o da çok güzel kokuyormuş duyduğuma göre
Ya kızlar ben bişey yiyemiyorum bugün midem bulanıyor ne görsem:çok üzgünüm:
canım hatırladım senı cok sasırdım gercekten
bebegının durumu ıyıyıs cok sukur ınsallah bır an önce kucagına alır evınze gıdersınız ılk temmuz annesı sen oldun sanırım güle güle buyut bebısını canım:1hug:
ayy canım benim yaa çok geçmiş olsun allah bebişine güç kuvvet versin iyi olmasına sevindimm biran önce toparlar ve kavuşursunuz tatlımm:teselli:
canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin çok iyi olacaktır annesinin n beklediğini biliyordur.kaç kg doğmuştu toparlar sen merak etme:Saruboceq:
adenzar hayırlı olsun ebebğim.çok gemiş olsun canım.
inşallah sağlıkla çıakcak küvezden minik kuş
merak etme sen.
allahım minicktir o şimdi.
rabbim tez zamanda toparlanıp topaç gib sağlıkla kucağına alıp hastaneden çıakrmak nasip etisn
normla doğum mu oldu peki canım.kasılmalar demişsin. de
ebush maşallah kuzuya tam toraman olmuş ya karnın hiçde o kadar göstermiyodu demekki iç karnın genişmiş canım sağlıkla gelsin kuzun
hoşgeldinizzz
ne güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah ikinizede bence böle 2 hafta önden gidiyosa hemen hazırlıklarını bitir senin bebiş hızlı çıktı baksanıza
ebuscum masallah senın oğluş kocaman olmuş aman nazar degmesın
farkettınızmı bılmıyorum ama temmuz bebıslerı nedense hep kılolu gununden önde gıdıyo hepsı masallah nazar degmesın
canim cok gecmis olsun, bebegin ins biran once toparlanir ve kuvezden cikar, allahim saglikla kucagina almayi nasip eder....Bütün temmuz annelerine merhabalar..15 gün öncesine kadar sizin yazdıklarınızı okuyan bir temmuz annesiydim.Fakat bebişim fazla dayanamadı ve anne ben burdan çıkmak istiyorum dedi.Ben şimdi bir mayıs annesi oldum.Yani 29+6 iken erken doğum yaptım.Bebeğim şu an küvezde.Allaha şükür şimdilik sağlıklı, bir problemimiz yok.Hepinize tavsiyem kasılmalarınızı iyi takip edin 1 gün bile bebeğin anne karnında fazla kalması bebeğinizin gelişimi için çok önemli.Bebeğim için dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Allah hepinize sağlıkla ve en güzel günlerde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
benimki bugünlerde hıçkırmıyor niyeyse :sm_confused:
maşşallah kuzuna canımcımmmm, eee artık sallanma , kaldır popişi hazırla bir an önce çantayı neyin , önden gidiorsa gelişimi ve böyle de giderse " tamam anne ben oldum " deyip çıka gelmesin sonra kaydirigubbakcemile3
ay maşallah canım ya nasıl büyümüş kuzun,bi tanıdığım 33-34 hafta civarı 2300gram doğum yapmıştı bebişi küveze bile koymadılar,seninki doğsa valla hastanede bile kalmazsınız,olmuş o artık annesi:teytey:
adenzar hayırlı olsun ebebğim.çok gemiş olsun canım.
inşallah sağlıkla çıakcak küvezden minik kuş
merak etme sen.
allahım minicktir o şimdi.
rabbim tez zamanda toparlanıp topaç gib sağlıkla kucağına alıp hastaneden çıakrmak nasip etisn
normla doğum mu oldu peki canım.kasılmalar demişsin. de
star_dust özelıne yazdım canıma.s.
Herkese güzel dilekleri ve duaları için teşekkür ederim.
acıkcası keyfım kaçtı bırsey yazmak gelmıyo suan ıcımden
gercekten uzuldum adenzar arkadasımıza ama bebegı ıyıymıs cok sukur
ınsallah en kısa zamanda cıkıp evlerıne gıderler:Saruboceq:
canım bebısın kızmı erkekmı:1hug:
Bütün temmuz annelerine merhabalar..15 gün öncesine kadar sizin yazdıklarınızı okuyan bir temmuz annesiydim.Fakat bebişim fazla dayanamadı ve anne ben burdan çıkmak istiyorum dedi.Ben şimdi bir mayıs annesi oldum.Yani 29+6 iken erken doğum yaptım.Bebeğim şu an küvezde.Allaha şükür şimdilik sağlıklı, bir problemimiz yok.Hepinize tavsiyem kasılmalarınızı iyi takip edin 1 gün bile bebeğin anne karnında fazla kalması bebeğinizin gelişimi için çok önemli.Bebeğim için dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Allah hepinize sağlıkla ve en güzel günlerde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım benim keyfiniz kaçsın diye yazmadım.Aşkolsun.Ben iyiyim bebişim de iyi olacak büyüyecek inşallah.Sadece kasılmalarınıza dikkat edin diye yazmak istedim bol bol yatarak dinlenin.Bu arada 32. haftadan sonra korkmayın zaten.Ama en iyisi 34. haftayı devirebilmek.
Herkese güzel dilekleri ve duaları için teşekkür ederim.
Bebişim kız.Adı da Tuğsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?