demetim hoşgeldin canım nasılsın...
bizde dün kartepeye gittik çok yürümüşüm karnımda biraz sancı var
Sizde otururken zorlanmaya başladınız mı.İşyerinde oturunca belli bir süre sonra çok rahatsız ediyor kasıklarım ağrıyor.Acaba evde dinlenmelimiyim.Birde bende bel fıtığı var onun etkisimi acaba.
ilsucum maşallah kuzucuna kikosu iyi ya seninki aynı kalsada fark etmyor.belkde o tartılar çok hassas değil evdede aynımı.benim evle aynı gidiyor doktorunki.bende 11 kilo olmuştum ama dünden beri hiçbirşey yiyemiyorum ishal olmuşum sadece patates haşlamsı 1 kilo vermişim şimdide halsızlik var.
hoşbuldum tatlımm çok şükür hamdolsun diyelim bu günümüze demi ama yeter ki miniklerimiz sağlıklı olsunnnnnopuyorumnanaktan
ayy nurcum valla bize çok yakın kartepe 30 dk falan bilseydim gelirdim inan kiiiiiiidelikafadulden
ben artık yürüyemiyorum tatlım markete gittiğimde bile daha giriyoruz içeriye karnım taşş gibi oluyor kasılmalar başlıyorrr o yüzden yaklaşık 1 aydır yürüyüş yapamıyorum çok kilo aldımmsenağlama
yürüme bandı aldık bugün yarın gelecek en azından azar azar yürürüm doğumdan sonrada lazım olacak nasılsa kızımı uyutur bol bolllll spor yaparım inşallah gider bu kilolardaaaaaa:sm_cool:
sende dikkat et tatlım kendine yürüyecem diye zorlama sakın kendiniiiiŞeniz
canım bende normal oturamıyorummmm bende de siyatik var oturdummu kalkamıyorum o kadar sancım oluyor kiiisenağlama
yatamıyorum da sol tarafım artık çok acıyor sağa zaten yatamıyorum Rabbim yardımcımız olsunnnnnn:Saruboceq:
allaha şükür ben hala sizin bu şikayetlerden şikayetçi değilim benim sorunum psikolojik:1shok:bana nolduğunuda anlamadım zaten ay boşver yaaaa hayat güzel hava güzel ben güzel sen güzel kızım güzel biliyorsunuz ben aylık bütçe ayırıp alışveriş yapıyorum mayıs sonu bişey almadım ama çok güzel çerçeveler yapıcam odacığımızı onları araştırıyordum şu anda....zemuszemus bakıyım odamız bitmedi ama size resimlerini göstereyim bende....biraz kafam dağalsın yoksa bunalımdan yiyip duruyorum :icecream::içelim:cokacimcoook
ilsucum maşallah kuzucuna kikosu iyi ya seninki aynı kalsada fark etmyor.belkde o tartılar çok hassas değil evdede aynımı.benim evle aynı gidiyor doktorunki.bende 11 kilo olmuştum ama dünden beri hiçbirşey yiyemiyorum ishal olmuşum sadece patates haşlamsı 1 kilo vermişim şimdide halsızlik var.
bu arada eşim bu hafta gececi gece yok gündüz evde bugünde kimliğini yenilemeye gitti hala bekar yazıyordu bir türlü değiştirrtemyordum kaydirigubbakcemile3 geçen doktora gittiğimizde eşimle odaları gezdik muhasebeye sorduk fiyatları kadın eğer bebeğiniz küvezde kalması gerekirse günlük 2000 TL dedi hemen nüfus cüzdanını çıkarıp ssk başlatırsanız ücretsiz dedi...bizimkinde de bekar yazıyor ya öyle bişey gerekirse işim uzamasın 2000 vermemiz gerekmesin diye bugünden bekarlığa veda ediyor kaydirigubbakcemile3
bu arada eşim bu hafta gececi gece yok gündüz evde bugünde kimliğini yenilemeye gitti hala bekar yazıyordu bir türlü değiştirrtemyordum kaydirigubbakcemile3 geçen doktora gittiğimizde eşimle odaları gezdik muhasebeye sorduk fiyatları kadın eğer bebeğiniz küvezde kalması gerekirse günlük 2000 TL dedi hemen nüfus cüzdanını çıkarıp ssk başlatırsanız ücretsiz dedi...bizimkinde de bekar yazıyor ya öyle bişey gerekirse işim uzamasın 2000 vermemiz gerekmesin diye bugünden bekarlığa veda ediyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?