selsincim bebeğinin karın gelişimi sadece 3 gün küçükmüş canım benim ki 3 hafta endişelenme canım
zaten 2 haftaya kadar dr normal görüyorlar ölçüm hatası olabilir diye
rabbim hepimize sağlıklı kuzucuklar versin sağsalim doğuralım inşallah
bu arada kızlar benim gerilik devam ediyorsa haziranin ilk haftası doğuma girerim
ikinci anne olbilirim ama önemli olan kuzumun sağlığı.. geç doğuruyumda sağlıklı olsun
ben 10 gün fazladan beklemeye razıyım
demet maşallah kızçene ne güsel sağlıkla büyüsün kilosu dert değil sağlıkla gelsin yeterki canım
doktorun sola yatmaya devam mı et dedi sana bende sola yatıyorum hala sorun yok dimi sola yatmada daha rahat oksijen alıyomuş bebek
bende heo soluma yatıyorum .sağıma yattığımda sağdan tekmikliyor bizim kız:)))
neslicim bebişin sağlıkla gelecek merak etme sakın tamam mı
canım inşallah hayırlı haberler alırsın.peki doğduğunda problem oluormuymuş.sağlıkla alırısn bebeğini kucağına
demet maşallah kızçene ne güsel sağlıkla büyüsün kilosu dert değil sağlıkla gelsin yeterki canım
doktorun sola yatmaya devam mı et dedi sana bende sola yatıyorum hala sorun yok dimi sola yatmada daha rahat oksijen alıyomuş bebek
demetcim maşallah çileğimize canım benimkide hep yüzünü saklıyor bakalım bu sefer gösterecekmi insan merak ediyor neyse bizde artık kucağımıza alınca bol bol seyrederiz
sağol nur inşallah hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin
yok canım o konuda bişey söylemedi
sadece kocaman çoçuk alırız dedi küveze filan girme ihtimali yok gibi dedi
ama şimdi benim suyum iyi eğer başı haftasna göre gelişirse suyumda böyle devam ederse ben bekleme taraftarıyım
çok sezeryan olmak istemiyorum
bebeklerimiz ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi
kızlar birde gobeginizin acıkta kalmamasına dikkat etmek gerekiomus annemn dedigine gore..bebek gaZLI ve sıkıntılı olabiliomus..bende hc atlet gymem ve ust kıyafetlerim gobusum buyudukce yukarı kalkıo kızıolar bana ort ort die-tatlicadiarzu-
aboooww ben yandım o zaman küçük bi gazgirl doğuracam desene göbüş hep cıbıldak geziyom evin içindeeeekaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?