2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydın stardust cım
hergün ayni şeyleri düşündüğün için rüyalarına giriyor emin ol
30 .haftadan sonra bende tam ağırlastığımı hissettim:)))

haklısın canım .. gün içinde beni oyalayacak tek yer burası yada netten başka adreslere takılmak .. tv ile aram yok , öyle olunca + mevcut durum fazlasıyla kafayı meşgul ediyor sanırım ...

ben gece wc kalkma olayından yırttım sanırım delikafadulden 1 kere kalkıyorum en fazla , o da laç için alarm çalıyor , o zaman gdeyim mi , hadi gideyim barim diyip kalkıorum .. gün içinde çok su içtiğimden , yani 3 lt nin üzerinde bazen 4ü ile geçiyor , gündüz wc le daha haşır neşirim :))) öğürdüğüm yada ağzıma acı su gelip çıkarttığım zamanlar artık nasıl sarılıyorsa vücudum o zaman ufaktan bende de kaçıyo bi şeyler

hoşgeldin starduşcüm..herşeyin yolunda olmasına sevindim..artık böyle rüyalar görmemiz normal sürekli düşünüyoruz çünkü..

hoşbuldum canım .. zaman da yaklaşınca sanırım daha mı tetikte oluyor insan ve daha yoğunlaşıyor bu düşüncelere :sm_confused:
kızlar ben çok fazla su içmeme rağmen gün içinde çok az wc ye çıkıyorum normal mı bu ?

canım vücudunun ihtiyacı var demekki .. bir de çok ama kaç lt içiyorsun mesela , yaz geldi diyebiliriz ve günlük sıvı alımımızın kışa göre daha fazla olması lazım .. heleki hamilelerin daha fazla alması lazım .. eğer 3 lt ve üzeri içiyorsan deal ve üzeri oluyor o ,çok dye nitelendirebileceğimiz bir lçü değil aslında .. 3 litrenin altında içiyorsan o miktan az oluyor işte ...

slm canım hoşgeldin ...

yok caım takılmıyorum , alıştım artık .. bu sayede antremanlı olucam doğumda fena mı :)))))
hem sezaryen istiyorum ya , normal doğumun da nasıl bir şey olduğunu tecrübe etmş oluyorum ..
Allahımmmm nasıl bir polyanna oldum ben :))))))))))

hoşgeldin canım ayy maşallah kuzucuğunaaa
kilosuna çok takma çocuğun yeterki sağlıklı ve normal doğsun canım sütünle beslersin annesi bak nasıl kilo alıyorrrr:1hug:

yiğitim 3 750 doğmuştu ama 54 cm di boyu yani normal bi bebekti öyle ne zayıftı ne de kilolu 40 ı çıktığında kimse inanamadı tosuncuk gibi olmuştu boğum boğumdu kolları bacakları:lepi:
o yüzden canım ben kızımın kilolu olmasını istemiyorum yeterki normal kiloda ve sağlıkla gelsinnnnnnlerrrrrrrr:Saruboceq:

hakkatten çok az kaldıııııııı ayyy önümüzdeki 2 ay hemencecik geçmiş olsa hepimiz doğurmuş olsak kuzuları konussak burdannndelikafadulden

hurişcim büyük havlu götürmicem el havlusu olarak bunlardan kullanıcaz kirleneni kirli çantasına sonra yenisinikaydirigubbakcemile5

gene ne canın istedi kızzz bakkala koşturdunnnndelikafaduldencokacimcoook

demetçim kızçelerde iyi maşallah pekbi hamaratsın elinde boş durmuyo nasılda sıcakta uğraşıyosunn maşallah 41 kere sana nazar değdirmeyim:1hug:

benim kız erken kalktı biraz onun yanına yattımda uyudu tekrar sabah 5,30 da ayaktaydı biri uyusa biri uyumuyokaydirigubbakcemile3

yerim ben o kızçeleriiiicokacimcoookŞeniz

yok be diloşum nazarlık durumum yok ne var onda bat çık bitti işteeeee asıl büyük iş bu sıcaklarda o kocaa kirpi paspası bi bitirebilsem benden mutlusu olmazdıııdelikafadulden
alıyorum elime sanki üstüme yorgan örtmüşüm gibi bunalıyorum fırlatıyorum valla nası bitcek bilmemmmkafamçokkarıştı

günaydın d
nyanın ennn şeker annişleri vee kocamannnnn olan minik bebekleri

hoşgeldiniz fıstıklarrrrrrrŞeniz

nasılsınız bakalım görüşmeyeliiiihihoyyyt

ben gidicem ya topik hareketlendiiii:dilcikar:

kızlar merabalar nasılsınız....
biz bugün hiç ii değiliz sabah 6da mide sancısı ile uyandık ve sancıyla birlikte aşırı derecede ishal gidiyor resmen su şeklinde drumuzu aradık patates ye bol su iç çok halsizleşirsen gel serum takalım dedi

biz iyiyiz canım..geçmiş olsun...üşüttün galiba..doktorun dediklerini uygula geçer inşallah

hoşgeldin emelcim nasılsın tatlım:1hug:

hoşgeldin Emelcim biz iyiyiz bomba gibiyiz hatta..sen ve prensin nasılsınız?

hoşbuldukk.. biz de oğluşumla çok iyiyizz maşallahh bizee.. arada gelip bakıyorum size annem bebişimin yatağını kuruyoo dolabını düzeltiyoo eşyalarımızı yıkıcaz ve ütülücez artık yavaş yavaş...güzll tatlı yorgunuklar yaşıyorum yanii:))))

minik dokunuşlarla çok şeker oldular ben çok sevdim havlularımııı:sm_cool:sositososito

havlularr çok güzell demetcimm güle güle kullanının.. ellerine sağlıkk...

geçmiş olsun cnm... bende aynı durumdayım 2-3 gndür ishalim bende.. bol bol su içicezz... sanırım benimkinin nedeni belli kan hapım beni ishal yapıyoo.. bırakmak da istemiyorumm nasıl olacak bilmemm..

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun ama ishali sakın hafife alma bence git bi serum taksınlar bir an önce geçsin halsizleşmeyi bekleme bence:1no2:

merhaba kızlar nasılsınız bebecikler nasıl

hoşgeldin selsincim nerelerdesinn:1hug:

kızımla ben iyiyiz teyzesi yakışıklı oğlun ve sende iyisindir inşallahhhhkaydirigubbakcemile5

evde vakit nasıl geçiyor dinlenebilsin mi canım:CüvCüv:

teşekkürler emelcimm:1hug:

valla demetcim bizde oğlumla iyiyiz.perşembe kontrole gidicem.evde vakit çok iyi geçmiyor aslında.sıkılıyorum.çalışmaya alışmışım zor geliyor.birde birden olunca çok atladamadım daha

ecetuba beşiğiniz çok güzel güle güle kullanın inş....
demetcim eline sağlık canım havlular çok hoş annem sağolsun bana o kadar çok havlu yapmış ki herhalde kızıma çeyiz bile kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…