burcuserr kuzeydenizz maşallahh canlarım bebişlerinizee sağlıkla gelsinler
demetcim albümümde resimlerim foruma koyamadım canım sorun oldu image de sayfamdan bakabilirsin tatlişkom
demetcım hogeldın bende artık pek yuruyemıyorum zaten agrılarım ıyıce artmaya basladı
hoş geldin demetçimmmŞeniz
bi geldiğimde haber veririm artık başka bi topikten arkadaşla görüştük eşlerimizde tanıştı çok güzeldi...
bugünde dershanede deneme sınavım vardı hafif sancım olunca gidemedim
demetcim hoşgeldin fıstık döktürmüşsün yine:)
gamzecimmm maşallah diyorum başka bişey diyemiyorumm tü tü tüüü 41 kereeeŞeniz
hoşbulduk hüzüncüm dikkat et tatlım artık son zamanlardayız ne yapalım azcık sabredecezzzzŞeniz
diloşumm hoşbuldukk özledimmmmmm gel bi öpemmmŞeniz
inşallah nurcum o zamana belki kuzularla olarrrrrrrdelikafadulden
hoşbulduk canımmmm Şeniz
gevezeyim bennnnnnnn ne ediimmmmmmdelikafadulden
ayy napiim tatlım seviyorum sizlerle sohbeti muhabbetiiii valla 2-3 gün geçince özlüyorummmmmopuyorumnanaktan
zuzumu da özledim gitsin kulağınaaaa:dilcikar:
ben geldim melek gittii:dilcikar:
ayy ne küstürük bişi oldum ben yaaaaa-tatlicadiarzu-
bide hergün mutlaka bişi bulup ağlıyorum kızlarrrr sonrada kendime kızıyorum öyle saçma şeyler ki inanamassınızzzzzzkaydirigubbakcemile3
Kızlar benim bildiğim eğer herhangi bir sosyal güvenceniz yoksa devlet karşılıyor çocuğun hastane masrafını.Doğumu değil ama diğer masrafları karşılaması lazım.Arkadaşım doğum yaptı sarılık tedavisi gördü çocuğu 1,500 tl masrafı tuttu üniversitede hiç para ödemediler.Küvezi de ödemesi gerekmezmi bu durumda.
merabalar....
dün annemi gönderdik..senağlamadün çok kötüydüm bugün daha iyiyim
kızlar merhaba;
ben de bu hafta doğum iznine ayrıldım yani doktor mecburi izne ayırdı aslında, şekerim falan çok yükselmişti çünkü.. 32+4 günlük benim kuzucum.. şirkette baya bi zor oluyordu çalışmak artık.. evde de sıkılacağım sanırım..
merabalar....
merabalar....
hüzüncüm canım ya sana bişey soracam ben temizlikçi arıyorumda sen alıyor musun
demetim artık gerginlik var üzerimizde haliyle herşeye alınır olduk zaman daraldıkça içimizdeki sıkıntı artıyoo bi sağlıkla kucağımıza alsak kuzularımızıı:asigim:
kızlar merhaba
umarım herkes iyidir. bir haftadır yoktum tatil güzel geldi. işe bir geleyim ne olmuş bir bakayım dedim. takıldım kaldım sinirde hat safhaya çıkmadı değil yani. hiç gelmemek lazım dimi
evet diloşum sanırım öyleeeee
stres yapıyorum sanırım birazda
ne olacak nasıl olacak diyeee
birde geçenlerde doğum hikayelerini okumuştum öyle sezeryanlar anlatmışlar ki yaşadığım halde sezeryanı geceleri kabuslar gördümmmm:mymeka:
artık okumuyorum bende onlarada küstümmm:dilcikar:
ayy diloşum oğluma bile küsüyorum inanabiliyormusunnnnnn-tatlicadiarzu-
kızlar merhaba
umarım herkes iyidir. bir haftadır yoktum tatil güzel geldi. işe bir geleyim ne olmuş bir bakayım dedim. takıldım kaldım sinirde hat safhaya çıkmadı değil yani. hiç gelmemek lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?