanama-suyum felan geliyo kaydirigubbakcemile3
sbahları daha dinç oluyorum , koşabilecek kadar neredeyse delikafadulden
ama gün içinde tuvalete giderken bile neredeyse altını ıslatmış çocuklar gibi paytak paytak mehteran edasında gidiyorum kaydirigubbakcemile3
sanırım ağırlaştım dedikleri durum da söz konusu oldu bende , üstüne bütün gün yatmak da iyice ağırlaştırıyor hareketleri :uhm:
neyseki bebiş doğunca pergelleri açıcaz mecburen , arayı kapatırım o zaman dimi sırnaşık şey

ecetubaa beşiğiniz çok şeker en iyisini yapmıssın canım ilerde kendi keyfine göre alırsın hele bi bebişin gelsinde sağlıklaa allah iyi güzel günlerde yatıısın bebişini

canım normal doğum için çok faydalı
gerçi sen sezeryan olacaksın ama kan dolaşımı için ve çok kilo almaman için faydalı bir spor cicim:)
benim şimdilik belli değil ama bebik biras tombik sanirim zor çıkar gibime gelio:roflol::roflol:

günaydın stardust cım
hergün ayni şeyleri düşündüğün için rüyalarına giriyor emin ol
30 .haftadan sonra bende tam ağırlastığımı hissettim:)))

hoş geldin canımm rüyalar fazlasıyla ağırlık basıyo bu aralar her gece bi rüyaa allah hayır etisin :) çiş derdi bende de başladı geçen haftalara kadar gecede sadece 1 kes wc kalkan ben şimdi rahatlık saat başı kalkyıorum-tatlicadiarzu- bazen hapşırınca bile kaçıyo sidikli olduk çıktıkdelikafaduldendelikafadulden

ecetubaa beşiğiniz çok şeker en iyisini yapmıssın canım ilerde kendi keyfine göre alırsın hele bi bebişin gelsinde sağlıklaa allah iyi güzel günlerde yatıısın bebişini
teşekkür ederim diloşcum...bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de bunlar küçük ayrıntılar....

hoşgeldin starduşcüm..herşeyin yolunda olmasına sevindim..artık böyle rüyalar görmemiz normal sürekli düşünüyoruz çünkü..

:roflol::roflol:doğru söylüyosun canım..hapşırınca bazen kaçak oluyor...sidikli olduk gerçekten...:roflol::roflol:

starcım gelmiş....nasılsın tatlım?arasın tekmeleri nasıl bugun bakalım..icerde futbol macı yapıo hissi var mı?:) bnm kız maşallah b o yana b bu yana..

günaydıııııııın canımmmmmmmmmmmmm Şeniz
tekmeler özellikle yemek yerken oluyor , bazen yyemiyorum beyefendinin huysuzluğundan .. hatta azcık sitem de etmiyor değlim , " daha şimdiden yemek yedirmezse bu çocuk doğunca kim bilir naaapıcam " diyorum kaydirigubbakcemile3
futbol maçından ziyade içeride rodeo felan yaptığını düşünmey aladım , velet sank kendini kaldırıp oradan oraya atıyor :sm_confused:
sağa yada ola doğru yatınca sıkışıyor ve resmen dürtüyor , gülüyorum ben de onun bu haline bi süre sonra dönüyorum diğer tarafa yada oturuyorum paşamız rahat rahat oynasın diye .. ama oturunca basınçtan kasılma benzeri ağrım olunca mecburen yine yatıyorum soluma , o dürtüyor ben seviyorum o dürtüyor ben seviiyorum kaydirigubbakcemile3
ah bir de geceleri uyandığımda uyuyor olsa , ne tarafa yatsam oradan itiyor benneyaptımki ykumu kaçırıyor dana bey :)))) neyse bunlar iyi günleri , 2 hafta sonra kıpraşamayacak bu kadar kaydirigubbakcemile3
kıyamam yaaa:asigim:
prensesim serram nasıl yerimseniben

evet ilsucum artık bu gazla ben yururum walla b kaç km..:)..hakkaten artık fazlada kilo almak istemiorum yane..suya senn vucdunun ihtyacı vardr canım..fazlasını atıo vucut o yusden endişe etme..demekki vucudun cok susamış:)

starcım ruyalara takılma canım..)oluo hepimize bole seler..

oh masallah aman bosver hareketli olsunlar..hareket etmeyncede ben panikliorum ne oldu falan die:))..bu haftasonu dugundeydik efeler oynadı davula vuruldukça bnmki de b tekme b durtme..anlatamam..hiç sevmio kızcem gurultuyu sanırım..salondan b cıktık normallesti..gece donmeleri ve durtmelerinden hic bahsetme:)..aynı olay bendedde var..uyutmuo ama b sure sonra onun durtmelerini takamıycak kadar halsiz dusuorum ve uyuyorum sabah hesabımı kesio tabi uyanınca gum tek tek:)))))Allah saglık versin canım bunlar herseye ragmen guzel yaaa..azcık kaldı kucagımıza almaya inş:)

keyfin yerinde çok şükür aynı şeyler başladı bendede bu gece rüyamda ilk doğumumu yaptım kaydirigubbakcemile3 normal doğum yaptım ama sonda takılmıştı..delikafaduldenbakalım sonra ki rüyalarımda nasıl doğuracağım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…