ürün güzel ben doğum yapan arkadaşıma hediye almıştım hala kullanıyor çantasını çok sağlam çıktı ürürnleride güzel.zaten marka yani sayılı 4 marka var bu 4 de iyi güzel birini seç ve onun ürürnleri al ...temizlik kozmatik ürünü soruyorsan,eminönünde havuzluhan var orda bebekle ilgili tüm aradığın herşeyi bulabilirsin istanbuldaysan eğer...internetten de o koyduğun siteden de alışveriş yapabilirsin ben o 2 büyük alışveriş sitesinden de alışveriş yaptım memnunum....alacaklarının listesini yap aldığını çiz ben öyle yaptıminsan eksiklerini görüyor...resimlerini de çek bizde görelim neler almışsınopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
[/B][/QUOTE
ilgin ve yorumların için teşekkürler canım resimlerini göndermek isterim ancak ama aldığım hiçbir ürün bende değil. ben bulunduğum yerde değil memlekette doğum yapacağım için aldığım bütün ürünleri annemlere gönderiyorum. bu yüzden sizinle paylaşamıyacağım:çok üzgünüm:
arkadaşlar bi konuda daha yardıma ihtiyacım var. sizler taşıma çantası ve oto koltuğunu aynı anda mı aldınız? ben sadece oto koltuğu düşünüyorum, aynı zamanda ana kucağı olan. ne dersiniz, siz neler aldınız bu anlamda?
teşekkürler dilara ancak göğüs pompası herkes için gerekli mi? alıyım mı ne dersin?
tatlım ben ilk kızımda sezaryan oldum ve sütüm gelmedi bizde pompayla biraz sağıp veriyoduk mecbur o yönden işe yarıyo yine aldım lazım olur diyee herkes bir değil kiminin sütü bol oluyo kiminin olmuyoo
slm kızlar nasılısnz?
bır saattır karnım sankı yırtılacakmıs gıbı o kadar hareket edıyorkı bebişko durmadan ya hep temmuzdan once olcakmıs gıbı gelıyor bana?suan bıle nasıl kımıldıyor kalp atsı bıle o kadar belırgın kı noldu acaba?yorgun da deılım hıcbısey yapmadım bgn ?
tatlım senin bebiş oynuyo benimki oynamıyoo herkesde değişiyoo kaç gündür iyice hareketleri kısıldıı benim kızın maşallahh bence korkma tatlım oynasınn daha iyi ben yatmayınca uzanmayınca artık anlayamıyorum hareketlerini fisfisfis
cnm buyudukce yerı daralıyorda ondan sanırım deılmı belkı benımkıde haftaya durulcak?aayyy dun valızımı hazırladım esım gorunce sasırdı hayırdır erkenden mı olcak nıye bu acelen dıoyor o da endıselenıyor rabbım ınsallah hepımızınkını zamanında verır kucağımıza
tatlım erken olurmu yaa 34 haftayı bitirdikk bugün tv izliyorum haberlerde 28 haftalık ve 31 haftalık bebekler doğmuş onları yaşatmaya çalışıyorlar bölye erken doğumları gördükçee korkuyorumm ben hazırlayalı 2 hafta oldu çantamıı bugünde mamasına kadar aldımm vallahi:) son eksiklerimi tamamladımm çok şükürrvereliniortak
ayyy ne gzl. mama mı?nedenkı tedbır olsun dıyemı?benım 5 yasında kızım var onda mama lazım olmamıstı .o yuzden ben almadım almam gereklımı?
tatlım ben kızımda sezaryan olduğumda 3 gün damla sütüm gelmedi doktorda sarılık olmasın diye mama verdirmişti o yüzden yani kızımı doğru düzgün emziremedimm toplasan 1 ay sütüm yeterli değildi ve hep aç kalıyodu o yüzden tedbir amaçlı bundada aynı sorunu yaşamam inşallahh
ayyy cnm ınsallah
benım ewe geldıkten sonra bır ıkı saat almamıstı kızım memeyı nasıl ağlamıstım aama annem zorlayınca bana kalsaydı hemen ac kalacak dıye mama vermeyı dusunmustumama zorlayınca emmıstı ınatcı kızım benım
canım bizim emme problemimmiz olmadı benim sütümden dolayı sütüm nerdeyse hiç yoktu kızım güzel emiyodu ama yinede zırlayıp duruyoduu emziriyodumm 10 dakika geçmiyodu zırlamaktan çocuk çatlıcak nerdeyse meğer boş meme yi çekip duruyo çocuk süt olmayınca basıyodu yaygarayı velet mamayı veriyoduk çocuk deliksiz uyuyodu çok zor bi durum ne yaptımsa sütüm çoğalmadıı:1no2:
merhabalarrr....
kaç gündür bakamıyorum size özledimmm ... eşim geldii çokşükür sonunda :))) umarım herkes iyidir.. perşembe kontrole gidicemm inşallahh oğluşumda çok iyidir... geçmişe bakamadım henüz...biraz bakınayım...
sağooll canımm tşk..hosgeldin canımm.. gozunaydın esıne kavusmussun.. darısı basımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?