2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Burda o deneyımı yaŞayan arkadaŞların aÇtıĞı bı bÖlÜm vardı ordan okudum ben 2 parmakla yapılıyor demıŞlerdı kendını kasmazsan hıÇ acımıyormuŞ benımkı daha erkenmıŞ rosemcım deneyımlerımı senınle paylaŞırım :)

parmakla olması daha iyi bence.kaydirigubbakcemile3
zaten normal dogum yaparsak bol bol parmaklanıcaz.kaydirigubbakcemile3delikafadulden
dedıgın gıbı senın tecrubelerınden yararlanırız artık.vereliniortak

rozem ben 7 aylıkken çatı muaynesi oldum kasılmalarım artınca doktorum korktu doğum başlıcak diye...
eliyle yaptı muayne o sancıda çok hissetmedim pek acımadı yani telaş etme
spekttrumla olacağını sanmam elle yapılıyo muayne

bu arad akilolar ne alemde kızlar...
ben 33 haftadayım 7 kilo aldım toplamda bakalım kaçla bitecek bu seruven

bende 9 kılo aldım.
bu aralar cok kılo almayayım dıye kendıme dikkat edıyordum ama artık etmıcem.
oglusum haftasından önde gidiyordu,son kontrolumuzde tam haftasında cıktı.
son 1 ayda ne kadar kılo alırsa o kadar iyi diye düsünüyorum.

Rosemcim çatı muaynesi olmadım doktorum bişiy demedi bu haftaki kontrol için normalde söylüyo bi anda şok olmıyım diye ama sadece nst ye bağlanıcaksın genel kontrolünü yapıcaz dedi sanırım olmıcam bu haftakaydirigubbakcemile2

anladım canım.
zaten kendını kasınca canın acıyor.
ama o masaya cıkıncada kasmamak elde degıl.
bu sefer daha cesaretli olucam inş.opuyorumnanaktan

Melekcım maŞallah ya demek topu topu 7 kılo oldu senın, onuda doĞumda verırsın zaten ne yırtık ne Çatlak ne de kılo derdın olmayacak

Ben 17 kilo aldım ve devam ediyorum almaya bugün resmimi eklicem ama sizlere bu kiloların nerede olduğunu soruyo herkes
Haftasonu mevlüte gittim otururken farketmemiş bi bayan hamiş olduğumu ayağa kalkınca anlamış şok olmuş gözlerle bakıyodu banakaydirigubbakcemile3

evet kızlar son ayımız artık ne kadar iyi beslenirsek o kadar iyi bebeğin en çok kilo alacağı ay bu ay
o yüzden ben de çok dikkat ediyorum bebeğim iyi beslensin son ayında diye

bu muayene genelde 37.haftada yapılıyormus ya belkıde o yuzden bırsey dememıstır canım.,
dıger kontrolunde kesın yapar.

bu arad akilolar ne alemde kızlar...
ben 33 haftadayım 7 kilo aldım toplamda bakalım kaçla bitecek bu seruven

maşallah maşallah harikasın valla melekçim
yokmu son fotolarından
iyice kocaman oldunuz artık ne güzel
çok az kaldı güzel kızınla kavuşmanıza :asigim:

Melekcİm maŞallah ya demek topu topu 7 kİlo oldu senİn, onuda doĞumda verİrsİn zaten ne yırtık ne Çatlak ne de kİlo derdİn olmayacak

evet canım yapı heralde
genelde çok sebze ağırlıklı beslendim çok iri bi göbüşüm yok şimdilik maşallah hiçç çatlağım yok ama çok düzenli kullanıyorum çatlak kremimi:dance:

hadi bende bekliyorum fotoyu :lepi:

öf pöf ben 2 gündür bi sıkıntı bi sinir anlamıyorum valla toplamda 21 kilo aldım hızlı bi şekilde alıyorum çatlaklarım çoğaldı çok kötüyüm ya patates gibi bişey oldum bu günlerde panik ataklarım çıktı herşeyde paniğim herkese bişey olacak sevdiklerimin başına bişey gelicek böyle salakça şeylerdenalamıyorum kendimi bunalımamı giriyorum ne yaaaa...:1shok:

selamm gusel temmuz annelerii... gecmısı okuyup geldimm ben de...

catı muayenesinden bahsetmissiniz.. elle yapılıyo o. melegin durumu gibi bana da 2 hafta önce yaptı doktor. acımıyo yada ben panikten anlamadım bişi:)
gogsümde bi agrı var bugun. ters mı yattım bilemıyorum yoksa sutle alakalı bı durummu bilemedim.. benimde bundan bir ay önce bi damla bişi gelmiştii.. hiç ellemedim. ugrasmadımm. sorasında gelen gıden olmadı...
melekcim kiloları sormussun. 32. haftamdayım. 9 kılo aldım ben de.. dr cok iyi dedi.. ama sureklı yatıyorum bundan sora ne olurum bilemiyorumm.. aman vaktinde gelsin de kızımm bıkac kilo daha fazlam olsunn..
[/I]

kızlar ben milupaya üye olmuştum hamile kaldığımda bana dün kargo göndermişler içinde kitapçık ve cd 2 tane hagiss bez bi tane emziren annler için çay bide bebeği resmini koyman için yıldızlı buzdolabı süsü 2 adet mama çıktı içindenkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…