2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Selsİn emel demet nasılsınız kızlarr Össledİm sİzİ

meleğim bizde seni özledik ihmal ediyorsun biziii gerçi bende eskisi gibi girmiyorum çok tadı kalmadı buranın herkes uzaklaştı nedenseee ama son anda diloşu gördüm kaldım peşpeşe geldi kızlar hihoyyyt o arada diloş kaybolduuukaydirigubbakcemile

valla demetcim bizde oğlumla iyiyiz.perşembe kontrole gidicem.evde vakit çok iyi geçmiyor aslında.sıkılıyorum.çalışmaya alışmışım zor geliyor.birde birden olunca çok atladamadım daha

canım seni çok iyi anlıyorum aslında ama alışacaksın hatta öyle bi alışacaksın ki hele kuzunda doğacak ve ondan sonra nası işe başlıycanı düşüneceksin emin olkaydirigubbakcemile5

keyfini çıkart tatlım kendine zehir etme sevdiğin şeyleri yap en basiti sevdiğin atıştırmalıkları al yanına birde buzz gibi bir içecek geç tv karşısına oğlunla keyif yapkaydirigubbakcemile5

Slm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.

Maşallah canım prensesine.Herşeyin yolunda olması çok güzel allah nazarlardan saklasın

esım ve geldi gıttı bu saat oldu yok ben yıne yalnızımsenağlama

Canım çok takıyorsun bak böyle yapma.Benimde eşim iş nedeniyle hep dışarda mecburen alıştım artık takmamaya çalışıyorum.Bebişini üzme lütfen.

Güle güle kullansın canım bebişin.Bende park yatak aldım oda yapmadım taşınacağım için.

Maşallah canım normal doğum istiyorsun sanırım.İnşallah istediğin gibi olur.Seninde bayağı az kalmış allah kucağımıza aldığımız günleride nasip etsin.

Geçmiş olsun canım.Nar ekşisiyle çiğ kahve içersen oda iyi geliyor dene istersen.

ecetuba beşiğiniz çok güzel güle güle kullanın inş....
demetcim eline sağlık canım havlular çok hoş annem sağolsun bana o kadar çok havlu yapmış ki herhalde kızıma çeyiz bile kalır

teşekkürler tatlım benimde dantelli havlum çok var ama ben hiçbirini kullanmıyorum sevmiyorum danteliii-tatlicadiarzu-
evimin hiçbi yerinde dantel yokkkkhihoyyyt
bunu da özdilekte gördüm çok hoşuma gitti önce alacaktım sonra pahalı ben yaparım diye düşündüm öyle yani e güzelde oldular kolay olmalarına rağmennnkaydirigubbakcemile3

ben şimdi kahveye gidiyorum teyzeme.1 saat sonra görüşürüz şekerler

afiyet olsun canımm:içelim:

KENDıNE DıKKAT ET CANIM BENıMŞeniz

tamam canım inşallahhh dikkat etmeye çalışıcammŞeniz

ben geldim baya uyumuşum ama
sizde az değilsiniz ben gittim siz gelmişsiniz allah muhabbetinizi arttırsın inşallah
ayrı gayrı kalmayalım inşallah

bız geldık dısarı cıktık alısverıs yaptık bıraz oğlumla mutfak ıcın hem yuruyus oldu
bugun hava bunaltıcı ve hafıf kapalı sanırım yagmur yagıccak
nurcum gecmıs olsun şeftalı suyu ıc yada seftalı ye artık cıktı cunku bulabılırsın hemen duzelır..

kikoleyim düzenin baya bozuldu canım seninde:teselli:

teşekkürler hüzüncüm

ihmal etme git bi kontrole..

