selam kızlar biliyosunuz geçen gün bebeğimn kalbinde ritim bozuklugu görülmüştü ve izmire gittim we 3gündür hastanede yatydm ve bugn kendimi topladım weyazym dedim bebeğime konjenital kalp blogu has. teşhisi konuldu ve doguma alıyorlardı çok korktum ilaç tedavisi görüyorum şimdilik kalp atışalatrı normale döndü doğumdan sonra tedavi edilecek ama allah rızası için dua edin çok zor we çok kötü bi durum dayım 7 aydır hiç bir sorunum olmadı 5 gün içinde hayatım değişti dualarınıza muhtac bebeğim ben çok kötüyüm allah kimseye wermesin bu derdi herkesi öptüm
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
hüzüncüm bebeğimin suyu azalmış doktorum bakırköye sevk etti onun için test yapılacak
günaydın hüzünyılı bende sabaha kadar üstüm açık yatıyorum eşim örtüyor ben açıyorum terlik bile giyemiyorum benimde kaç gündür kasılmalarım olmuştu magnezyumu unutuyordum eczaneden almayı şimdi 4 gündür içiyorum azaldı kasılmalar tabii onunla ilgili ise
günaydın gaydıncım evet dün giremedim anneme gittim sabahtan gecede geç geldim dün annemle gezmeğe gittik sizinde ayaklarınız şişiyormu benimkiler davul gibi tuzu azaltmaya çalışıyorum ama yinede 4 gündür çok şişler
ya bana magnezyumu sadece gece yatarken içmelik verdi size niye günde iki kere verdi ki
Canım sen bence hemen en kısa sürede hatta yarın bi kotrole git.seni korkutmak istemem ama ya da hemen yat hiç kalkma.Eğer erken doğum olursa ki olmasın en azından durumuna bakarlar ve ciğer geliştirici iğneyi vurulursun o çok önemli çünkü.Canım bence yat sen dr a gidene kadar.
kızlar ya benim karnımın alt kısmında ara ara adet ağrısı gibi birşeyler oluyor birkaç gündür, günde bir kez filan ama şiddetli değil, sizde de oluyor mu böyle?
benimde sadece ayaklarım şişiyor geriliyor çok kötü akşamüzeri oldumu üzerine basamıyorum canımcanım ayak numaram evet büyüdü ama şişme yok bastırıyorum çökme olmuyo ben tuzu bayağı azalttım bol su içiyorum vücudumda ödem olmadı canımcım
ben artık zeytinide suya koydum bugün tuz hiç ekmedim domatese salatalığa bakalım akşamüzeri nasıl olacak şu an var ama hafif canımevet canım, magnezyum ve sütü aksatınca bende de oluyor, ihmal etmemek lazım, doktor özellikle magnezyumu aksatmadan iç dedi bana günde 2 kere.
ben sadece kramplar için zannediyoedum magnezyumu burada okuyunca kasılmlarıda engelliyor diye nöbetçi eczaneden aldırdım eşime pazar günü
benim şişliğim olmuyordu, dün oldu ayaklarım ve ellerim tontiş tontiş oldu, aşırı tuz tüketmiyorum ama sıcaklarla da ilgili olabilir...
benimde yaklarımın altı çok yanıyopr canım terlik bile giymek istemiyorum ama kayınvalidem annem sürekli uyariyor terlik giy çocuğu gazlı yapıcaksın diyorlar artık zorla giymeye çalışıyorumBenİm ayak bİleklerİm ŞİŞİyo sadece yÜrÜdÜĞÜm zaman ayaklarımın altı Çok yanıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?