2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hürremcim o bana 5.ayda olmuştu kıpırdayamıyordum.tam kalça kemiği.
magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyomuş.ben sıcak su torbası koyarak ve 2 kat süt içerek atlatabildim.dene bak iyi geliyor.geçmiş olsun canım.

doğuma yakın kasıklarda gevşeme açılma oluyo canım bunlar normal
ama keşke doktorun magnezyum verseydfi sütle alakalı değil bu canım
ama şimdiden sonrada bi fayda etmez çünkü magnezyum kasılmaları önler seninkide artık son deminde bildiğim kadarıyla son zamanlarda magnezyum içilmiyo

merhaba temmuz anneleri ben de temmuz annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim Allah ın izniyle oğlumuz olacak inşallah buraya yeni üye oldum. inşallah bebeklerimize sağsalim sağlıklı sıhhatli kavuşuruz. bizim en son kontrolümüz 10 gün önceydi doktorum nst için birşey demedi haziranın 10 nuna gel dedi sizler nst ye giriyormusunuz acaba ne zaman başlanıyor merak ettim

gunaydın kızlar..dr a gidecek arkadaslar umarım guzel haberler getirirler..

yusuferencim hos geldin aramıza muhtemel dogum tarihi ne olacak bebisinn canım?

ben 30 hafta kontrolümde nstye girdim.drum kalp atışlarını görelim demişti.bide bundan sonra her kontrolde nstye gireceksin dedi.sancı olup olmadığı da nst ile anlaşılıyormuş.ona göre önlem alınıyormuş.

Yusuferen aramıza hoşgeldin canım

Karencim hoşgeldin tatlım

Hürremcim kalsiyum+magnezyum eksikliğinden oluyor.ilac kullanmakta baya geç kalmışsın ama

Hürrem artık doğuma yaklaştığın için oluyo sanırım bu ağrılar mg bu saatten sonra kullanmazsın son 1 ay kala vermiyo doktorlar rahim kasılmalarını engelliyo doğumu geciktiriyo diye yürüyüş yapmaya çalış o rahatlatır seni canım:teselli:
yusuferen hoşgeldin canım ben nstye haziranın 6sında giricem o zamanda yaklaşık 37. haftamın başında oluyorum benden önce girenlerde oldu ama sanırım 36dan sonra giriliyo normalde herhangi bir şüphe duyuyosa önceden bakıyolar canım

arkadaşlar mesajın gittiğini farketmeden tekrar yolladım.sağolun arkadaşlar bende güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum. keşke önce görseydim burayı ama neyse kısmet bu güneymiş

ben 30 hafta kontrolümde nstye girdim.drum kalp atışlarını görelim demişti.bide bundan sonra her kontrolde nstye gireceksin dedi.sancı olup olmadığı da nst ile anlaşılıyormuş.ona göre önlem alınıyormuş.

canım benimde dün gece oldu böyle belimde dizime kadar ne alta koyabildim bacağımı ne üste gece boyunca ağrıdan döndüm durdum bide iyice rahmime yerleşti herhalde wc otuturken bi bi basınç var-tatlicadiarzu-

benim iki haftadır falan var ama dün gece mahvetti beni az kaldı diye teselli ediyorum artık kendimi olacak demek ki bunlar :çok üzgünüm:

hosbulduk ilsucum..:)..

hurremcim gercekten sennkine az kalmıs canım 2*3 haftaya dogurursun saglıkla ins..aramızdakiler dogurdu doguracak modunda olunca bende de adrenalin tavan yapıo arada :))...ay super yaaa..minicik kuzularımız olacak inş.

karencim o moda bi ben giremiyorum sanki daha çok varmış gibi geliyor ya:)
daha cantamı bile hazırlamadım:))

su nstyi cok merak ediorum sanırım beni ona bagladıklarında b adım daha doguma yaklastıgımı hssedicem..korku sevinc kaygı hepsini bir arada simdden yasamaya basladım sanırım:)

hepinize teşekkürler kızlar bilmiyordum ben son ay magnezyum içilmediğini eşime aldıracaktım bu gün sağolun ya :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…