günaydın kızlar saat 1 de randevum var evim altı üstünde halsizim elim ayağım tutumuyor .niyeyse şu anki durumun bu...bebişim aşağı indi iyice kasıklarıma kadar düştü karnım artık zorlanıyorum ve çok acıyor karnım içi değil dış derisi acıyor çatlaklarım sanki açık yara gibi acıyor...öff ya kalkıp ortalığımı toplamam lazım hiç bişey yapacak halim yok....Çok üzgünüm çoook
benim gene uyku çanlarım çalmaya başladı
ama inat edecem öğleden önce uyumayacam
şöle bi 1-2 olsunda öle
yoksa gene uykum geliyo
kızlar ya benim karnımın alt kısmında ara ara adet ağrısı gibi birşeyler oluyor birkaç gündür, günde bir kez filan ama şiddetli değil, sizde de oluyor mu böyle?
uykucu gece uyumazzsanız gündüz uyuklarsın böyle çok şükür gece uyuyorum ama çok dönüyorum 6 saat uyku yetiyo bana-tatlicadiarzu-
nur ve huri güle güle gidin güle güle gelin inşallah
Menekşe yok ortalarda gelmiyo hiç hayırdırCADIARZU
slm kizlar, biz geldik hihoyyyt
bugun randevumuz vardi, ayrintili ultrasona girdik, biliyosunuz en son bobrek buyumesi gozukmustu bebisimde, allaha sukur bugun ayrintilida hic bisey gozukmedi, hersey yolundaymis, hatta oglusum 2 hafta onde gidiyomus, kilosu 2800 gr. cikti. boyunu sormayi unuttum maalesef,
yani benim biran once valizimi hazirlamam gerekiyo. daha yapilcak cok sey var yaaa uf cok heyecanliyim....
kıslar bebeklerın camasırlarını kac derecede yıkadınız?
ben 30 dereceye narin programa atmıstım.
evet canım zaten s tozu gıtsın ,mikrobu kırılsın dıye yıkıyoruz.
hatta yenı alınmıs kıyafetlere bırsey olucak dıye tedırgın oluyor ınsan.
penye battanıyesını ,havlusunu herseyını yıkadım ben.
hersey kücücük oldugu icin,ütülemekte biraz zaman alıyor.
bırtek coraplarını yıkamadım.acaba onlarıda yıkamalımıyız?
selam kızlar biliyosunuz geçen gün bebeğimn kalbinde ritim bozuklugu görülmüştü ve izmire gittim we 3gündür hastanede yatydm ve bugn kendimi topladım weyazym dedim bebeğime konjenital kalp blogu has. teşhisi konuldu ve doguma alıyorlardı çok korktum ilaç tedavisi görüyorum şimdilik kalp atışalatrı normale döndü doğumdan sonra tedavi edilecek ama allah rızası için dua edin çok zor we çok kötü bi durum dayım 7 aydır hiç bir sorunum olmadı 5 gün içinde hayatım değişti dualarınıza muhtac bebeğim ben çok kötüyüm allah kimseye wermesin bu derdi herkesi öptüm
herkese gunaydın
sabah yıne mıde agrısıyla uyandım karnım kasılmaya basladı dogurucam sandım esımın ödu koptu
ısede gec kaldı benım yuzunden
hemen süt ısıttık ekmek arası bıseyler yedım gectı ama yarım saat agrıdı delı olucam her sabah senağlama
bu sefer cumartesı gıttıgımde kesın doktoruma söylıcem her gıttııgımde unutuyorum söylemeyı
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
hüzüncüm bebeğimin suyu azalmış doktorum bakırköye sevk etti onun için test yapılacak
günaydın kızlar saat 1 de randevum var evim altı üstünde halsizim elim ayağım tutumuyor .niyeyse şu anki durumun bu...bebişim aşağı indi iyice kasıklarıma kadar düştü karnım artık zorlanıyorum ve çok acıyor karnım içi değil dış derisi acıyor çatlaklarım sanki açık yara gibi acıyor...öff ya kalkıp ortalığımı toplamam lazım hiç bişey yapacak halim yok....Çok üzgünüm çoook
benim gene uyku çanlarım çalmaya başladı
ama inat edecem öğleden önce uyumayacam
şöle bi 1-2 olsunda öle
yoksa gene uykum geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?