Selsİn emel demet nasılsınız kızlarr Össledİm sİzİ
valla demetcim bizde oğlumla iyiyiz.perşembe kontrole gidicem.evde vakit çok iyi geçmiyor aslında.sıkılıyorum.çalışmaya alışmışım zor geliyor.birde birden olunca çok atladamadım daha
teşekkür ederim tatlım..ecetuba beşiğiniz çok güzel güle güle kullanın inş....
demetcim eline sağlık canım havlular çok hoş annem sağolsun bana o kadar çok havlu yapmış ki herhalde kızıma çeyiz bile kalır
biz geldiiik,doktor amcamız kızın çok sağlıklı dedi allaha şükür,31+6 yız bugün 1971 gram 42 cmhihoyyyt nst ye bağladı ilk defa,ondada yüzüm güldü herşey normal darısı hepinizin başına arkıdişlerim.
esım ve geldi gıttı bu saat oldu yok ben yıne yalnızımsenağlama
Merhaba kızlar,
Yine KK'ne ara verdim. 4-5 gündür bakamadım bile. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben geçen cumartesi dr'a gittim. Herşeyi beğendi de ben pek memnun olmadım. En son kilosu 1,5 hafta öndeydi şimdi normal haftasında görünüyor. Buna da şükür ama kendimi besiye çektim. Pekmezli yoğurda tekrar başladım. Bebeğim pek akıllı maşallah. Zaten aşağıya dönüktü. Kordonunu da sürekli bacak arasında tutuyormuş. Öyle fazla kilolu da olmayacağı için normal doğum yolu göründü sayılır. Dr, 2 hafta sonraya NST verdi. Bu çarşamba 9. ayıma giriyorum. Ay az kaldı valla. 1-2 kontrole kadar doğururum herhalde.
kızlar merabalar nasılsınız....
biz bugün hiç ii değiliz sabah 6da mide sancısı ile uyandık ve sancıyla birlikte aşırı derecede ishal gidiyor resmen su şeklinde drumuzu aradık patates ye bol su iç çok halsizleşirsen gel serum takalım dedi
ecetuba beşiğiniz çok güzel güle güle kullanın inş....
demetcim eline sağlık canım havlular çok hoş annem sağolsun bana o kadar çok havlu yapmış ki herhalde kızıma çeyiz bile kalır
ben şimdi kahveye gidiyorum teyzeme.1 saat sonra görüşürüz şekerler
KENDıNE DıKKAT ET CANIM BENıMŞeniz
ben geldim baya uyumuşum ama
sizde az değilsiniz ben gittim siz gelmişsiniz allah muhabbetinizi arttırsın inşallah
ayrı gayrı kalmayalım inşallah
Teşekkür ederis star dustcımmm ne biliim iste hamile stresi ve gerginligi diyelimm aslında cok sükür hersey yolunda ama o igneyi olunca ben bilas bıdı bıdı oldum cok korkarım igneden az kalsın kosarak kacıyodum hastanedennnn
biz geldiiik,doktor amcamız kızın çok sağlıklı dedi allaha şükür,31+6 yız bugün 1971 gram 42 cmhihoyyyt nst ye bağladı ilk defa,ondada yüzüm güldü herşey normal darısı hepinizin başına arkıdişlerim.
merhaba kızlar nasılsınız.hepiniz umarım iyisinizdir.evde olunca pek bakmaya fırsatım olmadı.birazda bunalım olayları işte.işsiz kalınca.ama yavaş yavaş atlatıyorum.artık bundan sonra katılmaya çalışıcam.az zamanımız kaldı
kızlar ya ben basur oldum galiba çok kötü acım var oturamıyorum bile(((
teşekkür ederim cici annneler,hoşbulduk
benim hamileliğim çok şükür rahat geçiyor.şu ana kadar ciddi bir sorunla karşılaşmadım.ağırlaşmadım da,bazen hamile olduğumu unutcam önümdeki koca göbeğim olmasa,ama 2 aydan fazla süredir sürekli ve düzenli yürüyüş yapıyorum.beni çok hafifletti.oğlum da maşallah çok iyi 30+1 haftalıkken gitmiştik kontrole 1650 gramdı minnoşum.ölçümlere ve sata göre 10 gün önden gidiyor.hareketleri iyce arttı.sürekli geriliyo,tepiniyo,üstelik bide mesaneme bastırıyo.altıma edecek gibi oluyorum.
