selsincim ins guzel haberlerle donersin canim....herkese günaydın.nasılsınız bugün.biz bugün doktora gidicez.oğluşumu görücez.inşallah iyidir kuşum
canim gecmis olsun, ben her sabah en az 2 kere cikariyorum canim, alistim artik:1closedeyes:günaydın annişler
herkese güzel sağlıklı bi gün olsun inşallah
ben bu sabah fenayım
sabahın 5 inde çıkardım ilk defa şimdide midem fena yanıyo
Canim hosgeldin, guzel paylasimlar diliyorum...merhaba temmuz anneleri ben de temmuz annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim buraya yeni üye oldum. inşallah bebeklerimize sağsalim sağlıklı sıhhatli kavuşuruz.
demetcim masallah canim cilegine, nazar degmesinselam kızlarrrrkaydirigubbakcemile2
inşallah tüm bebişler ve annecikleri iyidirrrrkaydirigubbakcemile5
biz dün doktordaydık çileğim çok iyi maşallah teyzeleri
yine doktor amcası ne kadar uğraşsada yüzünü göstermedi bizeee kordonunu tutumuş yüzüne götürmüş çekmedi bi türlü-tatlicadiarzu-
43 cm 1850 gr olmuş minik çileğim
bu arada bende 2 haftada 3 kilo almışım inanamadım yaaaa:1rolleyes:
o konuda anlaşamıyoruz doktorcumlakaydirigubbakcemile3
ama ben sebebini biliyorum artık yürüyüş yapamıyorum 5 dk yürüsem karnım taşş gibi oluyor ve sanki baskı oluyor aşağıya doğru ve kasıldığını hissediyorum o yüzden yürümüyorum:1closedeyes:
sizler nasılsınız bakalımm selsincim doktora gidecekmişsin güzel haberlerini bekliyoruz çağın beramızınnnnŞeniz
rahatsız olan arkadaşlara şifa diliyorum tüm doktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler
tüm gidip güzel haberlerle dönenlere de koca bi maşallahhhh
ay karen ne diyosun ya, ozaman ben simdiden kendimi hazirlayayim benim bebiste cok gazli olcak ozaman, benim gobek 24 saat acikta geziyo, atletlerin hic biri olmuyo napiimkızlar birde gobeginizin acıkta kalmamasına dikkat etmek gerekiomus annemn dedigine gore..bebek gaZLI ve sıkıntılı olabiliomus..bende hc atlet gymem ve ust kıyafetlerim gobusum buyudukce yukarı kalkıo kızıolar bana ort ort die-tatlicadiarzu-
kızlar bu kullandığımız yağ çözücü çamaşır suyu.....solumak bebeğe zarar verirmi acaba ben çok kullanırım elim deterjandan çıkmaz
eşim çok kızıyor ama kullanmadan olmuyor
Rosemcİm o et ben meselerİ bende de var gÖgsÜmÜn koyu yerİnde Çıktı swethomedede vardı yanlıŞ hatırlamıyorsam
Benim sırtım acaip tuttu ya artık zorlıcak sanırım her geçen beni evde yatıncada ağrıyo :1no2:
İÇİnİ ferah tut canım ya sıkıntı vermİyorsa sorun yokmuŞ bak gİttİĞİnde doktoruna gÖsterİrsİn İÇİn rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?