2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ya ben gene 2 saat uy0udum geldim
nolcak benim bu halim ya
kızımı yalnız bırakıyom diye vicdan azabı çekiyom
o olmasa inanın bana hiç kalkmam yataktan
ay yaaaaaaaa ne buuu

ya ben gene 2 saat uy0udum geldim
nolcak benim bu halim ya
kızımı yalnız bırakıyom diye vicdan azabı çekiyom
o olmasa inanın bana hiç kalkmam yataktan
ay yaaaaaaaa ne buuu

aynen cnm bende öyleyim ya ne olcak uyumasam sersem gibiyim kolum kalkmıyo yemek yapacak halim bile olmuyo

herkese merhabaa.s.
4 saattır uyuyorum :1shok:
bana kalsa dahada uyumayı dusunuyorum ama babacım sagolsun ıkıde bı aradı
irandan paket göndermıs elıne ulastımı dıyemirmirmirmir

alemsin kızz sen kızın adını söylediğin anda çıkıyo sayfadan:roflol::roflol:

evet sımdı gordum hemen cıktı.kaydirigubbakcemile3
ama gercekten nicki cok tatlı ne zaman ismini görsem canım vişne suyu cekıyor valla.:roflol:

sanırım benden bahsediyorsunuz rosem
ben şimdi gördüm tüm yazdıklarınızı... daha önceki girdiğimde öykünün odasına bakmak için girmiştik arkadaşımla... beyaz meleği çok seviyorum... melek gibi bir insan olduğunu düşünüyorum...
yazdıklarını görüp çıkmadım yani... o sırada öykünün yatağının olduğu sayfayı bulmaya çalışıyorduk arkadaşımla..
çok eğlenmişsiniz sizin adınıza sevindim.. keşke dediğin gibi sizinle paylaşacak birşeylerim olsaydı ama maalesef bırak anneliği Rabbim bana evlenmeyi bile nasip etmedi.. senin ve diğer arkadaşlarının yaşadığı mutlulukların belki de binde birini yaşamadım.. o yüzden hiç bir konuşmanıza katılamıyorum haliyle.. belki de özendiğim için okuyorum bu sayfaları... ama sorun olacağını düşünememiştim hiç..
haklısın aslında... benim ne işim var ki bu sayfada.. kendi kendimi daha fazla üzmekten fazla, boş hayallere kapılmaktan başka neye yarar ki okumak...
üzüldüm ama bunlar gerçekler.. senin bir suçun yok aslında.. İnşallah hepiniz HÜRREM gibi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız...a.s.

aynen cnm bende öyleyim ya ne olcak uyumasam sersem gibiyim kolum kalkmıyo yemek yapacak halim bile olmuyo

herkese merhabaa.s.
4 saattır uyuyorum :1shok:
bana kalsa dahada uyumayı dusunuyorum ama babacım sagolsun ıkıde bı aradı
irandan paket göndermıs elıne ulastımı dıyemirmirmirmir

ya sizin gene bakmakla yükümlü başka bebişiniz yok ya ben napam
oda garibim aradabi geliyo anne hadi günaydıııın yapıyo canım sıkıldı diyo
oyuncak taşıyo yatama gel sende yat kızım diyom ama yatmıyo
valla kahrımdan ölüyom ama dayanamıyom

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım bizde dinlenip kalktık ama hala iyileşmedik

ayy ayy kıyamam canı sıkılıyodur napsın neyse sabırlı olsun bıraz kardesı olunca onunla oynar bol bol:asigim:

ebuscum masallah senın oğluş kocaman olmuş aman nazar degmesın
farkettınızmı bılmıyorum ama temmuz bebıslerı nedense hep kılolu gununden önde gıdıyo hepsı masallah nazar degmesın

o uykudan banada gönderin kızlarr ben niye uyumuyorumm yaa 5,30 dan beri ayaktayım yatıyorum uaznıyorum ama uyku yokk dönmekten heryerim ağrıyoo:bbo:

ayy ayy kıyamam canı sıkılıyodur napsın neyse sabırlı olsun bıraz kardesı olunca onunla oynar bol bol:asigim:

bizde öle düşünüyoz ama oyun yaşına gelene kadar zannedersem miniğimi beşiğe bağlamam gerekecek
çünkü oyuncak niyetine alıp alıp gelir valla çok korkuyoz
nefes aldırmaz bu bebeğe
Şeniz

o uykudan banada gönderin kızlarr ben niye uyumuyorumm yaa 5,30 dan beri ayaktayım yatıyorum uaznıyorum ama uyku yokk dönmekten heryerim ağrıyoo:bbo:

valla dılos ben butun gece gezıyorum hele bu gece bana bıseyler oldu
aksam balkonda çay içmiştim 1 kupa ıcmez olsaydım daha gözume uyku gırmez
allahım bıde kasıntı tuttu basladım ağlamaya gece saat 2
esımde dayanamadı geldı yanıma sarıldı bana tesellı ettı benı
ınadımı bılıyo gıdıpte barısmadım yine o geldı öyle barıstık
2 gun konusmadım stresten kurdesen döktum:1closedeyes:
neysekı sonra gectı beraber sarıldık yattık ama ben yıne uyuyamadım yatakta döndum durdumÇok üzgünüm çoook

bizde öle düşünüyoz ama oyun yaşına gelene kadar zannedersem miniğimi beşiğe bağlamam gerekecek
çünkü oyuncak niyetine alıp alıp gelir valla çok korkuyoz
nefes aldırmaz bu bebeğe
Şeniz

evet canım haklısın
benımde kuzenıın yenı bebegı oldu ılkı kız 5 yasında
cok kıskandı yenı bebegı her fırsatta onu bogmaya calısıyodu
agzına kabuklu fındık atıyodu corap sokuydu sureklı takıp edıyoduk allah korusun
kendımı camdan atıcam dıyodu kapısını kıtleyıp cama cıkıyodu 10. katta oturuyolar bu arada
sureklı takıp halındeler ıste sımdı okula basladı bıraz rahat ettıler

Son düzenleme:
hüzün içim rahatladı kullanmışsın demek sevindim valla

evet canım bıde benım makınamın elde yıkama programı var 30 derece 30 dakıkada mısler gıbı yıkayıp cıkarıyo camasırıkaydirigubbakcemile5
yumusatıcı kullanmadım gerek yok 1 yasından önce zararlı oldugunu duydum
cicilerimizi görenler hıç yıkanmamıs gıbı sankı ilk aldıgın gıbı dıyolar masallah

sevindim canım eşinle barşmana artık ikinizde uslu durun az zman kaldı bebiş gelsin gözünüz birbirnizi görmez bebişle uğraşmaktan kaydirigubbakcemile3

Bütün temmuz annelerine merhabalar..15 gün öncesine kadar sizin yazdıklarınızı okuyan bir temmuz annesiydim.Fakat bebişim fazla dayanamadı ve anne ben burdan çıkmak istiyorum dedi.Ben şimdi bir mayıs annesi oldum.Yani 29+6 iken erken doğum yaptım.Bebeğim şu an küvezde.Allaha şükür şimdilik sağlıklı, bir problemimiz yok.Hepinize tavsiyem kasılmalarınızı iyi takip edin 1 gün bile bebeğin anne karnında fazla kalması bebeğinizin gelişimi için çok önemli.Bebeğim için dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Allah hepinize sağlıkla ve en güzel günlerde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…