lülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae:mymeka:
gamzecim ben böyle değildim sonradan oldummmm:roflol:
oyy selsincimm hoşgeldin tatlım nasılsınnnŞeniz
özledim vallaaaaopuyorumnanaktan
çağın beramız nasılll, evde olmaya alışabildin mi tatlımm:sm_cool:
biz çileğimle iyiyiz teyzesi azcık annesi asabi bu ara ama olcek o kaa demiii:lepi:
ahanda benim ruh ikizimm gelmişşşşşdelikafaduldendelikafadulden
hoşgelmişş sefalar getirmişşşşşşopuyorumnanaktan
önce bi döviimmm:mymeka:
sonra bi öpiiiiiiiimmmŞeniz
kızımmmmm o dondurmalar yüzünden yakında 100 kilo olcem amaaaaaaa olsunnnnn çileğime değerrrrr:sm_cool:sositososito
alırım kii elinden dondurmanııııı sonrada bi lokmada yutarrrr yuvallanarak kaçarımmmmmmm:lepi::sm_cool:
prensesim ve sen nasılsınız bakalım anlat :dance:
hoşbulduk canımcım.çağın berada iyi.kontrole gittik.2470 gr olmuş kuzum tam tamına 47 cm olmuş.1 temmuzda alıcak doktor bir aksilik olmazsa.fotolarımıda koymuştum son halimi önceki sayfalarda.dün akşam çok sancım vardı hastalanıcakmış gibi korktum biraz
maşallah canım çağınımıza bebişler kocaman oldu artıkhihoyyythihoyyyt
sağol canım.evet kocaman oldu ve az zamanımız kaldı meleklerimize kavuşmamıza kısmetse.daha dün gibi yeni başlamıştık.şimdi sona geldik
evet canım sanki çok hızlı geçti gibi geliyor...
bizde bugün ayrıntılıya gidecez belki
oh ne güzel ayrıntılı çok güzel uzun uzun görürsün bebeşini
abooo odaa neeeedelikafaduldendelikafadulden
hoşbulduk canımcım.çağın berada iyi.kontrole gittik.2470 gr olmuş kuzum tam tamına 47 cm olmuş.1 temmuzda alıcak doktor bir aksilik olmazsa.fotolarımıda koymuştum son halimi önceki sayfalarda.dün akşam çok sancım vardı hastalanıcakmış gibi korktum biraz
ooo bodrumu fethedip de kimler gelmiş kimlerrrrrrrrdelikafadulden
hoşgeldin canımmmŞeniz
insan o güzel tatilin ardından sinirinin bozulacağını bile bile işe gider mi anacımmkaydirigubbakcemile
biz iyiyiz çok şükür haberler sende tatlımmmmmalkisalkisalkis
evet canım sanki çok hızlı geçti gibi geliyor...
bizde bugün ayrıntılıya gidecez belki
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae:mymeka:
gamzecim ben böyle değildim sonradan oldummmm:roflol:
oyy selsincimm hoşgeldin tatlım nasılsınnnŞeniz
özledim vallaaaaopuyorumnanaktan
çağın beramız nasılll, evde olmaya alışabildin mi tatlımm:sm_cool:
biz çileğimle iyiyiz teyzesi azcık annesi asabi bu ara ama olcek o kaa demiii:lepi:
ahanda benim ruh ikizimm gelmişşşşşdelikafaduldendelikafadulden
hoşgelmişş sefalar getirmişşşşşşopuyorumnanaktan
önce bi döviimmm:mymeka:
sonra bi öpiiiiiiiimmmŞeniz
kızımmmmm o dondurmalar yüzünden yakında 100 kilo olcem amaaaaaaa olsunnnnn çileğime değerrrrr:sm_cool:sositososito
alırım kii elinden dondurmanııııı sonrada bi lokmada yutarrrr yuvallanarak kaçarımmmmmmm:lepi::sm_cool:
prensesim ve sen nasılsınız bakalım anlat :dance:
zuzuumcum şekerim nasılsın.görüşemiyoruz uzun zamandır
sinirli bir anne adayının hayalii deşarjıııı:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3:roflol:
oyyyy koca adam olmuşşşşşşş maşallahhhhhhhhhhhŞeniz
yer teyzesi onuuuuuuuopuyorumnanaktan
selsinimm çok az kaldı canımmm sabırrrrrrr çok dikkat et kendineeeeee artık tatlımmmmmmmŞeniz
aradım buldum resmini ne meraklıyım demiiidelikafadulden
hani nerde aldığın kilolarrrrrkaydirigubbakcemile
maşallah subhanallah çağın beramıza ve güzel annesineeeeeŞeniz
çok güzel görünüyorsun tatlımmmmmmopuyorumnanaktan
hürremcimmmm selsinin resmini ararken senin göğüs ucundaki sorunu okudummm
ben lansinoh aldım canım doğumuma
son bi hafta kala her duştan sonra günde 1 kere sürücem
tavsiye ederim tatlım bebiş emerkende bebişe de faydası var bebişin ağzında oluşan o beyazlıklar olmuyormuş lansinohla.
