selsincim güzel haberlerle gelirsin inşallah
selsin hoşgeldin canımcım takıl arada bize hadi bakalım hayırlı haberlerle dön saat kaçta rendevunuz artık 15te bir gidiyosun dimi
selsin bera ne demek canımcım?
bence süper.seni a dan z ye takip ediyomuş baksana herşeyinle ilgili konuşmuş ve sölemişte yani biz mübarek ağzından cımbızla alıyoznasıl yani canım iyimi kötümü yani ilgisiz mi gördün yoksa çok mu ilgili anlamadım...banada tuhaf geliyor kadın :)
inşallah canım seninde istirahat devrin kısa sürer az daha sabırbıraz kendımı ıyı hıssetsem bende kızımın cıcılerının fotolarını cekıp koymak ıstıyorumm.. ıns bıraz duselırım yaa ufffff
allah hakkaten kolaylık versin .ya ben şimdi bakıyomda kafamız estimi yatıyoz kalkıyoz .sizi bi düşünüyom çok üzülüyom .Sılacım iyiyiz bizde çalışıyoruz oğluşumla onun keyfi yerinde taklalar atıyo içerde bende sırt ağrım var biraz unutmaya çalışıyorum
inşallah güzel haberlerle dönersiniz canımherkese günaydın.nasılsınız bugün.biz bugün doktora gidicez.oğluşumu görücez.inşallah iyidir kuşum
saol canım aynen gece yatakta dönmek benim içinde kabus vc de aynı dk başı vc bi uyuyamıyom ya bide benim zilli hep gece sabaha kadar tepiniyo hani dedilerya anne karnında hangi saatte ayakta olursa doğuncada o saatte ayakta olurmuş diye vay halime ozamangeçmiş olsun canımm bende bu gece çok zor uykuya daldım ve çok kalktım yatakta dönmek kalkmak bi işkence haline geldi evde bile yatmıyorum yattığım yerden tek başıma kalkamıyorum gece eşimide çok uyandırıyorum kaldırıyo beni tutuptaa kasıklarım batıyo böylee üfff-tatlicadiarzu-
canım ben sütü çok severek içerdim ama gebelikte süt midemi dahada yakıyo .ama mecburiyetten bi bardak içiyom .ama soğuk ve şekersizkikoleyim süt iç tatlım rahatlatır biraz uzan dinlen birazda :teselli:
hoşbuldum canımcım nasılsın.16.30 da randevum aslında geçen hafta gitmem lazımdı.ama gitmedim.evet 15 te bir demişti ama 3 hafta oldu.bera faziletli demekmiş.eşim buldu bu ismi.birde hz Muhammed'in en önemli askerlerinden birinin adıymış.korkusuz,cesur bir insanmış.
GÜnaydın hanımlar
selsİncİm gÜzel haberlerle gelİrsİn İnŞallah
kızlar dikkat ederek cam silsek bişe olurmu acaba böle yavaştan yavaştan fazla uzanmadan gerilmeden[/QUOT
pek bişi olmaz ama canım riske atma kendini
merhaba temmuz anneleri ben de temmuz annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim buraya yeni üye oldum. inşallah bebeklerimize sağsalim sağlıklı sıhhatli kavuşuruz.
YA kızlar benim bi kaç güne bir çok şiddetli bacak ağrım oluyor kasılma gibi sanki tam baldır kısmında belimden kaynaklanıyormuş gibi geliyor, dün gece yine oldu ağlaya ağlaya uyuyorum resmen ya ağrı kesici almadan geçmiyor acile falan gittik bişey demediler ağrı kesici verdi ,
Benim doktorum magnezyum falan vermedi süt içiyorum ben onunla alakalı olabilirmi magnezyum eksikliği falan yada bu tarz ağrı yaşayan var mı
canımmm gebelik tablosunda son kutucuğa gelmişsin yaa
senin sezeryan mı normal mi yapacağın belli oldu mu
eğer sezeryan yaparsan 2-3 haftaya doğum edersin cünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?