Bütün temmuz annelerine merhabalar..15 gün öncesine kadar sizin yazdıklarınızı okuyan bir temmuz annesiydim.Fakat bebişim fazla dayanamadı ve anne ben burdan çıkmak istiyorum dedi.Ben şimdi bir mayıs annesi oldum.Yani 29+6 iken erken doğum yaptım.Bebeğim şu an küvezde.Allaha şükür şimdilik sağlıklı, bir problemimiz yok.Hepinize tavsiyem kasılmalarınızı iyi takip edin 1 gün bile bebeğin anne karnında fazla kalması bebeğinizin gelişimi için çok önemli.Bebeğim için dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Allah hepinize sağlıkla ve en güzel günlerde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
nebıleyım canım üzüldüm çok ama neysekı ıkınızde ıyısınız normal dogum yapmanda cok ıyı olmus gercekten hem senın ıcın hem bebısın ıcın cok ıyı olmus:1hug:
Adenzarcım sana yazdım ama görmedin sanırım , yada cevap yazdın da ben görmediysem kusura bakma , yeniden yazayım dedim o yüzden yerimseniben
canım yaaa inşallah bebişin sağlıklıca günlerini tamamlar küvezinde ve aranıza katılır .. dualarım seninle ve bebeğinle ..
sakıncası yoksa ve zamanın varsa anlatır mısın , neden böyle oldu , birden mi geldi kasılmaların , ilaç almıyor muydun kasılma önleyici ????
ay ben korktum şimdi yaa , ben ne zaman yattığım yerden kalksam tuvalet için ble hemen kasılıyorum ... wc den kalkarken ble bıçak saplanır gibi oluyor bazı zamanlar batmalarım .. sende de öyle miydi acaa ???
Canım görmedim galba kusura bakma.Temennilerin için teşekkür ederim.Benim arada kasılmalarım oluyordu ama ben anlamıyordum onların kasılma olduğunu.Mesela kalkıyordum oturduğum yerden bi karnımda doluluk ve sertleşme hissediyordum.Yolda yürürken sanki nefes darlığı gibi göğsüme doğru baskı oluyordu.Bir de şöyle karnına dokunduğun zaman veya bebişini sevdiğin zaman karnın bir tepe oluşturuyor garip şekilli işte o kasılma.Bu eğer 1 saate 4 ten fazla oluyorsa tehlikeli yani 15 dakkada bir sonra 10 dakkada ve 5 dakkada bire iniyorsa doğum yaklaşmış demek.Sen bu arada kaçiıncı haftandasın.Bıçak saplanması gibi olmuyor ama çiş torbasına baskı yapıyor büyük tuvaletiniz gelmiş gibi hissediyorsunuz
Canım görmedim galba kusura bakma.Temennilerin için teşekkür ederim.Benim arada kasılmalarım oluyordu ama ben anlamıyordum onların kasılma olduğunu.Mesela kalkıyordum oturduğum yerden bi karnımda doluluk ve sertleşme hissediyordum.Yolda yürürken sanki nefes darlığı gibi göğsüme doğru baskı oluyordu.Bir de şöyle karnına dokunduğun zaman veya bebişini sevdiğin zaman karnın bir tepe oluşturuyor garip şekilli işte o kasılma.Bu eğer 1 saate 4 ten fazla oluyorsa tehlikeli yani 15 dakkada bir sonra 10 dakkada ve 5 dakkada bire iniyorsa doğum yaklaşmış demek.Sen bu arada kaçiıncı haftandasın.Bıçak saplanması gibi olmuyor ama çiş torbasına baskı yapıyor büyük tuvaletiniz gelmiş gibi hissediyorsunuz
adenzar canım maŞallah dİyerek baŞlıyayım sÖzlerİme..kızına kavuŞmuŞsun..erken veya geÇ sakın ÜzÜlme Çok ŞÜkÜr bebİŞİn İyİymİŞ bak annesİİ
allah korusun meleyİnİ onun baŞı melek dolu saĞlıkla dÖnecek evİne ve kollarına
allah analı babalı bÜĞÜtsÜn İnŞallah saĞlıkla canım
Adenzar kaÇ kİlo doĞdu gÜzel tuĞsem
İsmİ Çok gÜzel bu arada ben tuĞsem İsmİnİ Çok beyenİyorum
Canım sen bence hemen en kısa sürede hatta yarın bi kotrole git.seni korkutmak istemem ama ya da hemen yat hiç kalkma.Eğer erken doğum olursa ki olmasın en azından durumuna bakarlar ve ciğer geliştirici iğneyi vurulursun o çok önemli çünkü.Canım bence yat sen dr a gidene kadar.ben bugün 30+2yim ve dediklerinin ayyyyyyyyyyyyynısını yaşıyorum :1shok:
ayayğa kalktığımda setlk ve gerginlik hissi , karnımın dediğin gibi o gerginlikle toplanması gibi bir şey , yürüyemeiyorum ben hatta adımlarımı bazen çok zor atıyorum .. şu an bile var mesela , hafif kaykık oturmama rağmen .. bazen öyle olunca soluma doğru yatıyorum ve geçiyor bir süre sonra .. ama geçmediğinde de fitilim var onu uyguluyorum .. yarım saate kalmadan geçiriyor .. sabahları çok yiyim ama kahvatıdan sonra başlıyor işte bende de aynı durum ...
