2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

selsin hoşgeldin canımcım takıl arada bize hadi bakalım hayırlı haberlerle dön saat kaçta rendevunuz artık 15te bir gidiyosun dimi
selsin bera ne demek canımcım?

hoşbuldum canımcım nasılsın.16.30 da randevum aslında geçen hafta gitmem lazımdı.ama gitmedim.evet 15 te bir demişti ama 3 hafta oldu.bera faziletli demekmiş.eşim buldu bu ismi.birde hz Muhammed'in en önemli askerlerinden birinin adıymış.korkusuz,cesur bir insanmış.

anlamı çok güsel canım adıyla yaşasın cesur olsun inş.
benimde 6sında rendevum bakalım nstye giricem o gün hemde ilk defa neler olucak bakalımCADIARZU

nasıl yani canım iyimi kötümü yani ilgisiz mi gördün yoksa çok mu ilgili anlamadım...banada tuhaf geliyor kadın :)
bence süper.seni a dan z ye takip ediyomuş baksana herşeyinle ilgili konuşmuş ve sölemişte yani biz mübarek ağzından cımbızla alıyoz
bıraz kendımı ıyı hıssetsem bende kızımın cıcılerının fotolarını cekıp koymak ıstıyorumm.. ıns bıraz duselırım yaa ufffff
inşallah canım seninde istirahat devrin kısa sürer az daha sabır
Sılacım iyiyiz bizde çalışıyoruz oğluşumla onun keyfi yerinde taklalar atıyo içerde bende sırt ağrım var biraz unutmaya çalışıyorum
allah hakkaten kolaylık versin .ya ben şimdi bakıyomda kafamız estimi yatıyoz kalkıyoz .sizi bi düşünüyom çok üzülüyom .
herkese günaydın.nasılsınız bugün.biz bugün doktora gidicez.oğluşumu görücez.inşallah iyidir kuşum
inşallah güzel haberlerle dönersiniz canım
saol canım aynen gece yatakta dönmek benim içinde kabus vc de aynı dk başı vc bi uyuyamıyom ya bide benim zilli hep gece sabaha kadar tepiniyo hani dedilerya anne karnında hangi saatte ayakta olursa doğuncada o saatte ayakta olurmuş diye vay halime ozaman
kikoleyim süt iç tatlım rahatlatır biraz uzan dinlen birazda :teselli:
canım ben sütü çok severek içerdim ama gebelikte süt midemi dahada yakıyo .ama mecburiyetten bi bardak içiyom .ama soğuk ve şekersiz

adı gibi bahtıda güzel olsun inşallah

ya üf şimdi doktoru aradım ayın 8 ine kadar doluymuş 8 inden sonrası içinde cumartesi arayıpta randevü alıncakmış.bi hafta daha sarkacak kesin yaaaa

mehaba herkese

selsincim bgn dr a gidecekmişsn güzel haberlerle dönersin inş
dün demette gidecekti naptı acep

kızlar dikkat ederek cam silsek bişe olurmu acaba böle yavaştan yavaştan fazla uzanmadan gerilmeden

merhaba temmuz anneleri ben de temmuz annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim buraya yeni üye oldum. inşallah bebeklerimize sağsalim sağlıklı sıhhatli kavuşuruz.

YA kızlar benim bi kaç güne bir çok şiddetli bacak ağrım oluyor kasılma gibi sanki tam baldır kısmında belimden kaynaklanıyormuş gibi geliyor, dün gece yine oldu ağlaya ağlaya uyuyorum resmen ya ağrı kesici almadan geçmiyor acile falan gittik bişey demediler ağrı kesici verdi ,
Benim doktorum magnezyum falan vermedi süt içiyorum ben onunla alakalı olabilirmi magnezyum eksikliği falan yada bu tarz ağrı yaşayan var mı

canım benimde dün gece oldu böyle belimde dizime kadar ne alta koyabildim bacağımı ne üste gece boyunca ağrıdan döndüm durdum bide iyice rahmime yerleşti herhalde wc otuturken bi bi basınç var-tatlicadiarzu-

canımmm gebelik tablosunda son kutucuğa gelmişsin yaa
senin sezeryan mı normal mi yapacağın belli oldu mu
eğer sezeryan yaparsan 2-3 haftaya doğum edersin cünkü .

yok canım haziranın 12 sinde belli olacak sezeryan sa 15 gibi alırız dedi normalse bekleyeceğiz bakalım belli olmayısıda tedirgin ediyor insanı ama hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…