ilgin ve yorumların için teşekkürler canım resimlerini göndermek isterim ancak ama aldığım hiçbir ürün bende değil. ben bulunduğum yerde değil memlekette doğum yapacağım için aldığım bütün ürünleri annemlere gönderiyorum. bu yüzden sizinle paylaşamıyacağım:çok üzgünüm:
arkadaşlar bi konuda daha yardıma ihtiyacım var. sizler taşıma çantası ve oto koltuğunu aynı anda mı aldınız? ben sadece oto koltuğu düşünüyorum, aynı zamanda ana kucağı olan. ne dersiniz, siz neler aldınız bu anlamda?
canım senin kullanımına ne kolay gelirse aslında şu alınır buda alınır diye bir kural yok ,ben o çanta gibi içine çocuğun gömüldüğü havasız pusetleri sevmiyorum mesela almadım ,çocuğun eşyalarını koymaya çanta almadım sırt çantam var bi tane çok rahat dağ çantam onu kullanacağım sana ne kolay ve kullanışlıysa açıkçası onu almalısın ...sadece tek tavsiyem çok araştır yani bir şeyi aldıktan sonra aaaa buda varmış bu daha güzelmiş diyip üzüzlmeni istemem zira bu tür şeyler çok ucuz olmuyor....internette siteleri iyice gez bilgi edin örnekleri gör sana hangisi uygunsa onu al...arkadaşlar bi konuda daha yardıma ihtiyacım var. sizler taşıma çantası ve oto koltuğunu aynı anda mı aldınız? ben sadece oto koltuğu düşünüyorum, aynı zamanda ana kucağı olan. ne dersiniz, siz neler aldınız bu anlamda?
gözün aydın canım kocaman sarıl ona bugün ms gibi uyursunuz siz şimdi yarın benim kocada evde sarılıp mis gibi uyku çekeceğim çok özledim onu çoooookkkkkmerhabalarrr....
kaç gündür bakamıyorum size özledimmm ... eşim geldii çokşükür sonunda :))) umarım herkes iyidir.. perşembe kontrole gidicemm inşallahh oğluşumda çok iyidir... geçmişe bakamadım henüz...biraz bakınayım...
çok şükür öyle problemlerim yok tam tersi ben üşümüyorum bunalıyorum bugün hava serindi bugün bile bunaldım bende miğde yanması miğde sıkışması oluyor yatamadıoğımdan hep oturur vaziyetteyim sıkışıyorum :CüvCüv:geçmiş olsun canım ya bende üşütmüşüm ama barsaklarımı ishal ve mide bulantısı var.halsizlik var.napsamki geçmesi için acaba
arkadaşlar bi konuda daha yardıma ihtiyacım var. sizler taşıma çantası ve oto koltuğunu aynı anda mı aldınız? ben sadece oto koltuğu düşünüyorum, aynı zamanda ana kucağı olan. ne dersiniz, siz neler aldınız bu anlamda?
canım bizim emme problemimmiz olmadı benim sütümden dolayı sütüm nerdeyse hiç yoktu kızım güzel emiyodu ama yinede zırlayıp duruyoduu emziriyodumm 10 dakika geçmiyodu zırlamaktan çocuk çatlıcak nerdeyse meğer boş meme yi çekip duruyo çocuk süt olmayınca basıyodu yaygarayı velet mamayı veriyoduk çocuk deliksiz uyuyodu çok zor bi durum ne yaptımsa sütüm çoğalmadıı:1no2:
canımm kibelecim hoş geldinn çok özledim seni allah razı olsun tatlım eşim iş buldu çok şükürr yoluna giriyo herşeyy nasıl özledik seni vallahii aklımız sende bi haber alamıyoruz iyi olmana sevindimm kızınada maşallahh büyümüştürr artık zaman daralıyoo heyecan artıyo boş ver tatlım sen başka topiklere gitme bizim topikten başka bir yerede yazılar yazmaa biz muhabbetimize bebişlerimizle ilgili konulara devam edelimmm Şeniz
Dilaracim bol sut icin fenugreek var TR deki adi ile cemen otu. bunun cayi vs degil, gunde 3600 mg kendisi alinirsa ister ac kal ister gez toz bebise her zaman bol sut var. tavsiye uzerine ben de aldim. tavsiye ettiklerim de tesekkur ettiler. arastir istersen.
kıslar bişey sorcam.
düşük bel pantolonlarım halen oluyor ve giyiyorum.ama aklıma bişey takıldı(gerçi ne zamandır takılıyo ama).bu pantolonlar epey aşağıda zaten ama bebişe bişey yapar mı?hani bebeğin başı dönüyo ya aşağı bi zararı olur mu?yoksa şu çok bol üst tarafı penye genişleyip göbeği saran kıyafetlerden mi giymek şart?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?