kızlar merhaba
umarım herkes iyidir. bir haftadır yoktum tatil güzel geldi. işe bir geleyim ne olmuş bir bakayım dedim. takıldım kaldım sinirde hat safhaya çıkmadı değil yani. hiç gelmemek lazım dimi
allah kavuştursun canım yine gelir annen üzme kendini:teselli:
allah kavustursun neslicimmm üzülme tatlım doğuma gelmicek mi annennnfisfisfis
diloş başağrısı çok olmuşmuydu epiduralde
tatlımm ben korkmuyorum sezaryandan eminmiki kolay geçecektir ben epudural olucam yine belden uyuşturmalı tavsiye ederim hiç analmıyosun bişeyy :lepi: tabi sonrasında ağrın sızın oluyo ağrı kesicilerle atlatıyosunn zatenyerimseniben
sağol canım dün çok ağladım
annemin 2 gün kalabildi ancak doyamadan gitti
yok canım gelemiyor çalşıyor annem
doğumdan sonra ben yanına gideceğim inşallah
çok yanlızım eşim genelde nöbetçi oluyor gün aşırı
anneciğimde gitti oğluşumla kaldık yine yanlız
demetcim saol tatlım maşallahların için
hormonlar tavan yaptı herşeye kırılmamız çok normal bende sebepler arıyorum bazen ilgi alaka hep bende olsun istiyorum sanırım oğluşum geldiğinde inş. depresyona girmem ilgi ona kayıcak bakalım nasıl olucakkaydirigubbakcemile3
ametist hoşgeldin tatlım ne güsel yaptın tatile gitmekle aman takma boşver ya son zamanların keyfini çıkar relaxxx kaydirigubbakcemile5
bana epidural için yapılacak olan narkozun çok baş ağrısı yaptığını söyledilerde.oyüzden sordum.ben genel anesteziye karşıyım zaten bebeğimin dünyaya geldiği anı görmek istiyorum
kuzeydeniz ve burcusener sizin tosuncuklarada maşallah
hahay şunlara bak bide bana diyolar siz paso ağlıyosunuz beeee kaydirigubbakcemile3
demet sende az değilsin kız adam seni düşünmüş ama işte sana o an farklı geliyo o söylediği az kaldı inş. normale dönücez bizlerdekaydirigubbakcemile3
demetcim nasılsın canım
İşte geldimmmmmmmmmmm burdayımmmmmmm
Demettt diye bir koca göbek arkamdan konusuyomussss onu kovalamaya geldimmmmklava: :icecream: Bak demet seni karsıma oturtur dondurma yirimmmm sanada vermem ona goreee agır tehdit ediyorummmm :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?