karencim o moda bi ben giremiyorum sanki daha çok varmış gibi geliyor ya:)
daha cantamı bile hazırlamadım:))
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...herkese günaydın.nasılsınız bugün.biz bugün doktora gidicez.oğluşumu görücez.inşallah iyidir kuşum
sanki olur desekte silecekmiş gibi bi hava var sende delikafadulden ama sonradan vazgeçmişsin okudum...kızlar dikkat ederek cam silsek bişe olurmu acaba böle yavaştan yavaştan fazla uzanmadan gerilmeden
ben daha bu gece eşim ovdu bayağı bir ağlaya ağlaya kalça kemiğim sanki ameliyat geçirmişim de iltihap yapmış gibi oyup pamukla şöööyyyylleee bi temizlesem dedim...oluyor demeki bu aylarda sıkma canını hep iyi süşün herşey iyi olsun...bunlar normal şeyler diye düşünüyorum geçiyor biraz..YA kızlar benim bi kaç güne bir çok şiddetli bacak ağrım oluyor kasılma gibi sanki tam baldır kısmında belimden kaynaklanıyormuş gibi geliyor, dün gece yine oldu ağlaya ağlaya uyuyorum resmen ya ağrı kesici almadan geçmiyor acile falan gittik bişey demediler ağrı kesici verdi ,
Benim doktorum magnezyum falan vermedi süt içiyorum ben onunla alakalı olabilirmi magnezyum eksikliği falan yada bu tarz ağrı yaşayan var mı
ilsucum valla bende sen gibiyim daha bebişin eşyaları bile yıkanmadı odamız hazırlanmadı temizliğimiz yapılmadı
ama hepsi ilaçlanmayı bekliyo işte bi ilaçlansın ev herşeye el atacam
normal doğum yapacak olanlara vermiyorlar canım son ay .
ne olur olmaz belki normal yaparsın içme sen .onun yerine bol peynir ayran süt tüket
anlamı çok güsel canım adıyla yaşasın cesur olsun inş.
benimde 6sında rendevum bakalım nstye giricem o gün hemde ilk defa neler olucak bakalımCADIARZU
GÜnaydın hanımlar
selsİncİm gÜzel haberlerle gelİrsİn İnŞallah
bence süper.seni a dan z ye takip ediyomuş baksana herşeyinle ilgili konuşmuş ve sölemişte yani biz mübarek ağzından cımbızla alıyoz
inşallah canım seninde istirahat devrin kısa sürer az daha sabır
allah hakkaten kolaylık versin .ya ben şimdi bakıyomda kafamız estimi yatıyoz kalkıyoz .sizi bi düşünüyom çok üzülüyom .
inşallah güzel haberlerle dönersiniz canım
saol canım aynen gece yatakta dönmek benim içinde kabus vc de aynı dk başı vc bi uyuyamıyom ya bide benim zilli hep gece sabaha kadar tepiniyo hani dedilerya anne karnında hangi saatte ayakta olursa doğuncada o saatte ayakta olurmuş diye vay halime ozaman
canım ben sütü çok severek içerdim ama gebelikte süt midemi dahada yakıyo .ama mecburiyetten bi bardak içiyom .ama soğuk ve şekersiz
adı gibi bahtıda güzel olsun inşallah
mehaba herkese
selsincim bgn dr a gidecekmişsn güzel haberlerle dönersin inş
dün demette gidecekti naptı acep
seninle doğum günümüz ayni:))
canım hayrola ne ilaclanması
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...
sanki olur desekte silecekmiş gibi bi hava var sende delikafadulden ama sonradan vazgeçmişsin okudum...
ben daha bu gece eşim ovdu bayağı bir ağlaya ağlaya kalça kemiğim sanki ameliyat geçirmişim de iltihap yapmış gibi oyup pamukla şöööyyyylleee bi temizlesem dedim...oluyor demeki bu aylarda sıkma canını hep iyi süşün herşey iyi olsun...bunlar normal şeyler diye düşünüyorum geçiyor biraz..
malum antalyaya burası hertürlü böcüş oluyo gerçi site daha yeni ve 5. kattayız ama genede yazın azıtıyolar bizde busene ilaçlatmaya karar verdik geçen sen kızımı hep yemişlerdi üstelik dibindeki prize raid takıyodum düşün yani
kız huri allah iyiliğini versin emi
ama hakkatende aynen öleyim
ama napalım burda çok pahalıya siliyolar camları gerçi eşim ben silerim dedi ama hani bende alttan alttan el atayım dediydim
benim canta hazır ilsucum..ii o zaman sende iznnde rahatca ilk is olarak bunu aradan cıkartırsın..
bir de bugun beni kayınvalidem yengem ve b kac kisi daha ruyasında gormus hepsi brden arayıp bisi mi oldu dourdun mu die soruolar..yoksam benm serra da durmayacak mı icimde die dusunuyorum.:))
Bende daha hazırlamadım ne bavulumu nede yıkancaklarımı yıkadım iş çok yapılır inş. diyorum bakalım ne zaman el atcam-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?