gaydin sen catı muayenesi oldun mu peki?Benim şuan için normal gözüküyo sezeryanı hiç konuşmadık ama sanırım son dönemde belli olur normal gözüküp son dakka sezeryana dönen çok doğum var:1shok:
parmakla olması daha iyi bence.kaydirigubbakcemile3Burda o deneyİmİ yaŞayan arkadaŞların aÇtıĞı bİ bÖlÜm vardı ordan okudum ben 2 parmakla yapılıyor demİŞlerdİ kendİnİ kasmazsan hİÇ acımıyormuŞ benİmkİ daha erkenmİŞ rosemcİm deneyİmlerİmİ senİnle paylaŞırım :)
bu arad akilolar ne alemde kızlar...
ben 33 haftadayım 7 kilo aldım toplamda bakalım kaçla bitecek bu seruven
anladım canım.rozem ben 7 aylıkken çatı muaynesi oldum kasılmalarım artınca doktorum korktu doğum başlıcak diye...
eliyle yaptı muayne o sancıda çok hissetmedim pek acımadı yani telaş etme
spekttrumla olacağını sanmam elle yapılıyo muayne
Rosemcim çatı muaynesi olmadım doktorum bişiy demedi bu haftaki kontrol için normalde söylüyo bi anda şok olmıyım diye ama sadece nst ye bağlanıcaksın genel kontrolünü yapıcaz dedi sanırım olmıcam bu haftakaydirigubbakcemile2
bu arad akilolar ne alemde kızlar...
ben 33 haftadayım 7 kilo aldım toplamda bakalım kaçla bitecek bu seruven
Melekcİm maŞallah ya demek topu topu 7 kİlo oldu senİn, onuda doĞumda verİrsİn zaten ne yırtık ne Çatlak ne de kİlo derdİn olmayacak
Ben 17 kilo aldım ve devam ediyorum almaya bugün resmimi eklicem ama sizlere bu kiloların nerede olduğunu soruyo herkes
Haftasonu mevlüte gittim otururken farketmemiş bi bayan hamiş olduğumu ayağa kalkınca anlamış şok olmuş gözlerle bakıyodu banakaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah harikasın valla melekçim
yokmu son fotolarından
iyice kocaman oldunuz artık ne güzel
çok az kaldı güzel kızınla kavuşmanıza :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?