2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

[ayyyyy kıyamamamm demek erkenci senin kızzz minicik bi prenses katıldı aramıza ne güzel geçmiş olsun güzelim saglıklı olmanız çok sevindim duacınız allah analı babalı büyütsün bütün kuzuları :CüvCüv::1hug:

cankuşlarım iiyi geceler herkese ailem yanımda şükür çok giremiorum herkes iyidir umarım görüşmek dilegiyle kaydirigubbakcemile5

bugun 4 saat uyudugum ıcın sımdı gözumde hıc uyku denen bırsey yok
esımı beklıyorum hala gelmedı bu gece yıne yatakta ordan oraya donup durucam

selam kızlar biliyosunuz geçen gün bebeğimn kalbinde ritim bozuklugu görülmüştü ve izmire gittim we 3gündür hastanede yatydm ve bugn kendimi topladım weyazym dedim bebeğime konjenital kalp blogu has. teşhisi konuldu ve doguma alıyorlardı çok korktum ilaç tedavisi görüyorum şimdilik kalp atışalatrı normale döndü doğumdan sonra tedavi edilecek ama allah rızası için dua edin çok zor we çok kötü bi durum dayım 7 aydır hiç bir sorunum olmadı 5 gün içinde hayatım değişti dualarınıza muhtac bebeğim ben çok kötüyüm allah kimseye wermesin bu derdi herkesi öptüm

canım merak etme bebegın gayet saglıklı dogacak ben ınanıyorum üzme kendını ınsallah hersey yluna gırecek dualarım senınle tatlım:teselli::Saruboceq:

allah yardımcınız olsun canım ikinizinde
tabikide sizin için dua edicez canım
inşallah herşey yoluna girer :teselli:

canim cok gecmis olsun, kalp atislari normale donmus, sakin korkma,cok fazla strese girme hem kendin icin hem bebegin icin annesi, ins bebisin saglikla dogar, allah yardimcin olsun canim, dualarimiz seninle...

çok geçmiş olsun cnm biliyorum kolay değil ama gönlünü ferah tutmaya çalış iyi düşün bol bol dua et dualarımız seninle cnm

hoş bulduk hüzüncüm of çok kötü oluyo ya bi 5 dk iki bacağım açık yavaş yavaş adım atıyorum sonra toparlanıyo çok komik oluyo kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm,Allah daha beter dert vermesin canım hala bebişin içinde mutlu mutlu büyüyo bak kalp atışı düzenede girmiş inşallah doğumdan sonra çaresine bakılacak,Allahtan ümit kesilmez belkide doğduktan sonra kendiliğinden düzelecek,çok kolay biliyorum bunu demek ama kalbini ferah tutmaya çalış arkadaşım.izmirde dokuz eylülemi geldin yoksa,ben orda kontrol oluyorumda erbil beye,gelince nerde kaldınız döndünmü evine,bak dokuz eylülle bir işin olurda uzaktayım diye halledemez olursan ben burdan hallederim canım.

aynen benimde boynumda ve gögsümde çıktı bu hafta fark ettim

Benim de birsürü boynumda ve 1 tane de göğsümde çıkmış. Ay ben boynumdakileri kolye yaptı sanıyordum. Yazayım da gülün. Kayınvalidem bana hamile kaldığımda kendi kolyesini vermişti. Nazar boncuklu falan. Ben de doğuma kadar çıkarmayı düşünmüyordum ama bir gün bi baktım boynumda küçük et benleri dolmuş. Ona gösterdim. Bana ne dedi biliyormusunuz? Aynen şöyle "Bişey söyleyeyim mi belli bir yaştan sonra vücutta et beni çıkıyor." Sanki ben 50 yaşındayım? ben de " Anne doğru da herhalde 30 yaşında da yaşlılıktan ben çıkacak hali yok" dedim. Sustu.

Maşallah maşallah allah nazardan saklasın canım. 4 kilo tosuncuk geliyor galiba.

HAYIR OLMAYACAKKKK.
Kız diye diye doğuracan zorla çocuğu. Yat sen kalkma. Al hapını, fitilini bişeycik olmaz. Valla Aras 40'ı da bekler de sen beklemezsin.

Çok geçmiş olsun canım. Allahın izniyle doğsun da önce ondan sonra gerçekten teşhis doğru mu ne yapmak gerekir o zaman düşünürsün. Şimdi üzüntü ne ona ne sana yarar.
Biliyorum çok zor ama bunları bir süreliğine rafa kaldırmaya çalış canım.

bu saatte burda ne işim var bilmiyorum .karnım acıktı kalkıyım bi bakınayım dedim.bizim pc 7/24 açık olduğu için bi geçmişi okudum sabah görüşürüzz kızlar tükkanı kapadım kurbağa kilit vurdum

canım çok geçmiş olsun bebeğin inşallah sağlıklı doğacak bu zamana kadar sorunsuz geldi çok şükür içini ferah tut herşey okadar ilerlediki el kadar bebği yaşatıyolarr bence doğduktan sonra herşey yerinde sağlıklı olacak sakın dert etme canım duaalarımız senle ve bebişinle canım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…