2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benim gene uyku çanlarım çalmaya başladı
ama inat edecem öğleden önce uyumayacam
şöle bi 1-2 olsunda öle
yoksa gene uykum geliyo

canım dikkat et kendine boş ver işi doktora git bakalım anlat şikayetlerini iş güç hepsi olur sen istraat et önemli zamanlardayız

kızlar ya benim karnımın alt kısmında ara ara adet ağrısı gibi birşeyler oluyor birkaç gündür, günde bir kez filan ama şiddetli değil, sizde de oluyor mu böyle?

ya aslında benimde ona benzer bişiler oldu ama benimki başka gali,ba
çünkü benim büyük abdes sorunum var
yaptıktan sonra rahatladım galiba bağırsaklardan kaynaklanıyodu

uykucu gece uyumazzsanız gündüz uyuklarsın böyle çok şükür gece uyuyorum ama çok dönüyorum 6 saat uyku yetiyo bana-tatlicadiarzu-

gece eşimle büyük kızım uyurken ben minnoşumla ayakta bekliyoz çok gıcık bi durum tabi ama napalım işte
ben istemezmiyim mışıl mışıl uyumayı ve gündüzlerimide böle uyuyarak heba etmemeyi
ahhhhhh ahhhhhh

Sadece az yediğim geceler uyuyabiliyorum azıcık yemeği veya meyveyi fazla kaçırsam sabahı sabah ediyoruz kızımlar yavrum çok sıkışıyo herhelde zaten doğuma yakın daha az yemek gerekiyormuş niye olduğunu hatırlamıyorum ama aklımda kalmış

gece ayakları değilde bacakları yananlar varmı
benim yanıyo ama işte altı değil
napılır acaba

gunaydin kizlar...

jasmincin gecmis olsun canim, ins iyi haberlerle donersin.... dualarimiz seninle....

huzun yili sanada gecmis olsun, o mide agrisi bendede oluyo bazen, ve sabahlari hala kusuyorum ac karnina, bir turlu cozum bulamadim buna....

bugun doktora gidecek olan arkadaslar ins guzel haberlerle donersiniz, bizleri merakta birakmayin emii...

ay delircem yaaa , geçmişten beri alıntı yapa yapa yazdım kaç saattir , cevapla dedim , veri tabanı hatası dedi gitti yazdıklarım offffffffff !!!!!!!!!!!!!

maşallah canım kuzucuğunaHazırla bence nolur nolmaz.Ben hazırladım şimdiden hiç belli olmaz bebişlere.

kıslar bebeklerın camasırlarını kac derecede yıkadınız?
ben 30 dereceye narin programa atmıstım.

bende 30 derecede pamukluda yıkadım canım ama çift durulama yaptım.yumuşatıcıda kullanmadım hacı şakir sabun tozu kullandım sadece.

Benim içime sinmedi herşeyini yıkadım hatta yan yatış yastığı falan var onu,portbebeyi,ana kucağının örtüsünü,çantasını,alt açmaları bile yıkadım.

Canım inşallah bebeğin sağlığına kavuşur biran önce.iyi düşün iyi olsun annesi çok kafaya takıpta bebğini üzme olurmu.Dualarım seninle ve miniğinle:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım doktorunada muhakkak söyle kasılmalar önemli çünkü.

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
hüzüncüm bebeğimin suyu azalmış doktorum bakırköye sevk etti onun için test yapılacak

İnşallah sonuçların iyi çıkar canım.İyi haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Son zamanlar artık iyice zorlanmaya başlayacağız sabırlı olmaya çalış.

benim gene uyku çanlarım çalmaya başladı
ama inat edecem öğleden önce uyumayacam
şöle bi 1-2 olsunda öle
yoksa gene uykum geliyo

Ne güzel uykun geliyormuş bende de hiç yok.Gece 1-2 de yatıyorum saat başıda tuvalete kalkıyorum.Sabahta 8 gibi uyanıyorum şöyle deliksiz bir uykuyu çok özledim.

günaydın tatlı annecikler ve mis kokulu kuzucuklarııııŞeniz

biz bugün tembellik yaptık kızımla 11 e kadar uyuduk:teytey:

kahvaltımızı yaptık ve size bi bakalım dedik

akşam çok fenaydım resmen çatlıycaktım kaynanam kayınpederim eşim hepsi bi taraftan oku oku ağızları ayrıldı bile bile lades dedik resmen
kızım olacakmış ama nasıl güzelleştirmiş kilo çok yakışmış bilmem ne neee neeeeeeklava:
1 saat durdum sonra başka bir odada yattım kalkamadım nası ağırlık bastı çok şükür ki okunaokuna açıldım birazcık...

bugün kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönerizzzz:Saruboceq:

tüm doktora gidecek olan arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler inşallah....

bu arada ilk bebişimiz gelmiş sanırım şoktayım resmennn:1shok:

Rabbim sağlıkla anneciğinin kucaklarına dönmesini nasib etsin en kısa zamanda inşallahhhh:Saruboceq:
Tuğsemide senide öpüyorum adenzar cımŞeniz

jasmin güzel haberlerini bekliyoruz tatlım:Saruboceq:

unuttuğum arkadaşlar varsa affetsin nolur bu günlerde kafam hiç yerinde değilll:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…