VİŞNESUYU yine gelmısın.kaydirigubbakcemile3
senı ne zaman gorsem canım vişne suyu cekıyor.kaydirigubbakcemile3
ama hic katılımda bulunup bırseyler yazmıyorsun kırılıyorum bak..kaydirigubbakcemile:roflol:
HoŞgeldİn rozem nasılsın canım gÖrÜŞemeyelİİ
öykümün tüm cicilerini yıkadım bu gün mislerrr gibi oldu çok şükür şimdi kurumalarını bekliyorum sonra ütüleyip yerleştircem tek tek özenle
hacışakip granül sabun ve dalin yumşatıcıyla yıkadım
mislerrrrrrrrrr gibi koktular ya süper oldu
allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
evet sımdı gordum hemen cıktı.kaydirigubbakcemile3alemsin kızz sen kızın adını söylediğin anda çıkıyo sayfadan:roflol::roflol:
slm kizlar, biz geldik hihoyyyt
bugun randevumuz vardi, ayrintili ultrasona girdik, biliyosunuz en son bobrek buyumesi gozukmustu bebisimde, allaha sukur bugun ayrintilida hic bisey gozukmedi, hersey yolundaymis, hatta oglusum 2 hafta onde gidiyomus, kilosu 2800 gr. cikti. boyunu sormayi unuttum maalesef,
yani benim biran once valizimi hazirlamam gerekiyo. daha yapilcak cok sey var yaaa uf cok heyecanliyim....
slm kizlar, biz geldik hihoyyyt
bugun randevumuz vardi, ayrintili ultrasona girdik, biliyosunuz en son bobrek buyumesi gozukmustu bebisimde, allaha sukur bugun ayrintilida hic bisey gozukmedi, hersey yolundaymis, hatta oglusum 2 hafta onde gidiyomus, kilosu 2800 gr. cikti. boyunu sormayi unuttum maalesef,
yani benim biran once valizimi hazirlamam gerekiyo. daha yapilcak cok sey var yaaa uf cok heyecanliyim....
ohh miss gibi olmuştur şimdi bidi bidi ütü yap çok keyifli oluyodelikafadulden
hosgeldın canım.ben geldim kızlar
yeni kalktım öğlen uykusundan geceleri yatmayıp böyle öğlen uyuyorum işte
canım bende ılk basta anlamıyordum ama kıslar soyleyınce dıkkat ettım.ben hiç anlamıyorum nasıl hıçkırdığını
ama çok hareketli karnıma dokunmadığı an yok
maslalah canım kuzuna.senınkı sanırım 4 kılo felan dogucak.slm kizlar, biz geldik hihoyyyt
bızımde cuma gunu kontrolumuz var ona gore sehır dısına cıkıcaz.yarın kontrole gideceğim bakalım öykü hanım nasılmışşş
artık haftada bir gideceğiz kontrole
kıslar bebeklerın camasırlarını kac derecede yıkadınız?
ben 30 dereceye narin programa atmıstım.
bende ılk basta oyle yapmıstım ama o kadar yavas yıkamaya basladı kı,iptal edip bende narın programa attım.elde yıkama yada narin e atmak en mantıklısı sanırım.ben el yıkama programına atmayı düşünüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?