2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hoşbulduk canımcım.çağın berada iyi.kontrole gittik.2470 gr olmuş kuzum tam tamına 47 cm olmuş.1 temmuzda alıcak doktor bir aksilik olmazsa.fotolarımıda koymuştum son halimi önceki sayfalarda.dün akşam çok sancım vardı hastalanıcakmış gibi korktum biraz

maşallah canım çağınımıza bebişler kocaman oldu artıkhihoyyythihoyyyt

sağol canım.evet kocaman oldu ve az zamanımız kaldı meleklerimize kavuşmamıza kısmetse.daha dün gibi yeni başlamıştık.şimdi sona geldik

evet canım sanki çok hızlı geçti gibi geliyor...
bizde bugün ayrıntılıya gidecez belki

abooo odaa neeeedelikafaduldendelikafadulden

sinirli bir anne adayının hayalii deşarjıııı:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3:roflol:

oyyyy koca adam olmuşşşşşşş maşallahhhhhhhhhhhŞeniz
yer teyzesi onuuuuuuuopuyorumnanaktan
selsinimm çok az kaldı canımmm sabırrrrrrr çok dikkat et kendineeeeee artık tatlımmmmmmmŞeniz

aradım buldum resmini ne meraklıyım demiiidelikafadulden

hani nerde aldığın kilolarrrrrkaydirigubbakcemile
maşallah subhanallah çağın beramıza ve güzel annesineeeeeŞeniz
çok güzel görünüyorsun tatlımmmmmmopuyorumnanaktan

hürremcimmmm selsinin resmini ararken senin göğüs ucundaki sorunu okudummm
ben lansinoh aldım canım doğumuma
son bi hafta kala her duştan sonra günde 1 kere sürücem
tavsiye ederim tatlım bebiş emerkende bebişe de faydası var bebişin ağzında oluşan o beyazlıklar olmuyormuş lansinohla.

yiğitimde göğüs ucum o kadar yara olmuştu ki kopacaktı sankisenağlama
resmen kanlı kanlı emiyordu yavrumm
o emerken de ben ölüp ölüp diriliyordum ağrıdan mendil ısırıyordum gözümden yaşlar akıyordu nasıl acıdığını düşünün artıksenağlama

o yüzden şiddetle tavsiye ederimmm hepinizeeeeee:içelim:

valla yarın gelmeyeceğim zaten işe mişe. tatil güzeldi denize giremedim ama buz gibiydi deniz. bodrumda daha sezon açılmamış kızlar o yüzden iç geçirecek bişi anlatamıyorum size :)) öğlen kadar ve akşamları hırka ve çorapları çıkaramadık üstümüzden. ben sadece öğlenleri ayalarımı denize sokmakla yetindim birde malak yatışı yaptım bütün gün. her şeyi yedim ne şeker çıktı ne bişi oldum. dondurma ve pohaça bile yedim. buraya geldim sabah sabah şeker 190 ını gördü. bir tek net yoktu orada sizden uzak kaldım bazen sıkıldım ama kitap okudum bol bol birde yürüyüş yaptım güzeldi kısacası kaydirigubbakcemile2

ay epidural sezaryen en çok korktuğum şey benimde .aslıonda ben sezaryenden korkuyorum.
bayılma ayılma ameliyat felan vs.
normalde canımı dişime takar yapcak bir şey yok der herhalde kendi halina bırakır zor da olsa çekerim diyorum:))))))
ama işte onda da o çatal dene masa işi beni korkutuyor.
çatalda oluyormuş doğumalr offfffffffffff

evet canım sanki çok hızlı geçti gibi geliyor...
bizde bugün ayrıntılıya gidecez belki

ayy canımm inşallah gösterir o güz yüzünüüüüopuyorumnanaktan

bizim doktorumuzun zaten var 4 boyutlusu ama incelemeleri diğerinde yapıyor ölçümleri bitince 4 boyutluyla bakıyor ama her defasında saklıyor yüzünü benim inatçı çileğimmmmmkaydirigubbakcemile3
en son seferde kordonunu tutmuştu yüzüneeee-tatlicadiarzu-
cadı kızım benimmmopuyorumnanaktan

