2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

herkese merhaba kısmetse bende temmuz annesı olucam bır oğlum olucak
sızı uzun zamandır takıp edıyorum ama mısafır olarak hepınızı tanıyorum yani:1hug:

hoşgeldin canım
az bi zamanımız kaldı ama bebişler gelincede devam edicez zaten
eh artık sende misafir değilsin güzel paylaşımlar inşallah
inşallah sende oğluşunu sağlıklı ve zamanında kollarına alırsın

hosbulduk canım ınsallah saglıkla gelır bebısler :1hug:

selam kızlar,umarım iyisinizdir.
arkadaşlar ben kızıma isim koyma işini beceremiycem lütfen yardımcı olun.
2 isim söyliycem birini seçin nolur.
beril: zümrüt değerli taş demek
ceren: ceylan yavrusu,ceylan gözlü

arkadaslar beyaz melek vardı uzun zamandır yazmıyo sanırım merak ettım ben sureklı takıp ettıgım ıcın hepınızı tanıyo gıbıyım kaydirigubbakcemile3

ben ceren dıyorum demresu adıyla yasasın mınık melegın ınsallah:1hug:

Bende Beril diyorum, demresu kendisi zaten zmrüt kadar değerli en az onun kadarda göz alıcı ve güsel olsun insallah canımmm :1hug:

kesinlikle ceren
melodicim meleğin annesi geldiydi gezer tozarlar azcık işlerini halleder ondan giremiyodur bi sorun olsa arada yazardı yada biine msj atardı

Melodi artık sende son 5 haftaya girmişsinnnn olcak artık ufak tefekkk sıkıntılarrr ama cok sükür hepimiz bomba gibiyis ki suan rahatlıkla karsılıklı yazısıyorussss, paylaşıyorusss, allahım ne dertler sıkıntılar var cok sükür bize simdiye dek cok fazla göstermedi bundan sorada göstermesin insallahhh :Saruboceq:

ya arkadaşlar ceren ismi güzel di mi ya ben öğretmen olunca her isimden de öğrencim olunca isim düşününce direk öğrencim aklıma geliyo etkileniyorum,ceren adlı öğrencim okul birincisi mesela ondan mı güzel geliyo acep?

evet zuzum cok sukur artık sonlara geldık ınsallah saglıkla kavusuruz bebıslerımıze:Saruboceq:

ya aslında evet insan etkileniyo
bende mesela ilk kızımı zühre yapacaktım son anda annem irem dedi ama benim bi müşterim vardı çok gıcık oluyodum ona çok soğuk geldiydi bana ama sonradan baktım hakkaten anlamlı ve çok kibar bi isim vede irem oldu
artı kızımda hiç gıcık değilkaydirigubbakcemile3

eşim iremde istedi aslında benim bir arkadaşın kızının ismi irem,acaip itici bir kız ondan vazgeçtim valla ama anlamı gerçekten çok güzel.senin kızınla tanışsaydım irem koymak isteyeceğime eminim ama.

ya kızlar bana biraz yardımcı olurmusunuz
şimdi ben bi dolap çizdim eşime dedim bunu yaptırtabilirmisin diye
oda ölçülerini ver hallederim dedi
ama orasında takıldım kaldım şimdi
elinizde gardroplar ortalama derinlik- en-boy nekadar acaba bana azcık bi fikir verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…