2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar slm bayadır gıremıyordum. nasılsınız ben cok ıyım . doktora gıttım bu hafta . bebek 10 gun gerıden gıdıyordu. o acık kapanmıs 4-5 gune dusmus :)). tatlıların faydası olmus. tabı sutu de cok ıctım

Ooooo stardustcımmm ben daha neler diyorum bıdışımaaaaaa kaydirigubbakcemile3 Topiimmmm, potimmmmmm anlamsız kelimeler kızcagız cıkınca benle babasını ayrı dil konusuyo zannetcek yane o kadar delikafadulden

Geldim sonunda kikolecimmmmm, evde valla hic tv acmayı düşünmüyorum zaten yada en kötü bol bol film alır izlerimmmmalkisalkisalkis

hüzüncüm senin bebeğinle randevun nezaman canım.

aslında gecen hafta cumartesıydı ama esım randevu almayı unutmus benımde pek gıdesım yoktu ısabet oldu bı aksılık cıkmazsa yarın gıdıcem ınsallah canım

hadı gözunaydın canım masallah cok sevındım cokkk:lepi:

annecik gozun aydin.

yaa bugun kk da bir sorun var galiba, sayfa zor geliyor.

ben biraz disari cikayim - alisveris islerim var. gorusuruz sonra!

cok tesekkur ederım kızlar. darısı dıgerlerının basına. sıbel 25 mıydı ona gorunce soylermısınız o da bol bol tatlı yesın faydası oluyo. ama doktoruna sorsun yıne de onun farklı bı durumu olabılır

cok hızlı kılo alıyorlar. kızlar bır sey sorucam. sız demır hapı ıcıyormusunuz. doktorum bana verdı. elevıtte ıcıyorum. elevıtle beraber ıcılebılıyor dımı. yanı ona baslayınca elevıt ı kesmek gerekmıyor. adı gyno ferro sanol galıba

evet canım ben ıcıyorum ama elevıtı bırakalı uzun zaman oldu
ama ıkısı beraber ıcılıyo merak etme elevıtı ıcerken kan hapınıda ıcıyodum ben

selam kızlar,nasılsınız.
size bi sorum olacak.benim bikaç gündür göbeğim aşağı indi gibi.otururken dizlerimin üstüne değiyor.önceden daha yukarıdaydı.sizlerde durum nasıl.arkadaşlar ve annem normal artık son aylara girince aşağı iner dediler ama yine de .....

annecik elevitle demir birlikte içiyorum ben onun yanında daha neler içiyorum neler
ama şöyleki sabah elevit öğlen osteocare akşam gyno ferro sanol içiyorum kaydirigubbakcemile2

aynen canım benımde öyle artık son aylarımız gayet normalkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…