yiğitimde göğüs ucum o kadar yara olmuştu ki kopacaktı sankisenağlama
resmen kanlı kanlı emiyordu yavrumm
o emerken de ben ölüp ölüp diriliyordum ağrıdan mendil ısırıyordum gözümden yaşlar akıyordu nasıl acıdığını düşünün artıksenağlama
o yüzden şiddetle tavsiye ederimmm hepinizeeeeee:içelim:
Donduuuumaaaa mıııı alamazsınnnnn taaaaammmm mııııııı vermem yirimmm seni de yirim gerekirse :icecream: Bizim bilas sıkıntılarımız var demetimmm ama ufak tefek cok sükürrr... Bu hafta son cuma izne cıkıyorus evde örgü örcessss vereliniortak Cumartesi doktordaydık kilomuz iyi cok sükür ama ben 1 kilo vermisim hasta olmustum ya hani... Hemen kilo almalıyım derdine girdim tabi üzüldüm bian bebekim beslenemicek diye tatlı yiyimmm didim ama doktorum tatlı yersen sekerini yükseltir bebeginin gelişimini engelleyebilirsin dedi, az kilolu olsun ama akcigerleri gelişsin yeterki dedi...opuyorumnanaktan Soracıııma NST ye baglandım ve dogum sancım cıktı braxton hicks degil maselef, bunun üzerine nidilat diye bi hap verdi onu içiyorum, 20 hazirandan once gelmeye kalkarsa kısım içeride tutucaklar sanırım ama 20 hazirandan sora ellemicekler kendi ne zaman isterse o zaman gelcek alkisalkisalkis Bi cırpıda anlattım valla... Bende durumlar boyle herseye ragmen, yorgunluguma bilmem neye acaip keyifli ve huzurluyum cok sükürrrrrrr zemuszemus
İiyim sekerimmm anlattım bak uzun uzunnnn, görüşemiyorusss selsinimmm ya ben bi izne cıkıyımda cuma günü, internetimi baglatcam haftaya sora gircem insallah görüşeris bol bol çağın napıyo bakiiimm anasının kuzusuuuuuu :sm_cool:
ay epidural sezaryen en çok korktuğum şey benimde .aslıonda ben sezaryenden korkuyorum.
bayılma ayılma ameliyat felan vs.
normalde canımı dişime takar yapcak bir şey yok der herhalde kendi halina bırakır zor da olsa çekerim diyorum:))))))
ama işte onda da o çatal dene masa işi beni korkutuyor.
çatalda oluyormuş doğumalr offfffffffffff
valla yarın gelmeyeceğim zaten işe mişe. tatil güzeldi denize giremedim ama buz gibiydi deniz. bodrumda daha sezon açılmamış kızlar o yüzden iç geçirecek bişi anlatamıyorum size :)) öğlen kadar ve akşamları hırka ve çorapları çıkaramadık üstümüzden. ben sadece öğlenleri ayalarımı denize sokmakla yetindim birde malak yatışı yaptım bütün gün. her şeyi yedim ne şeker çıktı ne bişi oldum. dondurma ve pohaça bile yedim. buraya geldim sabah sabah şeker 190 ını gördü. bir tek net yoktu orada sizden uzak kaldım bazen sıkıldım ama kitap okudum bol bol birde yürüyüş yaptım güzeldi kısacası kaydirigubbakcemile2
Selsincim sende gamzede süper cıkmıssınız vallahi, erkek annelerimizin masallahı var, 41 kere masallah bi de nazar boncuguuuuYagusuklu delükanlular son derece atletikkkkte anladıgımmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?