2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ben çıkıyorumm canlarımm.. yarın yine uğrarımm ... kendinize çok iyi bakınn tabii bebişlere de

evet sibelcim..iyi olmaya calısorum dun aksam b serum daha yedim ama bugun ayaklandım sukur usutmustum nezleydim..sen nasılsın?

geçmiş olsun canım ya bende üşütmüşüm ama barsaklarımı ishal ve mide bulantısı var.halsizlik var.napsamki geçmesi için acaba

canım senin kullanımına ne kolay gelirse aslında şu alınır buda alınır diye bir kural yok ,ben o çanta gibi içine çocuğun gömüldüğü havasız pusetleri sevmiyorum mesela almadım ,çocuğun eşyalarını koymaya çanta almadım sırt çantam var bi tane çok rahat dağ çantam onu kullanacağım sana ne kolay ve kullanışlıysa açıkçası onu almalısın ...sadece tek tavsiyem çok araştır yani bir şeyi aldıktan sonra aaaa buda varmış bu daha güzelmiş diyip üzüzlmeni istemem zira bu tür şeyler çok ucuz olmuyor....internette siteleri iyice gez bilgi edin örnekleri gör sana hangisi uygunsa onu al...

gözün aydın canım kocaman sarıl ona bugün ms gibi uyursunuz siz şimdi yarın benim kocada evde sarılıp mis gibi uyku çekeceğim çok özledim onu çoooookkkkk

geçmiş olsun canım ya bende üşütmüşüm ama barsaklarımı ishal ve mide bulantısı var.halsizlik var.napsamki geçmesi için acaba
çok şükür öyle problemlerim yok tam tersi ben üşümüyorum bunalıyorum bugün hava serindi bugün bile bunaldım bende miğde yanması miğde sıkışması oluyor yatamadıoğımdan hep oturur vaziyetteyim sıkışıyorum :CüvCüv:

ay ama sabahtan beri kendime gelemedim ya kaynanamlara gittik kayınpederimle biraz hararet atışması yaptım kendime geldim ...adam bana stres topu gibi geliyo yaaa kaynanamla benimki bi konu atıyolar ortaya biz aynıyız kayınpederle doğrucu müneccer bi başlıyoruz hararetli tartışmaya artık kan ter içinde atışıyoruz biraz rahatladım hararetim kesildi hihoyyytdelikafadulden:sm_cool::hooray:​

kendine önce liste yapmalısın bencee anladım ki sanki senin kafan biraz karışık heyecanda basmış -tatlicadiarzu-
1.GİYİM İHTİYAÇLARI
bunlar standart bildiğimiz çorap patik bady tulum v.s. bunları zaten hazır olduğunu düşünüyorum olmasa bile hediyede çok gelyor....
2.BEBEK BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜRNLERİyalancı emizik,emziğin kutusu,tırnak makası,süt pompası,tarak,fırça,bakım çantası,biberon,emzik yaka tutacağı,beden termometresi,burun aspretörü,göbek bağı bandı,ıslak mendil,alt değiştirme örtüsü,sterl pamuk topları,tülbentler,güneş koruyucu krem losyon v.s.
3.BANYOI ARAÇ GEREKÇLERİbebek küveti ve filesi,banyo süngeri,başlıklı bornoz,bebek şampuan,losyon,sabun,pişik kremi,banyo termometresi
4.EMME VE BESLENME İHTİYAÇLARI
biberon,emzirme minderi,
5.MOBİLYA VE YATAK İHTİYAÇLARI
bebek karyolası,yatak,yastık,çarşaf,cibnlik,oda termometresi
6.ELEKTRONİK CİHAZLAR
bebek telsizi,sterilatör,biberon ısıstıcı,buhar makinesi
7.SEYEHAT İHTİYAÇLARI
puset,oto koltuğu,portbebe,kanguru,ana kucağı
8.ANNENİN İHTİYAÇLARI

temel liste budur ....

SAKIN YANLIŞ ANLAMA BENİMDE KAFAM ÇOK KARIŞIKTI ANCAK BÖYLE ÇIKTIM İŞİN İÇİNDEN BÖYLE LİSTE YAPTIM GEREKLİ GEREKSİZ AYIRDIM ARAŞTIRDIM ALDIM ÇOK RAHAT OLDU BENİM İÇİN O SEBEPLE BÖYLE YAZDIM....

Dilaracim bol sut icin fenugreek var TR deki adi ile cemen otu. bunun cayi vs degil, gunde 3600 mg kendisi alinirsa ister ac kal ister gez toz bebise her zaman bol sut var. tavsiye uzerine ben de aldim. tavsiye ettiklerim de tesekkur ettiler. arastir istersen.

Cok tesekkurler Dilaracim, ben de sizi cok ozledim.

Seviyesizlerin seviyesine inersen boyle ceza alirsin iste.

araştırırım tatlımm bulduğum yerdende alırım inşallah olurr çok eziyet mama derdi hem bebiş için hem anne için burdaki aktarcılara bakayımm az zamanım kaldı 3 hafta sonra doğum olcak kısmetsedelikafadulden

günaydınnnn güzel anneler..
güzel bir gün:)
biraz mide bulantısı ile başladı ama....yine de hiçbirşeyi berbat edemeyecek bu bulantı.

kıslar bişey sorcam.
düşük bel pantolonlarım halen oluyor ve giyiyorum.ama aklıma bişey takıldı(gerçi ne zamandır takılıyo ama).bu pantolonlar epey aşağıda zaten ama bebişe bişey yapar mı?hani bebeğin başı dönüyo ya aşağı bi zararı olur mu?yoksa şu çok bol üst tarafı penye genişleyip göbeği saran kıyafetlerden mi giymek şart?

canım egerkı cok sıkmıyorsa sorun olacagını sanmamvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…