2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar merhaba
umarım herkes iyidir. bir haftadır yoktum tatil güzel geldi. işe bir geleyim ne olmuş bir bakayım dedim. takıldım kaldım sinirde hat safhaya çıkmadı değil yani. hiç gelmemek lazım dimi

hoş geldin canım tatil dönüşü işbaşı yapınca haliyle sinirler gergin olur biraz stres yapma kendine:teselli:

allah kavuştursun canım yine gelir annen üzme kendini:teselli:

sağol canım dün çok ağladım

annemin 2 gün kalabildi ancak doyamadan gitti

allah kavustursun neslicimmm üzülme tatlım doğuma gelmicek mi annennnfisfisfis

yok canım gelemiyor çalşıyor annem
doğumdan sonra ben yanına gideceğim inşallah
çok yanlızım eşim genelde nöbetçi oluyor gün aşırı
anneciğimde gitti oğluşumla kaldık yine yanlız

diloş başağrısı çok olmuşmuydu epiduralde

canım doktorum bana dediki doğuma nasıl girersen öyle çıkarsın demişti hakikatte öylee bi kaç kişi bayılıpta oldu ağlıyolardı doğuma girerken uyanırkende ağlayarak uyandılar ama ben gülerek girdim gülerek çıktım gerçeten ne baş ağrısı nede bişeyy oldu çok güzel geçtiyerimseniben

kimmmmmmmm bennn miiiiiiii epudral olacammm amaninnnnnndelikafadulden

diloşum ben bileğimden ameliyat oldum değişik bi hastalığım var bir sıvı birikiyor tam eklem yerimde ve zamanla çok kullanınca bileği aşırı ağrı veriyor herneyse onda bile genel anesteziyle oldummmdelikafadulden
korkudan bayılırım zati bayıltmasalar bileeekaydirigubbakcemile3

elimden gelse dişçide bilenem bayılırımmmm:1closedeyes:

demetcim saol tatlım maşallahların için
hormonlar tavan yaptı herşeye kırılmamız çok normal bende sebepler arıyorum bazen ilgi alaka hep bende olsun istiyorum sanırım oğluşum geldiğinde inş. depresyona girmem ilgi ona kayıcak bakalım nasıl olucakkaydirigubbakcemile3
ametist hoşgeldin tatlım ne güsel yaptın tatile gitmekle aman takma boşver ya son zamanların keyfini çıkar relaxxx kaydirigubbakcemile5

bana epidural için yapılacak olan narkozun çok baş ağrısı yaptığını söyledilerde.oyüzden sordum.ben genel anesteziye karşıyım zaten bebeğimin dünyaya geldiği anı görmek istiyorum

oyy kıyamam neslicim üzülme tatlımmmm mucizeni kollarına alıp gidersin sende tatlımmmŞeniz

nöbetlere gelince aynen o benimde sorunum ama işleri gereği mecburlar ne yapsınlarrr:sm_confused:

hatta geçenlerde oturup ağladım ben bu haldeyken sen neden nöbet tutuyosun diyeekaydirigubbakcemile3

sorma gamzecim yaaa ne hormonmuşşşşşş:mymeka:

ben yürüyemiyorum diye çıkamıyoruz eskisi gibi gezmeye adamcağız dediki hayatım ben gidip film alıp geleyim izleyelim iyi git dedim sonra başladım ağlamaya sen git bende çıkıcam dışarıya tek başıma görürsün diyeeee:roflol:
şaşırdı aşkım yaaa ee çıkabileceksen gel birlikte çıkalım niye ben yalnız sen yalnız çıkıyormuşuz dedikaydirigubbakcemile3:roflol:

demet sende az değilsin kız adam seni düşünmüş ama işte sana o an farklı geliyo o söylediği az kaldı inş. normale dönücez bizlerdekaydirigubbakcemile3

bana epidural için yapılacak olan narkozun çok baş ağrısı yaptığını söyledilerde.oyüzden sordum.ben genel anesteziye karşıyım zaten bebeğimin dünyaya geldiği anı görmek istiyorum

bende epidural normal olacağım canım.Ama sezeryan olsamda epidural olacağım bebeğimi en son görecek olma fikrine karşıyım uyanık olmak o anı yaşamak istiyorum.

Demettt diye bir koca göbek arkamdan konusuyomussss onu kovalamaya geldimmmm klava: :icecream: Bak demet seni karsıma oturtur dondurma yirimmmm sanada vermem ona goreee agır tehdit ediyorummmm :hooray:

kuzeydeniz canım bende epidural normal istiyordum ama hastane kendi çalıştığım yer olunca ameliyathane ekibi olsun doktor olsun hepsini tanıyorum gelip gidip bakmaları beklemeleri biraz sabırda gerektiriyor birde utanma duygusu olacak bende herkes tanıdık.oyüzden epidural sezeryan olucam büyük ihtimalle.

hahay şunlara bak bide bana diyolar siz paso ağlıyosunuz beeee kaydirigubbakcemile3

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae:mymeka:

demet sende az değilsin kız adam seni düşünmüş ama işte sana o an farklı geliyo o söylediği az kaldı inş. normale dönücez bizlerdekaydirigubbakcemile3

gamzecim ben böyle değildim sonradan oldummmm:roflol:

demetcim nasılsın canım

oyy selsincimm hoşgeldin tatlım nasılsınnnŞeniz
özledim vallaaaaopuyorumnanaktan
çağın beramız nasılll, evde olmaya alışabildin mi tatlımm:sm_cool:

biz çileğimle iyiyiz teyzesi azcık annesi asabi bu ara ama olcek o kaa demiii:lepi:

İşte geldimmmmmmmmmmm burdayımmmmmmm

Demettt diye bir koca göbek arkamdan konusuyomussss onu kovalamaya geldimmmm klava: :icecream: Bak demet seni karsıma oturtur dondurma yirimmmm sanada vermem ona goreee agır tehdit ediyorummmm :hooray:

ahanda benim ruh ikizimm gelmişşşşşdelikafaduldendelikafadulden

hoşgelmişş sefalar getirmişşşşşşopuyorumnanaktan
önce bi döviimmm:mymeka:
sonra bi öpiiiiiiiimmmŞeniz

kızımmmmm o dondurmalar yüzünden yakında 100 kilo olcem amaaaaaaa olsunnnnn çileğime değerrrrr:sm_cool:sositososito

alırım kii elinden dondurmanııııı sonrada bi lokmada yutarrrr yuvallanarak kaçarımmmmmmm:lepi::sm_cool:

prensesim ve sen nasılsınız bakalım anlat :dance:

bi saatte bi oda süpürebildimm artık yapamıyorum ben bu süpürme işiniiiii yaaaaaaaaaaasenağlama

çok dağınık bu erkek milleti çokkkkkk:mymeka:

1 saatte anca topluyom zati koca göbüşümle yuvallanarakkkk:1closedeyes:

dolapların kapaklarını bile kapatmıyorlar açıncaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…