2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

demetcim albümümde resimlerim foruma koyamadım canım sorun oldu image de sayfamdan bakabilirsin tatlişkom

gamzecimmm maşallah diyorum başka bişey diyemiyorumm tü tü tüüü 41 kereeeŞeniz

demetcım hogeldın bende artık pek yuruyemıyorum zaten agrılarım ıyıce artmaya basladı

hoşbulduk hüzüncüm dikkat et tatlım artık son zamanlardayız ne yapalım azcık sabredecezzzzŞeniz

hoş geldin demetçimmmŞeniz

diloşumm hoşbuldukk özledimmmmmm gel bi öpemmmŞeniz

bi geldiğimde haber veririm artık başka bi topikten arkadaşla görüştük eşlerimizde tanıştı çok güzeldi...
bugünde dershanede deneme sınavım vardı hafif sancım olunca gidemedim

inşallah nurcum o zamana belki kuzularla olarrrrrrrdelikafadulden

demetcim hoşgeldin fıstık döktürmüşsün yine:)

hoşbulduk canımmmm Şeniz

gevezeyim bennnnnnnn ne ediimmmmmmdelikafadulden

ayy napiim tatlım seviyorum sizlerle sohbeti muhabbetiiii valla 2-3 gün geçince özlüyorummmmmopuyorumnanaktan

zuzumu da özledim gitsin kulağınaaaa:dilcikar:

ben geldim melek gittii:dilcikar:

ayy ne küstürük bişi oldum ben yaaaaa-tatlicadiarzu-

bide hergün mutlaka bişi bulup ağlıyorum kızlarrrr sonrada kendime kızıyorum öyle saçma şeyler ki inanamassınızzzzzzkaydirigubbakcemile3

kızlar bebeğe hemen ssk yaptırmaya gerek yok devlete bağlılar doğduklarında hatta 18 yaşına kadar devlet otomatik olarak sigortalıyor yani sadece fark çıkar.özel hastanede.eğer devlette olursanız hiç para ödemezsiniz

Kızlar benim bildiğim eğer herhangi bir sosyal güvenceniz yoksa devlet karşılıyor çocuğun hastane masrafını.Doğumu değil ama diğer masrafları karşılaması lazım.Arkadaşım doğum yaptı sarılık tedavisi gördü çocuğu 1,500 tl masrafı tuttu üniversitede hiç para ödemediler.Küvezi de ödemesi gerekmezmi bu durumda.

hüzüncüm canım ya sana bişey soracam ben temizlikçi arıyorumda sen alıyor musun

demetim artık gerginlik var üzerimizde haliyle herşeye alınır olduk zaman daraldıkça içimizdeki sıkıntı artıyoo bi sağlıkla kucağımıza alsak kuzularımızıı:asigim:

canım devlette ödenmıyor ama özelde dedıklerı fıyatı aynen alıyolar senden benneyaptımki

hoşgeldin canım

seninle aramızda 1 gün var bende 32+5 im bugün

ilk günler sıkılırsın biraz ama yavaş yavaş alışırsınnn

dinlenirsin bol bollll zaten kuzucun doğunca zaman sana yetmicek merak etmeeekaydirigubbakcemile3

merabalar....

dün annemi gönderdik..senağlamadün çok kötüydüm bugün daha iyiyim

allah kavustursun neslicimmm üzülme tatlım doğuma gelmicek mi annennnfisfisfis

demetim artık gerginlik var üzerimizde haliyle herşeye alınır olduk zaman daraldıkça içimizdeki sıkıntı artıyoo bi sağlıkla kucağımıza alsak kuzularımızıı:asigim:

evet diloşum sanırım öyleeeee

stres yapıyorum sanırım birazda

ne olacak nasıl olacak diyeee

birde geçenlerde doğum hikayelerini okumuştum öyle sezeryanlar anlatmışlar ki yaşadığım halde sezeryanı geceleri kabuslar gördümmmm:mymeka:

artık okumuyorum bende onlarada küstümmm:dilcikar:

ayy diloşum oğluma bile küsüyorum inanabiliyormusunnnnnn-tatlicadiarzu-

kızlar merhaba
umarım herkes iyidir. bir haftadır yoktum tatil güzel geldi. işe bir geleyim ne olmuş bir bakayım dedim. takıldım kaldım sinirde hat safhaya çıkmadı değil yani. hiç gelmemek lazım dimi

tatlımm ben korkmuyorum sezaryandan eminmiki kolay geçecektir ben epudural olucam yine belden uyuşturmalı tavsiye ederim hiç analmıyosun bişeyy :lepi: tabi sonrasında ağrın sızın oluyo ağrı kesicilerle atlatıyosunn zatenyerimseniben

kızlar merhaba
umarım herkes iyidir. bir haftadır yoktum tatil güzel geldi. işe bir geleyim ne olmuş bir bakayım dedim. takıldım kaldım sinirde hat safhaya çıkmadı değil yani. hiç gelmemek lazım dimi

ooo bodrumu fethedip de kimler gelmiş kimlerrrrrrrrdelikafadulden

hoşgeldin canımmmŞeniz

insan o güzel tatilin ardından sinirinin bozulacağını bile bile işe gider mi anacımmkaydirigubbakcemile

biz iyiyiz çok şükür haberler sende tatlımmmmmalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…