2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

merhabalar arkadaşlar çok katılamıyorum sizlere ama hemen arada yazayım dedim.Cuma günü doktordaydık 34+0 da oğluşum 46 cm.2600 gr.olmuşArtık 1 ayımız kaldı şu günler geçse de kavuşsak bebişlerimize.

Canım benim bebişimde önden gidiyor 2 hafta.Ama kafa olarak ne kadar önde onu hiç söylemedi doktorum.Söylediği şu anda yaşıtlarına göre % 79 iriymiş ve bu oran % 90 ı geçerse sezeryan dedi.Oğluşum şu bir haftada 330 gr.almış.Hesaplıyorum 40 haftaya kadar durursa sanırım 4 kiloya yakın olacak ve sezeryan olacağım ama normali çok istiyorummmmm.

Kıslar image de sorun var sanırım bir türlü yükleme yapamadım resimlerim albümümde ordan bakabilirsiniz biraz önce çekildik taze taze kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz kızlar
pek net değil bilgisayarın kamerasından çektim anca bu kadar çıktı
fot.mak.gelince eklerim yeni resim

kocaman olmus oglusunn.. masalllah canımm.. ıns cnmm vaktinde saglıkla gelsin bebisler...

maşallah o paşacığa sağlıkla gelsin inş

ben birazdinleneyim kızlar ya midem bulandı çok bide sürekli oturmaktan karnım ağırdı sanırım
sonra yine görüşürüz

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan

3-4 gündür fırsat bulup giremedim inşallah herkes iyidirrrrrr:1hug:

kuzeydeniz ilsu burcu rosemve daha geriye gidemediğim için adını sayamayacağım diğer doktordan güzel haberlerle gelen tüm arkadaşlar maşallah kuzularaaa

artık çok çabuk büyüyor minik kuzularrr:asigim:

bizde bugün 32+5 iz 33 haftamız bitiyorrrrr:lepi:

meleğim o tatlı göbüşün içindeki güzel fıstığı yerim bennnnnnopuyorumnanaktancokacimcoook

gaydincim hızlıresim diye bi site duymuştum ama hiç kullanmadım tatlım bi dene istersenn...

kibelemmmm gelmişşşşşşşşşzemuszemus
özlettin tatlım kendini yaa çok merak ettik inan seniiii şükür minik prensesin de sende iyiymişsinizzzzzzŞeniz

star dust canım çok sıcakta olsa sakın yatma balkondaklava:
ben de kendimi nereye atacağımı şaşırıyorum gidip suyun altına oturuyorum napiim dayanamıyorum resmen elimden yüzümden ateş fışkırıyor hatta bazı akşamlar eşim yahu ben üşüdüm sen hala kıpkırmızı ateş gibi duruyosun diyo bende allah allah aşkım neden acabaaa:mymeka: diyorummmmkaydirigubbakcemile3

birde kızlar dün şöyle azcık serinleyelim diye göl kenarına gittik en çok 3 saat dışardaydık eve bi geldik benim ayaklarım balon gibi olmuşşşş şok oldum şimdiye kadar hiç şişmemişti hatta hala aynı numarada ayakkabılarım ama yazlıklarım hep topuklu olduğundan rahat bi ortapedik terlik aldım onu giyiyorum spor ayakkabısında pişiyor ayaklarım diye ama terlikte bile balon gibiydi akşam hatta hala bile şiş :1shok:

dün gece hiç uyumadım birde saat 6.30 da en son dalmışım 12 de kalktımmm-tatlicadiarzu- az kaldı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun da sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimiziiiiii:asigimpuyorumnanaktan

HoŞgeldın demett fazla ayakta kalmaktan ŞıŞmıŞtır ayakların normal artık bu saatten sonra

HoŞgeldın demett fazla ayakta kalmaktan ŞıŞmıŞtır ayakların normal artık bu saatten sonra

hoşbulduk hürremcimmmŞeniz

valla şok oldum görünce inan yusyuvarlak olmuştu resmen yaa hatta korktummmm:sm_confused:

eşimde dedi hayatım normal 3 saattir dışardaydık
dedimki 3 saat bana ne der biliyorsun sabah çıkıp akşama kadar yürüyen bi insanım normalde yorulmak nedir bilmemmmm
unuttun galiba canım 8 aylık hamilesin hatırlatayım demez miii:1closedeyes:

ee napalım artık 1 ay daha sabredecez inşallahhhh:sm_cool:

hürremcim ayy hele senle diloşun günler kaldı yaaaaa çok heyecanlanıyorummmmdelikafaduldendelikafadulden

gamzecim ben resmini göremiyorum yaaaa nedennnsenağlama

demetim hoşgeldin canım nasılsın...
bizde dün kartepeye gittik çok yürümüşüm karnımda biraz sancı var

Sizde otururken zorlanmaya başladınız mı.ışyerinde oturunca belli bir süre sonra çok rahatsız ediyor kasıklarım ağrıyor.Acaba evde dinlenmelimiyim.Birde bende bel fıtığı var onun etkisimi acaba.

allaha şükür ben hala sizin bu şikayetlerden şikayetçi değilim benim sorunum psikolojik:1shok:bana nolduğunuda anlamadım zaten ay boşver yaaaa hayat güzel hava güzel ben güzel sen güzel kızım güzel biliyorsunuz ben aylık bütçe ayırıp alışveriş yapıyorum mayıs sonu bişey almadım ama çok güzel çerçeveler yapıcam odacığımızı onları araştırıyordum şu anda....zemuszemus bakıyım odamız bitmedi ama size resimlerini göstereyim bende....biraz kafam dağalsın yoksa bunalımdan yiyip duruyorum :icecream::içelim:cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…