2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bu ürün hakkında yorumlarınız ve alternatif diğer ürünler hakkında bilgilerinizi istiyorum
ürün güzel ben doğum yapan arkadaşıma hediye almıştım hala kullanıyor çantasını çok sağlam çıktı ürürnleride güzel.zaten marka yani sayılı 4 marka var bu 4 de iyi güzel birini seç ve onun ürürnleri al ...temizlik kozmatik ürünü soruyorsan,eminönünde havuzluhan var orda bebekle ilgili tüm aradığın herşeyi bulabilirsin istanbuldaysan eğer...internetten de o koyduğun siteden de alışveriş yapabilirsin ben o 2 büyük alışveriş sitesinden de alışveriş yaptım memnunum....alacaklarının listesini yap aldığını çiz ben öyle yaptıminsan eksiklerini görüyor...resimlerini de çek bizde görelim neler almışsınopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 selam beyazım meleğim bende merak ettim bu kız nerelerde demiştim iyi yapmışsın tatlım öykümüzün iyi olmasına sevindim hadi bakalım az kaldı yaaaa ölçem heycandan :CüvCüv:

bu arada bugün benim ipeğim çok zorluyor kızlar ya sabahtanberi karnım 5- 6 kez kasıldı ve aşağıya indi iyice görenler çok şaşırıyor karnımın alt kısmı çok acıyor...hep hafta sonları oluyor zaten böyle yalvarıyoruz ya hafta sonu gelme diye ondan yapıyor zilli lülülülülülü

bu gün pazar herkez dışarıdadır
ben annemden yeni geldim
ama birazdan çıkarız eşimle gezmeye hava serinlesin diye bekliyoruz
herkez iyi umarım
benim de pek eksiğim kalmadı herşeyim tam sayılır...
5 hafta sonra 07.07.2009 da kavuşuyoruz inşallah kızımla

selam huri,,,benimde hergün 5-6 sefer kasılmam oluyo
dr a söyledim o da normal bu kasılmalar dedi
düzensiz ve günde 5-6 yı geçmeyen kasılmalar normal dedi bu aydan sonra
ama düzenli aralıklarla olursa kasılman kontrol edilmeliymiş

33 . haftayı da tamamlamısım masallah cok mutluyum kaldı 6hafta

kımse yok muuuuuuuuuuuuu

ben burdayım sabah 11:30 da eve geldim sınavdan bi vurdum kafayı 4 de kalkmışım süper oldum karnımı doyurdum şimdi eşimle pazara çıkacaktık ama akrnım çok zorluyor bugün hiç iyi değilim o tek gidecek pazara şu gebelik korsesini aclen bulmam lazım yaaaa:uhm::çok üzgünüm:kafamçokkarıştı:bbo:

diloşlum maşallah sende eylülümüzün ve kendinin tüm eksiklerini tamamlamışsın
maşallah sağlıkla gelsin bebişim

hepiniz kendinize çok çok çooooooook dikkat edin artık son ayımız sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz....

bende hasta bezı alıcam almıcam demıstım ama dun dogum yapan bayanın esınden ıstemısler esım öyle söyledı :CüvCüv:

kızlar ben kaçıyorum biraz yatıp uzanmam lazım dinlenmeliyim erken kalkmak yollara düşmek birde sınav biraz ağar geldi bugün bana...by.

bızımde mutfak ıcın alısverıse cıkmamız gerek ama gözum hıc kesmıyo dun cokc yoruldum galıba bugun ölü gibiyim resmenmafoldumben

bugun esımle mangala gıdıcektık 1 haftadır plan yapıyoduk ama ıstanbulda hava malum kapalı ve rüzgarlı bütün planımız iptal oldu cok üzüldümmafoldumben

selam herkese iyi hafta sonları bi saatimiz bi saatimize uymuyo artık iyice ağırlaştım kasılmalarım arttı sırt ve kasık ağrılarım oluyo hiç iş falan yapamıyorum kızlar gezmek bile gözümü korkutuyo valla fırsatınız ve haliniz varsa bol bol gezinn :) öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

Kizlar selam,

2 aydir banli idim. Inanin yazsam neden ceza aldigimi ve karsimdaki kisiye neler neler yazdigi halde ceza verilmedigini, akliniz sasar inanin. O yuzden tadim tuzum kacti. Bu sitede cok guzel arkadasliklar edindim. Ama cidden sitenin cok adaletsiz yonetildiginiz ve tadi tuzu kalmadigini dusunuyorum. Siteden ayrilmayacagim ama eskisi kadar aktif olmayi da dusunmuyorum.

Her neyse hamilelikleriniz nasil gidiyor? Bu 2 ay zarfinda bir iki kez disinda okuma sansim olmadi. Girmek istemedim pek. Umarim herkesin bebisleri iyidir. biraktigim gibidir.

Dilaracim esin is bulmus cok sevindim. Bir gun okudum, o gun de bu haber vardi, cok sevindim.

Her neyse, safak 58. 2 aydan az kaldi bizim de. kizim yaramazlik yapmiyor. yani yapmiyordur insallah. en son 22. haftada ultrasona girmistim. haftaya pazartesi bir ultrasonum daha var.

hepinizi cok opuyorum. gorusuruz.

canımm kibelecim hoş geldinn çok özledim seni allah razı olsun tatlım eşim iş buldu çok şükürr yoluna giriyo herşeyy nasıl özledik seni vallahii aklımız sende bi haber alamıyoruz iyi olmana sevindimm kızınada maşallahh büyümüştürr artık zaman daralıyoo heyecan artıyo boş ver tatlım sen başka topiklere gitme bizim topikten başka bir yerede yazılar yazmaa biz muhabbetimize bebişlerimizle ilgili konulara devam edelimmm Şeniz

aramıza tekrar HOSGELDIN canımm...a.s.:1hug:

haklısın canım artık gezmek bize göre değil adımlarımız kaplubağ gibi yolda yürümeye üşeniyorum resmen en fazla yarım saat yürüyebiliyorum daha fazla yürümeye kalkarsam artık heryerim ağrıyoo kasılıp kalıyorum uykularım kaçıyoo

teşekkürler dilara ancak göğüs pompası herkes için gerekli mi? alıyım mı ne dersin?

slm kızlar nasılısnz?
bır saattır karnım sankı yırtılacakmıs gıbı o kadar hareket edıyorkı bebişko durmadan ya hep temmuzdan once olcakmıs gıbı gelıyor bana?suan bıle nasıl kımıldıyor kalp atsı bıle o kadar belırgın kı noldu acaba?yorgun da deılım hıcbısey yapmadım bgn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…