bu arada doktora gıttıgımde tartıldım 5 haftada 2 kılo almısım toplam 13 kılo oldu 15 ıle doguma gıderım artık doktorum cok ıyı dedı:lepi:
kendine önce liste yapmalısın bencee anladım ki sanki senin kafan biraz karışık heyecanda basmış -tatlicadiarzu-
1.GİYİM İHTİYAÇLARI
bunlar standart bildiğimiz çorap patik bady tulum v.s. bunları zaten hazır olduğunu düşünüyorum olmasa bile hediyede çok gelyor....
2.BEBEK BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜRNLERİyalancı emizik,emziğin kutusu,tırnak makası,süt pompası,tarak,fırça,bakım çantası,biberon,emzik yaka tutacağı,beden termometresi,burun aspretörü,göbek bağı bandı,ıslak mendil,alt değiştirme örtüsü,sterl pamuk topları,tülbentler,güneş koruyucu krem losyon v.s.
3.BANYOI ARAÇ GEREKÇLERİbebek küveti ve filesi,banyo süngeri,başlıklı bornoz,bebek şampuan,losyon,sabun,pişik kremi,banyo termometresi
4.EMME VE BESLENME İHTİYAÇLARI
biberon,emzirme minderi,
5.MOBİLYA VE YATAK İHTİYAÇLARI
bebek karyolası,yatak,yastık,çarşaf,cibnlik,oda termometresi
6.ELEKTRONİK CİHAZLAR
bebek telsizi,sterilatör,biberon ısıstıcı,buhar makinesi
7.SEYEHAT İHTİYAÇLARI
puset,oto koltuğu,portbebe,kanguru,ana kucağı
8.ANNENİN İHTİYAÇLARI
temel liste budur ....
SAKIN YANLIŞ ANLAMA BENİMDE KAFAM ÇOK KARIŞIKTI ANCAK BÖYLE ÇIKTIM İŞİN İÇİNDEN BÖYLE LİSTE YAPTIM GEREKLİ GEREKSİZ AYIRDIM ARAŞTIRDIM ALDIM ÇOK RAHAT OLDU BENİM İÇİN O SEBEPLE BÖYLE YAZDIM....
bende toplam 10 kilo adlım çok şükür 3 haftam var 2 kilo daha alsam 12 ile tamamlamış olucam:lepi:
bu arada ben wc çok çıkmaya başladım herhalde yediğim meyvelerden bide demir hapımı günde 2 kez kullanmaya başladım son ayımda ondamı acaba:bbo:
Gaydİn gÖgÜs kremİnİ kullanan senmİydİn ya
tansiyon problemin yok dimi normal bi şişlik seninki.benim gibi tansiyonu olan varmı
nnuris canım eğer hem araba koltuğu hem ana kucağı olarak kullanacağın bir koltuk var ise onu alman en mantıklısı olur tatlım bi taşla iki kuş vurmuş olursun
Senin işler biraz karışıkmış hakikaten ama yoluna girer acil olanlara öncelik ver tatlım :1hug:
sanada maşallah canım ya ne güzel ideal kilolardasınız kolay olur doğumlarınız ,bu arda kızının kaydını yaptırıyormuşsun okula hayırlı olsun darısı eylülün başına :)
Evet şekerim ben kullanıyorum banyodan sonra sürüyorum kabuk felan olmadı hiç arada içten gelen bir sızlama oluyo ama o normal hormonlar kendini hazırlıyo ucunda ağrı sızı yok amakaydirigubbakcemile5
dilaracım demir hapını niye 2'ye çıkardın? ben tek atıyorum ama aylardır wcye yarım saat aralıklarla çıkıyorum buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?