burcusener maşallah oğluna canımcım işte bi ölçüsü fazla olsa hemen kiloyu etkiliyo gibi gözüküyo sağlıkla gelsin paşan sen normalmi istiyodun canımcım normal doğumda bebeğin kafa ölçümü önemliymiş canım doktorum demişti
selammmm dünyanın tatlı annişleriii
3-4 gündür yoktum evde annemde kaldık bir süre keyfim iyiydi biraz dinlendim orda tatil gibi geldi....,
çarşamba kontrolüm vardı öykü maşallah iyiyidi kuzum...
1.950 gram olmuştu maşallah yavrum...
kordon da boynuna yakın değildi herşey yolunda şimdilik
sizler nasılsınız bakalım
hoş geldin hakkaten çok merak ettik seni .inşallah bebişininde sağlık durumu iyi çıkar canım türkiyeye ne zaman dönüyosun hazırlıkların tamamladınmıKizlar selam,
2 aydir banli idim. Inanin yazsam neden ceza aldigimi ve karsimdaki kisiye neler neler yazdigi halde ceza verilmedigini, akliniz sasar inanin. O yuzden tadim tuzum kacti. Bu sitede cok guzel arkadasliklar edindim. Ama cidden sitenin cok adaletsiz yonetildiginiz ve tadi tuzu kalmadigini dusunuyorum. Siteden ayrilmayacagim ama eskisi kadar aktif olmayi da dusunmuyorum.
Her neyse hamilelikleriniz nasil gidiyor? Bu 2 ay zarfinda bir iki kez disinda okuma sansim olmadi. Girmek istemedim pek. Umarim herkesin bebisleri iyidir. biraktigim gibidir.
Dilaracim esin is bulmus cok sevindim. Bir gun okudum, o gun de bu haber vardi, cok sevindim.
Her neyse, safak 58. 2 aydan az kaldi bizim de. kizim yaramazlik yapmiyor. yani yapmiyordur insallah. en son 22. haftada ultrasona girmistim. haftaya pazartesi bir ultrasonum daha var.
hepinizi cok opuyorum. gorusuruz.
merhabalarrr....
kaç gündür bakamıyorum size özledimmm ... eşim geldii çokşükür sonunda :))) umarım herkes iyidir.. perşembe kontrole gidicemm inşallahh oğluşumda çok iyidir... geçmişe bakamadım henüz...biraz bakınayım...
hayırlı olsun canım bende gittim sordumda 2004 lüleri alıyolarmış benim kız 2005 li almadılar yaaaevet canım alıyolarr biraz içlerinde küçük kalcak ama ne yapalım seneye vereyim dedim seneye direk 1. sınıftan alırız dedi müdür bende hiç bişeyden haberi yok paylaşmayı bilmiyo bari anaokula gitsin ne yapayım dedim aralık doğumlu yaa sene olarak tutuyoda ay olarak içlerinde küçük kalcak kızım:1rolleyes:
Kızlar günaydınn. bende c.tesi doktora gittim nst ye soktu tekrar sancım çıkmadı. Haziranın 20 sine kadar bekleyebileceğimizi söyledi dr.
bende cumartesı gunu doktora gıttım kıslar.
sehır dısına cıkmadan once kontrol yapalım demıstı doktorum.
nst ye gırdım cok şükür sancı felan cıkmadı.
20 gün sonraya pelvik muayene olcakmısım.ona göre dogum şekli bellı olacakmıs.
sizinkilerde öylemı bellı olacak ;yoksa doktorunuz size mi bırakıyor dogum seklını?
MERHABA ARKADASLAR
gecmisi okumadan hemen yazıyım dedim
bugun kontrolumuz vardi
kızım 2080 gr olmuş .
ve ters dönmüş .
bende yine 65 kilo çıktım 6 kilo aldım yani şuana kadar .bebiş kilo alıyorda ben mi zayıflıyorum anlamadım.
bundan sonra 2 haftada bir cağırdı.
slm. ben de doktordan geldim. oğlumun kafa ölçümü yine 3 hafta, diğer ölçümleri de bir hafta ilerden gidiyor. kilosu 2800 çıktı ama doktor bu rakam kesinlikle doğru değil en az 2300 dür ama 2800 kafa ölçümünden kaynaklı çıkıyor dedi. bu gidişle de normal doğum yapamayacağım. kafa ölçümü 9.2 cm miş. 10 cm i geçince normal olmaz dedi. ve bebeğim zamanında doğarsa 4 kilo üzeri doğarmış. ama ben zamanını bekleyeceğini düşünmüyorum. en geç 38. haftada doğar diye düşünüyorum. ayın 11 inde de nts ye bağlanacağım.
bir de son bir ayda sadece 500 gr artmışım. doktorum hızlı kilo almama kızınca artık pek de kilo yapıcı şeyler yememeye başladım ve sonuç gayet güzel. bebek beslenmiş ama ben çok az kilo almışım. önce aldıklarım hariç. bunu daha önce yapsaydım bu kadar çok kilo almayacaktım. toplamda 15 kilo almış oldum.
bir de son bir ayda sadece 500 gr artmışım. doktorum hızlı kilo almama kızınca artık pek de kilo yapıcı şeyler yememeye başladım ve sonuç gayet güzel. bebek beslenmiş ama ben çok az kilo almışım. önce aldıklarım hariç. bunu daha önce yapsaydım bu kadar çok kilo almayacaktım. toplamda 15 kilo almış oldum.
canım maşallah kuzucuğuna kiloyu önemseme kuzucuklarımız sağlıklı olsunlarda kilo falan verilir
ya kızlar ben dünde yazmıştım ama kime yoktu cevap alamadım
cibinlik alıcam ama hangi siteden bulamadım bildiğiniz yerler varmı
yada mağazalarda olur
canım nelere dikkat ettinde böle oldu yada nelere di,kkat etmemiştin
canım biz mobilyamızı aldığımız yerden aldık cibinliği ben ikeada görmüştüm birde...
bide perdecilere bak belki onlar yapıyordur
sütü ve yoğurtu diyet alıyorum. dışarıdaysam acıktıysam atıştırmalık olarak form ürünler yiyorum. makarna pilav kesinlikle yemiyorum. ekmek çok az ve genellikle de kepekli yiyorum. bol bol meyve tüketiyorum. bebeğimin hiçbir şeyinden kısmadım. ben hergün 3 adet ceviz yiyorum, vitaminlerimi düzenli kullanıyorum, hergün bir bardak süt içiyorum ve haftada bir de balık yiyorum. ayrıca hergün polen yiyorum. bunu bazı doktorlar önermiyor bazıları da yiyebilirsin diyor. bende bir sorun yaratmıyor alerji felan yapmıyor o yüzden düzenli yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?