2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım ne vedası haberleşcez öyle hemen gitmek varmı:) tuttururusun eşine benim canım sıkılıyo eve net bağlatırsın bi bahaneler bul en iyisi:) hakkında hayırlısı olsun tatlım görüşcez yine arada gir haberimiz olsun dimi canım bide ben doğurdum geldim demededelikafadulden

bende naz diye düşünüyorum ,eşimide kandırmaya çalışıyorum nazlı kızım diye seversin diye ama inatla hayır diyo. adı naz olmasa da nazlı kızı olurmuşşş :1closedeyes:

ben senelerdir naz ismini çok seviyordum eşimede söyledim çok kaptırdı kendini naz kızım nazlı kızım diye sürekli seviyor nazlı diyor hatta bende olmaz sadece naz diyorum oda olsun ben nazlı kızım diye seveceğim diyorhihoyyyt

Canim bak ne guzel haberlerle donmussun,niye uzuluyodun ki bu kadar??
Benim hafizamda senin bebiein gelisimi geride diye kalmis,bak ne guzel 10 gun de ileriymis ustelik.
Tek derdin yatmak olsun,yada yatmayka gececek derdin olsun,neler neler yasiyor ve okuyoruz burada biliyorsun.
Bak hem yatinca o serviks boynuj uzadigina bizzat sahit olacaksin.
Canli ornekler ben ve comebaby mesela
Comebabynin 15 mm olan serviks 2 gun onceki olcumde 25 mm olmus.
Benim 28 mmolan serviks dunku olcumde 40 mm di.
Ama ikimiz de neredeyse hic kalkmamacasina yatiyoruz. Sen de biraz yatarak istirahat etmeye ozen goster canim,ok

Cgulistan gelmissssssssss
Nerdeydin canim sen
Bugun yazicaktim gelmeseydin
Hissettin galiba yerimseniben

ben geldım yıne uyku modundayım ama uyuyamıyorum
yemek bıle yapamadım esım aradı az önce canı bıseyler cekmıs onları hazırla dedı
nası yapıcam hıc bılmıyorum yerımden kalkamıyorum bı turlu üffff

hoşgeldiniz canım
bunada şükür
inşallah biraz daha sabreder kızın 10 gün önce 10 gün sonra farketmez yeterki sağlıklı gelsin:lepi:

maşallah canım bebişinee olsun tatlım hemen moralini bozma sen fırsat buldukça yat dinlen böyle atlatıcan sağlıkla gelsinn prenses:1hug:

kıslar cok sagolun destegınız ıcın.. dualarınızdan eksık etmeyın..
stardustcımm bızde gelısım gerılıgı yoktu en basından berı onde gıdıyoduk zaten. hatta su an erken dogum rıskı yasamamdakı nedenlerden bırı de buymus. bebegın onden gıtmesı.. ama servıskı yatmama ragmen uzatamamısımm 16.5 tu 5 gun sora ancak 22 olmus.. ıns benımkıde sızınkıler gıbı duselırr..

demresu canım bencede beril ismi daha güzel. ceren çok fazla duyuyorm ben kızlarımız nadir olmalı.benim kızımın adıda allah kısmet ederse ada olcak.not:ıssız adamdan önce koymuştuk herkes bunu bana soruyorda.

Selam kızlar burayı yeni buldum :) bende temmuz annesi olucam inşallah.. şuan 32+3 üm
az kaldı yani Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın benimde kızım olucak ismini Ece düşünüyorum
herkese sevgiler...
ayrıca bende gebelik şekeri çıktı diyetteyim 35 gündür arada degerlerim yükseliyo canım sıkılıyo
birde istediğim hiçbirşeyi yiyemiyorum

hoşgeldin adescik çok geçmiş olsun az kalmış bebeğin gelene kadar sabret daha sonra geçiyor zaten.benim bir arkadaşımda bebeğine ece ismini koydu çok tatlıydı bebiş.güzel isim yani

annecik zaten burada birçoğumuz sürekli 4d deye giriyoruz sen meraklanma bebişimin çok tatlı fotoları var renkli

hoşbulduk sibel 07 evet az kaldı sabretmeye çalışıyorum.ısmi beyenmene sevindim dikkat ettim bütün eceler maşallah çok güzel

cok bı bılgım yok ısın acıgı. rahım agzı uzunlugu servısk uzunlugu. kısaldıkca dogumun yaklastıgını ısaret edıyo. 15mm den asagısı bnm haftalarımda bayaca rıskı ısaret edıyomus. bıldıklerım bunlar kıslar..

herkese merhaba kızlar.bugün katılım varmış bayağı.ben bugün giremedim.işten çıkarıldığım içi filan şu işsizlik sigortası ile uğraşıyorum.neyse hallettim çk şükür.sonra oğlumun eşyalarına ütüledi ananesi dolabına yerleştirdik öyle zaman geçti hiç anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…