2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydın şekerler nasılsınız bakalım...
demetim maşallah çileğine canım..
kızlar ben hala temizlikçi bulamadım offf yaaaa

hiç sorma cnm ya benimde kafam çok karışık bu konuda o kadar para dök bide karşılığı ilgisizlik kötü olur napsak ki bilmiyorum son ayımız

Demetcim masallah kızcene serpilmiş seninkide
senin sağlığın daha önemli canım eğer kasılma sertlik yapıosa yürümen de zararlı olabilir

Karencim çok güldürdün beni yaaa.:)))) bende töbe ettim cağırmam kimseyi daha bana yardim edecek çok kişi var gerçi onları yormak istememiştim.

selsin medicalde doğumlar artmış bende duydum. gerçi son zamanlara geldiniz dr hastane değiştrimek zor olacak ama riskli bir durumunuz yok değiştirsenizde bişi olmas bence .

aboooov kikoşş o ikizler kesin benim değildi demiii korkutma beniiidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
hayır olsun canım dün kız muhabbeti olmuştu ya ondan aklında kalmış etkilenmişsindir-tatlicadiarzu-

maşallah canım çileğimiz büyümüşş allah nazarlardan korusun:1hug:

hoşgeldin canım.maşallah çileğimize.bende şu 3 haftada aldım hissediyorum bakalım kaç kilo aldım bende.aman boşverelim veririz herhalde.benim tek derdim bebeğimin çok kilolu olmaması.

teşekkür ederim diloşum selsinimmmŞeniz
önemli olan sağlıklı olmasıydı minik çileğiminnn:asigim:
süt içemediğim için çok kilo almamış miniğim ama sıcak havada içemiyorum napıcam ben yaaafisfisfis
tam haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür teyzeleri
birde nasıl oldu bilmiyorum ama tammm ters tarafa dönmüşşşşşş:1shok:
kafası sağda poposu göbüş altında ayakları soldaydı
şimdi kafası solda poposu sağ üstte ayakları da göbüş altında ters u gibi üst tarafa yayılmış minik çileğimmmkaydirigubbakcemile3

şimdi nası yatıcam sola sıkışır kafası dedim doktora güldü bana sakın öyle bi hata yapma kimi anneler sola yatınca bebek kımıldanınca aman sıkıştı deyip dönüyolar halbuki bebişinde yeri genişliyo ve rahatlıyo ondan kıpırdanıyo dedikaydirigubbakcemile3

valla tatlım iyi sabır varmış sende ben olsaydım o kadını sigarasıyla beraber kapının önüne koyardım gitsin habisini başka yerde yapsın:mymeka::1closedeyes:

ben çok memnunum aldığım kadından artık dönüp bakmıyorum bile inanmazsınız ama vitrinin içini bile boşaltıp silip yetleştiriyor.
evde yerinden kalkmamış hiçbi eşya kalmıyor herşeyi kaldırıp silip yerleştiriyor hemde en son 50 TL vermiştim gerçi baya salladım hamileliğimde şimdide temmuzu bekliyorum temmuzda alıcam inşallah halılarımı da halı yıkamaya gönderiyorum misler gibi oluyokaydirigubbakcemile5

demetimmm hosgeldin tatlım ..yerim ben senn o cilegini masallah diorum..napalım kilo alınıo son zamanlarda bende kıstım biras ama alıosun ynede..herseyin yolunda olmasına cok sevndm canımcım..maşallah prensesimize:)

teşekkürler canım valla karenim kilo hiç ama hiç umrumda değil ben istedikten sonra kolay veriyorum ve hayatımda hiç rejim yapmış insan değilim oğlumda da 20 kg almıştım hepsini verdim yine veririm inşallahhhhh:lepi:

kızlar doğum hikayelerini okudum bir iki amanin bir kaç tanesi resmen bende ruhsal çöküntü yarattı hele bi sezeryan vardıııı:çok üzgünüm: şimdi düşünmemeye çalışıyorum birde sezeryanı yaşadım ben ve de öyle çok abartılacak bi şey değil ama ne bileyim yinede etkilendim keşke okumasaydımmmmm:mymeka:

demetcim maşallah çileğimize

demetcim ne güzel kızında maşallahı var hakkaten iyi besliyosun

günaydın şekerler nasılsınız bakalım...
demetim maşallah çileğine canım..
kızlar ben hala temizlikçi bulamadım offf yaaaa

kızlar çok teşekkür ederimmmmŞeniz

öyle kilolu değil benim miniğim teyzeleri ama ben çok kilolu olsun istemiyorum zaten aldığım minik kıyafetleri olmicak yoksa:roflol:
3-3.5 doğsun yeter inşallah ben büyütürüm onu sütümleeee:asigim:

valla ilsucum yürüdüğüm zaman bende çok rahat oluyordum nefes alışlarım bile düzeliyordu ama yürüyemiyorum zorlamamın da bi anlamı yok kızımın sağlıklı ve zamanında gelmesi daha önemli :1closedeyes:

kızlar kibele yi özledim aylar oldu bu nasıl banmış yahuuuu:mymeka:
ne oldu ki bu kadar uzun sürdü inşallah prenseside kendiside iyidirrr:Saruboceq:

ya sinir oldum yaaaa
doktor ve hastane tavsiyeleri bölümüne bi girdim anaaaaam
önüne gelen topik açmış
ya zaten aynı konudan var ne habire açıyosun ki
girin bi topiğede kafalar karışmasın bu ne yaaaa

evet kibelayı bende meak ediyorum hem doğum için gelecekti naptı acaba
hem bukadar ceze yediyse keşke başka bi ni,cle gene girs4ydiya

selsincim bebeğinin karın gelişimi sadece 3 gün küçükmüş canım benim ki 3 hafta endişelenme canım
zaten 2 haftaya kadar dr normal görüyorlar ölçüm hatası olabilir diye

rabbim hepimize sağlıklı kuzucuklar versin sağsalim doğuralım inşallah

bu arada kızlar benim gerilik devam ediyorsa haziranin ilk haftası doğuma girerim

ikinci anne olbilirim ama önemli olan kuzumun sağlığı.. geç doğuruyumda sağlıklı olsun
ben 10 gün fazladan beklemeye razıyım

yok canım dört gözle çarşambayı bekliyorm
dua ederek
ama içim rahat bebişim büyüyor

canım herşey onları sağlıkla kucağımıza alabilmek için değil mi...

sende alacaksın sağlıkla bak gör miniğini

dualarım seninla canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…