2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

stardust canım bu veletler patmağında oynatıyo vallahi bugünn bakalım dışarı çıkarıcam dün dışarı çıkmamış ondan yemek yememiş bide diyo beni dışarı çıkar bende yemeğimi yiyeyim babası hafta sonu barbili kay kay aldı onu çıkarayımda biraz hoplasın zıplasın sürsün belki yorulunca canına tak eder yer-tatlicadiarzu-

anammm bunlar büyümüşlerde tehditle yemekmi yiyolar şimdi vay halimize

Güle güle kullansın canım bebişin.Bende park yatak aldım oda yapmadım taşınacağım için..

ecetubacım besıgınız cok guzel gule gule uyusun ıcınde bebısın ınsallah tatlım

beşiğinizi çok beğendim canım ... kızın mııl mışıl uyuyup büyüsün içinde :asigim:
teşekkür ederim canlarım beğenmenize çok sevindim..:asigim:
Ecetuba beŞıĞınız Çok Şekerrr
ve Çok kullanıŞlıymıŞ
mıslergıbı uyusun bebıŞın ınŞallah
çok teşekkür edrim tatlım..çok kullanışlı bişey...sağlıklı günlerde kullanırız inşaalah...

aynen benimde boynumda ve gögsümde çıktı bu hafta fark ettim

Starcım geÇmİŞe bİ daldınmı bİdaha yakalayamıyosun İŞte gelİncede ne konu kalıyo nede kİmse

haklısı canım , geçmişe dalınca kopuveriyorsun buradaki muhabbetten , bana da öyle oluyor ama geçmişe bakmasan da kaçırdığın şeyler oluyor :sm_confused:

ayvayı yedik yane -tatlicadiarzu-
ablamın kızı da , bücür cadı , çok fena yaa ir blmş inanamıyor insan bu velet nasıl boyundan büyük laflar edip üstüne bir de ayar veriyor diye kaydirigubbakcemile3

et benleri dediniz ay heryerime baktım varmı diye :) çok şükür bende yok,off ders çalışmam lazım çalışasım yok dersler hepten gitti aklımdan artık eylüle bakıcam kocişko şu an testleri hazırlıyor bana hiç değilse sorulara göz at diye bense dışarı gezmeye gitmeyi düşünüyorum da gidecek yer bulamıyorum kendime

kahveler içilldiiiiii yerimseniben
çağın paşanın keyfi yerinde inşallah ???
doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsun canım ?

çağın paşa gayet afiyette.perşembe günü kontrolümüz var.sn günlerde çok hareketli.ben göztepe medical parkta yapıcam canım doğumumu

of kızlar ya dilime kan tadı geldi elimi bir attım diş etimden iğrenç tatta bir su geliyor bir baktım ki iltihap ve kan aynı anda ön dişimin etinden çıkıyor ....öffff yıkadım selpak koydum doktorumda şehir dışındaymış antibiyotik kullanamam ki neyse cepten ulaşıp ilaç sorucam önce yarına kadar bekliyim devam ediyor musenağlama allahtan ağrı yok ama çürük kokusuda gelmeye başladı zannımca kaplamamın altı çürümeye başladı senağlama

selam hanımlar.
bır turlu siteye giremedım bugun.
aktıvasyon sorunu yasadım.kaydirigubbakcemile3
gecmıse soyle bır göz attımda et beninden söz etmısınız.
benımde gögüs uclarımda var doktoruma gösterdım gebelıkte olur dedı endıselenme dedı.
hatta onların farklı bır adı varmıs tam hatırlayamıyorum sımdı.endıselenmyeın lutfen.

bu arada benım kuzucugu gün icinde cok fazla hıckırık tutuyor.dün saydım tam 3 kez hıckırdı.sızınkılerde oylemı?

VİŞNESUYU yine gelmısın.kaydirigubbakcemile3
senı ne zaman gorsem canım vişne suyu cekıyor.kaydirigubbakcemile3
ama hic katılımda bulunup bırseyler yazmıyorsun kırılıyorum bak..kaydirigubbakcemile:roflol:

hoş geldin canım benim kızda çok hıçkırıyo 4 kere felan oluyo gün boyunca bazen gece bile hıçkırıyoalkisalkisalkis

öykümün tüm cicilerini yıkadım bu gün mislerrr gibi oldu çok şükür şimdi kurumalarını bekliyorum sonra ütüleyip yerleştircem tek tek özenle
hacışakip granül sabun ve dalin yumşatıcıyla yıkadım
mislerrrrrrrrrr gibi koktular ya süper oldu
allah giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…