rosemcim benim makinemde 30 derece elde yıkama programı var onda yıkayacağım .haci şakirin granülünü aldım o sebeple ek bir durulama daha da yapabilirim .çünkü çok köpürüyomuş o.
bende yumusatıcı kullanmadım.zaten hacısakır yumusacık yapmıs.Bende elde yıkama programına atıım ama yumuŞatıcı kullanmadım kızlar ya İÇİme sİnmİyor yumuŞatıcı zaten yumuŞacık Çıktı makİnadan
maşallah canım herşey yoluna girmiş bebişin güzel beslenmiş sağlıkla gelsin
cnm gözün aydın çok sevindim
maşallah bebeişine ebush baya kilolanmış hatta kilosu süper
3800 civarı hatta 4 kilo doğar sanırım bu gidişle
allah nazardaan korusun
Rosemcim ,Melekcim hoşgeldiniz
Melekcim misler gibi kokmuştur tabi inş güzel günlerde giyinmesi nasip olur
Ebrucum böbreklerdeki sorunun gitmesine sevindim. senin bebiş erkekti sanirim erkek bebeişlerde çok duyuyorum bu böbrek büyümesini .neyseki geçmiş .
maslalah canım kuzuna.senınkı sanırım 4 kılo felan dogucak.
bızımde henuz herseyımız tam degıl.[/B]
ben dalin bebek deterjanını aldım
göz kararı koydum canım.bende koymayacağım yeni doğanlara uygun görmüyorum .
peki nekadar koydun rosemcim deterjanı kaç ölçü bende öyle koyuyum makineyi bozmayalım:)))
evet canım zaten s tozu gıtsın ,mikrobu kırılsın dıye yıkıyoruz.tamam canım tşk ederim .bende diğerine göre az koyarım.zaten kirli şeyler değil el değdiği için yıkıyoruz.
evet canım o ama onun bırde matık olanı var.bu hacı şakir dediğiniz elde yıkama olan hani üstünde lavanta resmi var omu ...o elde yıkamalar için değil mi yaaaa :uhm:
o da çok güzel kokuyormuş duyduğuma göre
geçmiş olsun canım gebelikte böle iltihapları aksatmamak lazım inşallah yarın doktorun gelirof kızlar ya dilime kan tadı geldi elimi bir attım diş etimden iğrenç tatta bir su geliyor bir baktım ki iltihap ve kan aynı anda ön dişimin etinden çıkıyor ....öffff yıkadım selpak koydum doktorumda şehir dışındaymış antibiyotik kullanamam ki neyse cepten ulaşıp ilaç sorucam önce yarına kadar bekliyim devam ediyor musenağlama allahtan ağrı yok ama çürük kokusuda gelmeye başladı zannımca kaplamamın altı çürümeye başladı senağlama
hoşgeldinizzzslm kizlar, biz geldik hihoyyyt
bugun randevumuz vardi, ayrintili ultrasona girdik, biliyosunuz en son bobrek buyumesi gozukmustu bebisimde, allaha sukur bugun ayrintilida hic bisey gozukmedi, hersey yolundaymis, hatta oglusum 2 hafta onde gidiyomus, kilosu 2800 gr. cikti. boyunu sormayi unuttum maalesef,
yani benim biran once valizimi hazirlamam gerekiyo. daha yapilcak cok sey var yaaa uf cok heyecanliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?