2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

adenzar çok geçmiş olsun senin ve tuğsem'in iyi olmasına sevindim.inşallah bebeğin dahada toparlanır ve biran önce kucağına alırsın sağlıkla canım.

Adenzarcım sana yazdım ama görmedin sanırım , yada cevap yazdın da ben görmediysem kusura bakma , yeniden yazayım dedim o yüzden yerimseniben

canım yaaa inşallah bebişin sağlıklıca günlerini tamamlar küvezinde ve aranıza katılır .. dualarım seninle ve bebeğinle ..

sakıncası yoksa ve zamanın varsa anlatır mısın , neden böyle oldu , birden mi geldi kasılmaların , ilaç almıyor muydun kasılma önleyici ????
ay ben korktum şimdi yaa , ben ne zaman yattığım yerden kalksam tuvalet için ble hemen kasılıyorum ... wc den kalkarken ble bıçak saplanır gibi oluyor bazı zamanlar batmalarım .. sende de öyle miydi acaa ???

nebıleyım canım üzüldüm çok ama neysekı ıkınızde ıyısınız normal dogum yapmanda cok ıyı olmus gercekten hem senın ıcın hem bebısın ıcın cok ıyı olmus:1hug:

Evet canım Allaha çok şükür o kadar da korkuyordum normal doğumdan ama dr.lardan Allah razı olsun onların sayesinde normal yaptım.Zeynep Kamilde 2 hafta kaldım o kadar çok varki erken doğum neler var insan şaşırıyor hayatımda hiç unutamayacağım 2 hafta geçirdim o hastanede.Ama şunu anladım özel hastanelerdeki konfor hiiiç önemli değil önemli olan bakım.Gece uyuyorsunuz ve bir hemşire geliyo sizi nst ye bağlıyor kasılmalarınızı bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyor.Tam uyuyorsunuz bu sefer de tansiyon nabız ateş ölçülüyor.Gün boyu ve gece boyu sürekli kontrol sırf siz erken doğum yapmayın diye ve bebeğin durumunu anlamak için.

Canım görmedim galba kusura bakma.Temennilerin için teşekkür ederim.Benim arada kasılmalarım oluyordu ama ben anlamıyordum onların kasılma olduğunu.Mesela kalkıyordum oturduğum yerden bi karnımda doluluk ve sertleşme hissediyordum.Yolda yürürken sanki nefes darlığı gibi göğsüme doğru baskı oluyordu.Bir de şöyle karnına dokunduğun zaman veya bebişini sevdiğin zaman karnın bir tepe oluşturuyor garip şekilli işte o kasılma.Bu eğer 1 saate 4 ten fazla oluyorsa tehlikeli yani 15 dakkada bir sonra 10 dakkada ve 5 dakkada bire iniyorsa doğum yaklaşmış demek.Sen bu arada kaçiıncı haftandasın.Bıçak saplanması gibi olmuyor ama çiş torbasına baskı yapıyor büyük tuvaletiniz gelmiş gibi hissediyorsunuz

adenzar canım maŞallah dıyerek baŞlıyayım sÖzlerıme..kızına kavuŞmuŞsun..erken veya geÇ sakın ÜzÜlme Çok ŞÜkÜr bebıŞın ıyıymıŞ bak annesıı
allah korusun meleyını onun baŞı melek dolu saĞlıkla dÖnecek evıne ve kollarına
allah analı babalı bÜĞÜtsÜn ınŞallah saĞlıkla canım

ben bugün 30+2yim ve dediklerinin ayyyyyyyyyyyyynısını yaşıyorum :1shok:

ayayğa kalktığımda setlk ve gerginlik hissi , karnımın dediğin gibi o gerginlikle toplanması gibi bir şey , yürüyemeiyorum ben hatta adımlarımı bazen çok zor atıyorum .. şu an bile var mesela , hafif kaykık oturmama rağmen .. bazen öyle olunca soluma doğru yatıyorum ve geçiyor bir süre sonra .. ama geçmediğinde de fitilim var onu uyguluyorum .. yarım saate kalmadan geçiriyor .. sabahları çok yiyim ama kahvatıdan sonra başlıyor işte bende de aynı durum ...
ben hç saymadım , gün çinde genel anlamda hep var olduğu için sanki benim standartım oldu ve eskisi kadr şikayet etmeyip tırsmamaya başladım . ama sanırım biraz daha dikkatli olmalıyım .. henüz nst ye girmedim , belki bu ctesi kontrolde girerim ..
mesaneye baskı bende de çok oluyor ben de bebek yapıyor sanıyordum ve büyük tuvalete çıkacakmışım gibi hissediyorum , her defasında wc gittiğimde ya sadece gaz çıkışı oluyor , şanslıysam büyük tuvaletimi yapıyorum , günde br kaç kere hem de ..

sanırım benim için de benzer durum söz konusu olacak :1shok:

Çok çok geçmiş olsun canım. Kuzucuğuna maşallah ama, iantçı bir kız olacak belliyerimsenibenAllah en kısa zamanda sağlıkla evinize götürmeyi nasip etsin. Hepimiz sizin için dua edeceğiz:Saruboceq:

Adenzar kaÇ kİlo doĞdu gÜzel tuĞsem
İsmİ Çok gÜzel bu arada ben tuĞsem İsmİnİ Çok beyenİyorum

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsın.Bebişim 1460 gr doğdu.

