2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

herkese gunaydın
sabah yıne mıde agrısıyla uyandım karnım kasılmaya basladı dogurucam sandım esımın ödu koptu
ısede gec kaldı benım yuzunden
hemen süt ısıttık ekmek arası bıseyler yedım gectı ama yarım saat agrıdı delı olucam her sabah senağlama
bu sefer cumartesı gıttıgımde kesın doktoruma söylıcem her gıttııgımde unutuyorum söylemeyı

günaydın canımm acaba gece üstün acık yatıyosun karnın soğukmu alıyoda ağrıyoo yergün çekilmezz canım yaa doktora sor ihmal etme sakınn:1no2:

günaydın canımm acaba gece üstün acık yatıyosun karnın soğukmu alıyoda ağrıyoo yergün çekilmezz canım yaa doktora sor ihmal etme sakınn:1no2:

bende öyle dıyorum dılos
sabah kalktıgımda ustum acık buz gıbı olmus heryerım
bıde sıcak bıseyler ıcınce gecıyo demkkı usutuyorum :sm_confused:

dikkat et canım senin helede bu aylarda soğuk almaman gerekli yoksa bebişin çok gaz problemi olurr eşine söyle gece uyanırsa üstün açıkta felan örtsün üstünü:ecrin_bebek:

dikkat et canım senin helede bu aylarda soğuk almaman gerekli yoksa bebişin çok gaz problemi olurr eşine söyle gece uyanırsa üstün açıkta felan örtsün üstünü:ecrin_bebek:

gazmı:1shok:
ay gaz falan olmasın sabahlara kadar aglar yavrucum kıyamam ben onasenağlama
esım hep ustumu örtuyo ama ben ıllakı acıyorum ayaklarımın altı yanıyo gecelerı:1no2:

günaydın cici anneler nasılsınız
biz bu gün bakırköy doğum evine gidicez test yapılacak ak mı kara mı bu gün çıkacak

günaydın güzel anneler.
ve artık annelernin sesine cevap veren tatlı bebekler.
günaydın
inşallah hiç bir sorun yoktur kimsede
vakit yaklaştıkça şikayetlerimiz artıyor tabi.
şimdi ben çıkıyorum .benim çırak gelmek üzere.
görüşürüz fırsat buldukça okumaya ve yazmaya çalışırım yine

Günaydın kıslar umarım herkes iyidir vakit yaklaştıkça herkesi bir telaş bir tedirginlik alıyo Allah sağlıkla vakti zamanında yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inş..:Saruboceq:
Jasmincim hayırlı haberlerle dönersin inş. gönlünü ferah tut bol bol dua et canım bizimde dualarımız seninle olacak :Saruboceq:

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
hüzüncüm bebeğimin suyu azalmış doktorum bakırköye sevk etti onun için test yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…