bende duştan çıktım şimdi üşütmeden hazırlanayım gelirler birazdan almaya hepinizi öpüyorummmm

iraz geçmişe göz atayım dedim yerimseniben

zuzuşum , haklısın bıdı bıdı etmekte , insan durduk yere neden çktı bu iğne de şimdi diyor ve içeriği de ciğer geliştirici olunca ster istemez acaba br şey mi var diyorsun ... ama çevremde bir çok hamile vurulmuş bu iğneden , bunları duymak da rahatlatıyor insanı .. ve evet çok yakıcı bir iğne .. tedavim sırasında, sonrasında ve halen vurulmadığım iğne çeşidi kalmadı ama en yakıcı olanı buydu valaa benneyaptımki

maşallah canım kızına

canım yeniden aramızda olmak çok güzel .. merak ediyordum ben de seni .. daha sık burada olursan belki çok fazla sıkılmazsın yerimseniben

kızlar ya ben basur oldum galiba çok kötü acım var oturamıyorum bile(((

geçmiş olsun canım .. hamilelikte sık rastlanılan bir durummuş malesef :1no2:

maşşallah kuzuna canım
aynı durum bizde de var , bazen o kadar aşağılara iniyorki , bacağım biraz katlı otumuşsam resmen bacağımdan hissediyorum vurduğunda hareketlerini kaydirigubbakcemile3 ve mesaneme baskı yaptıkça kızıyorum çık çabuk yukarı diye :)))))

senin kızda acaba yeni bebek geliyor sendromu mu başladı acaba ..
yaz da keyfini kaçırmış olabilir cadının .. arada bir cezalandırmak lazım canım , iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile5

caım o dediğin bende de var , memişlerin koyu renkli bölgelerinde çıktı bayaaa .. ben de anlam verememiştim ..
mide bulantısı dersen genelde sabahları ( çok afedersiniz ) oğazımı temizlemeye çalışırken yada onun üzerine bir de dişelrimi fırçalarken bir öğürtü ve bulantı geliyor -tatlicadiarzu-
ve bu hiç de iyi bir şey değilmiş benneyaptımki

günaydınlarrrrrrrr

bugün erkenciyiz kızımla gezmeye gidicezhihoyyyt

bikaç gündür giremiyordum inşallah herkesler iyidirrrr:1hug:

kahvaltı edelim geliyoruzzzzcokacimcoook

minik dokunuşlarla çok şeker oldular ben çok sevdim havlularımııı:sm_cool:sositososito

günaydınnnn, hoşgeldin canım ..
bak , nazara karı annem hep cebimize çörek otu koyardı , aklında bulunsun canım yerimseniben
bir de eve gelir gelmez seni o gün gören kşilerin a-isimlerini sayman gerekiyormuş , nazarı yapanın kendie gitsin diye , şöyle diyeceksin " ayşenin nazarı değdiyse kendi poposuna olsun " kaydirigubbakcemile3
ilk duyduğumda çok gülmüştüm , anneme hadi be sende anne olur mu öyle şey dedim ama hakikaten şe yarıyor , hafifliyorsun resmen kaydirigubbakcemile2,hamaratlıkta sınır tanımayan tek KK üyesi yne gururla sunaarrrr delikafadulden
o ne gzel havlulardı öyle canım yaa , iyi günlerde kullanın inşallah ....

beşiğinizi çok beğendim canım ... kızın mııl mışıl uyuyup büyüsün içinde :asigim:

canım bende ki baskı tuvalete giderken bile oluyor ..ama dr.um suyun çokluğu da yapar demişti , gerginliğe sebep olrmuş .. benim için değl gezmek eilasyon için kuaföre bile gitmek lüks oldu malesef benneyaptımki
ama gittim h.sonu delikafadulden

bu ctesi de kontrole gidicez , 30+6 oluyoruz o zaman , inşallah daha güzel ve sağlıklı haberlermiz olr sizlerle paylaşacağımız ..

