2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

dışarsı çok sıcakk kendimi eve zor attım griş katta komşumu gördüm böyle tansiyonda düştü bi 5 dakika ona attım kendimi su içtim biraz oturdum anca çıktım evimeee-tatlicadiarzu-

canım ben de sabah gyno ferro sanol ve magnezyum diasporal, öğlen elevit, akşam tekrar magnezyum diasporal -tatlicadiarzu-

meraba kızlar ...

annecik gözün aydın darısı sibelle bana inşallah sorunlarımız hallolur...

benim göbekte inmedi kursağımda duruyor

kaslarla ilgiliymiş kasları güçlü olanın daha geç inermiş internetten okuduğuma göre

bugün annem geliyor inşallahhihoyyyt

sadece bir gün kalacak ama olsun

yattım uyumak için kıpır kıpırdı kızım uyutmadı beni göbeğimin içinde dolaştı durdu yatmadan önce meyva yemiştim birazda onunla ilgili heralde kalk hadi uyuma dedi

annecik benim göbeğimde küçük ama benim göbeğim vardı zaten çok hafif değişti geçen gün yengem yok yok sende bebek filan diyor doğmadan inanmam geldi 1 saat karnımı tuttu tekme atsın diye ama tekmelemedide her daika tekmelemiyor çünki genelde kasık bölgemde kıpır kıpır heralde ayakları orda
annecik ben ferlos demir hapı içiyorum elevitti çok oldu drum bıraktıralı coraspin calsiyum ve magnezyum kullanıyorum

gözün aydın canım ardaki farkı kapamışsınız bebeğinede bi maşallah :lepi:

benim bebiş uzun süredir baş aşağı duruyo
anlıyom çünkü ayaklarını sağ kaburgama dayayıp duruyo
resmen dışardanda belli oluyo valla
ama bazen canımı yakıyo işte

sılacım ,inşallah kontrolünüz sorunsuz geçmiştir ve bize güzel haberlerle döneceksin canım..
Yarın 35. haftam oluyo biz çok büyüdük sanırım ayyy heyecanlandım bak gene:1shok:

kocaman size o zaman alkisalkisalkis
benim evde ki pc bozuk ama net var .. 12 hazirandan sonra giremiyeceğim malesef .arasıra ablamdan uğrar bakarım sizlere.

buarada kanım 10,8 e yükselmiş çok sevindim ....ilacların faydası oldu..

canım yaptırın o pc yi madem yaaa , olmasss burda ne güzel paylaımlarda bulunuyoruz , zaten herkes birer ikişer çekild kabuğuna fisfisfis
sevindm canım bak , kan değerin yükselmiş , naaaptıysan ayyyynen devam kaydirigubbakcemile5

Masallah stardust cımmmm gözünüz aydın ikinisinde masallahhhh kısssslarrrr böyle devammmm ha gayrettttt a.s.

maşallah star dust çok sevindim cnm

maşallah canım allah nazarlardan korusun gayet güzel kilosu yerinde böyle devam inşallah

masallah star dust oğluşuna
bak iyice büyümeye kilo almaya basladı
beslenme düzenin işe yaradı:)) bu şekilde devam et

Maşallah canım nazar değmesin bebişine

çok şükür canım allaha şükür zor dönemi atlattınız zamanında gelecek inşallah oğluşun

teşekkür ederim canlarım yaaaa Şeniz :1hug:
uzun zamandır dr.dan böyle keyfifl ayrıldığımı hatırlamıyorum
dün elimde şu katlanır metre , 40 cm.e getirip sabitliyorum ve ikidebir eşime gösterip seviyordum oğlıuşumu " ak bu kadar kocaman oldu benim oğlum " diye diye

o sorun bende de var canım yaa ..midem ağzıma gelp gidiyor , her defasında çıkartamasam da yetiyor o durum -tatlicadiarzu-
dr. emedur verdi , unutuyorum kullanmayı , aslında çekmektense kullanmak lazım gerekli ilaçları ..

dün aksam selsinde dr a gidecekti ne yaptı acaba

inşallah iyi geçmiştir ..
selsinnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
merak ediyoruz siziiiiii

oyyyy maşallah kuzuna canımmm
ayy doğum tarihini de almışsınnnnnn delikafadulden
artık ciddi ciddi şafak sayabiliyorsun sen

canim cok tesekkurler. insallah artik buralardayim.

valla dogru soyluyosun da napalim kacis yok artik cok gec :)))

iyi tarafı zaten bölük pöçük uykuya alışmış olmamız kaydirigubbakcemile3

pufff , hadi yaaa benneyaptımki
o su içememe sendromu bnde de oldu hagget yaa fisfisfis
2-3 hafta öncesinde günde 4-4,5 lt içen ben artık 3 lt felan içiyorum

evet yaaa , ne isimler çıkıyor :))))
ben de hiç aram yok tv yle felan , bir tek derya baykalım vardı , o da örgü mevsimii bitirdi , benim için de bitti gündüz tv faslı kaydirigubbakcemile3

dışarsı çok sıcakk kendimi eve zor attım griş katta komşumu gördüm böyle tansiyonda düştü bi 5 dakika ona attım kendimi su içtim biraz oturdum anca çıktım evimeee-tatlicadiarzu-

sen kaşınıyon diye daha önce demiş miydim ben klava:deli kadın yaaa , otur şu evinde azcık kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım , annen gelmiş ne güzel ...
benim göbüş de yukarda ama benim daha 30+5 , biraz daha gerdeyim ya size göre , belki ondandır :sm_confused:

herkese merhaba kısmetse bende temmuz annesı olucam bır oğlum olucak
sızı uzun zamandır takıp edıyorum ama mısafır olarak hepınızı tanıyorum yani:1hug:

Gözün aydın annecikkk... Bende sabahları antibiyotik, ferro aksamları elevit, antibiyotik, ferro, bi de omega hapı içiyorum cok zor yutuyorum tabi artıkkk mirmirmirmir

Hosgeldin Melodi, allah oglusunu saglıkla kucagınaalmayı nasip etsin sana... Kac haftalıksınnn kac kilo oglusun adı ne olcak eee anlat hadi bilas, hamilelik nası gecti, nası geciyooooo şakkıdı

Hosgeldin Melodi, allah oglusunu saglıkla kucagınaalmayı nasip etsin sana... Kac haftalıksınnn kac kilo oglusun adı ne olcak eee anlat hadi bilas, hamilelik nası gecti, nası geciyooooo şakkıdı

hobulduk zuzum amın canım cok sagol ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alırız bebıslerımızı :1hug:
oğlusumun ısmını tugra olarak dusunuyorum doguma kadar karar degıstırmezsek tabı kaydirigubbakcemile3
kılosunu bılmıyorum doktorum hersey cok guzel dıyınce sorma geregı duymuyorum hamılelık bıras sıkıntılı gecıyo mıde yanmaları var cok bıde bu gunlerde tekrar bulantı basladıfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…