2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bu arada doktora gıttıgımde tartıldım 5 haftada 2 kılo almısım toplam 13 kılo oldu 15 ıle doguma gıderım artık doktorum cok ıyı dedı:lepi:

maşallah hüzüncüm ya en idela kilodasın ben 22.kiloya doğru koşuyorum o yüzden sıkıntılarımda fazla galiba

ya huriş süpersin çok iyi oldu bu liste tşk ederim. işimi biraz daha kolaylaştırdın açıkçası. benim işler biraz karışıktı. bebiş yüzünden memleketlere tayin istedik, o da yeni belli oldu ve müthiş üzüntü eşimin memleketi geldi senağlama bu yüzden hiçbir hazırlık yapamadım, kafam da rahat olmadığı için araştırmadım da.şimdi çoğunlukla bu işe yoğunlaştım, zamanım da daraldığı için yardımınıza ihtiyacım var.
bi taraftan da yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorum. nasıl olacak bilmiyorum. eşyalar ben görmeden tutulacak bi eve gidicek doğumdan sonra yerleşecek, ben doktorumun bulunduğu ilde olacam, kadrom yani işim şu an bulunduğum yerde. hala işin içinden çıkamıyorum :çok üzgünüm: oğluşumun ne odası var, ne kıyafetleri yıkanıp ütülendi. neyse bu konulara dalınca içim daha çok sıkılıyor :roflol: :roflol: :roflol:

bu arada ben wc çok çıkmaya başladım herhalde yediğim meyvelerden bide demir hapımı günde 2 kez kullanmaya başladım son ayımda ondamı acaba:bbo:

Günaydın kıslar geçmişi okuyup öyle geldim
Herkese iyi haftalar diliyorum öncelikle
Son zamanlar tabi şikayetler artmış bende de ayak şişmeleri son bikaç gündür başladı dinlenince iniyo şimdilik normal tabi bunlar artık olucak bide sıcaklar bastırdı üstüne tuz biber oldu:bbo:
Selsin resimlerin süper son dönemlerde bol bol fotoğraf çektirelim sonra bakar bugünleri yad ederizsositososito
kibele gelmiş hoş gelmiş ne bandı ama yaa açılmak bilmedi neyse artık boşver milleti tatlım son zamanlarımız paylaşıma devam edelim banlanma sakınsüprizzzzz
sılacım yat dinlen ayaklanma sakın bebeğinde çok iyiymiş maşallah size canımcım
Melekcim sende güsel haberlerle dönmüşsün ne güsel öykücan büyüyo bak 2 kilo olmuş nerdeyse süper
ipeğimu izne çıkmışsın valla içinde kalmamış ne güsel söylenmişsin söylediklerin müdürüne kesin gider canım emin ol kuşlar uçurur haberleri sen keyfine bak hamişliğinin son dönemeçini keyfle geçir tatlım:1hug:

nnuris canım eğer hem araba koltuğu hem ana kucağı olarak kullanacağın bir koltuk var ise onu alman en mantıklısı olur tatlım bi taşla iki kuş vurmuş olursun
Senin işler biraz karışıkmış hakikaten ama yoluna girer acil olanlara öncelik ver tatlım :1hug:

bende toplam 10 kilo adlım çok şükür 3 haftam var 2 kilo daha alsam 12 ile tamamlamış olucam:lepi:

sanada maşallah canım ya ne güzel ideal kilolardasınız kolay olur doğumlarınız ,bu arda kızının kaydını yaptırıyormuşsun okula hayırlı olsun darısı eylülün başına :)

bu arada ben wc çok çıkmaya başladım herhalde yediğim meyvelerden bide demir hapımı günde 2 kez kullanmaya başladım son ayımda ondamı acaba:bbo:

dilaracım demir hapını niye 2'ye çıkardın? ben tek atıyorum ama aylardır wcye yarım saat aralıklarla çıkıyorum buyrunnnnnnnnn

saol canım, bakalım bi taraftan yoğun araştırmalardayım internetten. sanırım ikisine de hitap eden ürünler var, ürün açıklamaları doğruysa. bulunduğum il il değil kasaba gibi, hiçbirşey yokki gidip bire bir inceleyim

günaydın kızlar nasılsınız.herkese iyi haftalar.

sağol gaydincim.çektirmek lazım.hatıra.bebeklerimiz büyüdüğünde gösteririz fotoları.

dün akşam inanılmaz sancım vardı.sanki hastalanıcak gibi.doğum sancları nasıl oluyor acaba.çok korktum

Evet şekerim ben kullanıyorum banyodan sonra sürüyorum kabuk felan olmadı hiç arada içten gelen bir sızlama oluyo ama o normal hormonlar kendini hazırlıyo ucunda ağrı sızı yok ama kaydirigubbakcemile5

yara falan olmaması için demi bu krem bide sana zahmet ismini yazabilirmisin gaydincim

Selsincim adet sancısı benzeri oluyomuş ama rahmin alıştırma yapıyordur şuan normal yani bunlar doğum değildirkaydirigubbakcemile2

Hürremcim bu kreme önceden başlıyosunki bebek emmeye başladığında yara olmasın ben çok korkuyorum yara durumundan ondan başladım 1-5 ay kala felan
ısmi Natural Nipple butter %100 doğal bir krem canımcım bebek emerkende silmeden emzirebiliyosun
tüm yaralar için kullanabiliyosun eşim dudakları kuruduğunda sürüyo düşün artıkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…