2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

evet canım ben normal istiyorum. ama henüz kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle sezeryan olacak. ben bebeğimin dünyaya geliş anını hissedip görmek istiyordum. nasip olmayacak sanırım. ama sağlıklı olsun da artık önemli değil

hoş geldin hakkaten çok merak ettik seni .inşallah bebişininde sağlık durumu iyi çıkar canım türkiyeye ne zaman dönüyosun hazırlıkların tamamladınmı

hayırlı olsun canım bende gittim sordumda 2004 lüleri alıyolarmış benim kız 2005 li almadılar yaaa
Kızlar günaydınn. bende c.tesi doktora gittim nst ye soktu tekrar sancım çıkmadı. Haziranın 20 sine kadar bekleyebileceğimizi söyledi dr.

arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı yazmadım hepinizede bebişlerinizede kocaman kocaman maşallah inşallah herşey böle yolunda gider
burcucum inşallah senin bebişinde kafa ölçümü diğer ölçümlerle aradaki farkı kapatır

canım maşallah kuzucuğuna kiloyu önemseme kuzucuklarımız sağlıklı olsunlarda kilo falan verilir

canım nelere dikkat ettinde böle oldu yada nelere di,kkat etmemiştin

ya kızlar ben dünde yazmıştım ama kime yoktu cevap alamadım
cibinlik alıcam ama hangi siteden bulamadım bildiğiniz yerler varmı
yada mağazalarda olur

selam kısslarrr hihoyyyt
çalışanlara kolay geçecek bir hafta olsun , izinde olanlara bol dinlenmeler kaydirigubbakcemile5
dün felaket sıcaktı gece , balkonda dahi esmiyordu rüzgar .. bir de ne eşim ne k.validem bi rahat bıraktı balkonda uyuycaktım biraz halbüse Çok üzgünüm çoook
sonra Aras beyin oyun oynayacağı tuttu
ne yana dönsem oradan ittire ittire sırt üstü yatırıp tepindi durdu .. eşim bile " oğlum az rahat dur anne uyusun artık " dedi sonra pes eden yine ben oldum ve sızmışım mirmirmirmir

azcık geçmişe bakıp gelcem

arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı yazmadım hepinizede bebişlerinizede kocaman kocaman maşallah inşallah herşey böle yolunda gider
burcucum inşallah senin bebişinde kafa ölçümü diğer ölçümlerle aradaki farkı kapatır[/QUOTE]

kapatmaz canım bebeğim iki aydır hep kafa ölçümlerinde fazla çıkıyor. koca kafalı olacak benim oğlumkaydirigubbakcemile3 ama önemli değil. çünkü sağlıklı bir bebek. bir sorun olmadıktan sonra önemli değil. tek sorunum normal doğum yapabileceğimi sanmıyorum.

ya kızlar ben dünde yazmıştım ama kime yoktu cevap alamadım
cibinlik alıcam ama hangi siteden bulamadım bildiğiniz yerler varmı
yada mağazalarda olur

canım biz mobilyamızı aldığımız yerden aldık cibinliği ben ikeada görmüştüm birde...
bide perdecilere bak belki onlar yapıyordur

canım nelere dikkat ettinde böle oldu yada nelere di,kkat etmemiştin

sütü ve yoğurtu diyet alıyorum. dışarıdaysam acıktıysam atıştırmalık olarak form ürünler yiyorum. makarna pilav kesinlikle yemiyorum. ekmek çok az ve genellikle de kepekli yiyorum. bol bol meyve tüketiyorum. bebeğimin hiçbir şeyinden kısmadım. ben hergün 3 adet ceviz yiyorum, vitaminlerimi düzenli kullanıyorum, hergün bir bardak süt içiyorum ve haftada bir de balık yiyorum. ayrıca hergün polen yiyorum. bunu bazı doktorlar önermiyor bazıları da yiyebilirsin diyor. bende bir sorun yaratmıyor alerji felan yapmıyor o yüzden düzenli yiyorum.

canım biz mobilyamızı aldığımız yerden aldık cibinliği ben ikeada görmüştüm birde...
bide perdecilere bak belki onlar yapıyordur

canım antalyada öle heryeri bilmediğim için ve kimsem olmadığı için öle çıkıp mağazaları dolaşamıyorum eşimde zaten hiç sevmez oyüzden netten bulmak zorundayım belki bulurum cevabın için çok saolasın

teşekkür ederim canım
ben şimdilik 10 kilo aldım ama dikkat etseydim eminimki daha az alırdım çünkü ben çok fazla abur cubur tüketiyorum ağır yemekler yiyorum şöleeeee yemeğin sularına ekmeği bile banıyorum yani
ha bide gece kalkıp meyve suyu ve çikolatalı bişiler muhakkak yiyorum
hiçte sağlıklı beslenmiyorum bence ama napayım kendime halim olammıyorum
sen negüzel dikkat ediyomuşun kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…