2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

sağol canım bende başlayayım hemen o zaman şimdiden yara olmaya meyilli benimkiler emziremekten korkuyorum

doktorum bana nst nin artık çok önemli olmadığını
dupler usg ve 4 boyutlu usg ile daha iyi sonuç aldığını söyledi

Kıslar hoşgeldiniz
Menekşe bende ctesi gidicem doktora nst ye giricem bakalım bizde çıkıcakmı sancı kasılma ara ara hissediyorum ben gün içinde ama kestiremiyorum tabi doğrumu hissettiklerim bakalım ctesi çıkıcak durumlar ortayakaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlarr
kızlar gögüs uclarım sızlıyor özellikle sağ gögsüm daha emziremden yara olacak galiba krem kullanan birileri vardı yanlış hatırlamıyorsam faydasını gören varmı
canım doktorum bana fito krem verdı.
benimde gögüs uclarında sorun olacak gıbı.
pek bir faydası yok gıbı ama yınede kullanıyorum.
dıger kontrolumde tekrar sorucam,bakalım belkı degıstırır kremı.

Melekcim bende 36. hafta sonunda girmiş olucam nst ye erkenden sokmadı benide sanırım usgde takip ediyodu eğer sorun yoksa erkenden sokmuyolar zaten arkadaşım 1 kez girdi sonrasında doğumu oldu

Melek süt olayı normal canım sıkma oynama sakın bende bi kez olmuş çamaşırımda gördüm onuda sonra olmadı sende oynama sakın

kızlar dün benim sağ göğüsümden 3-4 damla sarı renk süt geldi
çokk korktum sizce bu normalmi
artık süt gelmesı normal sanırım canım.
hatta benım bundan brkac ay oncesınde beyaz peynırımsı bırseyler gelıyordu.
cok tedırgın olduysan yınede doktoruna bır danıs ıstersen.

evet gaydın günümüz teknolojisinde nst nin çok büğük anlam ifade etmediğini söyledi...
normal doğum da doğum öncesi bazen gerek duyduklarını onun dışında çok önemli bi cihaz olmadığını söyledi.........

bende cumartesı gunu doktora gıttım kıslar.
sehır dısına cıkmadan once kontrol yapalım demıstı doktorum.
nst ye gırdım cok şükür sancı felan cıkmadı.
20 gün sonraya pelvik muayene olcakmısım.ona göre dogum şekli bellı olacakmıs.
sizinkilerde öylemı bellı olacak ;yoksa doktorunuz size mi bırakıyor dogum seklını?

ne bileyim rozem cim ya bu peynirimsi değil bildiğin süt aktı göğsumden peçete koydum o bile su gibi oldu en iyisi bi arayıp sorayım haklısın

benim öyle belli olacak canım bu ayın 12 sinde muayeneye çağırdı

37.gebelik haftası
Bu haftada doktorunuz size "çatı muayenesi" veya "pelvis muayenesi" adı verilen bir muayene yapılmasını önerebilir. Bu muayene doğum kanalınızda normal doğuma engel olabilecek herhangi bir "çatı darlığının" önceden tespit edilmesi amacıyla yapılır. Bazı doktorlar ise bu muayeneyi doğum sancıları başladıktan sonra yapmanın daha net bilgi verdiğini düşünürler.

Benim şuan için normal gözüküyo sezeryanı hiç konuşmadık ama sanırım son dönemde belli olur normal gözüküp son dakka sezeryana dönen çok doğum var:1shok:

gaydıncım benimde ara ara kasılma ve hafif ağrılarım oluyo ama sancı çıkmadı.. Birde benim 2. sezeryanım olacağı daha erken nst ye bağladığını söyledi. Senin haftaya girecek olmanda normal cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…