2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Ya kızlar ben bişey yiyemiyorum bugün midem bulanıyor ne görsem:çok üzgünüm:

Ya kızlar ben bişey yiyemiyorum bugün midem bulanıyor ne görsem:çok üzgünüm:

nurcum , bende de var ama öyle bir şey görünce felan olmuyor , genel bir bulantı şikayetim var .. boğazıma tükrük de kaçsa içim kalkıyor ve midem bulanıyor -tatlicadiarzu-

ayy canım benim yaa çok geçmiş olsun allah bebişine güç kuvvet versin iyi olmasına sevindimm biran önce toparlar ve kavuşursunuz tatlımm:teselli:

canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin çok iyi olacaktır annesinin n beklediğini biliyordur.kaç kg doğmuştu toparlar sen merak etme:Saruboceq:

Normal oldu doğum.Zaten küçük bebekti kolay oldu.Kasılmalarım normalde de oluyordu ama ben anlamamıştım açılma olabileceğini hiç düşünmedim.Bir gece sabaha karşı kanamam oldu ve apar topar hastaneye gittik bu arada böyle acil bir durumla karşılaşırsanız mutlaka devlet hastanesine gidin eğer ssk nız varsa çünkü erken doğum sonrası küvezler inanılmaz pahalı hatta günlüğü 500 -ile 2000 arası değişiyormuş.Ve bu küvez konusunda zeynep kamil inanılmaz iyi bir hastane.Ve ben hamileyken her ay kontrollerimi özel hastanede yaptırmama rağmen o gece eşime beni zeynep kamile götürmesini söyledim ve iyiki de söylemişim sonucun bu şekilde gelişeceğini bilmiyordum.O gece acile gittiğimde 2 cm açılmam olmuş ve ben mecburen iyiki de yatmak zorunda kaldım tam 2 hafta doğumu geciktirdik Allaha şükür ve bana hemen bebğin ciğerlerini geliştirici iğne vurdular bu en önemlisiydi.Bu iğne sayesinde bebeğimde Allaha şükür solunum problemi olmadı.Bu arada ben hep sezeryan istiyordum özeldeki dr um da benim normal doğum yapoamayacağımı sezeryan yapmam gerektiğini söylemişti ama zeynep kamilde bebeğin küçük olduğu için rahat doğum yapabileceğimi söyledi ve ben çok rahat normal doğum yaptım.Sezeryan isteyen biri olarak herkese acı ama normal doğumu tavsiye ediyorum.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Ama ne olursa olsun herşey yolundaysa normal doğum yapın.

ebush maşallah kuzuya tam toraman olmuş ya karnın hiçde o kadar göstermiyodu demekki iç karnın genişmiş canım sağlıkla gelsin kuzun

hoşgeldinizzz
ne güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah ikinizede bence böle 2 hafta önden gidiyosa hemen hazırlıklarını bitir senin bebiş hızlı çıktı baksanıza

ebuscum masallah senın oğluş kocaman olmuş aman nazar degmesın
farkettınızmı bılmıyorum ama temmuz bebıslerı nedense hep kılolu gununden önde gıdıyo hepsı masallah nazar degmesın

kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum, temmuz bebeklerine masallah.....
canim cok gecmis olsun, bebegin ins biran once toparlanir ve kuvezden cikar, allahim saglikla kucagina almayi nasip eder....

Canim cok tesekkur ederim, ay sorma ya aranizda en tembel benim galiba, cok rahat davraniyorum, ama bu hafta ilk isiim bebisimin cicilerini yikamak ve valizimi tamamlamak olcak, ...

Canım normal doğum oldu.Bu arada kasılmalarım ara ara olurdu benim ama anlamamıştım.Bir gece sabaha karşı kanamam oldu ve hemen hastaneye gittik ve 2 cm açılmam vardı beni hemen yatırdılar ve hemen erken doğum riskine karşı bebğin ciğerlerini geliştirici iğne vurdular.Bu sayede bebğimin solunum problemi yok.Allaha çok şükür.

adenzar canım inş bir an önce hastaneden çıkarda kavuşursunuz kuzucuğunşla

acıkcası keyfım kaçtı bırsey yazmak gelmıyo suan ıcımden
gercekten uzuldum adenzar arkadasımıza ama bebegı ıyıymıs cok sukur
ınsallah en kısa zamanda cıkıp evlerıne gıderler:Saruboceq:

Canım benim keyfiniz kaçsın diye yazmadım.Aşkolsun.Ben iyiyim bebişim de iyi olacak büyüyecek inşallah.Sadece kasılmalarınıza dikkat edin diye yazmak istedim bol bol yatarak dinlenin.Bu arada 32. haftadan sonra korkmayın zaten.Ama en iyisi 34. haftayı devirebilmek.

neysekı cıger gelıstırıcı ıgneyı vurulmussun canım cok sukur merak etme ınsallah bebısın en kısa zamanda saglıkla cıkıcak hastaneden:1hug:

Bende Allah nasip ederse ağustos annesi olucam ağustos topiğinden burko arkadaş senin yazını görmemize vesile oldu sağolsun. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

nebıleyım canım üzüldüm çok ama neysekı ıkınızde ıyısınız normal dogum yapmanda cok ıyı olmus gercekten hem senın ıcın hem bebısın ıcın cok ıyı olmus:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…