2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

teşekkürler dilara ancak göğüs pompası herkes için gerekli mi? alıyım mı ne dersin?

tatlım ben ilk kızımda sezaryan oldum ve sütüm gelmedi bizde pompayla biraz sağıp veriyoduk mecbur o yönden işe yarıyo yine aldım lazım olur diyee herkes bir değil kiminin sütü bol oluyo kiminin olmuyoo

tatlım ben ilk kızımda sezaryan oldum ve sütüm gelmedi bizde pompayla biraz sağıp veriyoduk mecbur o yönden işe yarıyo yine aldım lazım olur diyee herkes bir değil kiminin sütü bol oluyo kiminin olmuyoo

anladım ben de sezeryan olucam bana da ihtiyaç olabilir tekrar tşk canım

arkadaşlar bi konuda daha yardıma ihtiyacım var. sizler taşıma çantası ve oto koltuğunu aynı anda mı aldınız? ben sadece oto koltuğu düşünüyorum, aynı zamanda ana kucağı olan. ne dersiniz, siz neler aldınız bu anlamda?

tatlım senin bebiş oynuyo benimki oynamıyoo herkesde değişiyoo kaç gündür iyice hareketleri kısıldıı benim kızın maşallahh bence korkma tatlım oynasınn daha iyi ben yatmayınca uzanmayınca artık anlayamıyorum hareketlerini fisfisfis

cnm buyudukce yerı daralıyorda ondan sanırım deılmı belkı benımkıde haftaya durulcak?aayyy dun valızımı hazırladım esım gorunce sasırdı hayırdır erkenden mı olcak nıye bu acelen dıoyor o da endıselenıyor rabbım ınsallah hepımızınkını zamanında verır kucağımıza

tatlım erken olurmu yaa 34 haftayı bitirdikk bugün tv izliyorum haberlerde 28 haftalık ve 31 haftalık bebekler doğmuş onları yaşatmaya çalışıyorlar bölye erken doğumları gördükçee korkuyorumm ben hazırlayalı 2 hafta oldu çantamıı bugünde mamasına kadar aldımm vallahi:) son eksiklerimi tamamladımm çok şükürrvereliniortak

ayyy ne gzl. mama mı?nedenkı tedbır olsun dıyemı?benım 5 yasında kızım var onda mama lazım olmamıstı .o yuzden ben almadım almam gereklımı?

ayyy ne gzl. mama mı?nedenkı tedbır olsun dıyemı?benım 5 yasında kızım var onda mama lazım olmamıstı .o yuzden ben almadım almam gereklımı?

tatlım ben kızımda sezaryan olduğumda 3 gün damla sütüm gelmedi doktorda sarılık olmasın diye mama verdirmişti o yüzden yani kızımı doğru düzgün emziremedimm toplasan 1 ay sütüm yeterli değildi ve hep aç kalıyodu o yüzden tedbir amaçlı bundada aynı sorunu yaşamam inşallahh

ayyy cnm ınsallah
benım ewe geldıkten sonra bır ıkı saat almamıstı kızım memeyı nasıl ağlamıstım aama annem zorlayınca bana kalsaydı hemen ac kalacak dıye mama vermeyı dusunmustum ama zorlayınca emmıstı ınatcı kızım benım

canım bizim emme problemimmiz olmadı benim sütümden dolayı sütüm nerdeyse hiç yoktu kızım güzel emiyodu ama yinede zırlayıp duruyoduu emziriyodumm 10 dakika geçmiyodu zırlamaktan çocuk çatlıcak nerdeyse meğer boş meme yi çekip duruyo çocuk süt olmayınca basıyodu yaygarayı velet mamayı veriyoduk çocuk deliksiz uyuyodu çok zor bi durum ne yaptımsa sütüm çoğalmadıı:1no2:

anlıyorum cnm ınsallah bunda da ole olmaz

herkese merhaba bız geldık
alısverıs yaptık mutfak ıcın hemde yuruyus baya ıyı oldu
esımde bende uyumaktan hamlastık ıyıce kendımıze geldık bıraz havada serın ıyı olduopuyorumnanaktan

kızlar merhabalar nasılsınız biz bugün kahvaltıya kartepeye gittik çok güzeldi biraz önce geldik

merhabalarrr....

kaç gündür bakamıyorum size özledimmm ... eşim geldii çokşükür sonunda :))) umarım herkes iyidir.. perşembe kontrole gidicemm inşallahh oğluşumda çok iyidir... geçmişe bakamadım henüz...biraz bakınayım...

hosgeldin canımm.. gozunaydın esıne kavusmussun.. darısı basımaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…