Donduuuumaaaa mıııı alamazsınnnnn taaaaammmm mııııııı vermem yirimmm seni de yirim gerekirse :icecream: Bizim bilas sıkıntılarımız var demetimmm ama ufak tefek cok sükürrr... Bu hafta son cuma izne cıkıyorus evde örgü örcessss vereliniortak Cumartesi doktordaydık kilomuz iyi cok sükür ama ben 1 kilo vermisim hasta olmustum ya hani... Hemen kilo almalıyım derdine girdim tabi üzüldüm bian bebekim beslenemicek diye tatlı yiyimmm didim ama doktorum tatlı yersen sekerini yükseltir bebeginin gelişimini engelleyebilirsin dedi, az kilolu olsun ama akcigerleri gelişsin yeterki dedi...opuyorumnanaktan Soracıııma NST ye baglandım ve dogum sancım cıktı braxton hicks degil maselef, bunun üzerine nidilat diye bi hap verdi onu içiyorum, 20 hazirandan once gelmeye kalkarsa kısım içeride tutucaklar sanırım ama 20 hazirandan sora ellemicekler kendi ne zaman isterse o zaman gelcek alkisalkisalkis Bi cırpıda anlattım valla... Bende durumlar boyle herseye ragmen, yorgunluguma bilmem neye acaip keyifli ve huzurluyum cok sükürrrrrrr zemuszemus

zuzuumcum şekerim nasılsın.görüşemiyoruz uzun zamandır

İiyim sekerimmm anlattım bak uzun uzunnnn, görüşemiyorusss selsinimmm ya ben bi izne cıkıyımda cuma günü, internetimi baglatcam haftaya sora gircem insallah görüşeris bol bol çağın napıyo bakiiimm anasının kuzusuuuuuu :sm_cool:

çok sağol canımcım

Selsincim sende gamzede süper cıkmıssınız vallahi, erkek annelerimizin masallahı var, 41 kere masallah bi de nazar boncuguuuu Yagusuklu delükanlular son derece atletikkkkte anladıgımmm kaydirigubbakcemile3

Geçmişi cok okuyamadım ama doktora giden ve güsel haberler getiren tüm anneler umarım daha daha güsel haberler verirler bise gün geçtikçe, tüm olası haziran temmuz anne adaylarına ve bebişlerine 1 kere kocamannnn masalllahhhhh

çağınımda gayet iyi zuzuu teyzesi.şafak 4 yani.hadi bakalım.bende evde takılıyorum işte.televizyon seyretmeye çalışıyorum ama sıkılıyorum.inşallah canım bol bol görüşürüz

swetcim hoşgeldinnn seninlede görüşemedik uzun zamandırrr iyisiniz inşallahhhhŞeniz
bayılmaktan falan hiç korkma tatlım zaten öyle bi katakulleye getiriyor ki amaliyathanedekiler herbiri ayrı bişi soruyorlar bi yandanda serumlar takılıyor tüm işlemler ilaçlar onlara cvp vermeye çalışırken anlamıyorsun nasıl uyuduğunuuudelikafadulden

hayırlı doğumlar nasib etsin rabbim hepimizeeeeee:Saruboceq:

aaaaa olsun canım yinede harika geçmiş valla o denizin hışırtısını duymak ve kokusunu ciğerlerine çekmek bile yetmiştirrrrrrrrrropuyorumnanaktan
sanırım azcıkta psikolojik çıkıyor senin şekerin amatistcimmCADIARZU
stres yapıyorsun işle ilgili falan lütfen kendini olura olmaza üzme hele şu son ayımızda çok dikkat etmemiz gerek canımmmkaydirigubbakcemile

zuzucumm geçmiş olsun bitanem
nst de normal sancin çıkmış sanirsam sen hissetmedin o sancıları
kıss 1 kilo büyük bir kayıp ne yapıpı edip geri alman lasımopuyorumnanaktan

Selsincim sende gamzede süper cıkmıssınız vallahi, erkek annelerimizin masallahı var, 41 kere masallah bi de nazar boncuguuuu Yagusuklu delükanlular son derece atletikkkkte anladıgımmm kaydirigubbakcemile3

çok sağol güzelim o senin güzelliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…