ben hç saymadım , gün çinde genel anlamda hep var olduğu için sanki benim standartım oldu ve eskisi kadr şikayet etmeyip tırsmamaya başladım . ama sanırım biraz daha dikkatli olmalıyım .. henüz nst ye girmedim , belki bu ctesi kontrolde girerim ..
mesaneye baskı bende de çok oluyor ben de bebek yapıyor sanıyordum ve büyük tuvalete çıkacakmışım gibi hissediyorum , her defasında wc gittiğimde ya sadece gaz çıkışı oluyor , şanslıysam büyük tuvaletimi yapıyorum , günde br kaç kere hem de ..
sanırım benim için de benzer durum söz konusu olacak :1shok:
adenzar çok geçmiş olsun senin ve tuğsem'in iyi olmasına sevindim.inşallah bebeğin dahada toparlanır ve biran önce kucağına alırsın sağlıkla canım.
hoşgeldin canım..maşallah kızına her şey yolunda..az zamanın kalmışşş...ay heycanlandımdelikafadulden
selam tatlım..bebegine masallah cannımm..pekmezli yogurt niye ?
hakikaten yaa..cok az kaldı ipegimu senn kızce haziranda dogcak sanırım?
çok güzel sağlığı yerinde işte kısa bi zaman kalmış artık ipek pamuğunu kucağına alacaksın sağlıklı günlerde inşallah tatlım ağustosta bebişin kucağında rahat rahat gezmelere gidersinnn.....
merhaba ipekcim
sende normal doğum istiyordun inş o şekilde devam eder
yoğurtlu pekmez ne işe yarıyor canım?
bol rüzgarlı bir İzmir sabahından hepinize günayyyyyddddddddınnnnnnnnn hihoyyyt
keyifler ve bebişler iyidir umarım ??
bizim günlük ve özellikle de kramp gibi gece kasılmalarımız fix olduğu için eskisi kadar paniklemiyorum , sadece geceleri rüyamda doğuruyorum yada kanama-suyum felan geliyo kaydirigubbakcemile3
sbahları daha dinç oluyorum , koşabilecek kadar neredeyse delikafadulden
ama gün içinde tuvalete giderken bile neredeyse altını ıslatmış çocuklar gibi paytak paytak mehteran edasında gidiyorum kaydirigubbakcemile3
sanırım ağırlaştım dedikleri durum da söz konusu oldu bende , üstüne bütün gün yatmak da iyice ağırlaştırıyor hareketleri :uhm:
neyseki bebiş doğunca pergelleri açıcaz mecburen , arayı kapatırım o zaman dimi sırnaşık şey
kızlar ben çok fazla su içmeme rağmen gün içinde çok az wc ye çıkıyorum normal mı bu ?
günaydıııııııın canımmmmmmmmmmmmm Şeniz
tekmeler özellikle yemek yerken oluyor , bazen yyemiyorum beyefendinin huysuzluğundan .. hatta azcık sitem de etmiyor değlim , " daha şimdiden yemek yedirmezse bu çocuk doğunca kim bilir naaapıcam " diyorum kaydirigubbakcemile3
futbol maçından ziyade içeride rodeo felan yaptığını düşünmey aladım , velet sank kendini kaldırıp oradan oraya atıyor :sm_confused:
sağa yada ola doğru yatınca sıkışıyor ve resmen dürtüyor , gülüyorum ben de onun bu haline bi süre sonra dönüyorum diğer tarafa yada oturuyorum paşamız rahat rahat oynasın diye .. ama oturunca basınçtan kasılma benzeri ağrım olunca mecburen yine yatıyorum soluma , o dürtüyor ben seviyorum o dürtüyor ben seviiyorum kaydirigubbakcemile3
ah bir de geceleri uyandığımda uyuyor olsa , ne tarafa yatsam oradan itiyor benneyaptımki ykumu kaçırıyor dana bey :)))) neyse bunlar iyi günleri , 2 hafta sonra kıpraşamayacak bu kadar kaydirigubbakcemile3
kıyamam yaaa:asigim:
prensesim serram nasıl yerimseniben
kızlar merabalar nasılsınız....
biz bugün hiç ii değiliz sabah 6da mide sancısı ile uyandık ve sancıyla birlikte aşırı derecede ishal gidiyor resmen su şeklinde drumuzu aradık patates ye bol su iç çok halsizleşirsen gel serum takalım dedi
ya sorma benim kız doğduğundan beri böle yemek seçiyo öle herşeyi yemez babası kılıklı
bende öle ısrar etmem ama yemese 3 gün yemiyo deli ediyo benide
hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim bebişinede maşallah inşallah istediğin gibi normal doğum olursun
yalnız benim bişi dikkatimi çekti bu pekmez yoğurt olayı
bence bu çok yanlış bişi pekmez yoğurt ve sütle karıştırrılmaz hatta ebeler bunu ısrarla söylerler
çünkü ikiside birbirinin değerlerini öldürüyo canım istersen sor soruştur
Demir, sütlü ürünlerle alınmaz evet haklısın ama ben bu karışımın proteinli kısmından yararlanıyorum. Kan değerimi değiştirmek için yemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?