2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım hatırladım senı cok sasırdım gercekten
bebegının durumu ıyıyıs cok sukur ınsallah bır an önce kucagına alır evınze gıdersınız ılk temmuz annesı sen oldun sanırım güle güle buyut bebısını canım:1hug:

slm kızlar hamile olmak nekadar güzel allahım inş.oduyguyu banada tatdırır yarabbim bunu çok istiyorum...senağlama

ayy canım benim yaa çok geçmiş olsun allah bebişine güç kuvvet versin iyi olmasına sevindimm biran önce toparlar ve kavuşursunuz tatlımm:teselli:

canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin çok iyi olacaktır annesinin n beklediğini biliyordur.kaç kg doğmuştu toparlar sen merak etme:Saruboceq:

bende el programına atıcam yumuşatıcı kullanmıycam cnm

cnm merak etme bebişin toparlıycak inş dualarımız seninle

aman tanrım .hakkaten çok zor bişi bu ya çocuk pisikolojisi işte allahım yardımcımız olsun
çok geçmiş olsun canım inşallah bebişinde biran önce toparlanır da kollarına alabilirsin uyardığın içinde çok saol canım iyi haberlerinide bekliyoruz
slm kızlar hamile olmak nekadar güzel allahım inş.oduyguyu banada tatdırır yarabbim bunu çok istiyorum...senağlama
tüm dualarımız senin gibi bebiş sahibi olmak isteyenler için canım allahım herkese tattırsın bu duyguyu:teselli:

acıkcası keyfım kaçtı bırsey yazmak gelmıyo suan ıcımden
gercekten uzuldum adenzar arkadasımıza ama bebegı ıyıymıs cok sukur
ınsallah en kısa zamanda cıkıp evlerıne gıderler:Saruboceq:

adenzar hayırlı olsun ebebğim.çok gemiş olsun canım.
inşallah sağlıkla çıakcak küvezden minik kuş
merak etme sen.
allahım minicktir o şimdi.
rabbim tez zamanda toparlanıp topaç gib sağlıkla kucağına alıp hastaneden çıakrmak nasip etisn
normla doğum mu oldu peki canım.kasılmalar demişsin. de

adenzarcım bebeğinin sağlığı yerindeymiş ya bu çok güzel ,inş toparlanıp kuvezden çıkar en kısa zamanda canım .bebeğin size mutluluk getirsin .

adenzar canım Allah biran önce sağlığına kavuşmasını nasip etsin solunum sorunu için küvezde tutuyorlardır normale dönsün verirler kucağına rabbim kokusunu en kısa zamanda içine çekmeyi nasip etsin
bizi haberdar et tatlım durumdan uyarın içinde çok saol dikkat etmek gerekiyo gerçekten

benimki bugünlerde hıçkırmıyor niyeyse :sm_confused:

maşşallah kuzuna canımcımmmm, eee artık sallanma , kaldır popişi hazırla bir an önce çantayı neyin , önden gidiorsa gelişimi ve böyle de giderse " tamam anne ben oldum " deyip çıka gelmesin sonra kaydirigubbakcemile3

ben yıkıycam canım ne var ne yoksa , makine çalışmışken atıver gitsin bence neyi var neyi yok kaydirigubbakcemile5 sonuçta bebşin tenine değecek yerimseniben
ya ben gene 2 saat uy0udum geldim
nolcak benim bu halim ya
kızımı yalnız bırakıyom diye vicdan azabı çekiyom
o olmasa inanın bana hiç kalkmam yataktan
ay yaaaaaaaa ne buuu

herkese merhabaa.s.
4 saattır uyuyorum :1shok:
bana kalsa dahada uyumayı dusunuyorum ama babacım sagolsun ıkıde bı aradı
irandan paket göndermıs elıne ulastımı dıyemirmirmirmir

ne uykusu bu yaaa , ben de istiyorummmmmmmm benneyaptımki
bugün ilk defa gündüz uyku geldi ne zamandır , ama yuyabildin mi derseniz nerrrrrdeeee kötükedihüso
önce ev tel çaldı , arayan no yok , bakmiiim çalar çalar kapanır dedim , ama k.validem uyuyorumdur diye o bakmaya geldi odama , açmaya çalıştım o sırada kapandı , bir de ona laf anlat felan , neyse yattım yeniden .. bu kez kapı zli çaldı aşağıdan , su siparişi vermiştim , k.validem bi yandan cep.tel.uyla konuşup bi yanda otomatiği bulana kadar çaldı durdu zil .... sora su geldi kapıya , kaıyı açınca k.validem , gümmmmmmmmm , ceryan yapıp sanırım mutfak kapısı çarptı ... had bu da geçti artık uyurum yaaa dedim benim cep çalmaya başladı , kız kardeşimmiş .. önemlidir belki diye bakiim ddim 3-5 dak. onunla konuştuk .. yani pek güzel oldu benim uyku kötükedihüso

ama uzun zamandır ilk defa geçen gece çok güzel uyudm , uyandığım zamanlarda bile uykuya dalmam çok kolay oldu .. çünküüüüü o gece yatağa geçmeden önce balkonda , serindi de azcık , küfür küfür esiyordu rüzgar üşütmeden , salıncakta uyudum birassss kaydirigubbakcemile2 sonra eşim gelip kaldırdı beni , gözümü açmadan serinlik içime işlemişken yattım yatağıma ..

o uykudan banada gönderin kızlarr ben niye uyumuyorumm yaa 5,30 dan beri ayaktayım yatıyorum uaznıyorum ama uyku yokk dönmekten heryerim ağrıyoo:bbo:

aynen canım al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5[/B
]

canım yaaa inşallah bebişin sağlıklıca günlerini tamamlar küvezinde ve aranıza katılır .. dualarım seninle ve bebeğinle ..

sakıncası yoksa ve zamanın varsa anlatır mısın , neden böyle oldu , birden mi geldi kasılmaların , ilaç almıyor muydun kasılma önleyici ????
ay ben korktum şimdi yaa , ben ne zaman yattığım yerden kalksam tuvalet için ble hemen kasılıyorum ... wc den kalkarken ble bıçak saplanır gibi oluyor bazı zamanlar batmalarım .. sende de öyle miydi acaa ???

umarım duaların en yakın zamanda kabul olur canım ve sen de bir ayın anne adayları arasında paylaşımlarında buluverirsin kendini..
kendimi en ümitsiz gördüğüm dönemlerimde " herkes hamile kalır da bir ben kalamam herhalde " derdim ve " ben hamile kalırsam da herkes kalır herhalde " diye de eklerdim .. hiç bir zaman bu kadar , benim kadar ümitsiz olma , çünkü olabilecek şeyleri erteliyoruz böyle yapınca ..
inşallah hamileliği yaşayacağın günler çok yakındır sana ....

Çok teşekkür ederim dilekleriniz için .Bu arada bebeğim 1460 gr.doğdu.

maşallah canımmmmm , haftasıyla uyumluymuş ta kuzun

ay maşallah canım ya nasıl büyümüş kuzun,bi tanıdığım 33-34 hafta civarı 2300gram doğum yapmıştı bebişi küveze bile koymadılar,seninki doğsa valla hastanede bile kalmazsınız,olmuş o artık annesi:teytey:

maşallah arkadaşım allah kurtarmış,en kısa zamanda bebişin toplayacaktır sen hiç merak etme,dualarımız sizinle,ay bu arada ne şekerdir o öyleeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…