2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

normal doğum yapacak olanlara vermiyorlar canım son ay .
ne olur olmaz belki normal yaparsın içme sen .onun yerine bol peynir ayran süt tüket

karencim o moda bi ben giremiyorum sanki daha çok varmış gibi geliyor ya:)
daha cantamı bile hazırlamadım:))

hakkaten ilsu masallah rahat b gebesin,alkisalkisalkis ama artık 32. haftadasın bebisim bence hastane cantasına simdiden el at sonradan ugrasmak yorucu olabilir b de malum ne zaman nasıl dogurcas belli deil tedbiri al tatlım..tuanamızın cicslerini yıkadın mı?_kaydirigubbakcemile2

ilsucum valla bende sen gibiyim daha bebişin eşyaları bile yıkanmadı odamız hazırlanmadı temizliğimiz yapılmadı
ama hepsi ilaçlanmayı bekliyo işte bi ilaçlansın ev herşeye el atacam

herkese günaydın.nasılsınız bugün.biz bugün doktora gidicez.oğluşumu görücez.inşallah iyidir kuşum
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...

kızlar dikkat ederek cam silsek bişe olurmu acaba böle yavaştan yavaştan fazla uzanmadan gerilmeden
sanki olur desekte silecekmiş gibi bi hava var sende delikafadulden ama sonradan vazgeçmişsin okudum...

ben daha bu gece eşim ovdu bayağı bir ağlaya ağlaya kalça kemiğim sanki ameliyat geçirmişim de iltihap yapmış gibi oyup pamukla şöööyyyylleee bi temizlesem dedim...oluyor demeki bu aylarda sıkma canını hep iyi süşün herşey iyi olsun...bunlar normal şeyler diye düşünüyorum geçiyor biraz..

karenim işte 12 sinde izine çıkıyorum o hafta cicşlerini yıkayacağım tatlım cantasyıda hazır ederim artık .çok uyuşuk gördüm kendimi :) birde benim doğumum temmuz sonuna geliyor ya onun rahatlığı var sanirim
sen hazir ettin dimi cantanızı?

normal doğum yapacak olanlara vermiyorlar canım son ay .
ne olur olmaz belki normal yaparsın içme sen .onun yerine bol peynir ayran süt tüket

anladımnm sağol... 1 hafta sonra randevum var sanırım dr um o zaman da söyler... doğumumu nomal düşünüyorum bi terslik çıkmazsa ...

kız huri allah iyiliğini versin emi
ama hakkatende aynen öleyim
ama napalım burda çok pahalıya siliyolar camları gerçi eşim ben silerim dedi ama hani bende alttan alttan el atayım dediydim

anlamı çok güsel canım adıyla yaşasın cesur olsun inş.
benimde 6sında rendevum bakalım nstye giricem o gün hemde ilk defa neler olucak bakalımCADIARZU

amin canım inşallah.bakalım bana ne zaman vericek nst bugün söyler belki.sende inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

GÜnaydın hanımlar

selsİncİm gÜzel haberlerle gelİrsİn İnŞallah

amin canım inşallah

amin canım bütün bebeklerimizin bahtı güzel olsun

mehaba herkese

selsincim bgn dr a gidecekmişsn güzel haberlerle dönersin inş
dün demette gidecekti naptı acep

inşallah ilsucum.dün bir arkadaşta okudum neslivicdandı galiba.karın çevresine göre gelişim geri imiş galiba.benimde bundan önceki kontrolümde 3 gün geri çıkmıştı diğer ölçümlere göre önde idi bir tek bel çevresine göre geri çıktı.ama doktor çok üzerinde durmadı.dün okuyunca biraz panik yaptım.bakalım bugün nasıl çıkıcak inşallah bir sorun yoktur.

seninle doğum günümüz ayni:))
canım hayrola ne ilaclanması

malum antalyaya burası hertürlü böcüş oluyo gerçi site daha yeni ve 5. kattayız ama genede yazın azıtıyolar bizde busene ilaçlatmaya karar verdik geçen sen kızımı hep yemişlerdi üstelik dibindeki prize raid takıyodum düşün yani

kikole geçen salı sildirdim 50 tl aldılar sıf camlar için
bilseydim okadar alacaklarını üstüne biras daha katıp tüm evi yaptırırdım içime oturdu:)))

Sana da geçmiş olsun huricim hepimizin bacak kısmında oluyormuş demek ki belki vucut artık ağırlaşınca kaslar kemikler taşıyamıyordur bedenimizi ondan da olabilir

inşallah canım.akşam gelince yazarım.özledim oğlumu

benim canta hazır ilsucum..ii o zaman sende iznnde rahatca ilk is olarak bunu aradan cıkartırsın..

bir de bugun beni kayınvalidem yengem ve b kac kisi daha ruyasında gormus hepsi brden arayıp bisi mi oldu dourdun mu die soruolar..yoksam benm serra da durmayacak mı icimde die dusunuyorum.:))

ay canım haklısın ii bi fikir ilaclatın evi havalandır öyle basla
bizim diğer arkadaslara göre biras zamanımız daha var ne de olsa

kız huri allah iyiliğini versin emi
ama hakkatende aynen öleyim
ama napalım burda çok pahalıya siliyolar camları gerçi eşim ben silerim dedi ama hani bende alttan alttan el atayım dediydim

ah ah ben napıyım güzelim ben naapıyım camlardan dışarısı görünmüyo 4. kattayım eşim siler ama nasıl banada bir kadın eli lazım bakalım zamanla birileri insafa gelirde belki gel silelim der :CüvCüv:

Bende daha hazırlamadım ne bavulumu nede yıkancaklarımı yıkadım iş çok yapılır inş. diyorum bakalım ne zaman el atcam-tatlicadiarzu-

hepsi birden mi görmüş delikafadulden
yok serracık biras daha beklesin annesi zamanında doğsun inş

Bende daha hazırlamadım ne bavulumu nede yıkancaklarımı yıkadım iş çok yapılır inş. diyorum bakalım ne zaman el atcam-tatlicadiarzu-

sende bizdensin :)))))
tatlım sende izne ayrılınca yaparsın hem yağızın odası gelmiş olur yıkar ütüler koyarsın yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…