2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Bende elde yıkama programına atıım ama yumuŞatıcı kullanmadım kızlar ya ıÇıme sınmıyor yumuŞatıcı zaten yumuŞacık Çıktı makınadan

rosemcim benim makinemde 30 derece elde yıkama programı var onda yıkayacağım .haci şakirin granülünü aldım o sebeple ek bir durulama daha da yapabilirim .çünkü çok köpürüyomuş o.

canım bende hacısakır granul matık aldım c okta köpürmedı.
uzerınde normal deterjan kadar cok koymayın yazıyor.bıraz az koydum o yuzden mı köpürmedi acaba?kaydirigubbakcemile3
bu arada ütü yapınca biraz kokusu gitti gibi.camasırlar yıkandıgında cok hoş kokuyordu.

Bende elde yıkama programına atıım ama yumuŞatıcı kullanmadım kızlar ya İÇİme sİnmİyor yumuŞatıcı zaten yumuŞacık Çıktı makİnadan
bende yumusatıcı kullanmadım.zaten hacısakır yumusacık yapmıs.
gerek yok bence yumusatıcıya.

VİŞNE SUYU yine gelmısın hos geldın canım.:1hug:
sana takıldıgıma alınma olurmu?
nickin gercekten cok hosuma gitti.Şeniz
ama neden bizimle hic paylasımda bulunmuyorsun?alkisalkisalkis

bende koymayacağım yeni doğanlara uygun görmüyorum .
peki nekadar koydun rosemcim deterjanı kaç ölçü bende öyle koyuyum makineyi bozmayalım:)))

maşallah canım herşey yoluna girmiş bebişin güzel beslenmiş sağlıkla gelsin

cnm gözün aydın çok sevindim

maşallah bebeişine ebush baya kilolanmış hatta kilosu süper
3800 civarı hatta 4 kilo doğar sanırım bu gidişle
allah nazardaan korusun

cok tesekkur ederim kizlar,
ben normal dogum istiyorum, 4 kilo olursa hayatta doguramam heralde,
hayirlisi olsun ne diyelim...

bende koymayacağım yeni doğanlara uygun görmüyorum .
peki nekadar koydun rosemcim deterjanı kaç ölçü bende öyle koyuyum makineyi bozmayalım:)))
göz kararı koydum canım.
normal deterjanı koymak icin ölcün varsa ondan biraz daha az koy.

tamam canım tşk ederim .bende diğerine göre az koyarım.zaten kirli şeyler değil el değdiği için yıkıyoruz.

bu hacı şakir dediğiniz elde yıkama olan hani üstünde lavanta resmi var omu ...o elde yıkamalar için değil mi yaaaa :uhm:

tamam canım tşk ederim .bende diğerine göre az koyarım.zaten kirli şeyler değil el değdiği için yıkıyoruz.
evet canım zaten s tozu gıtsın ,mikrobu kırılsın dıye yıkıyoruz.
hatta yenı alınmıs kıyafetlere bırsey olucak dıye tedırgın oluyor ınsan.
penye battanıyesını ,havlusunu herseyını yıkadım ben.
hersey kücücük oldugu icin,ütülemekte biraz zaman alıyor.
bırtek coraplarını yıkamadım.acaba onlarıda yıkamalımıyız?

kıslar sıze doyum olmaz ama benım cıkmam lazım.Şeniz
hepınızı opuyorum.bıraz ders çalısam.

Ay ben nihayet geldim selsincim nasılsın bakalım
Biz çok iyiyiz büyüyoruz her geçen gün
izne çıkayım keyf yapcam diyorum sende keyfini çıkar düşünme hiç bişiy herşey olacağına varıyo görüyosun boşver zamanı gelince düşünürsünüz canım anın keyfini çıkarmak lazım :1hug:

ebush maşallah kuzuya tam toraman olmuş ya karnın hiçde o kadar göstermiyodu demekki iç karnın genişmiş canım sağlıkla gelsin kuzun

kızlar ben çıkıyorum kocamla dedem geldi memleketten onu görmeye gideceğiz akşama görüşürüzz öpüldünüz anacığım...

geçmiş olsun canım gebelikte böle iltihapları aksatmamak lazım inşallah yarın doktorun gelir
hoşgeldinizzz
ne güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah ikinizede bence böle 2 hafta önden gidiyosa hemen hazırlıklarını bitir senin bebiş hızlı çıktı baksanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…