evet ya.eşiminde bir arkadaşı nisanda doğum yapmış orda.memnun kalmamış.doktorundan memnun kalmış ama.hemşirelerden filan hiç memnun kalmamış.deneyimsiz ve ilgisizlermiş.fiyatlarda acayip uçtu.doktor ve hastane tavsiyelerimizin bölümünde medical park göztepe hakkındaki topiği okuyorum.pişman olmaya başladım.medipol ile aralarında acayip fiyat farkı var mesela
hiç sorma cnm ya benimde kafam çok karışık bu konuda o kadar para dök bide karşılığı ilgisizlik kötü olur napsak ki bilmiyorum son ayımız
demet kız hoşgeldin kesin geçmişi okuyondur
ben seni rüyamda gördüm eşinide gördüm ama tabi hayali
kızınız olcana nasıl seviniyodunuz anlatamam ama peşinden de bi ikiz geliyodu o kimindi bilmiyom rüya işte hayra çıksın
maşallah canım çileğimiz büyümüşş allah nazarlardan korusun:1hug:
hoşgeldin canım.maşallah çileğimize.bende şu 3 haftada aldım hissediyorum bakalım kaç kilo aldım bende.aman boşverelim veririz herhalde.benim tek derdim bebeğimin çok kilolu olmaması.
camları 50 ytl ye mi sildirdin...pes walla evi yaptırsan 70 alıolar yaa..
bana b kadın tavsie etmişlerdi istanbuldaki ilk kadın alısımdı..hatun b geldi arabasıyla gymiyle 30 yasında bakımlı b hatun ..baksanız sanki o beni temizlige evne goturcek gbydi neyse iceri aldım..merhaba falan b cay b sigara icti sonra basladı ben hobi olsun die yapıorum zor b hayatım oldu ama simdi cok rahatım dedi.neyse bole baya b vakit gecti.esimle dugun fotolarımızı goruo ay ne guzelsişn cok hossun nasıl b gelnlk aman da amaaaan..bende hic sevmem bole muhabbeti...evmi beraber temizlemeye basladık.15 dak da b sigara icer konusur hayatını anlatır ..beraber yalnız dikkat!! sonra yatak odasının tozlarına gelnce hatun sıkıldım dedi bezi elime verdi koyu renk ya dolapların sen aynaları da sil de..ben iceri geciim dedi..ben sinir kupu tabi..2 artı 1 evn sonnda banyo ve mutfagı kaldı ve ben kadına 70 tl verdim ..b dahada tobe ettim..senağlama
demetimmm hosgeldin tatlım ..yerim ben senn o cilegini masallah diorum..napalım kilo alınıo son zamanlarda bende kıstım biras ama alıosun ynede..herseyin yolunda olmasına cok sevndm canımcım..maşallah prensesimize:)
demetcim maşallah çileğimize
demetcim ne güzel kızında maşallahı var hakkaten iyi besliyosun
günaydın şekerler nasılsınız bakalım...
demetim maşallah çileğine canım..
kızlar ben hala temizlikçi bulamadım offf yaaaa
Demetcim masallah kızcene serpilmiş seninkide
senin sağlığın daha önemli canım eğer kasılma sertlik yapıosa yürümen de zararlı olabilir
Karencim çok güldürdün beni yaaa.:)))) bende töbe ettim cağırmam kimseyi daha bana yardim edecek çok kişi var gerçi onları yormak istememiştim.
kızlar annemn komsusu geldi ben kacar opuorum sizleri..:)
neslicim bebişin durumunda varmı bi gelişme canım...
selsincim bebeğinin karın gelişimi sadece 3 gün küçükmüş canım benim ki 3 hafta endişelenme canım
zaten 2 haftaya kadar dr normal görüyorlar ölçüm hatası olabilir diye
rabbim hepimize sağlıklı kuzucuklar versin sağsalim doğuralım inşallah
bu arada kızlar benim gerilik devam ediyorsa haziranin ilk haftası doğuma girerim
ikinci anne olbilirim ama önemli olan kuzumun sağlığı.. geç doğuruyumda sağlıklı olsun
ben 10 gün fazladan beklemeye razıyım
yok canım dört gözle çarşambayı bekliyorm
dua ederek
ama içim rahat bebişim büyüyor
canım herşey onları sağlıkla kucağımıza alabilmek için değil mi...
sende alacaksın sağlıkla bak gör miniğini
dualarım seninla canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?