eşim iremde istedi aslında benim bir arkadaşın kızının ismi irem,acaip itici bir kız ondan vazgeçtim valla ama anlamı gerçekten çok güzel.senin kızınla tanışsaydım irem koymak isteyeceğime eminim ama.
Herkese merhaba,nasılsınız inşallah kaydirigubbakcemile3
Çoğunuz bugün haftasonuna girdiği için bugünden yazmak istedim.Benim yarın işyerinde son günüm artık izne ayrılıyorummmmmmmm kaydirigubbakcemile2.İnanamıyorum bugünlerin geldiğine.
Evde netim yok ama ara ara girmeye çalışıp haberlerinizi almak isterim.Hepinizin yeri ayrı,hepinizi çok sevdim ben aile gibi olduk burda biçok şeyi burdan öğrendim ve kendim yaşayınca paniklemedim o yüzden hepinize teşekkür ederim.Veda gibi olmasın ya sevmem vedaları hem belki evede net alırız o zaman yine sürekli burda olurum okumakla kalmam ama çenem düşer :)
Hepiniz kendinize iyi bakın birinizden en azından cep tel. alıp verirsem haberleşmiş oluruz,kuzucuklarada iyi bakın bakalım kimlerden haberler gelecek önce.Hepinizi öpüyorum:1hug:
herkese merhaba kısmetse bende temmuz annesı olucam bır oğlum olucak
sızı uzun zamandır takıp edıyorum ama mısafır olarak hepınızı tanıyorum yani:1hug:
selam kızlar,umarım iyisinizdir.
arkadaşlar ben kızıma isim koyma işini beceremiycem lütfen yardımcı olun.
2 isim söyliycem birini seçin nolur.
beril: zümrüt değerli taş demek
ceren: ceylan yavrusu,ceylan gözlü
bıs geldık doktordann...mirmirmirmir bebegımızın gelısımı yıne 10 gun ılerdee. kılomuz 2000gr boyumuz 43 cm olmuss.. sut takvıyemız ıse yaramıs kızım uzamıss bayaa..kaydirigubbakcemile2
ama malsef servısk yeterınce uzamamıs. 22 olmus dedı.yeterınce yatmıyosun sanırım dedı. kızdı bırazzbenneyaptımki kafamıs hala aynı yerde durmakta malesef. ve durursa kızım normal vaktıne kadar dogum tarıhımız 20 temmuz.. 30 temmuzdu oldu 20 temmuz...fisfisfis
bende hala isim düşünüyorum, 7. aya kadar erkek dedi doktor isim hazırdı şimdi kıza dönünce kalakaldım. Aklımda duru,naz yada nazlı var
Herkese merhaba,nasılsınız inşallah kaydirigubbakcemile3
Çoğunuz bugün haftasonuna girdiği için bugünden yazmak istedim.Benim yarın işyerinde son günüm artık izne ayrılıyorummmmmmmm kaydirigubbakcemile2.İnanamıyorum bugünlerin geldiğine.
Evde netim yok ama ara ara girmeye çalışıp haberlerinizi almak isterim.Hepinizin yeri ayrı,hepinizi çok sevdim ben aile gibi olduk burda biçok şeyi burdan öğrendim ve kendim yaşayınca paniklemedim o yüzden hepinize teşekkür ederim.Veda gibi olmasın ya sevmem vedaları hem belki evede net alırız o zaman yine sürekli burda olurum okumakla kalmam ama çenem düşer :)
Hepiniz kendinize iyi bakın birinizden en azından cep tel. alıp verirsem haberleşmiş oluruz,kuzucuklarada iyi bakın bakalım kimlerden haberler gelecek önce.Hepinizi öpüyorum:1hug:
Canim bence Naz yerimseniben
Duru o kadar cok varki :-/
bıs geldık doktordann...mirmirmirmir bebegımızın gelısımı yıne 10 gun ılerdee. kılomuz 2000gr boyumuz 43 cm olmuss.. sut takvıyemız ıse yaramıs kızım uzamıss bayaa..kaydirigubbakcemile2
ama malsef servısk yeterınce uzamamıs. 22 olmus dedı.yeterınce yatmıyosun sanırım dedı. kızdı bırazzbenneyaptımki kafamıs hala aynı yerde durmakta malesef. ve durursa kızım normal vaktıne kadar dogum tarıhımız 20 temmuz.. 30 temmuzdu oldu 20 temmuz...fisfisfis
herkese merhaba kısmetse bende temmuz annesı olucam bır oğlum olucak
sızı uzun zamandır takıp edıyorum ama mısafır olarak hepınızı tanıyorum yani:1hug:
swethome canım burada bir arkadaş yazmıştı doğum hikayelerinde yazı okudum etkilendim diye bende hemen okudum pcyi hemen kapattım okadar üzüldümki
maddgirl canım bende kızımın adını naz koyacağım eşim nazlı kızım diye seveceğim diyor
annecik nehir çok güzel bir isim ben hatta bir ara kararsız kalmıştım nehirmi nazmı diye
demresu bende beril diyorum
ne güzel bu hamilelik annem ile kayınvalidem halılarımı yıkıyorlar ben oturuyorum hayatımda böyle bişey yaşamamıştım çok güzelmiş nerde iş ben ordaydım temizlikçiler gibi hastane çantamızıda hazırladık bugün epeyce rahatladım kalkayım çaylarını vereyim ayıp olmasın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?