2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydın herkese
nasılsınız
kibele gelmiş hoşglemiş
umarım hekes güzel bir hafta sonu geçirmiştir.
babaylon ve gaydın görüyorum sizi
nasılınız ,

selam kızlarr bi koşu okula gidip geldim kayıt için forum verdiler onu doldurcaz bide banka hesap nosu verildi para yatırılcakk -tatlicadiarzu- çarşambaya kadar yatırılmazsa sıra numaramızı başkasına vereceklermiş insanları resmen tehdit eder gibiÇok üzgünüm çoook

günaydın hanımlar.
ben geldim..zemuszemus
yeni ifadeler eklenmıs bunlar cok seker.alkisalkisalkis

dılos okula alıyolarmı zemuszemus

evet canım alıyolarr biraz içlerinde küçük kalcak ama ne yapalım seneye vereyim dedim seneye direk 1. sınıftan alırız dedi müdür bende hiç bişeyden haberi yok paylaşmayı bilmiyo bari anaokula gitsin ne yapayım dedim aralık doğumlu yaa sene olarak tutuyoda ay olarak içlerinde küçük kalcak kızım:1rolleyes:

dilaracım artık herşey ticarete dökülmüş malesef

neyse ondan bısey olmaz daha ıyı sende bıraz rahat edersınkaydirigubbakcemile5

dilaracım artık herşey ticarete dökülmüş malesef

neyse ondan bısey olmaz daha ıyı sende bıraz rahat edersınkaydirigubbakcemile5

rahat edicem artık ne yapalım küçük bebişimle sarıp sarmalar okul yollarında gider gelirim:) gelçi okul yakın öylen uyutupta giderim 1 sokak var arada okulla 5 dakikada bırakırım biraz çevreyi arkdaş edinmeyi disiplini öğrenirkaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlarr
kızlar gögüs uclarım sızlıyor özellikle sağ gögsüm daha emziremden yara olacak galiba krem kullanan birileri vardı yanlış hatırlamıyorsam faydasını gören varmı

Günaydın kızlarr
kızlar gögüs uclarım sızlıyor özellikle sağ gögsüm daha emziremden yara olacak galiba krem kullanan birileri vardı yanlış hatırlamıyorsam faydasını gören varmı

bende acaba bendemı anormallık var dıyodum demek sadece benımkı sızlamıyomus aynen bende senın gıbıyım hurremcım

benimde arada sızlıyoo iğne batar gibi oluyo arada gelip gidiyo her zman değil bazen duş aldıktan sonrada atletimee 2 damla kadar süt akıyo sizdede varmı ama bazen oluyo her zaman değil

canım eğer göbişine baskı yapmıyorsa ben de zararı olacağını sanmıyorum, sen anlarsın zaten. ama kıskandım seni, çok kilo almadın demek ki alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hayırlı sabahlar bayanlar eğer erken doğmazsa bende temmuzda anne olcam....32hafta 4günlük hamileyim.....geçen hafta tansiyonum yükseldi şimdide hergün ölçüyorum sabah akşam.dua edin bana ve bebişime

bu arada doktora gıttıgımde tartıldım 5 haftada 2 kılo almısım toplam 13 kılo oldu 15 ıle doguma gıderım artık doktorum cok ıyı dedı:lepi:

bende akıntı falan yok ya sadece sızlıyo dokunamıyorum giyinip soyunurken bile canım acıyo
bide kollarımı kullnamıyorum ben ya kitlenip kaldı onlarda bi kasılıp kalmyan kollarımdı avuçlarımı zorla açıp kapıyorum tüm eklemlerim şişiyo eşimin iş yerindeki doktor daha bunlar iyi günleri demiş :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…