ürün güzel ben doğum yapan arkadaşıma hediye almıştım hala kullanıyor çantasını çok sağlam çıktı ürürnleride güzel.zaten marka yani sayılı 4 marka var bu 4 de iyi güzel birini seç ve onun ürürnleri al ...temizlik kozmatik ürünü soruyorsan,eminönünde havuzluhan var orda bebekle ilgili tüm aradığın herşeyi bulabilirsin istanbuldaysan eğer...internetten de o koyduğun siteden de alışveriş yapabilirsin ben o 2 büyük alışveriş sitesinden de alışveriş yaptım memnunum....alacaklarının listesini yap aldığını çiz ben öyle yaptıminsan eksiklerini görüyor...resimlerini de çek bizde görelim neler almışsınopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3bu ürün hakkında yorumlarınız ve alternatif diğer ürünler hakkında bilgilerinizi istiyorum
selam beyazım meleğim bende merak ettim bu kız nerelerde demiştim iyi yapmışsın tatlım öykümüzün iyi olmasına sevindim hadi bakalım az kaldı yaaaa ölçem heycandan :CüvCüv:selammmm dünyanın tatlı annişleriii
3-4 gündür yoktum evde annemde kaldık bir süre keyfim iyiydi biraz dinlendim orda tatil gibi geldi....,
çarşamba kontrolüm vardı öykü maşallah iyiyidi kuzum...
1.950 gram olmuştu maşallah yavrum...
kordon da boynuna yakın değildi herşey yolunda şimdilik
sizler nasılsınız bakalım
33 . haftayı da tamamlamısım masallah cok mutluyum kaldı 6hafta
kımse yok muuuuuuuuuuuuu
bende dışarı çıktım son hazırlıkları tamamladımm cicconon pudrasını pişik keremini şampuanını yağını mendilini aldım bide normal bi göğüs pompası aldım markası bebedor onlarda çok işe yarıyo aklınızda bulunsun bide ne olur ne olmaz kızımda 3 gün süt gelmemişti bi kutu aptamil 1 mama aldım bulunsun kuzucuğum aç kalmasınn:asigim: artık eksiğim yok
ben burdayım sabah 11:30 da eve geldim sınavdan bi vurdum kafayı 4 de kalkmışım süper oldum karnımı doyurdum şimdi eşimle pazara çıkacaktık ama akrnım çok zorluyor bugün hiç iyi değilim o tek gidecek pazara şu gebelik korsesini aclen bulmam lazım yaaaa:uhm::çok üzgünüm:kafamçokkarıştı:bbo:
Kizlar selam,
2 aydir banli idim. Inanin yazsam neden ceza aldigimi ve karsimdaki kisiye neler neler yazdigi halde ceza verilmedigini, akliniz sasar inanin. O yuzden tadim tuzum kacti. Bu sitede cok guzel arkadasliklar edindim. Ama cidden sitenin cok adaletsiz yonetildiginiz ve tadi tuzu kalmadigini dusunuyorum. Siteden ayrilmayacagim ama eskisi kadar aktif olmayi da dusunmuyorum.
Her neyse hamilelikleriniz nasil gidiyor? Bu 2 ay zarfinda bir iki kez disinda okuma sansim olmadi. Girmek istemedim pek. Umarim herkesin bebisleri iyidir. biraktigim gibidir.
Dilaracim esin is bulmus cok sevindim. Bir gun okudum, o gun de bu haber vardi, cok sevindim.
Her neyse, safak 58. 2 aydan az kaldi bizim de. kizim yaramazlik yapmiyor. yani yapmiyordur insallah. en son 22. haftada ultrasona girmistim. haftaya pazartesi bir ultrasonum daha var.
hepinizi cok opuyorum. gorusuruz.
Kizlar selam,
2 aydir banli idim. Inanin yazsam neden ceza aldigimi ve karsimdaki kisiye neler neler yazdigi halde ceza verilmedigini, akliniz sasar inanin. O yuzden tadim tuzum kacti. Bu sitede cok guzel arkadasliklar edindim. Ama cidden sitenin cok adaletsiz yonetildiginiz ve tadi tuzu kalmadigini dusunuyorum. Siteden ayrilmayacagim ama eskisi kadar aktif olmayi da dusunmuyorum.
Her neyse hamilelikleriniz nasil gidiyor? Bu 2 ay zarfinda bir iki kez disinda okuma sansim olmadi. Girmek istemedim pek. Umarim herkesin bebisleri iyidir. biraktigim gibidir.
Dilaracim esin is bulmus cok sevindim. Bir gun okudum, o gun de bu haber vardi, cok sevindim.
Her neyse, safak 58. 2 aydan az kaldi bizim de. kizim yaramazlik yapmiyor. yani yapmiyordur insallah. en son 22. haftada ultrasona girmistim. haftaya pazartesi bir ultrasonum daha var.
hepinizi cok opuyorum. gorusuruz.
selam herkese iyi hafta sonları bi saatimiz bi saatimize uymuyo artık iyice ağırlaştım kasılmalarım arttı sırt ve kasık ağrılarım oluyo hiç iş falan yapamıyorum kızlar gezmek bile gözümü korkutuyo valla fırsatınız ve haliniz varsa bol bol gezinn :) öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
bende dışarı çıktım son hazırlıkları tamamladımm cicconon pudrasını pişik keremini şampuanını yağını mendilini aldım bide normal bi göğüs pompası aldım markası bebedor onlarda çok işe yarıyo aklınızda bulunsun bide ne olur ne olmaz kızımda 3 gün süt gelmemişti bi kutu aptamil 1 mama aldım bulunsun kuzucuğum aç kalmasınn:asigim: artık eksiğim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?