günaydınn kızlarra.s.
kikoleyim bende sabah sabah kızla uğraşıyorum erkenden kalktı deli ediyo beni hiç bişeyde yediremiyorum onu yapıyorum yok istediğini yapıyorum yok ayy sabahın 5,30 uyandı nedense hiç böyle yapmazdı bu aralar yeme probelemimiz var doymuyo aç olduğu haldede bişey yemicem diye diretiyoo:çok üzgünüm:
dün akşam karnı aç eşim geldi saat 7 yemek yicezz masaya oturdu açım diyee bide bana makarna pişirtirdi inan 2 çatal aldı bıraktıı öylece hırsımda ufak tefek oyuncaklarını topladım attım hep büyük oyuncaklarıda kaldırdım poşetle evin herşeyi oyuncak topla diyorum toplamıyo akşama kadar 10 kere ben topluyorum dağıtıyoo şimdi hiç biryerde oyuncağını bırakmadı cezalandırdımm boya kalemlerine kadar herşeyini kaldırdım:bbo:
günaydın herkeese
fırsat bulmuşken yazayım dedim:)
yine bugün katılamayacğaım.
benim dikkat ettiğim bri şey avr sizde de var mı acaba
vucudumda minik minik et parçaları çıkıyor.
hani sinir gişbi olur.
ya önce sibilce fealn sanıyorum
sonra elleyince et sinir mi ne derler işte ondan.
hayrola inşallah
hiç kimsede var mı
yada böyle bir şeyi bilen ?
ya dünden bu yana midem bulanıyorç
acaip şekilde halsizim
ya inşallah sadece üşütmüşümdür=?
haziran annenlerinde okudum az önce mide bulantısı ile geliyormuş.
doğum sancısı
ay hiç hazır değilim.
eve daha izne çıkınca temizlikçi gelecek of allahım ne yaparım ben
allah korusun.
zamanınd agelsin inşallah hepsi de
günaydınlarrrrrrrr
bugün erkenciyiz kızımla gezmeye gidicezhihoyyyt
bikaç gündür giremiyordum inşallah herkesler iyidirrrr:1hug:
kahvaltı edelim geliyoruzzzzcokacimcoook
hoşbulduk tatlım son bi bakıp çıkacaktım sen yazmışsın Şeniz
aman sorma aslında hiç canım istemiyor kaynanacımın günü var kendi akrabalarıyla illa benim tombiş halimi gösterecekkk:1closedeyes:
akşamdan beri arıyo illa da gel diyeee:mymeka:
mecbur kaldım yani kıramadım ama gel sen bide bana sorrrrrrr
hep alacagözlüler acaip nazarları değiyo inşallah yamulup gelmemmmkafamçokkarıştı
sen neler yapıyon diloşum görüşmeyeli kızçeler nasıllarrrŞeniz
günaydın canımmmmŞeniz
valla sizsizde tadı olmuyo ececim geldiğim zaman konusan kimse olmuyor kendim çalıp kendim söylüyorum deliler gibidelikafadulden bende sıkıldım öyle olunca girmek içimden gelmiyor açıkçası pek-tatlicadiarzu-
böyle karşılıklı muhabbet olacak ki tadı çıksın demi amaaaa:içelim:
ece hastane için minik havlular yapıyorum du bi gösteriim sana sade ama ben çok sevdim belki sende yapmak istersin çok kolayyy:teytey:
minik dokunuşlarla çok şeker oldular ben çok sevdim havlularımııı:sm_cool:sositososito
beşiğinizi çok beğendim canım ... kızın mııl mışıl uyuyup büyüsün içinde :asigim:biz de dün kızıma beşik aldık...ucuz bişey aldım 1 yaşına kadar kullancak sonuçta...tekerlekli odadan odaya rahat taşınabiliyor...uzayan beşiklerden almadım..kullananlar çok memnun değiller..bi kaç gün sonra dolabını ve çamaşırlığını alacağız...
