2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

herkese günaydın.

canım çok çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.dualarımız seninle.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
hüzüncüm bebeğimin suyu azalmış doktorum bakırköye sevk etti onun için test yapılacak

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

günaydın hüzünyılı bende sabaha kadar üstüm açık yatıyorum eşim örtüyor ben açıyorum terlik bile giyemiyorum benimde kaç gündür kasılmalarım olmuştu magnezyumu unutuyordum eczaneden almayı şimdi 4 gündür içiyorum azaldı kasılmalar tabii onunla ilgili ise

günaydın gaydıncım evet dün giremedim anneme gittim sabahtan gecede geç geldim dün annemle gezmeğe gittik sizinde ayaklarınız şişiyormu benimkiler davul gibi tuzu azaltmaya çalışıyorum ama yinede 4 gündür çok şişler

canım ayak numaram evet büyüdü ama şişme yok bastırıyorum çökme olmuyo ben tuzu bayağı azalttım bol su içiyorum vücudumda ödem olmadı canımcım

evet canım, magnezyum ve sütü aksatınca bende de oluyor, ihmal etmemek lazım, doktor özellikle magnezyumu aksatmadan iç dedi bana günde 2 kere.

benim şişliğim olmuyordu, dün oldu ayaklarım ve ellerim tontiş tontiş oldu, aşırı tuz tüketmiyorum ama sıcaklarla da ilgili olabilir...

Günaydın kızlarr a.s.

şişliklerden bahsetmişsiniz benimde ayaklarım şişiyor tuzu kestim bende ama akşama kadar ayak üstündeyim ayaklarımı kaldırıp dinlenme imkanı olmayınca ister istemez şişiyor

ya bana magnezyumu sadece gece yatarken içmelik verdi size niye günde iki kere verdi ki

canım benim bebeğim biraz aşağıdaymış, 26 haftalıkken karnımın alt kısmında ağrılarım vardı ve bacaklarımda, bazen öğle oluyordu ki topallayarak yürüyordum, bu yüzden vermişti bana magnezyumu, kullanmaya başladıktan sonra şikayetlerimde geçti zaten.

kızlar ya benim karnımın alt kısmında ara ara adet ağrısı gibi birşeyler oluyor birkaç gündür, günde bir kez filan ama şiddetli değil, sizde de oluyor mu böyle?

canım çok teşekkürler uyarın için .. benim neredeyse 17. haftadan beri erken doğum riskim olduğu çin hep bir dinlenme ve tetikte olma modundaydım .. en son 3 hafta kadar önce gittiğimizde su kesesinde çatlak ve sızıntı + rahimde kasılma vardı ve bunlar erken doğumu başlatacak diye dr.um kasılma önleyici bir dizi ilaç verdi ( nidilat + endol fitil + sızıntı sebebiyle olası enfeksiyon riskine karşı antibiyotik ) ve tuvalet harici kalkmamı yasakladı ... zaten 26. ve 28. haftalarda ciğer gelştirici celestone iğneyi vurulduk 4 doz * 2 şeklinde .. bu ctesi kontrolümüz var ..
dr.a ayağa kalktığımda geirlme olduğunu , soluma doğru dönük yattığımdaysa genellikle geçtiğini söyleyince bu şikayetimin kasılma değil suyun fazla olmasının gerginliğe sebep olabildiğini söyledi .. çünkü güya kasılma gelse yatsam da geçmezmiş , hatta uykudan uyandırırmış , senin kasılmaların da öyle mi olurdu ??
dün akşam yine çok kötü oldum .. özellikle yemek yedikten sonra çok gerliyorum , ne oturabiliyorum , ne yürüyebiliyorum , yatamıyorum zaten öyle bir durumda ..
ve senin dedğin gibi büyük tuvalet hissi oluyor genelde .. dün akşam yine yemekten sonra böyle bir sebepten gittim wc ye , artık nasıl gerildiysem ve batmalarımdan neredeyse zor temzlendim diyebilirim .. bunlar hep kasılma mı oluyor :uhm:
böyle çok zorlandığımda hemen fitili uyguluyorum ve neredeyse hemen etki edip kısa sürede geçiyor şikayetim , o yüzden apar topar hastaneye gitmedik .. ama bu akşam da olursa aynısı sanırım giderim hastaneye... çünkü bu durum geçen hafta bu kadar işkence boyutunda değildi

kızlar ya benim karnımın alt kısmında ara ara adet ağrısı gibi birşeyler oluyor birkaç gündür, günde bir kez filan ama şiddetli değil, sizde de oluyor mu böyle?

benim bu hafta hep ağrılarım vardı bugün yok çok şükür, akşama doğru hat safhaya ulaşıyor bahsettiğin türde annem ay gün (yani doğuma yakın oluşan ağrılarmış) ağrısı onlar olacak bundan sonra diyo

canım ayak numaram evet büyüdü ama şişme yok bastırıyorum çökme olmuyo ben tuzu bayağı azalttım bol su içiyorum vücudumda ödem olmadı canımcım
benimde sadece ayaklarım şişiyor geriliyor çok kötü akşamüzeri oldumu üzerine basamıyorum canım
ben artık zeytinide suya koydum bugün tuz hiç ekmedim domatese salatalığa bakalım akşamüzeri nasıl olacak şu an var ama hafif canım
Benİm ayak bİleklerİm ŞİŞİyo sadece yÜrÜdÜĞÜm zaman ayaklarımın altı Çok yanıo
benimde yaklarımın altı çok yanıyopr canım terlik bile giymek istemiyorum ama kayınvalidem annem sürekli uyariyor terlik giy çocuğu gazlı yapıcaksın diyorlar artık zorla giymeye çalışıyorum

günaydın kızlar saat 1 de randevum var evim altı üstünde halsizim elim ayağım tutumuyor .niyeyse şu anki durumun bu...bebişim aşağı indi iyice kasıklarıma kadar düştü karnım artık zorlanıyorum ve çok acıyor karnım içi değil dış derisi acıyor çatlaklarım sanki açık yara gibi acıyor...öff ya kalkıp ortalığımı toplamam lazım hiç bişey yapacak halim yok....Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…