dılos okula alıyolarmı zemuszemus
selam kızlarr bi koşu okula gidip geldim kayıt için forum verdiler onu doldurcaz bide banka hesap nosu verildi para yatırılcakk -tatlicadiarzu- çarşambaya kadar yatırılmazsa sıra numaramızı başkasına vereceklermiş insanları resmen tehdit eder gibiÇok üzgünüm çoook
evet canım alıyolarr biraz içlerinde küçük kalcak ama ne yapalım seneye vereyim dedim seneye direk 1. sınıftan alırız dedi müdür bende hiç bişeyden haberi yok paylaşmayı bilmiyo bari anaokula gitsin ne yapayım dedim aralık doğumlu yaa sene olarak tutuyoda ay olarak içlerinde küçük kalcak kızım:1rolleyes:
dilaracım artık herşey ticarete dökülmüş malesef
neyse ondan bısey olmaz daha ıyı sende bıraz rahat edersınkaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlarr
kızlar gögüs uclarım sızlıyor özellikle sağ gögsüm daha emziremden yara olacak galiba krem kullanan birileri vardı yanlış hatırlamıyorsam faydasını gören varmı
kıslar bişey sorcam.
düşük bel pantolonlarım halen oluyor ve giyiyorum.ama aklıma bişey takıldı(gerçi ne zamandır takılıyo ama).bu pantolonlar epey aşağıda zaten ama bebişe bişey yapar mı?hani bebeğin başı dönüyo ya aşağı bi zararı olur mu?yoksa şu çok bol üst tarafı penye genişleyip göbeği saran kıyafetlerden mi giymek şart?
benimde ağrılarım alt tarafta fazl oturunca sağolsun eşim yardım ediyo kalkmam için.ayakları ve yüzü şiş olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?