demetcim valla bende kaynanama yakın olsam o da beni emnm surekli cagırır ama ben sıkılırım bnm kayınvalidenn haftada 4 tane gunu var yaaa..hayatta ugrasamam walla..sana da kolay gelsin sekercim nazar dualarını eksik etme ustunden ve bebekten cok bahsetme yanlarında..hos onlar durmazlar gobusumuze bakıp bakıp soruolar :)ii eglen artık iş miş de yapma ole..sen hamişsin..kaydirigubbakcemile5
bizimde dun aksam komsu kızı vardı evde..1 gb gitti bende gec yattım walla..uykuluyum yane...:)
valla eskte hava guzel bugun ..cıkmayı dusunuorum millet iice hamlıycaksın evde cık yuru dio ama ben ole cok yuruyemiorum..baskı oluo altıma..sizde de oluyo mu kızlar?-tatlicadiarzu-
Merhaba kızlar,
Ben geçen cumartesi dr'a gittim. Herşeyi beğendi de ben pek memnun olmadım. En son kilosu 1,5 hafta öndeydi şimdi normal haftasında görünüyor. Buna da şükür ama kendimi besiye çektim. Pekmezli yoğurda tekrar başladım. Bebeğim pek akıllı maşallah. Zaten aşağıya dönüktü. Kordonunu da sürekli bacak arasında tutuyormuş. Öyle fazla kilolu da olmayacağı için normal doğum yolu göründü sayılır. Dr, 2 hafta sonraya NST verdi. Bu çarşamba 9. ayıma giriyorum. Ay az kaldı valla. 1-2 kontrole kadar doğururum herhalde.
oh masallah aman bosver hareketli olsunlar..hareket etmeyncede ben panikliorum ne oldu falan die:))..bu haftasonu dugundeydik efeler oynadı davula vuruldukça bnmki de b tekme b durtme..anlatamam..hiç sevmio kızcem gurultuyu sanırım..salondan b cıktık normallesti..gece donmeleri ve durtmelerinden hic bahsetme:)..aynı olay bendedde var..uyutmuo ama b sure sonra onun durtmelerini takamıycak kadar halsiz dusuorum ve uyuyorum sabah hesabımı kesio tabi uyanınca gum tek tek:)))))Allah saglık versin canım bunlar herseye ragmen guzel yaaa..azcık kaldı kucagımıza almaya inş:)
keyfin yerinde çok şükür aynı şeyler başladı bendede bu gece rüyamda ilk doğumumu yaptım kaydirigubbakcemile3 normal doğum yaptım ama sonda takılmıştı..delikafaduldenbakalım sonra ki rüyalarımda nasıl doğuracağım -tatlicadiarzu-
biz bugün hiç ii değiliz sabah 6da mide sancısı ile uyandık ve sancıyla birlikte aşırı derecede ishal gidiyor resmen su şeklinde drumuzu aradık patates ye bol su iç çok halsizleşirsen gel serum takalım dedi
ben şimdi kahveye gidiyorum teyzeme.1 saat sonra görüşürüz şekerler
gelelım bana ıkı gundur kasılmalar arttı ıyıce cumartesı gıdıcem dıye sabredıyorum ınsallah hersey yolundadır
ya sorma benim kız doğduğundan beri böle yemek seçiyo öle herşeyi yemez babası kılıklıgünaydınn kızlarra.s.
kikoleyim bende sabah sabah kızla uğraşıyorum erkenden kalktı deli ediyo beni hiç bişeyde yediremiyorum onu yapıyorum yok istediğini yapıyorum yok ayy sabahın 5,30 uyandı nedense hiç böyle yapmazdı bu aralar yeme probelemimiz var doymuyo aç olduğu haldede bişey yemicem diye diretiyoo:çok üzgünüm:
hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim bebişinede maşallah inşallah istediğin gibi normal doğum olursunMerhaba kızlar,
geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin kendinize son zamanlarımız aRTIKgeçmiş olsun cnm... bende aynı durumdayım 2-3 gndür ishalim bende.. bol bol su içicezz... sanırım benimkinin nedeni belli kan hapım beni ishal yapıyoo.. bırakmak da istemiyorumm nasıl olacak bilmemm..
kikoleyim düzenin baya bozuldu canım seninde:teselli:
teşekkürler hüzüncüm
ihmal etme git bi kontrole..
bende duştan çıktım şimdi üşütmeden hazırlanayım gelirler birazdan almaya hepinizi öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?