günaydın stardust cım
hergün ayni şeyleri düşündüğün için rüyalarına giriyor emin ol
30 .haftadan sonra bende tam ağırlastığımı hissettim:)))
hoş geldin canımm rüyalar fazlasıyla ağırlık basıyo bu aralar her gece bi rüyaa allah hayır etisin :) çiş derdi bende de başladı geçen haftalara kadar gecede sadece 1 kes wc kalkan ben şimdi rahatlık saat başı kalkyıorum-tatlicadiarzu- bazen hapşırınca bile kaçıyo sidikli olduk çıktıkdelikafaduldendelikafadulden
hoşgeldin starduşcüm..herşeyin yolunda olmasına sevindim..artık böyle rüyalar görmemiz normal sürekli düşünüyoruz çünkü..
kızlar ben çok fazla su içmeme rağmen gün içinde çok az wc ye çıkıyorum normal mı bu ?
Selam kızlar
evet ilsucum artık bu gazla ben yururum walla b kaç km..:)..hakkaten artık fazlada kilo almak istemiorum yane..suya senn vucdunun ihtyacı vardr canım..fazlasını atıo vucut o yusden endişe etme..demekki vucudun cok susamış:)
starcım ruyalara takılma canım..)oluo hepimize bole seler..
Merhaba kızlar,
Yine KK'ne ara verdim. 4-5 gündür bakamadım bile. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben geçen cumartesi dr'a gittim. Herşeyi beğendi de ben pek memnun olmadım. En son kilosu 1,5 hafta öndeydi şimdi normal haftasında görünüyor. Buna da şükür ama kendimi besiye çektim. Pekmezli yoğurda tekrar başladım. Bebeğim pek akıllı maşallah. Zaten aşağıya dönüktü. Kordonunu da sürekli bacak arasında tutuyormuş. Öyle fazla kilolu da olmayacağı için normal doğum yolu göründü sayılır. Dr, 2 hafta sonraya NST verdi. Bu çarşamba 9. ayıma giriyorum. Ay az kaldı valla. 1-2 kontrole kadar doğururum herhalde.
bol bol kasıyı kompostosu iç kremle orayı acısı kötü olur başıma gelmemdi ama gelir diye korkuma araştırdım...şu an ki durumun nedir tatlım:1shok:
yüzümde ki lekeler değil de yüzüm karardı yani sanki yüzüm kirli gibi sürekli yıkıyorum temizliyorum ama yok sanki 1 hafta yüzümü yıkamamışım delikafaduldensırnaşık şey bıyık bölgem daha fazla bıyıklarım çıkmış gibi :roflol:
günayyddıııınnnn
güüüünnnaayyydıınnnnn
sanada günaydın kuşummm
ay inşallah günüm güzel geçerr
valla saol iyiyim şu an hafif açım biraz atıştırdım ama ekmek yok evde bakkala inmeye üşeniyorum telefon açıp bi ekmek için buraya getirtmekte hiç huyum değildir kocaişkomu bekliyorum kalksın diye alkisalkisalkis
çok güzel beşiğin canım tekerlekli olması hem temizlik bakımından hemde rahat yer değiştirme bakımından çok rahat görünüyor....mışıl mışıl uyusun bebişin içinde canım...
demetciğim resimleri almayı unutmuşum havluların çok tatlı olmuş küçük el havlusu gibi heralde o ne amaçla kullanacaksın hastane de? yani ben 1 tane büyük havlu aldım bunları ne için kullanacaksın...
demetçim kızçelerde iyi maşallah pekbi hamaratsın elinde boş durmuyo nasılda sıcakta uğraşıyosunn maşallah 41 kere sana nazar değdirmeyim:1hug:
benim kız erken kalktı biraz onun yanına yattımda uyudu tekrar sabah 5,30 da ayaktaydı biri uyusa biri uyumuyokaydirigubbakcemile3
bol rüzgarlı bir İzmir sabahından hepinize günayyyyyddddddddınnnnnnnnn hihoyyyt
keyifler ve bebişler iyidir umarım ??
bizim günlük ve özellikle de kramp gibi gece kasılmalarımız fix olduğu için eskisi kadar paniklemiyorum , sadece geceleri rüyamda doğuruyorum yada kanama-suyum felan geliyo kaydirigubbakcemile3
sbahları daha dinç oluyorum , koşabilecek kadar neredeyse delikafadulden
ama gün içinde tuvalete giderken bile neredeyse altını ıslatmış çocuklar gibi paytak paytak mehteran edasında gidiyorum kaydirigubbakcemile3
sanırım ağırlaştım dedikleri durum da söz konusu oldu bende , üstüne bütün gün yatmak da iyice ağırlaştırıyor hareketleri :uhm:
neyseki bebiş doğunca pergelleri açıcaz mecburen , arayı kapatırım o zaman dimi sırnaşık şey
günaydın d
nyanın ennn şeker annişleri vee kocamannnnn olan minik bebekleri
Selam kızlar
biz iyiyiz canım..geçmiş olsun...üşüttün galiba..doktorun dediklerini uygula geçer inşallahkızlar merabalar nasılsınız....
biz bugün hiç ii değiliz sabah 6da mide sancısı ile uyandık ve sancıyla birlikte aşırı derecede ishal gidiyor resmen su şeklinde drumuzu aradık patates ye bol su iç çok halsizleşirsen gel serum takalım dedi
hoşgeldin emelcim nasılsın tatlım:1hug:
hoşgeldin Emelcim biz iyiyiz bomba gibiyiz hatta..sen ve prensin nasılsınız?
havlularr çok güzell demetcimm güle güle kullanının.. ellerine sağlıkk...minik dokunuşlarla çok şeker oldular ben çok sevdim havlularımııı:sm_cool:sositososito
kızlar merabalar nasılsınız....
biz bugün hiç ii değiliz sabah 6da mide sancısı ile uyandık ve sancıyla birlikte aşırı derecede ishal gidiyor resmen su şeklinde drumuzu aradık patates ye bol su iç çok halsizleşirsen gel serum takalım dedi
kızlar merabalar nasılsınız....
merhaba kızlar nasılsınız bebecikler nasıl
hoşbuldukk.. biz de oğluşumla çok iyiyizz maşallahh bizee.. arada gelip bakıyorum size annem bebişimin yatağını kuruyoo dolabını düzeltiyoo eşyalarımızı yıkıcaz ve ütülücez artık yavaş yavaş...güzll tatlı yorgunuklar yaşıyorum yanii:))))
havlularr çok güzell demetcimm güle güle kullanının.. ellerine sağlıkk...
selsincim hosgeldin canım:)
bana musade millet ..biraz dısarı cıkalım kızımla hava alalım:)opuorum hepiniziiiiiii
selsincim hosgeldin canım:)
bana musade millet ..biraz dısarı cıkalım kızımla hava alalım:)opuorum hepiniziiiiiii
Selsİn emel demet nasılsınız kızlarr Össledİm sİzİ
canım tam öğlen sıcağı dikkat et kendine emi:1hug:
güle güle tatlım..
bende duşa gireyim bakalım öğlen olduuuuuuuu pfffff
ben şimdi kahveye gidiyorum teyzeme.1 saat sonra görüşürüz şekerler
ben şimdi kahveye gidiyorum teyzeme.1 saat sonra görüşürüz şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?