stardust canım bu veletler patmağında oynatıyo vallahi bugünn bakalım dışarı çıkarıcam dün dışarı çıkmamış ondan yemek yememiş bide diyo beni dışarı çıkar bende yemeğimi yiyeyim babası hafta sonu barbili kay kay aldı onu çıkarayımda biraz hoplasın zıplasın sürsün belki yorulunca canına tak eder yer-tatlicadiarzu-
anammm bunlar büyümüşlerde tehditle yemekmi yiyolar şimdi vay halimize
Güle güle kullansın canım bebişin.Bende park yatak aldım oda yapmadım taşınacağım için..
ecetubacım besıgınız cok guzel gule gule uyusun ıcınde bebısın ınsallah tatlım
teşekkür ederim canlarım beğenmenize çok sevindim..:asigim:beşiğinizi çok beğendim canım ... kızın mııl mışıl uyuyup büyüsün içinde :asigim:
çok teşekkür edrim tatlım..çok kullanışlı bişey...sağlıklı günlerde kullanırız inşaalah...Ecetuba beŞıĞınız Çok Şekerrr
ve Çok kullanıŞlıymıŞ
mıslergıbı uyusun bebıŞın ınŞallah
kızlar o minik et parçaları genellikle hızlı kilo alımlarında oluyormuş doktor söylemişti bana, benim de boynumda ve göğsümün koyu renkli yerlerinde çıktı bir iki tane, ama oynamamak gerek büyüyebiliyorlar çünkü oynayınca, benim bazen elim takılıyor boynuma ama.....
Starcım geÇmİŞe bİ daldınmı bİdaha yakalayamıyosun İŞte gelİncede ne konu kalıyo nede kİmse
stardust canım bu veletler patmağında oynatıyo vallahi bugünn bakalım dışarı çıkarıcam dün dışarı çıkmamış ondan yemek yememiş bide diyo beni dışarı çıkar bende yemeğimi yiyeyim babası hafta sonu barbili kay kay aldı onu çıkarayımda biraz hoplasın zıplasın sürsün belki yorulunca canına tak eder yer-tatlicadiarzu-
sağol star dustcum.daha çok katılmaya çalışıcam
kahveler içilldiiiiii yerimseniben
çağın paşanın keyfi yerinde inşallah ???
doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsun canım ?
selam hanımlar.
bır turlu siteye giremedım bugun.
aktıvasyon sorunu yasadım.kaydirigubbakcemile3
gecmıse soyle bır göz attımda et beninden söz etmısınız.
benımde gögüs uclarımda var doktoruma gösterdım gebelıkte olur dedı endıselenme dedı.
hatta onların farklı bır adı varmıs tam hatırlayamıyorum sımdı.endıselenmyeın lutfen.
bu arada benım kuzucugu gün icinde cok fazla hıckırık tutuyor.dün saydım tam 3 kez hıckırdı.sızınkılerde oylemı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?