2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

merhabalar şekerler nasılsınız bakalım...
kızlar benim kız çok fazla hareketli 2 gündür hiç durmuyor...
kilolardan bahsedilmiş son iki haftada ben 200 gram bebişim 300 gram aldı

ayyy ne güzel güle güle kullanın inş

MERHABA ARKADASLAR
gecmisi okumadan hemen yazıyım dedim
bugun kontrolumuz vardi
kızım 2080 gr olmuş .
ve ters dönmüş .
bende yine 65 kilo çıktım 6 kilo aldım yani şuana kadar .bebiş kilo alıyorda ben mi zayıflıyorum anlamadım.
bundan sonra 2 haftada bir cağırdı.

cubuk kraker öğlen ancak çekilirim tatlım hemende koyarım buralarda ol emivereliniortak

tamam tatlım buralardayım ben
sadece 1de öğle tatiline çıkıcam dr.a ilaç yazdırıp gelicem bahar alerjisi için okadar
1 saat yokum yani sadece kaydirigubbakcemile5

maşallah kuzucuğuna canım ne güzel sen kilo almıyorsun bide verme sıkıntın olmayacak

bu arad akilolar ne alemde kızlar...
ben 33 haftadayım 7 kilo aldım toplamda bakalım kaçla bitecek bu seruven

çok iyisin canım maşallah ben de 10-11 arasında değişiyorum ama son gittiğim kontrolde bebişimin kilosu haftasına göre düşük çıktı, canım sıkıldı biraz. doktor beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi ama bildiğim yolda ilerliyorum, ekstra bişey yapmıyorum açıkçası.

ayyy ne güzel güle güle kullanın inş

sağol tatlım hoş geldinnŞeniz

maşallah ilsu gayet güzel gidiyosun bebişe yarıyoo demekki allah nazarlardan korusun

valla huricim bugüne kadar yazdıklarını okuyup içimden yorum yaptım genelde de senin hissettiklerin benimkilerine çok yakın biliyo musun. aynı şeyleri bi kaç gün öncesine kadar uzun süredir ben de yaşadım, hatta hafiflemiş şekilde devam ediyor. eşimden hiç ayrılmak, işe gitmek istemiyordum. sanki benim değil de onun başına her an bişey gelicekmiş gibi hissdiyordum. komik gelebilir ama gece bile kaç kez uyanıp eşşimi kontrol ediyordum iyi mi diye. annelik iç güdüsüyle mi alakalı artık bilemiyorum.

evet canım allahaşükür bakalım eşim bugün detaylıya gitmek istiyor bebişini görmek için bi görelim yüzünü falan kızımın

gir tabi canımm insan merak ediyo nasıl kime benziyoo nasıl duruyo içerdee çok ayrı bi heyecann ayy hazirana girdik hayırlısıylaa 15 gün sonra başlarız teker teker düşmeye bebişlerr fırlarrdelikafaduldendelikafadulden

hayırlısıyla inş canım sağlıkla gelsinler

slm. ben de doktordan geldim. oğlumun kafa ölçümü yine 3 hafta, diğer ölçümleri de bir hafta ilerden gidiyor. kilosu 2800 çıktı ama doktor bu rakam kesinlikle doğru değil en az 2300 dür ama 2800 kafa ölçümünden kaynaklı çıkıyor dedi. bu gidişle de normal doğum yapamayacağım. kafa ölçümü 9.2 cm miş. 10 cm i geçince normal olmaz dedi. ve bebeğim zamanında doğarsa 4 kilo üzeri doğarmış. ama ben zamanını bekleyeceğini düşünmüyorum. en geç 38. haftada doğar diye düşünüyorum. ayın 11 inde de nts ye bağlanacağım.

ılsucum hoşgeldin tatlım maşallah kızçene güsel haberlerle gelmişsin süper süper süper senin kilo almamanda ilginç tabe doktorun iyi diyosa sorun yoktur tatlım sevindim güsel haberlerle dönmeneopuyorumnanaktan

burcusener maşallah oğluna canımcım işte bi ölçüsü fazla olsa hemen kiloyu etkiliyo gibi gözüküyo sağlıkla gelsin paşan sen normalmi istiyodun canımcım normal doğumda bebeğin kafa ölçümü önemliymiş canım doktorum demişti

bir de son bir ayda sadece 500 gr artmışım. doktorum hızlı kilo almama kızınca artık pek de kilo yapıcı şeyler yememeye başladım ve sonuç gayet güzel. bebek beslenmiş ama ben çok az kilo almışım. önce aldıklarım hariç. bunu daha önce yapsaydım bu kadar çok kilo almayacaktım. toplamda 15 kilo almış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…