2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benim evi çok serin hep kalın giyiniyorum

hatta dün kombiyi açtım o kadar yani

ben ne kadar dikkat etsemde üşütüyorum

kızlar bu kullandığımız yağ çözücü çamaşır suyu.....solumak bebeğe zarar verirmi acaba ben çok kullanırım elim deterjandan çıkmaz

eşim çok kızıyor ama kullanmadan olmuyor

ay kızlar herkes burda benim gibi sıcaktan mı yazamıyonuz ben uzanmaya gidiyorum bi tyaraflarım ağrıyor.akşamada dışarda olucam ..öpüldnüz

neslicim çok sağlıklı değil ciğerlerine gidiyo o kimyasallar burnunu kapayarak kullan çok şart olduğunda ben döküp çıkıyorum hemen ordan pek solumamaya çalışıyorum

bu göbekle iş güçte yapmayınca zor vakit geçiyoo tvde aynı şeyler dışarsı sıcak evler boğucu ayy ben baya bi daraldım bugünkaydirigubbakcemile3

herkese günaydın.nasılsınız bugün.biz bugün doktora gidicez.oğluşumu görücez.inşallah iyidir kuşum
selsincim ins guzel haberlerle donersin canim....
günaydın annişler
herkese güzel sağlıklı bi gün olsun inşallah
ben bu sabah fenayım
sabahın 5 inde çıkardım ilk defa şimdide midem fena yanıyo
canim gecmis olsun, ben her sabah en az 2 kere cikariyorum canim, alistim artik:1closedeyes:
merhaba temmuz anneleri ben de temmuz annesi adayıyım 33 haftalık hamileyim buraya yeni üye oldum. inşallah bebeklerimize sağsalim sağlıklı sıhhatli kavuşuruz.
Canim hosgeldin, guzel paylasimlar diliyorum...
demetcim masallah canim cilegine, nazar degmesin

ay karen ne diyosun ya, ozaman ben simdiden kendimi hazirlayayim benim bebiste cok gazli olcak ozaman, benim gobek 24 saat acikta geziyo, atletlerin hic biri olmuyo napiim
kızlar bu kullandığımız yağ çözücü çamaşır suyu.....solumak bebeğe zarar verirmi acaba ben çok kullanırım elim deterjandan çıkmaz

eşim çok kızıyor ama kullanmadan olmuyor

Canim bende zararli diye duymustum, o yuzden ben hep maske takarim deterjanlarla isim oldugunda, bebisimi riske atmak istemem...

BENDE ÇOK SIKILDIM UZANIP DıNLENMEK ıSTıYORUM 1 SAAT KADI GERÇı MESAı BıTıMıNE benneyaptımki

uyuyamıyorum ya ben çıkıyorum dışarı anlaşıldı bize artık bu haftadan sonra ne yatma var ne temizlik artık bi o yana bi bu yana evde durup iş yapıp sakatlık çıkaracağıma kendimi parka falan atayım....

selam kıslar.nasılsınız?
gecmısın hepsını okuyamadım ama herkeste bır uyku sendromu var sanırım.
benımde gün icinde uykum cok gelıyor.mirmirmirmir
bende artık ev işi yapmakta zorlanıyorum hatta yapamıyorum denilebilir.
kimsede yok bana yardım edebilecek.:çok üzgünüm:

bu arada genc kızlıktan bu yana gögsümün altında et beni vardı.
biraz önce farkettim biraz büyümüş gibi.cok korktum.senağlama
netten arastırdım gebelıkte hormonların etkısıyle diyor ama yinede cok korkuyorum.senağlama

Rosemcım o et ben meselerı bende de var gÖgsÜmÜn koyu yerınde Çıktı swethomedede vardı yanlıŞ hatırlamıyorsam

Rosemcİm o et ben meselerİ bende de var gÖgsÜmÜn koyu yerİnde Çıktı swethomedede vardı yanlıŞ hatırlamıyorsam

canım benimki hamile kalmadan öncede vardı.
biraz önce farkettım biraz büyümüş gibi.senağlama
benim gögsümün koyu renginde var o dedıklerınden doktoruma sordum gebelıkte olur demıstı.
ama bu önceden olan neden büyüdü acaba?:çok üzgünüm:

benlerle ilgili birseyler buldum biraz içim rahatladı.:çok üzgünüm:

Gebelikte benler
Gebelikte benler büyümeye, renkte koyulaşmaya eğilimlidirler. Benlerdeki değişiklikler abartılı ise mutlaka doktorunuza gösteriniz. Gebelikte et benleride aynı eğilim içindedirler. Et benleri 1, 3 milimetre çapında deri lezyonlarıdır.Genellikle belirti vermezler. Giysilerin yada takıların tahrişi ile ağrı yapabilirler. Belirti vermedikçe tedavi gerektirmezler

ıÇını ferah tut canım ya sıkıntı vermıyorsa sorun yokmuŞ bak gıttıĞınde doktoruna gÖsterırsın ıÇın rahatlar

Benim sırtım acaip tuttu ya artık zorlıcak sanırım her geçen beni evde yatıncada ağrıyo :1no2:

SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM SENİN KAÇ KİLO ALDIN TOPLAM ÇOK KİLO ALNLARIN SIRT AĞRILARI DAHA ÇOK OLUYOR BENİM 21 OLDU DAHADA YÜKSELİYOR benneyaptımki

İÇİnİ ferah tut canım ya sıkıntı vermİyorsa sorun yokmuŞ bak gİttİĞİnde doktoruna gÖsterİrsİn İÇİn rahatlar

sagol canım destegin icin.
cumartesı kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne dicek.
gebelıkte bütün vucüd dengemız degıstı yahu.:1shok:

Benımde tam anlattıĞın yerde kÜÇÜklÜkten berı et benı var canım
aynı duruyor Şımdılık gerÇı pekte takıp etmıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…