- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
bende daha hazırlamadım ne bavulumu nede yıkancaklarımı yıkadım iş çok yapılır inş. Diyorum bakalım ne zaman el atcam-tatlicadiarzu-
kikole geçen salı sildirdim 50 tl aldılar sıf camlar için
bilseydim okadar alacaklarını üstüne biras daha katıp tüm evi yaptırırdım içime oturdu:)))
ay canım haklısın ii bi fikir ilaclatın evi havalandır öyle basla
bizim diğer arkadaslara göre biras zamanımız daha var ne de olsa
selsincim doktora gidiyomuşsun gelince yaz cnm gelişmeleri
selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile2
inşallah tüm bebişler ve annecikleri iyidirrrrkaydirigubbakcemile5
biz dün doktordaydık çileğim çok iyi maşallah teyzeleri
yine doktor amcası ne kadar uğraşsada yüzünü göstermedi bizeee kordonunu tutumuş yüzüne götürmüş çekmedi bi türlü-tatlicadiarzu-
43 cm 1850 gr olmuş minik çileğim
bu arada bende 2 haftada 3 kilo almışım inanamadım yaaaa:1rolleyes:
o konuda anlaşamıyoruz doktorcumlakaydirigubbakcemile3
ama ben sebebini biliyorum artık yürüyüş yapamıyorum 5 dk yürüsem karnım taşş gibi oluyor ve sanki baskı oluyor aşağıya doğru ve kasıldığını hissediyorum o yüzden yürümüyorum:1closedeyes:
sizler nasılsınız bakalımm selsincim doktora gidecekmişsin güzel haberlerini bekliyoruz çağın beramızınnnnŞeniz
rahatsız olan arkadaşlara şifa diliyorum tüm doktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler
tüm gidip güzel haberlerle dönenlere de koca bi maşallahhhh
yine doktor amcası ne kadar uğraşsada yüzünü göstermedi bizeee kordonunu tutumuş yüzüne götürmüş çekmedi bi türlü-tatlicadiarzu-
ama ben sebebini biliyorum artık yürüyüş yapamıyorum 5 dk yürüsem karnım taşş gibi oluyor ve sanki baskı oluyor aşağıya doğru ve kasıldığını hissediyorum o yüzden yürümüyorum:1closedeyes:
sizler nasılsınız bakalımm selsincim doktora gidecekmişsin güzel haberlerini bekliyoruz çağın beramızınnnnŞeniz
rahatsız olan arkadaşlara şifa diliyorum tüm doktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler
selsin bende evdepek bişiy yapmıyorum bulaşık çamaşır ütü gerisini kociş uygun olunca yapıyo izne çıktığımda kadın alıcam 2 gün üst üste yaptırcam herşeyi eşim banyo felan silemez duvarların felan yapılması lazım çünkü sende sakın uğraşma uzanmak felan lazım tut bi kadın yaptır canım yada kardeşlerin arkadaşların varsa onlar yapsın sen artık ağırlaştın istesende yapamazsın
evet canım gidicem bugün yazarım.mehtap hanımdan çok memnunum.ama hastane hakkında hiç iyi şeyler duymamaya başladım.kafam karışıyor.birde son zamlardan sonra
ay yuh be hobisini yiyim ben onun o neymiş öle becamları 50 ytl ye mi sildirdin...pes walla evi yaptırsan 70 alıolar yaa..
bana b kadın tavsie etmişlerdi istanbuldaki ilk kadın alısımdı..hatun b geldi arabasıyla gymiyle 30 yasında bakımlı b hatun ..baksanız sanki o beni temizlige evne goturcek gbydi neyse iceri aldım..merhaba falan b cay b sigara icti sonra basladı ben hobi olsun die yapıorum zor b hayatım oldu ama simdi cok rahatım dedi.neyse bole baya b vakit gecti.esimle dugun fotolarımızı goruo ay ne guzelsişn cok hossun nasıl b gelnlk aman da amaaaan..bende hic sevmem bole muhabbeti...evmi beraber temizlemeye basladık.15 dak da b sigara icer konusur hayatını anlatır ..beraber yalnız dikkat!! sonra yatak odasının tozlarına gelnce hatun sıkıldım dedi bezi elime verdi koyu renk ya dolapların sen aynaları da sil de..ben iceri geciim dedi..ben sinir kupu tabi..2 artı 1 evn sonnda banyo ve mutfagı kaldı ve ben kadına 70 tl verdim ..b dahada tobe ettim..senağlama
aynen cnm hemşirelerin ilgisizliğini duydum bende doğumda ve sonrasında çok ilgisizlermiş fiyatlarda uçmuş ya birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?