Bende Beril diyorum, demresu kendisi zaten zmrüt kadar değerli en az onun kadarda göz alıcı ve güsel olsun insallah canımmm :1hug:
Herkese merhaba,nasılsınız inşallah kaydirigubbakcemile3
Çoğunuz bugün haftasonuna girdiği için bugünden yazmak istedim.Benim yarın işyerinde son günüm artık izne ayrılıyorummmmmmmm kaydirigubbakcemile2.İnanamıyorum bugünlerin geldiğine.
Evde netim yok ama ara ara girmeye çalışıp haberlerinizi almak isterim.Hepinizin yeri ayrı,hepinizi çok sevdim ben aile gibi olduk burda biçok şeyi burdan öğrendim ve kendim yaşayınca paniklemedim o yüzden hepinize teşekkür ederim.Veda gibi olmasın ya sevmem vedaları hem belki evede net alırız o zaman yine sürekli burda olurum okumakla kalmam ama çenem düşer :)
Hepiniz kendinize iyi bakın birinizden en azından cep tel. alıp verirsem haberleşmiş oluruz,kuzucuklarada iyi bakın bakalım kimlerden haberler gelecek önce.Hepinizi öpüyorum:1hug:
bende naz diye düşünüyorum ,eşimide kandırmaya çalışıyorum nazlı kızım diye seversin diye ama inatla hayır diyo. adı naz olmasa da nazlı kızı olurmuşşş :1closedeyes:
bıs geldık doktordann...mirmirmirmir bebegımızın gelısımı yıne 10 gun ılerdee. kılomuz 2000gr boyumuz 43 cm olmuss.. sut takvıyemız ıse yaramıs kızım uzamıss bayaa..kaydirigubbakcemile2
ama malsef servısk yeterınce uzamamıs. 22 olmus dedı.yeterınce yatmıyosun sanırım dedı. kızdı bırazzbenneyaptımki kafamıs hala aynı yerde durmakta malesef. ve durursa kızım normal vaktıne kadar dogum tarıhımız 20 temmuz.. 30 temmuzdu oldu 20 temmuz...fisfisfis
hoşgeldiniz canım
bunada şükür
inşallah biraz daha sabreder kızın 10 gün önce 10 gün sonra farketmez yeterki sağlıklı gelsin:lepi:
maşallah canım bebişinee olsun tatlım hemen moralini bozma sen fırsat buldukça yat dinlen böyle atlatıcan sağlıkla gelsinn prenses:1hug:
Canim bak ne guzel haberlerle donmussun,niye uzuluyodun ki bu kadar??
Benim hafizamda senin bebiein gelisimi geride diye kalmis,bak ne guzel 10 gun de ileriymis ustelik.
Tek derdin yatmak olsun,yada yatmayka gececek derdin olsun,neler neler yasiyor ve okuyoruz burada biliyorsun.
Bak hem yatinca o serviks boynuj uzadigina bizzat sahit olacaksin.
Canli ornekler ben ve comebaby mesela
Comebabynin 15 mm olan serviks 2 gun onceki olcumde 25 mm olmus.
Benim 28 mmolan serviks dunku olcumde 40 mm di.
Ama ikimiz de neredeyse hic kalkmamacasina yatiyoruz. Sen de biraz yatarak istirahat etmeye ozen goster canim,ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?