2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Herkese merhaba,nasılsınız inşallah kaydirigubbakcemile3
Çoğunuz bugün haftasonuna girdiği için bugünden yazmak istedim.Benim yarın işyerinde son günüm artık izne ayrılıyorummmmmmmm kaydirigubbakcemile2.İnanamıyorum bugünlerin geldiğine.
Evde netim yok ama ara ara girmeye çalışıp haberlerinizi almak isterim.Hepinizin yeri ayrı,hepinizi çok sevdim ben aile gibi olduk burda biçok şeyi burdan öğrendim ve kendim yaşayınca paniklemedim o yüzden hepinize teşekkür ederim.Veda gibi olmasın ya sevmem vedaları hem belki evede net alırız o zaman yine sürekli burda olurum okumakla kalmam ama çenem düşer :)
Hepiniz kendinize iyi bakın birinizden en azından cep tel. alıp verirsem haberleşmiş oluruz,kuzucuklarada iyi bakın bakalım kimlerden haberler gelecek önce.Hepinizi öpüyorum:1hug:

bende hala isim düşünüyorum, 7. aya kadar erkek dedi doktor isim hazırdı şimdi kıza dönünce kalakaldım. Aklımda duru,naz yada nazlı var

sendemi bürütüs:çok üzgünüm:
ya inşallah neti bağlatırsınız hem sadece gebelik değil bebişlerimizinde paylaşımları olacak arada sende gir bilgilendir canım bizi
şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
sağ sağlim bebişine kavuşursunuz inşallah
bu arda telefon işlerine dilara bakıyo canım onlan haberleşirsiniz

eriyorum,eriyorum,eeerrriiyyoorruuummm -tatlicadiarzu-
ay kızlar öf geçmişi okuyorum kafam basmıyor ,okuduğumu anlamıyorum halim yok çok sıcak ve kalçam çok ağrıyorrr...öff öffffff-tatlicadiarzu-

benim sayfa açıkta arada gelip bakıyorum bende azcık işlere daldım ya yorulunca dinlenmeye geçiyom onuda pc başında hallediyom işte

herkese merhaba kısmetse bende temmuz annesı olucam bır oğlum olucak
sızı uzun zamandır takıp edıyorum ama mısafır olarak hepınızı tanıyorum yani:1hug:

Aramiza hosgeldin canim, keyifli paypasimlar ve bol katilimlar diliyoruz.
Bundan sonra hep bu adrestesin ,ok

çiçeks demek gidiyor gibi bir şey oldun ama fırsat bulduğund ayazarısn eminim bir arkadaş yada akrabandan felan.
inşallah hayrılı şekilde kuzucuğunu kucağına alırısn.
iznin hayırlı uğurlu olsun.
ben de 2 hafta sonra çıkacğaım kısmetse
evde net var ama fırst olur mu onu bilmem.
artık bilgissayar başında oturmak çok yoruyor iş diye dayanıyorum
evde bir ce der kaçarmıyız onu d abilmiyorum tabi.:)))senş çok öptüm canım
allaha emanet ol

bıs geldık doktordann...mirmirmirmir bebegımızın gelısımı yıne 10 gun ılerdee. kılomuz 2000gr boyumuz 43 cm olmuss.. sut takvıyemız ıse yaramıs kızım uzamıss bayaa..kaydirigubbakcemile2

ama malsef servısk yeterınce uzamamıs. 22 olmus dedı.yeterınce yatmıyosun sanırım dedı. kızdı bırazzbenneyaptımki kafamıs hala aynı yerde durmakta malesef. ve durursa kızım normal vaktıne kadar dogum tarıhımız 20 temmuz.. 30 temmuzdu oldu 20 temmuz...fisfisfis

Ben Beril diyorum canim yerimseniben
hihoyyyt

hoşgeldiniz canım
bunada şükür
inşallah biraz daha sabreder kızın 10 gün önce 10 gün sonra farketmez yeterki sağlıklı gelsin:lepi:

swethome canım burada bir arkadaş yazmıştı doğum hikayelerinde yazı okudum etkilendim diye bende hemen okudum pcyi hemen kapattım okadar üzüldümki
maddgirl canım bende kızımın adını naz koyacağım eşim nazlı kızım diye seveceğim diyor
annecik nehir çok güzel bir isim ben hatta bir ara kararsız kalmıştım nehirmi nazmı diye
demresu bende beril diyorum
ne güzel bu hamilelik annem ile kayınvalidem halılarımı yıkıyorlar ben oturuyorum hayatımda böyle bişey yaşamamıştım çok güzelmiş nerde iş ben ordaydım temizlikçiler gibi hastane çantamızıda hazırladık bugün epeyce rahatladım kalkayım çaylarını vereyim ayıp olmasın artık

Cicekscim bence de eve internet baglatin yerimseniben
Hem dogumdan sonra yine buradayizzzzzz hihoyyyt

maşallah canım bebişinee olsun tatlım hemen moralini bozma sen fırsat buldukça yat dinlen böyle atlatıcan sağlıkla gelsinn prenses:1hug:

bende naz diye düşünüyorum ,eşimide kandırmaya çalışıyorum nazlı kızım diye seversin diye ama inatla hayır diyo. adı naz olmasa da nazlı kızı olurmuşşş :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…