slm. ben de doktordan geldim. oğlumun kafa ölçümü yine 3 hafta, diğer ölçümleri de bir hafta ilerden gidiyor. kilosu 2800 çıktı ama doktor bu rakam kesinlikle doğru değil en az 2300 dür ama 2800 kafa ölçümünden kaynaklı çıkıyor dedi. bu gidişle de normal doğum yapamayacağım. kafa ölçümü 9.2 cm miş. 10 cm i geçince normal olmaz dedi. ve bebeğim zamanında doğarsa 4 kilo üzeri doğarmış. ama ben zamanını bekleyeceğini düşünmüyorum. en geç 38. haftada doğar diye düşünüyorum. ayın 11 inde de nts ye bağlanacağım.
merhabalar arkadaşlar çok katılamıyorum sizlere ama hemen arada yazayım dedim.Cuma günü doktordaydık 34+0 da oğluşum 46 cm.2600 gr.olmuşArtık 1 ayımız kaldı şu günler geçse de kavuşsak bebişlerimize.
merhabalar arkadaşlar çok katılamıyorum sizlere ama hemen arada yazayım dedim.Cuma günü doktordaydık 34+0 da oğluşum 46 cm.2600 gr.olmuşArtık 1 ayımız kaldı şu günler geçse de kavuşsak bebişlerimize.
kocaman olmus oglusunn.. masalllah canımm.. ıns cnmm vaktinde saglıkla gelsin bebisler...
maşallah o paşacığa sağlıkla gelsin inş
HoŞgeldın demett fazla ayakta kalmaktan ŞıŞmıŞtır ayakların normal artık bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?