kızlar ben milupaya üye olmuştum hamile kaldığımda bana dün kargo göndermişler içinde kitapçık ve cd 2 tane hagiss bez bi tane emziren annler için çay bide bebeği resmini koyman için yıldızlı buzdolabı süsü 2 adet mama çıktı içindenkaydirigubbakcemile2
cubuk kraker öğlen ancak çekilirim tatlım hemende koyarım buralarda ol emivereliniortak
MERHABA ARKADASLAR
gecmisi okumadan hemen yazıyım dedim
bugun kontrolumuz vardi
kızım 2080 gr olmuş .
ve ters dönmüş .
bende yine 65 kilo çıktım 6 kilo aldım yani şuana kadar .bebiş kilo alıyorda ben mi zayıflıyorum anlamadım.
bundan sonra 2 haftada bir cağırdı.
bu arad akilolar ne alemde kızlar...
ben 33 haftadayım 7 kilo aldım toplamda bakalım kaçla bitecek bu seruven
ayyy ne güzel güle güle kullanın inş
MERHABA ARKADASLAR
gecmisi okumadan hemen yazıyım dedim
bugun kontrolumuz vardi
kızım 2080 gr olmuş .
ve ters dönmüş .
bende yine 65 kilo çıktım 6 kilo aldım yani şuana kadar .bebiş kilo alıyorda ben mi zayıflıyorum anlamadım.
bundan sonra 2 haftada bir cağırdı.
öf pöf ben 2 gündür bi sıkıntı bi sinir anlamıyorum valla toplamda 21 kilo aldım hızlı bi şekilde alıyorum çatlaklarım çoğaldı çok kötüyüm ya patates gibi bişey oldum bu günlerde panik ataklarım çıktı herşeyde paniğim herkese bişey olacak sevdiklerimin başına bişey gelicek böyle salakça şeylerdenalamıyorum kendimi bunalımamı giriyorum ne yaaaa...:1shok:
merhabalar şekerler nasılsınız bakalım...
kızlar benim kız çok fazla hareketli 2 gündür hiç durmuyor...
kilolardan bahsedilmiş son iki haftada ben 200 gram bebişim 300 gram aldı
maşallah canım seninde bebişe yarıyoo demekki kuzucuklar tosun gibi olsunlar inşallahhhihoyyyt
evet canım allahaşükür bakalım eşim bugün detaylıya gitmek istiyor bebişini görmek için bi görelim yüzünü falan kızımın
gir tabi canımm insan merak ediyo nasıl kime benziyoo nasıl duruyo içerdee çok ayrı bi heyecann ayy hazirana girdik hayırlısıylaa 15 gün sonra başlarız teker teker düşmeye bebişlerr fırlarrdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?