sevindim canım eşinle barşmana artık ikinizde uslu durun az zman kaldı bebiş gelsin gözünüz birbirnizi görmez bebişle uğraşmaktan kaydirigubbakcemile3
Bütün temmuz annelerine merhabalar..15 gün öncesine kadar sizin yazdıklarınızı okuyan bir temmuz annesiydim.Fakat bebişim fazla dayanamadı ve anne ben burdan çıkmak istiyorum dedi.Ben şimdi bir mayıs annesi oldum.Yani 29+6 iken erken doğum yaptım.Bebeğim şu an küvezde.Allaha şükür şimdilik sağlıklı, bir problemimiz yok.Hepinize tavsiyem kasılmalarınızı iyi takip edin 1 gün bile bebeğin anne karnında fazla kalması bebeğinizin gelişimi için çok önemli.Bebeğim için dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Allah hepinize sağlıkla ve en güzel günlerde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Bütün temmuz annelerine merhabalar..15 gün öncesine kadar sizin yazdıklarınızı okuyan bir temmuz annesiydim.Fakat bebişim fazla dayanamadı ve anne ben burdan çıkmak istiyorum dedi.Ben şimdi bir mayıs annesi oldum.Yani 29+6 iken erken doğum yaptım.Bebeğim şu an küvezde.Allaha şükür şimdilik sağlıklı, bir problemimiz yok.Hepinize tavsiyem kasılmalarınızı iyi takip edin 1 gün bile bebeğin anne karnında fazla kalması bebeğinizin gelişimi için çok önemli.Bebeğim için dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Allah hepinize sağlıkla ve en güzel günlerde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
slm kızlar hamile olmak nekadar güzel allahım inş.oduyguyu banada tatdırır yarabbim bunu çok istiyorum...senağlama
evet canım bıde benım makınamın elde yıkama programı var 30 derece 30 dakıkada mısler gıbı yıkayıp cıkarıyo camasırıkaydirigubbakcemile5
yumusatıcı kullanmadım gerek yok 1 yasından önce zararlı oldugunu duydum
cicilerimizi görenler hıç yıkanmamıs gıbı sankı ilk aldıgın gıbı dıyolar masallah
slm kızlar hamile olmak nekadar güzel allahım inş.oduyguyu banada tatdırır yarabbim bunu çok istiyorum...senağlama
aman tanrım .hakkaten çok zor bişi bu ya çocuk pisikolojisi işte allahım yardımcımız olsunevet canım haklısın
benımde kuzenıın yenı bebegı oldu ılkı kız 5 yasında
cok kıskandı yenı bebegı her fırsatta onu bogmaya calısıyodu
agzına kabuklu fındık atıyodu corap sokuydu sureklı takıp edıyoduk allah korusun
kendımı camdan atıcam dıyodu kapısını kıtleyıp cama cıkıyodu 10. katta oturuyolar bu arada
sureklı takıp halındeler ıste sımdı okula basladı bıraz rahat ettıler
çok geçmiş olsun canım inşallah bebişinde biran önce toparlanır da kollarına alabilirsin uyardığın içinde çok saol canım iyi haberlerinide bekliyoruzBütün temmuz annelerine merhabalar..15 gün öncesine kadar sizin yazdıklarınızı okuyan bir temmuz annesiydim.Fakat bebişim fazla dayanamadı ve anne ben burdan çıkmak istiyorum dedi.Ben şimdi bir mayıs annesi oldum.Yani 29+6 iken erken doğum yaptım.Bebeğim şu an küvezde.Allaha şükür şimdilik sağlıklı, bir problemimiz yok.Hepinize tavsiyem kasılmalarınızı iyi takip edin 1 gün bile bebeğin anne karnında fazla kalması bebeğinizin gelişimi için çok önemli.Bebeğim için dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Allah hepinize sağlıkla ve en güzel günlerde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
tüm dualarımız senin gibi bebiş sahibi olmak isteyenler için canım allahım herkese tattırsın bu duyguyu:teselli:slm kızlar hamile olmak nekadar güzel allahım inş.oduyguyu banada tatdırır yarabbim bunu çok istiyorum...senağlama
selam hanımlar.
bır turlu siteye giremedım bugun.
aktıvasyon sorunu yasadım.kaydirigubbakcemile3
gecmıse soyle bır göz attımda et beninden söz etmısınız.
benımde gögüs uclarımda var doktoruma gösterdım gebelıkte olur dedı endıselenme dedı.
hatta onların farklı bır adı varmıs tam hatırlayamıyorum sımdı.endıselenmyeın lutfen.
bu arada benım kuzucugu gün icinde cok fazla hıckırık tutuyor.dün saydım tam 3 kez hıckırdı.sızınkılerde oylemı?
slm kizlar, biz geldik hihoyyyt
bugun randevumuz vardi, ayrintili ultrasona girdik, biliyosunuz en son bobrek buyumesi gozukmustu bebisimde, allaha sukur bugun ayrintilida hic bisey gozukmedi, hersey yolundaymis, hatta oglusum 2 hafta onde gidiyomus, kilosu 2800 gr. cikti. boyunu sormayi unuttum maalesef,
yani benim biran once valizimi hazirlamam gerekiyo. daha yapilcak cok sey var yaaa uf cok heyecanliyim....
evet canım zaten s tozu gıtsın ,mikrobu kırılsın dıye yıkıyoruz.
hatta yenı alınmıs kıyafetlere bırsey olucak dıye tedırgın oluyor ınsan.
penye battanıyesını ,havlusunu herseyını yıkadım ben.
hersey kücücük oldugu icin,ütülemekte biraz zaman alıyor.
bırtek coraplarını yıkamadım.acaba onlarıda yıkamalımıyız?
ya ben gene 2 saat uy0udum geldim
nolcak benim bu halim ya
kızımı yalnız bırakıyom diye vicdan azabı çekiyom
o olmasa inanın bana hiç kalkmam yataktan
ay yaaaaaaaa ne buuu
herkese merhabaa.s.
4 saattır uyuyorum :1shok:
bana kalsa dahada uyumayı dusunuyorum ama babacım sagolsun ıkıde bı aradı
irandan paket göndermıs elıne ulastımı dıyemirmirmirmir
o uykudan banada gönderin kızlarr ben niye uyumuyorumm yaa 5,30 dan beri ayaktayım yatıyorum uaznıyorum ama uyku yokk dönmekten heryerim ağrıyoo:bbo:
Çok teşekkür ederim dilekleriniz için .Bu arada bebeğim 1460 gr.doğdu.
slm kizlar, biz geldik hihoyyyt
bugun randevumuz vardi, ayrintili ultrasona girdik, biliyosunuz en son bobrek buyumesi gozukmustu bebisimde, allaha sukur bugun ayrintilida hic bisey gozukmedi, hersey yolundaymis, hatta oglusum 2 hafta onde gidiyomus, kilosu 2800 gr. cikti. boyunu sormayi unuttum maalesef,
yani benim biran once valizimi hazirlamam gerekiyo. daha yapilcak cok sey var yaaa uf cok heyecanliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?