kızlar slm bayadır gıremıyordum. nasılsınız ben cok ıyım . doktora gıttım bu hafta . bebek 10 gun gerıden gıdıyordu. o acık kapanmıs 4-5 gune dusmus :)). tatlıların faydası olmus. tabı sutu de cok ıctım
gunaydın gusel temmuz annelerıı....
bız bugun doktora gıdıyorus.. saat 11de cıkıcaz. ıns gusel haberlerle donerıs... sızden dualarınızı beklıyoruz.. sımdı ben bı dusa gıreyım bısıler atıstırayım cıkmadan yıne ugrarımm.. sıze ıyı muhabbetlerr...
huzuncumm canım gecmıs olsunn. ıns onemlı bısı dııldırr.....
Yarın 35. haftam oluyo biz çok büyüdük sanırım ayyy heyecanlandım bak gene:1shok:
benim evde ki pc bozuk ama net var .. 12 hazirandan sonra giremiyeceğim malesef .arasıra ablamdan uğrar bakarım sizlere.
buarada kanım 10,8 e yükselmiş çok sevindim ....ilacların faydası oldu..
Masallah stardust cımmmm gözünüz aydın ikinisinde masallahhhh kısssslarrrr böyle devammmm ha gayrettttta.s.
maşallah star dust çok sevindim cnm
merhaba hanımlar.
gecmısın hepsıne bakamadım.
star dustcum güzel haberlerle dönmüşün cok sevındım canım.
insallah hep böyle devam eder.
bizimde yarın kontrolumüz var.ordan yolculuga cıkmamız gerekiyor pzar günü sınavım var.gamyoncuiremsu
dün karnım agrımıstı cok tedirgin oldum ama bugün birseycıkler yok cok sükür.
aylardır sınava hazırlanıyorum tam sınava 2 gün kala dogum mu olacak yoksa diye oyle tedirgin oldumkı.:1shok:
dualarınızı eksik etmeyin ne olur sınavım icin.:Saruboceq:
hayırlsıyla birseycıkler olmadan şu sınavı verip gelem.
zaten dogum cantamıda yanımda götürcem..kaydirigubbakcemile3
stardust maşallah aras paşaya güsel haberlerle gelmişsin bu şekilde devam tatlım daha da toplasın inş.
hürrem bende normal çok istiyorum inş. nasip olur canımcım ikimizede
sweat aramızda bi gün var canımcım sende normal düşünüyon ne güsel inş. nasip olur canımcım iznede aynı zamanda çıkıcaz galiba haziran 12 benim canımcım
maşallah canım allah nazarlardan korusun gayet güzel kilosu yerinde böyle devam inşallah
masallah star dust oğluşuna
bak iyice büyümeye kilo almaya basladı
beslenme düzenin işe yaradı:)) bu şekilde devam et
Maşallah canım nazar değmesin bebişine
çok şükür canım allaha şükür zor dönemi atlattınız zamanında gelecek inşallah oğluşun
slm arkadaşlar nasılsınız inşallah dün doktora gidenler iyi haberlerle dönmüşlerdir
ben bu sabahta çıkardım yaaaa devam edecekmi bu böle yaaa
bide bu sabah kızımı dişçiye kontrole götürdüm anca geldim bu sabah yatmadım am ileri saatler için bi söz veremem
az bi göz atıp geliyorum
dün aksam selsinde dr a gidecekti ne yaptı acaba
kızlar selam bende dün itibariyle izin raporumu aldım evde olmak güzel dinlene dinlene birşeyler yaparım artık zamanla yarışmayacağım.dün dr la kızıma baktık yine çok şükür her şey yolunda kilosuda 2260 olmuş şaşırdım 1 haftada böyle almasına ma bu ayda çok alırlar dedi dr um. artık içim okonudada rahat 15 gün sonra nst ye girecekmişim bakalım hayırlısı sezeryan 1 temmuz ama istersen 3 temmuza uzatırız dedi bakalım neler olacak temmuz herkes için çok heyecenlı geçecek eminim.
canim cok tesekkurler. insallah artik buralardayim.
valla dogru soyluyosun da napalim kacis yok artik cok gec :)))
malesef olusturuyormus canım bunu bızat doktorum söyledı
dıkkat etmelısın dedı cok fazla degıl ama suyun bırazcık fazla ılerıde erken dogum ihtimali söz konusu olabılır dedi :CüvCüv:
hatta ben cok su ıcıyodum korkudan onu bıle kestım bı ara suyum dahada cogalır dıyekaydirigubbakcemile3
cunku bazı doktorlar suyu az olanlara suyu fazla tuketmelerını söyluyomus
Ooooo stardustcımmm ben daha neler diyorum bıdışımaaaaaa kaydirigubbakcemile3 Topiimmmm, potimmmmmm anlamsız kelimeler kızcagız cıkınca benle babasını ayrı dil konusuyo zannetcek yane o kadar delikafadulden
Geldim sonunda kikolecimmmmm, evde valla hic tv acmayı düşünmüyorum zaten yada en kötü bol bol film alır izlerimmmmalkisalkisalkis
dışarsı çok sıcakk kendimi eve zor attım griş katta komşumu gördüm böyle tansiyonda düştü bi 5 dakika ona attım kendimi su içtim biraz oturdum anca çıktım evimeee-tatlicadiarzu-
meraba kızlar ...
annecik gözün aydın darısı sibelle bana inşallah sorunlarımız hallolur...
benim göbekte inmedi kursağımda duruyor
kaslarla ilgiliymiş kasları güçlü olanın daha geç inermiş internetten okuduğuma göre
bugün annem geliyor inşallahhihoyyyt
sadece bir gün kalacak ama olsun
Hosgeldin Melodi, allah oglusunu saglıkla kucagınaalmayı nasip etsin sana... Kac haftalıksınnn kac kilo oglusun adı ne olcak eee anlat hadi bilas, hamilelik nası gecti, nası geciyooooo şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?