2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Selsincim 3 günden bişi olmas ultrasyonun yanılma payı çok normal
neslininki 3 hafta imiş dr lar ondan tedirgin olmuş

bende daha hazırlamadım ne bavulumu nede yıkancaklarımı yıkadım iş çok yapılır inş. Diyorum bakalım ne zaman el atcam-tatlicadiarzu-

bence sende başla gaydıncım seninde fazla zamanın yok ne olur ne olmaz hem insan yapınca üstünden büyük bi yük kalkıyor aklına bi sürü şey geliyor yapıp bitirince şuda yapılacaktı buda eksikti diye

kikole geçen salı sildirdim 50 tl aldılar sıf camlar için
bilseydim okadar alacaklarını üstüne biras daha katıp tüm evi yaptırırdım içime oturdu:)))

ay canım haklısın ii bi fikir ilaclatın evi havalandır öyle basla
bizim diğer arkadaslara göre biras zamanımız daha var ne de olsa

ben geçen sene şuabtta sildirdiydim 60 almışlardı komple boş evin temizliğinede 120 istemişlerdi şimdi iki katına çıkmış
valla kimse kusura bakmasın kocişim o paraları sokaktan toplamıyo uflana puflana halledez işte bi şekilde
ilaçlama yapmadan bende yıkamaya gönlüm elvermedi bide eşyalara felan siner kokusu diye korktum oyüzden bekliyom
bana temmuzun 25- 27 si diyolar.biz zaten temmuz anneleri topiğinin son bekçileri olacaz galiba

Bende daha hazırlamadım ne bavulumu nede yıkancaklarımı yıkadım iş çok yapılır inş. diyorum bakalım ne zaman el atcam-tatlicadiarzu-

bende hazırlamadım bavul filan sadece çağın beranın kıyafetleri yıkandı.daha ütülenicek.evimin temizlenmesi lazım.camlar silinecek koltuk ve halıların yıkanması lazım.fayans filan silinmesi lazım.çok iş var aslında.ama benim içimden yapmak hiç gelmiyor.yapmaya kalksam birşey olucak diye kokrukuyorum.ama artık yavaş yavaş başlamak lazım.şurda bir ay bir zamanım kaldı.

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile2

inşallah tüm bebişler ve annecikleri iyidirrrrkaydirigubbakcemile5

biz dün doktordaydık çileğim çok iyi maşallah teyzeleri

yine doktor amcası ne kadar uğraşsada yüzünü göstermedi bizeee kordonunu tutumuş yüzüne götürmüş çekmedi bi türlü-tatlicadiarzu-

43 cm 1850 gr olmuş minik çileğim

bu arada bende 2 haftada 3 kilo almışım inanamadım yaaaa:1rolleyes:

o konuda anlaşamıyoruz doktorcumlakaydirigubbakcemile3

ama ben sebebini biliyorum artık yürüyüş yapamıyorum 5 dk yürüsem karnım taşş gibi oluyor ve sanki baskı oluyor aşağıya doğru ve kasıldığını hissediyorum o yüzden yürümüyorum:1closedeyes:

sizler nasılsınız bakalımm selsincim doktora gidecekmişsin güzel haberlerini bekliyoruz çağın beramızınnnnŞeniz

rahatsız olan arkadaşlara şifa diliyorum tüm doktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler
tüm gidip güzel haberlerle dönenlere de koca bi maşallahhhh

demet kız hoşgeldin kesin geçmişi okuyondur
ben seni rüyamda gördüm eşinide gördüm ama tabi hayali
kızınız olcana nasıl seviniyodunuz anlatamam ama peşinden de bi ikiz geliyodu o kimindi bilmiyom rüya işte hayra çıksın

maşallah canım çileğimiz büyümüşş allah nazarlardan korusun:1hug:

selsin bende evdepek bişiy yapmıyorum bulaşık çamaşır ütü gerisini kociş uygun olunca yapıyo izne çıktığımda kadın alıcam 2 gün üst üste yaptırcam herşeyi eşim banyo felan silemez duvarların felan yapılması lazım çünkü sende sakın uğraşma uzanmak felan lazım tut bi kadın yaptır canım yada kardeşlerin arkadaşların varsa onlar yapsın sen artık ağırlaştın istesende yapamazsın

hoşgeldin canım.maşallah çileğimize.bende şu 3 haftada aldım hissediyorum bakalım kaç kilo aldım bende.aman boşverelim veririz herhalde.benim tek derdim bebeğimin çok kilolu olmaması.

zaten ceserat edemeiyorum canım artık annem teyzem filan yapıcaklar.insanlarada eziyet ediyormuşum gibi geliyor.artık son kez yapsınlarda sonra biz kendimiz yaparız herhalde fırsat buldukça

camları 50 ytl ye mi sildirdin...pes walla evi yaptırsan 70 alıolar yaa..

bana b kadın tavsie etmişlerdi istanbuldaki ilk kadın alısımdı..hatun b geldi arabasıyla gymiyle 30 yasında bakımlı b hatun ..baksanız sanki o beni temizlige evne goturcek gbydi neyse iceri aldım..merhaba falan b cay b sigara icti sonra basladı ben hobi olsun die yapıorum zor b hayatım oldu ama simdi cok rahatım dedi.neyse bole baya b vakit gecti.esimle dugun fotolarımızı goruo ay ne guzelsişn cok hossun nasıl b gelnlk aman da amaaaan..bende hic sevmem bole muhabbeti...evmi beraber temizlemeye basladık.15 dak da b sigara icer konusur hayatını anlatır ..beraber yalnız dikkat!! sonra yatak odasının tozlarına gelnce hatun sıkıldım dedi bezi elime verdi koyu renk ya dolapların sen aynaları da sil de..ben iceri geciim dedi..ben sinir kupu tabi..2 artı 1 evn sonnda banyo ve mutfagı kaldı ve ben kadına 70 tl verdim ..b dahada tobe ettim..senağlama

evet canım gidicem bugün yazarım.mehtap hanımdan çok memnunum.ama hastane hakkında hiç iyi şeyler duymamaya başladım.kafam karışıyor.birde son zamlardan sonra

aynen cnm hemşirelerin ilgisizliğini duydum bende doğumda ve sonrasında çok ilgisizlermiş fiyatlarda uçmuş ya birden

demetimmm hosgeldin tatlım ..yerim ben senn o cilegini masallah diorum..napalım kilo alınıo son zamanlarda bende kıstım biras ama alıosun ynede..herseyin yolunda olmasına cok sevndm canımcım..maşallah prensesimize:)

ay yuh be hobisini yiyim ben onun o neymiş öle be
çok bile vermişsin

aynen cnm hemşirelerin ilgisizliğini duydum bende doğumda ve sonrasında çok ilgisizlermiş fiyatlarda uçmuş ya birden

evet ya.eşiminde bir arkadaşı nisanda doğum yapmış orda.memnun kalmamış.doktorundan memnun kalmış ama.hemşirelerden filan hiç memnun kalmamış.deneyimsiz ve ilgisizlermiş.fiyatlarda acayip uçtu.doktor ve hastane tavsiyelerimizin bölümünde medical park göztepe hakkındaki topiği okuyorum.pişman olmaya başladım.medipol ile aralarında acayip fiyat farkı var mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…