yine mi karşılaşamadık seninle yaa :1no2:
ya niye nstyi geç verdi o kadar . benm dr.lar pe acelec sanırım.. daha 19. haftadan gireileceğimi söylemşti meela ..ondan sonra da 27. haftada girecektim , kasılmam varmış vs ... geçen kontrolde de 31de gireceksin demişt . artık bir karar verse hiç fena olmayacak
ipek kızıma maşallah , çok akıllı o çoookkkkkkkk

bazı anneler doğumdan sonra bunalıma girermş ve karınlarını tutarlamış hareketlerin hisetmek için yine .. azen diyrum kesssin ben de öyle olurum , bazen ne kadar canımı acıtsa yorsa da dünyanın en güzel olayı diyorum ve bunları daha fazla yaşayacak haftalarımız kalmadıı için de içim burulmuyor değil .. neyse , kucağımızda hisetmek dah keyifli olacaktır kesin kaydirigubbakcemile5

genel anlamda yeride olur keyfim de işte bazen kasımalarım artınca ve erken doğum riskim hali hazrda mevcutken pek de keyfli olamıyor insan .. o yüzden böyle tuhaf rüyalar görüyorum-z sanırım ... bir de ilk defa yaşayacağın ve zamanı belli olmayan durumun verdiği heyecan ve stres de var tabi ir çoğumzda olduğu gibi bende de , şimdiye kadar 9 değl 30 kere doğurmamız bundan sanırım kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım .. bir de %100 eftali suyu iç istersen ... pirin lapası da iyi geliyormuş ve elbette muz ...
ben şimdi kahveye gidiyorum teyzeme.1 saat sonra görüşürüz şekerler

afiyet olun canım , hadi biz de eşlik edelim size

kızlar o minik et parçaları genellikle hızlı kilo alımlarında oluyormuş doktor söylemişti bana, benim de boynumda ve göğsümün koyu renkli yerlerinde çıktı bir iki tane, ama oynamamak gerek büyüyebiliyorlar çünkü oynayınca, benim bazen elim takılıyor boynuma ama.....

gelelım bana ıkı gundur kasılmalar arttı ıyıce cumartesı gıdıcem dıye sabredıyorum ınsallah hersey yolundadır

magnezyumnu dizenli kullanıyor musun canım ???
geçmiş olsun ... endeki reflüyü tetiklediği için mag.u kestik onun yerine daha etkili olan nidilat isimli bir ilacı kullanıyorum .. kasılma önleyciymiş bu ilaç ..

ya sorma benim kız doğduğundan beri böle yemek seçiyo öle herşeyi yemez babası kılıklı
bende öle ısrar etmem ama yemese 3 gün yemiyo deli ediyo benide
hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim bebişinede maşallah inşallah istediğin gibi normal doğum olursun
yalnız benim bişi dikkatimi çekti bu pekmez yoğurt olayı
bence bu çok yanlış bişi pekmez yoğurt ve sütle karıştırrılmaz hatta ebeler bunu ısrarla söylerler
çünkü ikiside birbirinin değerlerini öldürüyo canım istersen sor soruştur

geçmiş olsun cnm... bende aynı durumdayım 2-3 gndür ishalim bende.. bol bol su içicezz... sanırım benimkinin nedeni belli kan hapım beni ishal yapıyoo.. bırakmak da istemiyorumm nasıl olacak bilmemm..
geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin kendinize son zamanlarımız aRTIK

CANIM HAVLULARINI GÖRDÜM ELİNE SAĞLIK ÖLE UFAK BASİT BİŞE AMA RENK KATMIŞ İŞTE ÖENMLİ OLAN BU ZATEN
UYKU SORUNUM EVET ÖLE OLDU BEN BİDE NORMALDEDE UYKUSUZ HAYATTA DURAMAZDIM İYİCE FENA OLDUM ŞİMDİ İKİ ÇOCUKLA NASIL UYUCAM KARA KARA DÜŞÜNÜYOM BEN

herkes kaçıştı yine , burda olanlardan da ses çıkmıyor ben de azcıkın diğer topiklere gideyim bari :1closedeyes:

Ecetuba beŞıĞınız Çok Şekerrr
ve Çok kullanıŞlıymıŞ
mıslergıbı uyusun bebıŞın ınŞallah

Starcım geÇmıŞe bı daldınmı bıdaha yakalayamıyosun ıŞte gelıncede ne konu kalıyo nede kımse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…