Canım sen bence hemen en kısa sürede hatta yarın bi kotrole git.seni korkutmak istemem ama ya da hemen yat hiç kalkma.Eğer erken doğum olursa ki olmasın en azından durumuna bakarlar ve ciğer geliştirici iğneyi vurulursun o çok önemli çünkü.Canım bence yat sen dr a gidene kadar.

adenzarcım yeni okudum yazdıklarını..evet artık herkesin hastane cantası hazırda olmalı ve bu sancıları takip etmeyi ogrenmeliyiz.benim ilk dun gece sol kasıgımda gtmeyen 15 saniye suren b kasılmam oldu.korktum yane....senn gb b arkadasım dogum yaptı aynı haftada sanırım ve 1900 gr dogdu bebegi kuvezde b gece kalmıs ve cıkmıs saglıklıymıs..

Allah bebegine ve sana saglıklı uzun omurler versin..hic uzulme annesi kızını kucagınada alıcaksın inş.maşallah diyorum canım kızına ve sana. hep pozitif dusun canım:)

Arkadaşlar hepinizin yazılarını okudum hepinize temennileriniz için teşekkür ederim.Tek tek cevap veremiyorum nolur kusura bakmayın.Ama hepinizi okudum emin olun sormak istedikleriniz olursa seve seve cevap veririm ama birazdan çıkmam lazım bebişime süt götürcem.Kendinize çok çok iyi bakın bol bol yatıp dinlenin.

Bugün foruma girmemle çıkmam bir oldu. Akşam çalışıyorum da servisim gelince cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım. Kusura bakmayın.
hoşgeldin canım..maşallah kızına her şey yolunda..az zamanın kalmışşş...ay heycanlandımdelikafadulden

Canım çok sağol

selam tatlım..bebegine masallah cannımm..pekmezli yogurt niye ?

hakikaten yaa..cok az kaldı ipegimu senn kızce haziranda dogcak sanırım?

Evettt galiba haziranda gelecek. ben 20'sinden sonra bekliyorum.
Pekmezli yoğurt bebekte kilo yapıyor. Denedim bizzat gördüm. Hızla kilo aldı. Sonra bıraktım eski haline döndü. Şimdi yeniden başlıyorum eğer yine atağa kalkarsa kesin pekmezli yoğurt kilo yapıyor diyacem.Sen vah zavallı diyorsundur benim için ama olsun. Hamilelik kafayı da yedirtebiliyormuş.

İnşallah. İpek kızım bir doğsun zaten onu alıp kaçacağım.

merhaba ipekcim
sende normal doğum istiyordun inş o şekilde devam eder
yoğurtlu pekmez ne işe yarıyor canım?

Normal görünüyor İlsu'cum. Herhalde bu saatten sonra kordon sorunu çıkmazsa normal olacak.Pekmezli yoğurtu benim manken olmayı hedefleyen kızımı obez yapmak için kullanıyorum.

Selam fıstık. Aradım seni de tel'i açmadın. Uyuyorsundur diye ısrar etmedim.
Kız öyle böyle 38. haftada doğuracan bu gidişle.
Zaten 7 küsür haftan kalmış. Sabret bi tanem.

Ay ben çok şey kaçırmışım. Adenzar doğum yapmışşş
Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim ama erken gelmesine üzüldüm.
Canım allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.

kızlar ben çok fazla su içmeme rağmen gün içinde çok az wc ye çıkıyorum normal mı bu ?

ben de normalmiş ama Dr söyledi. hatta dr'da hamileydi o da az çıkıyormuş. mesane geniş bizde şekerim.

O günleri çoook beklersin. Sonra tekme atmıyorlar gıdıklıyorlar. Benimki öyle yapıyor. Nasıl olduğunu 32'de anlarsın canım.

Geçmiş olsun canım. Muz da iyi gelebilir.

kızlarr yaa ben ayağı kalkınca rahmimeme çok baskı oluyoo acıyo resmen sizinde öylemi yaaa magnesyumda kullanıyorum sanırım fayda etmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…