2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ilsucum maşallah kuzucuna kikosu iyi ya seninki aynı kalsada fark etmyor.belkde o tartılar çok hassas değil evdede aynımı.benim evle aynı gidiyor doktorunki.bende 11 kilo olmuştum ama dünden beri hiçbirşey yiyemiyorum ishal olmuşum sadece patates haşlamsı 1 kilo vermişim şimdide halsızlik var.

benimde gecen hafta karın agrsı olmustu hafıf hafıf.
doktoruma sordum bu haftalarda artuk agrıların olması normal dedı.
artık hepimiz son ayımıza gırdik kıslar.alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

demetim hoşgeldin canım nasılsın...
bizde dün kartepeye gittik çok yürümüşüm karnımda biraz sancı var

hoşbuldum tatlımm çok şükür hamdolsun diyelim bu günümüze demi ama yeter ki miniklerimiz sağlıklı olsunnnnnopuyorumnanaktan

ayy nurcum valla bize çok yakın kartepe 30 dk falan bilseydim gelirdim inan kiiiiiiidelikafadulden

ben artık yürüyemiyorum tatlım markete gittiğimde bile daha giriyoruz içeriye karnım taşş gibi oluyor kasılmalar başlıyorrr o yüzden yaklaşık 1 aydır yürüyüş yapamıyorum çok kilo aldımmsenağlama
yürüme bandı aldık bugün yarın gelecek en azından azar azar yürürüm doğumdan sonrada lazım olacak nasılsa kızımı uyutur bol bolllll spor yaparım inşallah gider bu kilolardaaaaaa:sm_cool:

sende dikkat et tatlım kendine yürüyecem diye zorlama sakın kendiniiiiŞeniz

Sizde otururken zorlanmaya başladınız mı.İşyerinde oturunca belli bir süre sonra çok rahatsız ediyor kasıklarım ağrıyor.Acaba evde dinlenmelimiyim.Birde bende bel fıtığı var onun etkisimi acaba.

canım bende normal oturamıyorummmm bende de siyatik var oturdummu kalkamıyorum o kadar sancım oluyor kiiisenağlama
yatamıyorum da sol tarafım artık çok acıyor sağa zaten yatamıyorum Rabbim yardımcımız olsunnnnnn:Saruboceq:

canım geçmiş olsun ishalsen bol su iç çünkü susuzluk olurmuş vucutta
benim evdeki tartım yanlış tartıyor sibelcim ,ondan evde hiç tartılmıyorum artık
.hep dr da tartılıyorum.

bu arada eşim bu hafta gececi gece yok gündüz evde bugünde kimliğini yenilemeye gitti hala bekar yazıyordu bir türlü değiştirrtemyordum kaydirigubbakcemile3 geçen doktora gittiğimizde eşimle odaları gezdik muhasebeye sorduk fiyatları kadın eğer bebeğiniz küvezde kalması gerekirse günlük 2000 TL dedi hemen nüfus cüzdanını çıkarıp ssk başlatırsanız ücretsiz dedi...bizimkinde de bekar yazıyor ya öyle bişey gerekirse işim uzamasın 2000 vermemiz gerekmesin diye bugünden bekarlığa veda ediyor kaydirigubbakcemile3

bi geldiğimde haber veririm artık başka bi topikten arkadaşla görüştük eşlerimizde tanıştı çok güzeldi...
bugünde dershanede deneme sınavım vardı hafif sancım olunca gidemedim

heh şöyle pozitif ol huricim yaaaa
ablan olarak kızıyorum sana haberin olsunnklava:

aaaa ne o öyle hep sıkılıyorum diyorsunnnnnn:mymeka:
şükür deeeee Rabbim bana harika bir bebek vermiş mucizeyi içimde taşıyorum deeekaydirigubbakcemile
>Rabbim dermansız dert vermesin canımm elimizdekilerine bakıp hepp şükredelim ki elimizde olanları kaybetmeyelim demi tatlımmmmŞeniz

çerçevelerini bekliyorum çok merak ettimmmmmkaydirigubbakcemile5

sibelcim çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine biliyorsun ishal çok iyi değil bu durumda sen zaten sağlıkçısın söylememe gerek yok tabi ama daha fazla halsizleşirsen mutlaka hastaneye doktora git b
serum falan taktırt canımŞeniz

bende dogum ve kuvez fıyatlarını konustum doktorumla
eger normal olursa ssk lı 300 tlvereliniortak
epıdural farkı 200 tl yanı 500 tlvereliniortak
sezeryan olursa yıne ssk lı 600 tlvereliniortak
allah korusun kuvez gıbı bır durum olursa
sıgortasız gunluk fıyatı 2000 tl ssklı 2 ay bıle kalsa en fazla 1000 tl ödersınız dedıvereliniortak
içime su serptı sagolsun doktorcumopuyorumnanaktan

eşin bu vesileyle bekarlıktan cıkıyor desene.kaydirigubbakcemile
iyiki gezmısınız canım hastaneyı.:teselli:

evet illsucum sadece su içebiliyorum peynir ekmek yedim biraz.yarında temizlik için kadın alıcaktım inşallah toparlanırım kendi kendime iyiyim diye nazar ettim sanırım.

kızlar merhaba;
ben de bu hafta doğum iznine ayrıldım yani doktor mecburi izne ayırdı aslında, şekerim falan çok yükselmişti çünkü.. 32+4 günlük benim kuzucum.. şirkette baya bi zor oluyordu çalışmak artık.. evde de sıkılacağım sanırım..

çok saol demetcim öyle allahtan iltihaplı bir ishal değil demir hapıda fazlalaştırıyordu onuda almadım biraz daha iyiyim muz yiyorum habire karnımıda doyuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…